2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4274313 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tolga1903

Anlaşma bitmemiş. D Smart yayınlamadığı için izin alıp biz yayınlıyoruz  :tabe:

Haa anladım iyi olmuş bidaha yayınlanmayan her maçı böyle kulüp kanalından verirler umarım

Çevrimdışı MUSTAFA_

Atiba reis gollerine devam ediyor  :D 2-0

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

atiba manyak mısın kardeşim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu Tyler Boyd neden bu kadar kötü  :alala: Yanındaki adama pas atamıyor. Atağı sonlandırdı yok yere  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Adis Jahovic, instagram hesabından Beşiktaş'ı, Umut Nayir'i, Domagoj Vida'yı takibe aldı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yayın 20k kişi tarafından izlenmeye başlayınca çöküyor. Youtube serverlarına bakım yaptır  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

tyler boyd inanılmaz özgüvensiz. çalım atmaya korkuyor resmen.

Bu Tyler Boyd neden bu kadar kötü  :alala: Yanındaki adama pas atamıyor. Atağı sonlandırdı yok yere  :money:

boydu bize kaktırmışlar maalesef  :uyucam:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

O zaman neden fikret orman güneşin sözleşmesindeki artı bir yıllık opsiyonu kullanıp güneşin sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.Ve neden güneş buna bozulduğunu belli eden açıklamalar yaptı.O zaman olan olay senin dediğin gibi değildi maalesef.Ha belki orman avcıyı getirmek istemiş olabilir ona bi lafım yok hatta o zaman ki ezikçi yöneticimiz de avcını gelmesini istemiş olabilir.Ama bence olan şey güneş o zaman milli takıma gitmek istedi orman da hoca giderse taraftar baskısı görüp olası başarısızlık üstüne kalmasın diye hocanın sözleşmeysini uzatıp kendisinin istifa etmesini istedi böylece olası başarısızlıkta orman değil de güneş okka altına gidecekti ki geçen sezon güneş hakkında burda bizim ve sosyal medyada yazılanlar da ortada.O yüzden yineliyorum filler tepişti çimenler ezildi maalesef.
Güneş bozulduktan sonra Fikret Bey bu işlere girişmiş, Ahmet,Metin Beyler Avcı ile restoranlarda buluşup bu işin altyapısını oluşturmaya başlamış olamaz mı? Güneş gitmek istese kim engelleyebilirdi? Sözleşmenin uzatılması mı Güneş'i yasal olarak bağlıyordu. Sözleşme karşılıklı olarak uzatılır. Fikret Bey'in yaptığı gibi tek taraflı değil. Şenol Güneş o dönemde istese yurt dışına da gider burada kazandığının en az 2 katını kazanabilirdi. Sosyal medyada yazılanları güvenilir kaynaklar dışında fazla önemsemiyorum. Algı yapmak için maaş alan trollerin kol gezdiği kolayca gaza gelen ergenlerin bulunduğu bir ortam. 

Çevrimdışı MUSTAFA_

tyler boyd inanılmaz özgüvensiz. çalım atmaya korkuyor resmen.
Özgüvensizlik işini geçtim artık. Altyapı oyuncusu bundan iyi oynuyor  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Özgüvensizlik işini geçtim artık. Altyapı oyuncusu bundan iyi oynuyor  :money:

Artık hareketini ezberledim. Köşede alıyor topu 2 sn bekliyor, sonra yan tarafındaki adama düz pas atıyor.

tamam lens normale döndü. o gol kaçar mı be  :lol:

Çevrimdışı haluk.m

Adis Jahovic instagram'dan bizi ve birkaç futbolcumuzu takibe aldı diye bir söylenti var. (kontrol ettim Beşiktaş'ımızı takip ediyor)

Lensi baya beğendim.Hele hele boydu görünce lens gözüme messi gibi geldi.

Çevrimdışı tolga1903

Bu boyd'u oynatmadan direk vermek lazım ankaragücü mü kim olacaksa yoksa almayacaklar bu elemanı. Gitsin kendini bulsun belki satarız

lens kasımpaşa maçından sonra kıpırdamaya başladı zaten. yani yine yetersiz satılmalı da kanatsızlıktan bize iyi gibi geliyor. çünkü öyle ya da böyle içeri doğru giriyor falan.

umut & boyd çok kötü geri kalanlar gayet iyi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Boyd'a bakınca altyapı oyuncularımız bile Messi oluyor. Aldığı tüm pasları geriye oynadı.Kaleyi hiç düşünmemesini geçtim bakmıyor bile.

Beşiktaş Tarihi
★★★

umut & boyd çok kötü geri kalanlar gayet iyi.

elnenyi de eklerim o listeye. bu maç kötü.

ben bu hakemi baya sevdim süper lige lazım böyle hakem ama nerde imkansız böyle bir hakem.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★