2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4261554 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı sozkul

En çok enzo roco için santos kulübünün tl hesabı yaparak 10 milyon belirlemesine inandım :D

Keşke 10 milyon Brezilya reali olsaydı, o daha iyi olurdu..  :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Kartal Ç

Erdem Seçgin için ümraniyenin bize kiralama ücreti ödediğini pek sanmıyorum. 6 aylık maaşını karşılasalar ancak o kadar harcama limitimiz yükselmiştir.
Altyapıdan çıkıp profesyonel sözleşme imzalayanlara ne kadar maaş veriyorlar acaba :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu proje kapsamında Erdem Seçgin'i göndermiş olabiliriz. Umarım faydalı bir proje olur  :tabe:

Alıntı
Beşiktaş'ın kardeş kulüp projesi için TFF 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor ile görüştüğü öğrenildi. Siyah beyazlı genç oyuncuların Ümraniyespor'da oynaması adına bir çalışma yapıldığı ifade edildi. İki kulüp bu proje kapsamında görüşmelerini sürdürüyor.(OrtaÇizgi)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol Güneş: Volkan Şen'i alın dedim. Ben enayi miyim? Lens 20 milyona mal oluyor sana. Quaresma ve Babel var. İkisini geçemedi ki Lens. O zaman parayı niye harcıyorsun boşuna. Benim sana verdiğim bu aklı kim verebilir? O zaman niye uygulamıyoruz?

Erdem seçgin kiralık ümraniyeye gitmiş hayırlı olsun :)

Çevrimdışı mylife1903

Erdem Seçgin için ümraniyenin bize kiralama ücreti ödediğini pek sanmıyorum. 6 aylık maaşını karşılasalar ancak o kadar harcama limitimiz yükselmiştir.
Altyapıdan çıkıp profesyonel sözleşme imzalayanlara ne kadar maaş veriyorlar acaba :alala:
Fo olsa 900bin yuro
Anc olsa 100bin tl

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu kardeş kulüp işi mantıklı gelmedi pek. Hem adamlara genç yeteneklerimizi oynatsın diye vereceğiz hem de maaşını biz ödeyeceğiz  :alala: Erdem Seçgin ve Erdoğan Kaya eğer böyle gittiyse transfer bütçesi açmadığı gibi bize saçma bir yük olarak kalmaya devam edecek  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Şenol Güneş: Volkan Şen'i alın dedim. Ben enayi miyim? Lens 20 milyona mal oluyor sana. Quaresma ve Babel var. İkisini geçemedi ki Lens. O zaman parayı niye harcıyorsun boşuna. Benim sana verdiğim bu aklı kim verebilir? O zaman niye uygulamıyoruz?
Cevabi kendisi verdi aslinda 1 ay once
1 myonluk yabanci oyuncuya 2 milyon veriyoz sonra onu illegal yoldan hem oyuncuyu hem parayi kaybediyoruZ, dedi boslukta hamsi yetmeyi ona beyne oksijen gitmeid boslugu sen doldur iste
O fo ve avanesi semte giremeyecek yakinda

Insallah yalakalarini ve (...)₄ de yanina alir mikanosa giderler

Bu sene gorur muyum minakosta bilmiyom gasteye haberi cikar ogrenirsiniz gorursem

Çevrimdışı MUSTAFA_

SON DAKİKA - Beşiktaş'ın yeni Şef Scoutu Dehan Öğetbil oldu.

Beşiktaş Tarihi
★★★

o kim.

Cevabi kendisi verdi aslinda 1 ay once
1 myonluk yabanci oyuncuya 2 milyon veriyoz sonra onu illegal yoldan hem oyuncuyu hem parayi kaybediyoruZ, dedi boslukta hamsi yetmeyi ona beyne oksijen gitmeid boslugu sen doldur iste
O fo ve avanesi semte giremeyecek yakinda

Insallah yalakalarini ve (...)₄ de yanina alir mikanosa giderler

Bu sene gorur muyum minakosta bilmiyom gasteye haberi cikar ogrenirsiniz gorursem

elde ki kadroyu koruyon ilk önce dedi onu bile başaramadılar bilerek dağıttılar kadroyu.

Yerlerine vasat adamları doldurdular klübü batırdılar kaçtılar gittiler.

Çevrimdışı mylife1903

Pirlanta mi?

Çevrimdışı mylife1903

elde ki kadroyu koruyon ilk önce dedi onu bile başaramadılar bilerek dağıttılar kadroyu.

Yerlerine vasat adamları doldurdular klübü batırdılar kaçtılar gittiler.
Sebep neydi onu anlatamiyoz belgesiz
Bi siir vardi ya
Kufur etmeden anlatamiyom gote got diyemiyorum diyeydi galiba

Çevrimiçi yaço58

eğer tff krizini çözersek cenk tosun takıma katılacak herhalde burakla milli takımdaki uyumu ve şampiyonaya formda gitmek için kendini göstermek isteyecektir inşallah şu krizi çzeriz

Çevrimdışı haluk.m

Sebep neydi onu anlatamiyoz belgesiz
Bi siir vardi ya
Kufur etmeden anlatamiyom gote got diyemiyorum diyeydi galiba

"Alın verin ekonomiye can verin"   2008 Krizinde yapılmış bir kampanyanın sloganı.

Olmuşları satmasalar yerlerine oyuncu almamız gerekmeyecekti,  e oyuncu alıp satmayınca menajer  aç mı kalsın, taş mı yesinler.  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

o kim.
Ben de yeni duydum ama Türk futbolunu ileri taşıyacak isimlerden biri diyorlar. Eskiden de bizde görev alıyormuş. Tekrar dönmüş şimdi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

eğer tff krizini çözersek cenk tosun takıma katılacak herhalde burakla milli takımdaki uyumu ve şampiyonaya formda gitmek için kendini göstermek isteyecektir inşallah şu krizi çzeriz
Şenol Güneş. olsaydi umut dan yeni bir cenk yaratabilirdi diye düsünüyorum
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı mylife1903

"Alın verin ekonomiye can verin"   2008 Krizinde yapılmış bir kampanyanın sloganı.

Olmuşları satmasalar yerlerine oyuncu almamız gerekmeyecekti,  e oyuncu alıp satmayınca menajer  aç mı kalsın, taş mı yesinler.  :alala:
Yaw marseloyu bile almamak lazimdi
Gittik bons verdik kiralik oyuncuydu
Noldu hadi aldin super gittin sattin super 7.5 aldin
Sonra pepeye vidaya mitroya sactin

7.5 satinca 7.5 sana kalmiyor zaten neyse
Cok sirkulasyon iyi degildir
Ayagin alisir sonra

Bu seye benziyo mesela firmada yoneticisin para lazim
1 milyonluk cek kirdiracan
5 kisiye gidiyon herkes %20den kiriyo
Birisi cikip %19dan kirarim diyor sana da %20 sakal atarim kirilandan diyor
Sen hep ona kirdirirsin
Hatta kirdirmaya yer ararsin ihtiywcin yokken bile kirdirirsin hep kirdirirsin
Bilmiyorum anlatabildim mi

Çevrimdışı haluk.m

Yaw marseloyu bile almamak lazimdi
Gittik bons verdik kiralik oyuncuydu
Noldu hadi aldin super gittin sattin super 7.5 aldin
Sonra pepeye vidaya mitroya sactin

7.5 satinca 7.5 sana kalmiyor zaten neyse
Cok sirkulasyon iyi degildir
Ayagin alisir sonra

Bu seye benziyo mesela firmada yoneticisin para lazim
1 milyonluk cek kirdiracan
5 kisiye gidiyon herkes %20den kiriyo
Birisi cikip %19dan kirarim diyor sana da %20 sakal atarim kirilandan diyor
Sen hep ona kirdirirsin
Hatta kirdirmaya yer ararsin ihtiywcin yokken bile kirdirirsin hep kirdirirsin
Bilmiyorum anlatabildim mi

Biz anladık olayı ağabey ama; böyle alışveriş yapınca fiş'de vermiyorlar ki belgeyi çat diye ibraz edelim. 

Aldılar verdiler kendilerine lale bahçesi yaptılar, Beşiktaş'ıma incir ağacı kaldı.

Beşiktaş yönetimi, 22 yaşındaki Brezilyalı forvet Pedro için Fiorentina’ya teklif yapmaya hazırlanıyor.

via : badem

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş yönetimi, 22 yaşındaki Brezilyalı forvet Pedro için Fiorentina’ya teklif yapmaya hazırlanıyor.

via : badem
Daha hazırlanıyorsak işimiz zor. Bu dönemde KAP açıklamalarını yapmamız gerekiyordu  :money: Kampa yetişmedikten sonra istersen en iyi oyuncuyu getir. Alışana kadar ligin sonucu belli olur. İlk maçlar çok önemli ve biz kampa transfersiz başladık. Bir sonraki sene için transfer yapacağız herhalde  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

Şenol Güneş. olsaydi umut dan yeni bir cenk yaratabilirdi diye düsünüyorum
Geçen sene ikisi de vardı.