yaptırım uygulayacak bişey yok ki! adamlar parayı harcamış iş bitmiş sonra limit bu kadar demek saçmalığın dik alası. bu kurala göre ancak devre arası transferini bağlarsın çıktıgı tarihten sonrası oldugu için ve gelecek yılı bağlarsın. doğru uygulama ancak gelecek sene için yapılabilir böle limiti arada arttırdım şl.den para geldi dur geseye bir 100 milyon daha ekleyşm de saçmalık. bu sene biter tüm gelirler ortaya dökülür kaç para girdi yaptın lig+yayın+avrupa+sponsor vbvb artık ne varsa kaç para etti 500 milyon dersinki bunun%60ını maaş+bons vb harcayabilirsin... yasa çıkmadan fener harcamış naapacak durun yasa çıktı ben sizin kontratları feshediyorum hadi yallah mı diyecek. uzunun dediği gibi atı alan üsküdarı geçmiş işte.
E o zaman sana sorarlar Beşiktaş da transferi 2 eylülden önce yaptı onu da bağlamaması lazım.Bizi neden kapsıyor o zaman yasa.Önermen eksik kalıyor maalesef.
Bence olay şu
Bizim saf ve dürüst yöneticiler ve sözüm ona basındaki objektif Beşiktaş yorumcuları neden transfer yapamadığımızı açık açık anlatıyor.
Konu fb ye gelince kem küm gak guk.sen hiç basında fener transfer yapamaz diye bi yorum duydun mu veya bir gazetede okudun mu.
Sosyal medyada biz ve gs liler hariç kimse fener transfer yapamaz durumu Beşiktaş'tan bile kötü diyen fenerli veya basın mensubu görmedim
Yani adaleti her zaman ki gibi 3 büyüklerden Beşiktaş üzerinde sağlıyorlar.
Şimdi fb kuralı nasıl delerim nasıl transfer yaparım diye harıl harıl çalışıyordur.
Biz de bekleyelim federasyon faiz düşürecek de bizim yöneticiler transfer yapacak.
Transferin son günleri federasyon açıklama yapar faizleri düşürdük diye bizimkiler de gider apar topar elde kalmış bi oyuncuya imza attırır.
Zaten o oyuncunun oynaması için de 3 hafta geçer.İşte burda atı alan üsküdarı geçer.