2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4284184 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi yaço58

:alala:

https://twitter.com/buzzspor/status/1215947008030187520
Şuan yapılması gereken tek eylem guilhermeyi direk kapa 1903 TL maaş ile açıklamak öyle başa böyle tarak camiayı arkana almazsan ilk sen hedefe konursun kimse dinlemez limit 2 milyon TL limit transfer için yeter de artar bile 40 bin euro bonservis 1903 TL yarım dönem maaş gerisinde diğer yıla yay bu kadar zormu camiayı kentle şampiyon olamazsak bile şunlara boyun eğmek ağrıma gidiyor tefeci gibi yüzde 31 faiz koyxsm gsnin limiti 100 milyon artırıcan durup dururken kimse hop hemşehrim siz neye göre kime göre bunları yapıyorsunuz demiyor

Çevrimiçi tolga1903

Transferi kapattık açıklaması doğruysa tahkim yönetimin ekmeğine yağ sürdü. Amaç hiç transfer yapmak olmadı o zaman. Çünkü belirtilen cezalardan ihtara kadar aşım yapabiliyorduk 2 milyon tl üzerine. Onu bile yapmıyorlarsa ve eldeki gerçekten takıma verecek hiçbir şeyi olmayan gereksiz ve yetersiz oyuncuları da gönderemiyorlarsa amaç transfer yapmamaktır zaten. Eğer bu açıklama doğruysa diye tekrar ekleyeyim.

Çevrimdışı celiker1

Limit kararından dolayı transfer yapamamıza bir İtirazım olmaz. Yeterki bundan sonra her takım için tüm kurallar(puan silme vs.) adil bir şekilde uygulansın ve hiç bir takım için değiştirilmesin
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben mevcut yönetimin küstüm oynamıyorum tavırlarına sinir olmaya başladım. Ne oyuncu satmayı ne de oyuncu almayı becereceklerini de düşünmüyorum. Fikret Orman ve ekibine de buradan selamlarımı yolluyorum...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Zafer55

Bu Guilerme nin  , 3 .lig topöusu kadar top istop becerisi varsa, yanından adam geçtiğinde düşmeyecek kadar fizik gücü varsa birde sırtı dönük rakip beke hücum faul yapmayacak kadar beyni varsa gelsin.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Limit kararından dolayı transfer yapamamıza bir İtirazım olmaz. Yeterki bundan sonra her takım için tüm kurallar(puan silme vs.) adil bir şekilde uygulansın ve hiç bir takım için değiştirilmesin
Hep birlikte ceza falan verilmediğini ve her şeyin kitabına uydurulduğunu göreceğiz. Yine birileri şampiyon yapılacak ve biz oturup izleyeceğiz. Sonra da şerefli şampiyonluklar diyeceğiz. Çünkü elimize vurulup ekmeğimiz alınacak kıvamdayız. Hakkımızı savunma işini bile beceremiyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sozkul

Bu Guilerme nin  , 3 .lig topöusu kadar top istop becerisi varsa, yanından adam geçtiğinde düşmeyecek kadar fizik gücü varsa birde sırtı dönük rakip beke hücum faul yapmayacak kadar beyni varsa gelsin.

Ben bizimle oynadıkları maçta canlı  seyrettim,  özellikle baktım, maç bittiğinde inşallah almayız demiştim.
Ancak rakibi sıkıştırıp baskılayıp gol atamadığımız iç saha  maçlarında işe yarayabilir, baskı yediğimiz maçlarda ise defans katkısı Oğuzhan kadar olur..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben bizimle oynadıkları maçta canlı  seyrettim,  özellikle baktım, maç bittiğinde inşallah almayız demiştim.
Ancak rakibi sıkıştırıp baskılayıp gol atamadığımız iç saha  maçlarında işe yarayabilir, baskı yediğimiz maçlarda ise defans katkısı Oğuzhan kadar olur..

Guilherme'nin en büyük handikabı kondisyon sıkıntısı zaten.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Okuya okuya gelince boyle oluyo
Cocuk herseyi soylemis
Bosu bosuna yazdik
Hem de guzel anlatmis
Boyle nokta virgul falan

Üstat senin nevi şahsına münhasır tarzını çok seviyorum, iyi ki varsın.  Anlattık ama bugünkü manzaraya bakılırsa Guilherme bile hayal. Anlaşılan işkence gibi bir yarı izleyecek, lig bitsin diye dua edeceğiz.

Çevrimdışı Zafer55

Ben bizim maçta izledim sadece ve yetenekli bir adam diye kaldı aklımda sadece. Çok bir fikrim yok..
Şöyle bişey sorsam: abi sen sol bek olsan karşında lens mi olsun istersin?,diaby mi?  ghlerme mi?
Lens i izlerken gözlerim kanıyordu.Bundan kötü kanat varmıdır acaba  diye düşünürdüm.Sağolsun FO ve AA kafamdaki bu soruya cevap olarak  Nkodu diaby ve boyd  gibi  3 seçenek daha sundular.

Çevrimdışı mylife1903

Puan silme seneye veriliyor derler fbyi şampiyon yapınca zaten CL gelirleri yanında o 3 puanın silinmesi kimsenin umurunda olmaz şu anda nihat fenerciğine kıyamaz
Biz 3 puanla sampiyon olursak bu sene silerler fbye verirler kupayi

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/firatgunayer/status/1215955747273609217?s=19
Gerçekten her derde deva buldular. Bugün canımı kimse sıkmamıştı diyordum ki birden yönetim üstümuze açıklama yağdırmaya başladı  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

:alala:

https://twitter.com/buzzspor/status/1215947008030187520
He bunlri oraya neden sectik biz simdi
Ya dolan arkasindan bastir ustunden
Sat ozziyi 500bine fortuna sitardmidir nedir ona
Al gulermeyi 1903teleye
Getir taliskayi 1903yuana
Cikalim oynayalim

Çevrimdışı mylife1903

Ben bizim maçta izledim sadece ve yetenekli bir adam diye kaldı aklımda sadece. Çok bir fikrim yok..
Şöyle bişey sorsam: abi sen sol bek olsan karşında lens mi olsun istersin?,diaby mi?  ghlerme mi?
Lens i izlerken gözlerim kanıyordu.Bundan kötü kanat varmıdır acaba  diye düşünürdüm.Sağolsun FO ve AA kafamdaki bu soruya cevap olarak  Nkodu diaby ve boyd  gibi  3 seçenek daha sundular.
Acayip zor soruyorlar soruyo e) hepsi sikki da yok cevaplardA

Çevrimdışı MUSTAFA_

He bunlri oraya neden sectik biz simdi
Ya dolan arkasindan bastir ustunden
Sat ozziyi 500bine fortuna sitardmidir nedir ona
Al gulermeyi 1903teleye
Getir taliskayi 1903yuana
Cikalim oynayalim
Sürekli bizim yerimize ağlasınlar diye seçmişiz. Benim bir sene almadığım kadar ağladılar 60 günde  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Sürekli bizim yerimize ağlasınlar diye seçmişiz. Benim bir sene almadığım kadar ağladılar 60 günde  :ebebe:
Hedef 2023

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/futbolarena/status/1215957833151340546?s=19
Şu açıklamayı yapmak için 11 gün bekledi adamlar bizle dalga geçer gibi dün talimat gitti bugun de açıkladılar kararı başka birşey yok

Çevrimdışı Zafer55

Yönetim seçilmiş gibi değil de vekalaten atanmış gibi sanki.
Birlerinin koltuğunu hazırlamak için geçici görevle gelmiş gibiler.

Çevrimdışı Alper1903

Bu tip yoneticiligi ulkede yapamayacak adam yok oyle diyim.
Risk alip transfer yapmazlarsa secim yakindir. Kimse beklemez hakli olarak.

Sat ya lanet olsun hicbir oyuncuya mi talip yok? Bir tanesine bile mi? Ben buna zerre inanmiyorum. İslerine oyle geliyor.
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2020, 14:34:00 Alper1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/futbolarena/status/1215957833151340546?s=19
Şu açıklamayı yapmak için 11 gün bekledi adamlar bizle dalga geçer gibi dün talimat gitti bugun de açıkladılar kararı başka birşey yok
1 günde dosyaları incelemeyi geçtim kapağını bile kaldırmamışlardır. Birilerinden emir gelmiş bunlar da açıklamış işte. Şimdi kuralları bu kadar katı uygularlar ama iş ceza vermeye gelince veremeyecekler. Bunu hep birlikte göreceğiz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Ne olacaktı ki, tek vaatleri şeffaflıktı zaten adamların. Hiçbir plan-projeleri olmadan, kamuoyunun iteklemesi ile geldiler klübün başına.

Hürser Tekinoktay'ı seçmemekle büyük hata yaptık. Dün çıkmış TRT Spor'da hala yapacaklarını anlatıyor, azmini ve ısrarını çok takdir ediyorum.

Çevrimdışı sozkul

Diabby'i isterim tabiiki. En son Lens olsun isterim. guillerme ortadan tehlikeli.. kenarlardan değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne olacaktı ki, tek vaatleri şeffaflıktı zaten adamların. Hiçbir plan-projeleri olmadan, kamuoyunun iteklemesi ile geldiler klübün başına.

Hürser Tekinoktay'ı seçmemekle büyük hata yaptık. Dün çıkmış TRT Spor'da hala yapacaklarını anlatıyor, azmini ve ısrarını çok takdir ediyorum.
Seneye görün diye söyleyip duruyorlar hepbir ağızdan. Ben seneye kalsalar bile yine aynı şekilde devam edeceklerini düşünüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★