2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4241582 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı levitate

çek ligi'nin hakimi oldum son dönemde :) direk cevaplayayım

alamazsın
6.5 mil ve üstü herhangi bir teklif varsa Ljajic satılmalı.
bunu yapıp alırız :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı f_madida

Cenk Tosun
Marcelo Guedes
Anderson Talisca

yarin gelip baslasinlar, belki Avci'ya ragmen sampiyon bile olabilirz.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

Lens
Boyd
Ozi
Roco

kiralik/satilik gidebilir.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Zafer55

Mevcut TD devam edecekse hiç transfer yapıp boşa masraf etmeyelim.

Çevrimiçi sEuL

Iyi bir paraya satabiliyorsak Vida ve Ljajic ile yollari ayiralim.

Cuzi bir bedel yada sembolik bir rakam (1TL) veren takimlara Lens ve Oguzhan'i paketleyip maas yuklerinden kurtulalim.

Tek tarafli fesh etme hakkimiz var ise Diaby, Karius ve Rebecho'nun kontratlarini fesh edip takimlarina geri gonderelim.

Utku ve Orkan gibi gelecek vaat etmeyen oyunculari elden cikaralim.

Boyd, Roco ve Guven'i kiralik olarak isteyen klupler var ise cuzi bir bedel ile sene sonuna kadar kiralayalim.

Vida'dan gelecek para ile Malatyaspor'dan alinabilirsa Hadebe ve yarim sezonluguna Marcelo kiralansin.
Ljajic'ten gelen para ilede orta sahaya iki yaratici oyuncu transfer edilsin.
Ajdin Hasic ile profesyonel kontrat imzalayip sag kanada monte edelim.
Kale icinde Bolat yada sevmesemde Babacan ile yarim sezonluk anlassinlar.
Babacan - Ersin ikilisi Karius - Utku ikilisinden daha iyi verim bile verebilir.

Avcil ile yollar ayrilsin  :biggrinking:

Hayaller hayaller  :money:
[ Son Düzenleme: 27 Aralık 2019, 23:46:21 sEuL ]

Çevrimdışı worns

bunu yapıp alırız :D

alamayız. alex kral 12'ye gitti bunun ofansif ekstrası da çok 13-15 min çekecekleri fiyat.

bizim o diyardan odağımız kanga olmalı. bakalım kanga diye diye getirebilecek miyim?

Çevrimdışı levitate

alamayız. alex kral 12'ye gitti bunun ofansif ekstrası da çok 13-15 min çekecekleri fiyat.

bizim o diyardan odağımız kanga olmalı. bakalım kanga diye diye getirebilecek miyim?
onun yerine soucek soucek diye diye getir

opsiyonlu kiralık vs. denesinler birşey ya

boyd'a 2.5 diaby'e 5 vereceğine şuna 10 ver kurtul
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Avcı'nın basın toplantısı beni üzdü. Transfer yapamayabiliriz ne demek  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Avcı'nın basın toplantısı beni üzdü. Transfer yapamayabiliriz ne demek  :money:

Para yok diyip duruyorlar. Çok belli değil mi transfer yapamayacağımız. Ben olursa en fazla 1 hadi diyelim çok aşırı zorladılar 2 diyorum. Anç ve ekibi çok yorulmuşlar onlarda bir mikanos patlatırlar ex başkanımız gibi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Para yok diyip duruyorlar. Çok belli değil mi transfer yapamayacağımız. Ben olursa en fazla 1 hadi diyelim çok aşırı zorladılar 2 diyorum. Anç ve ekibi çok yorulmuşlar onlarda bir mikanos patlatırlar ex başkanımız gibi.
Acıların çocuğu Küçük Emrah'a bağladılar  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

transfer yoksa 22. hafta gibi yarıştan kopmaya başlarız takımın ileri hattı vasatında altında bi nkadou var elle tutulur oda bi var bi yok kaleci desen kumbara gibi geleni alıyor bugün o şutu şu forumdan biri kalede olsa her türlü tutardı adam resmen yumuşacık gelen topu rakibe asist yaptı bu adamla şampiyon nasıl oluncak devre arası büyük temizlik şart tabi becerebilirse yönetim

Çevrimdışı MUSTAFA_

6.5 mil ve üstü herhangi bir teklif varsa Ljajic satılmalı.
Ali Ece ilk yarı boyunca Rus takımlarının teklifi var deyip durdu. Umarım iyi bir paraya satabiliriz. Böyle sahada uyurgezer gibi gezen oyuncuya kadromuzda yer yok  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Kartal Ç

oyuncu satmadan yenisini alamayacağımız transfer sezonu hayırlı uğurlu olsun :D

bence larin'in bonservisini erken almak isterler mi diye bi Zulte Waregem'i yoklamakla başlasınlar.

sonra takımda toplasan ideal 1 sağ açık etmeyen gereksiz bir lüks ve bütçe kara deliği yaratan 5 tane sağ oyuncunun 4ü ile yolları ayırmak lazım (orkan boyd diaby lens). Hasicle nasılsa mukavele imzalanacak. onun yanına hem kanat hem de gerektiğinde forvet (umuttan daha iyi olmak şartıyla) oynayabilecek bir oyuncu almak lazım.

içinde bulunduğumuz koşullarda kariustan ben memnunum açıkçası. ikinci yarı devam edilmeli. bonservisi 8 milyon euro eder mi tabiki etmez ama zaten bizim 8 10 milyonluk kaleci alacak paramız da yok. o yuzden devre arası yeni kaleci getirip bi de onu lige ve takıma alıştırmaya harcayacak zamanımız yok. nasılsa yazın karius ingiltereye dönecek ve yeni kaleci arayacağız aylarca.

ljajic bizdeki misyonunu tamamladı bence. bonservisinin alınmasına denk gelmesi manidar. talibi varsa hazır rus ligi de bitmişken menajerler üzerinden bi rus takımlarına çıtlatmakta fayda var.

oğuzhan trabzon haberleri doğruysa orada sosayla birlikte kafası daha rahat olarak oynayabilir bence. bonservisle olmasa bile kiralık gidip bi nefes almalı bence.

güveni en azından yarım sezon bir yerlere kiralayıp özgüvenini tazelemesine yardımcı olmak lazım şuan çok baskı var üzerinde. mesela ozan tufanda olduğu gibi sergen hocanın takımında bi kendine gelmeli. muhayerle birlikte bu amaçla gidebilirler.

stoperlere gelince roco zaten gitmez ruiz bir var 2 yok bir de vida dersek elde 2.5 stoper var. vida para ihtiyacımız yüzünden satılırsa yeri kaç paraya dolar meçhul. devre arası transfer ettiğimiz oyuncuların çoğunu uzun süre elden çıkarmaya çalışıyoruz malum. çok azı takımda tutunabildi.

kadro biraz ferahlatılıp burdan da 3 5 kuruş elde edebilirsek bence 8-10 numara oynayan bir oyuncu ve sağ açık-forvet oynayabilen bir oyuncu alarak 2 transferle kendimizi ligin sonuna avrupa kupalarına katılabilecek bir pozisyonda atabiliriz. bu 3-5 kuruşun bir kısmı stoper satarak olacaksa bu 2 transfere ek olarak bir de stoper almamız gerekecek doğal olarak.

[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2019, 00:24:39 Kartal Ç ]

Çevrimdışı worns

Hocanın en azından 2 transfer istediği görülüyor. Yapamayabiliriz söylemi yönetimin tavrından süzülenler.

Çevrimdışı worns

Aslında üç istiyor hatta. Kanat, santrafor ve orta saha. Ama imkanlar dahilinde iki mevkide oynayabilecek bir oyuncuyla kotarmak zorunda da kalabiliriz vs dedi.

Çevrimdışı worns

Ali Ece ilk yarı boyunca Rus takımlarının teklifi var deyip durdu. Umarım iyi bir paraya satabiliriz. Böyle sahada uyurgezer gibi gezen oyuncuya kadromuzda yer yok  :tabe:

Umarım 6.5a satsak bile tamamdır benim için. Hem en azından bir kaç takviye yapılabilecek hareket alanı oluşur.

Çevrimdışı levitate

Aslında üç istiyor hatta. Kanat, santrafor ve orta saha. Ama imkanlar dahilinde iki mevkide oynayabilecek bir oyuncuyla kotarmak zorunda da kalabiliriz vs dedi.
TTTTTTTTTTTTTAAALISCAAAA

3 mevkide oynuyor işte
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

onun yerine soucek soucek diye diye getir

opsiyonlu kiralık vs. denesinler birşey ya

boyd'a 2.5 diaby'e 5 vereceğine şuna 10 ver kurtul

adam 24 yaşında. bu aralar ciddi transfer yapacak. takımının ekonomik sıkıntısı yok, istim üstünde. kontrat sıkıntısı yok. bizim alabileceğimiz adam değil o şu anda boşuna diyip durmama gerek yok :)

sezon sonunda kontratı bitiyor olmasa Kanga'da demezdim.

Çevrimdışı cursedofdragon

elnenyin menejeri milan transferini yalanlamış.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı celiker1

adam 24 yaşında. bu aralar ciddi transfer yapacak. takımının ekonomik sıkıntısı yok, istim üstünde. kontrat sıkıntısı yok. bizim alabileceğimiz adam değil o şu anda boşuna diyip durmama gerek yok :)

sezon sonunda kontratı bitiyor olmasa Kanga'da demezdim.

Trabzonspor ile oynadıkları maçlardan sonra hayran kalmıştım Kanga'ya.Tek başına bir takımı.değiştirebilecek bir adam.29 yaşına gelmiş nasıl oluyorda hala Sparta'da diye düşünmüştüm.Neden acaba :alala:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Erman1903

Uzun zamandır foruma girmiyordum, transfer döneminin gelmesiyle aranıza döneyim istedim.

Her ne kadar Atiba insanüstü bir performans gösterse de oyun yönlendirici 8 + Burak'dan farklı özelliklere sahip bir santrafor ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.

Diaby ve Boyd'un göz dolduramaması dolayısıyla alınacak santraforun sağ iç forvet olarak da oynayabilmesi bizim için daha iyi olacaktır.
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2019, 04:16:29 Erman1903 ]

Çevrimiçi Akil Emre

Malesef öncelikle bu hocayla takım devam etmez, tazminatını versinler vedalaşalım. kalecin vasat yedek kalecin torpilli, roco necip douglas yetersiz, ozi orkan lens diaby rezalet , ljaiç bizle değil, forvetlerin burak hariç 2. Lig seviyesinde. Yönetim hep mazeret peşinde parasız, bizleride futboldan soğuttular.
Reçete basit limitleri zorlasınlar balotelliyi alsınlar, bir yönetici seçip sabah akşam algı yaptırsınlar zaten şansa iyi gidersek gs ve fb yine harcar bizi.

Çevrimdışı mylife1903

Malesef öncelikle bu hocayla takım devam etmez, tazminatını versinler vedalaşalım. kalecin vasat yedek kalecin torpilli, roco necip douglas yetersiz, ozi orkan lens diaby rezalet , ljaiç bizle değil, forvetlerin burak hariç 2. Lig seviyesinde. Yönetim hep mazeret peşinde parasız, bizleride futboldan soğuttular.
Reçete basit limitleri zorlasınlar balotelliyi alsınlar, bir yönetici seçip sabah akşam algı yaptırsınlar zaten şansa iyi gidersek gs ve fb yine harcar bizi.

Balojan gelsin baslasin taraftar ceker
Semtin gobeginde bos tiribunlere oynuyoruz
Bu doyabiye de vitamin falan versinler hep yerde adam

Çevrimdışı MUSTAFA_

Uzun zamandır foruma girmiyordum, transfer döneminin gelmesiyle aranıza döneyim istedim.

Her ne kadar Atiba insanüstü bir performans gösterse de oyun yönlendirici 8 + Burak'dan farklı özelliklere sahip bir santrafor ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.

Diaby ve Boyd'un göz dolduramaması dolayısıyla alınacak santraforun sağ iç forvet olarak da oynayabilmesi bizim için daha iyi olacaktır.

Aramıza tekrar hoş geldin. Umarım kalıcı olursun bu sefer

Tek seferde en az 4 transfere ihtiyacımız var. Ancak kaleci işinin risk alınıp sene sonuna bırakılacağı için 3 tane diyebiliriz. Bana göre 8 numara, forvet ve sağ kanat kesinlikle olmazsa olmazlarımız. İki bölgede oynayan oyuncu işinin bu bölgelerdeki problemleri çözeceğini düşünmüyorum. Çünkü hangi mevkide oynasa oynamadığı mevkide sorun çıkacak. Mesela hem sağ kanat hem forvet oynayan birini alsak, adamı forvette oynatsak sağ kanada Diaby'i koymak zorunda kalacağız ve takım 1 kişi eksik oynayacak. Umarım 3 isim alabiliriz. Bu 3 isim sırf almak için vasat oyunculardan seçilirse işe yaramaz. Bu isimler gelir gelmez ilk 11 oynayabilecek düzeyde olmalı. Kagawa gibi sakatlıktan yeni çıktığı için sıkıntı da yaşamamalı. Bize net 11 yazacağımız oyuncular lazım. Çoğu kişi Burak var orada net adama gerek yok diyecek ama ben Burak'dan fayda geleceğini düşünmüyorum artık. Planlama yapılirken Oğuzhan gibi değerlendirilmeli. Yani sürpriz yapabilecek yedek oyuncu. Bundan daha fazla değer biçmek hata olur. Yönetim tek kurşuna sahip transfer konusunda sihirbazlık mı dersiniz artık ne derseniz onu yapmak zorundalar. Yapmazlarsa net konuşayım: Sene sonunu göremezler. Daha transfer dönemi biter bitmez meydanda sallandırırlar. Umarım işler iyi gider...

Beşiktaş Tarihi
★★★