2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4256496 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı ozankarakoc

Bu saydıklarının hiçbir geçerliliği olduğunu düşünmüyorum. Allah aşkına, Lemina'yı ne sanıyorsunuz siz? İyice abarttılar bu adamı - Seri için de yapılmıştı bu. Sosa ve Emre, Ljajic'ten iyi mi? Sosa'nın Beşiktaş'taki en iyi sezonundaki istatistikleri Ljajic'inkilerin yanına yaklaşamıyor - Emre'nin tek işlevi ise saha içi provakatörlük rolü ki hakkını verelim, o hususta iyi. Topla kavga edip duran Nwakaeme'yi hangi açıdan Nkodou'dan iyi buldun onu merak ettim açıkçası. Futbolcuda önce akıl lazım, Nwakaeme'de o yok. Uğurcan Karius karşılaştırmasına ise hiç girmiyorum bile.

Lemina, piyasa değeri 17 milyon euro olan, Marsilya'da, Juventus'ta, öyle ya da böyle Premier League'de oynamış bir adam... Teraziye koyunca Oğuzhan'ı gerçekten tercih eder misin? Ben etmem.

Sosa-Emre > Ljajic konusunda ölçümüz istatistikse o zaman Quaresma'yı katiyen göndermemek gerekirdi. Zira istatistikleri onun kadar iyi olan bir kanat oyuncusu Türkiye'ye gelmedi desek abartmış olmayız herhalde... Bana göre Ljajic dev bir balon. Asla Beşiktaş gibi bir takımın liderlik yükünü üstlenebilecek bir oyuncu değil. Ve ne yazık ki şu an takımdaki en futbolcuya benzeyen adam o...

'Futbolcuda önce akıl olacak' konusuna yüzde yüz katılıyorum. Daha fazla katılamam... Nwakaeme ile N'koudou'nun futbol zekasının hemen hemen aynı olduğunu düşünüyorum. Rodriguez de öyle. Hatta Bruma da öyle... Bunlar çok süratli ama kafası az çalışan oyuncular. N'koudou'da öyle. Oyunu iyi okuyan, bir sonraki adımı düşünen bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Sadece çok süratli...

Uğurcan konusunda ise iddialıyım. Bence yıllar sonra onu Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi kalecilerinden biri olarak anacağız.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

+binbeşyüz  :claps: :claps: :claps:

Sedat abi naber? neden az yazıyorsun? bir de neden binbeşyüz? ya +1 ya +1903 ya da +41903 deniyor ya hep neden binbeşyüz  :D

@Sedat.Y
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ozankarakoc

tineri fazla kaçırmışsın abi.

Olabilir ;)

Bunlardan hangisine/hangilerine şiddetle karşı çıkabilirsin kardeşim?

Çevrimdışı mellfred

Epl’den gelen hiçbir oyuncuya güvenin yok benim
N’koudou dahil
Diaby’e güveniyorum
forvete abuobakar alınsaydı en azından dilimize bir kaşık bal sürülmüş olurdu neden olmadı öğreniriz, büyük ihtimal şok transferle takımı şilirmek istemediler keza hasice yer açtılar
Gs transferleriyle kıyaslayıp darlanmayın
Ellerinin bizden güçlü olacağı zaten ortadaydı
Büyük risk aldılar ama batacaklar çünkü ibre sene lobi Fener’den yana
biz elimizden geleni yapacağız
En iyi hoca açık ara bizde keza en kötü yönetim de
Fikret biraz baskılarsa kimse Abdullah hocanın eline su dökemez, hepsini tanıyorum
Sakatlıktan Irak bir lig olsun adil olsun
Zaten bizimdir

Çevrimdışı celiker1

Her zaman olan olacak!Devre arası forvet alınacak ama iş işten geçmiş olacak :akuma:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Lemina, piyasa değeri 17 milyon euro olan, Marsilya'da, Juventus'ta, öyle ya da böyle Premier League'de oynamış bir adam... Teraziye koyunca Oğuzhan'ı gerçekten tercih eder misin? Ben etmem.

Sosa-Emre > Ljajic konusunda ölçümüz istatistikse o zaman Quaresma'yı katiyen göndermemek gerekirdi. Zira istatistikleri onun kadar iyi olan bir kanat oyuncusu Türkiye'ye gelmedi desek abartmış olmayız herhalde... Bana göre Ljajic dev bir balon. Asla Beşiktaş gibi bir takımın liderlik yükünü üstlenebilecek bir oyuncu değil. Ve ne yazık ki şu an takımdaki en futbolcuya benzeyen adam o...

'Futbolcuda önce akıl olacak' konusuna yüzde yüz katılıyorum. Daha fazla katılamam... Nwakaeme ile N'koudou'nun futbol zekasının hemen hemen aynı olduğunu düşünüyorum. Rodriguez de öyle. Hatta Bruma da öyle... Bunlar çok süratli ama kafası az çalışan oyuncular. N'koudou'da öyle. Oyunu iyi okuyan, bir sonraki adımı düşünen bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Sadece çok süratli...

Uğurcan konusunda ise iddialıyım. Bence yıllar sonra onu Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi kalecilerinden biri olarak anacağız.

Bence uğurcan balon, yıllar boyunca böyle çok yapıldı harundur bundan öncede onur kıvrak vardı. Ha belki bir yerlere gelebilir çalışmayla falan ama şuan potansiyeli kesinlikle o kadar değil. Her kalecinin yıldızlaştığı böyle 1-2 maç vardır.

Çevrimdışı cursedofdragon

Olabilir ;)

Bunlardan hangisine/hangilerine şiddetle karşı çıkabilirsin kardeşim?

hemen hemen hepsine.  :ok:

Çevrimdışı Sedat.Y

Sedat abi naber? neden az yazıyorsun? bir de neden binbeşyüz? ya +1 ya +1903 ya da +41903 deniyor ya hep neden binbeşyüz  :D

@Sedat.Y

iyiyim tşk.ederim...
Az yorum çok takip diyelim   :)
binbeşyü farklılık olsun diye yadım :)  hadi +1903 yapayım @tangaz

Çevrimdışı Necmi

vasata kalmayalım diye neler yaptım bi bilsen :D tavsiyen için teşekkürler siz abilerimin her sözü değerlidir

puana gelirsek 6 vasat değilde iyinin kötüsü olurdu. 5/10 vasata daha uygun gibi. transferler erken olsa, forvet gelse ve lens gitse rahat 8/10'u bulurdu
vasat zaten kötü demek değil ortalama demektir vasatın altı kötü üstü iyi olur

Çevrimdışı kyiv

Bu arada tecrübe kazansın diye İstanbulspora kiralanan Oğuzhan Akgün şu ana kadar 1 dakika bile oynamadı. Hani bu çocuk tecrübe kazanacaktı nasıl? İstanbulspor yedek kulübesinde oturarak mı? Genç çocuklarını hazırlamazsan elbette sonunda Umut Nayırlara kalırsın.

Çevrimdışı tuncaboylu

elnenynin fm 19de sözleşmesinin son tarihi 30/6/2020 gösteriyor, transfermarkettede öyle. Kimse söylemiyo bu adam kiralığı bittiği zaman serbest kalıyor.
Öyle değil.

Çevrimdışı ozankarakoc

Bence uğurcan balon, yıllar boyunca böyle çok yapıldı harundur bundan öncede onur kıvrak vardı. Ha belki bir yerlere gelebilir çalışmayla falan ama şuan potansiyeli kesinlikle o kadar değil. Her kalecinin yıldızlaştığı böyle 1-2 maç vardır.

Ben her izlediğim maçta tekrar tekrar hayran oldum. Ama tabii ki dediğin gibi olabilir. Oyuncunun karakteriyle de ilgili biraz. Benzer bir şeyi Güven için de düşünüyorum. Çok akıllı bir çocuksa, doğru insanları rol model olarak belirleyip, iyi çalışırsa, profesyonel davranırsa, beklenmedik derecede iyi bir yere gelebilir. Türkiye'de zor, ama umarım ikisi için de gelecek çok parlak olur.

Çevrimdışı mellfred

Lemina, piyasa değeri 17 milyon euro olan, Marsilya'da, Juventus'ta, öyle ya da böyle Premier League'de oynamış
Piyasa değerlerine çok takılmamak lazım
Cenk bizdeyken 8m görülüyordu değeri gider gitmez 25 oldu
Bana kalsa cenkin değeri 7-8’dir
Keza Talisca bizdeyken 11’ gittiği gün 25 oldu
epl takımlarının değeri gereksiz şişiriliyor
Göreceksiniz piyasa değeri 300 küsür olan wolvesi iki Maçta da ezeceğiz

Çevrimdışı caner.eryigit

Umut Nayır 3. forvetimiz...

Fazla söze gerek yok. Ligde 1 tane gol atsın bu sene eşşek gibi anıracağım.
Dur yapma abi Allah aşkına

Çevrimdışı Arthur Dayne

Bence de bu transfer sezonu vasat geçti.8 numara,stoper yedeği,net bir forvet alınmadı.Yapacak bir şey yok artık devre arasına kadar minimum sakatlıkla alabildiğimiz kadar puan alıp,ara dönemde eksikleri kapatmamız lazım.5 puan kaybettik ama rakipler de üçte üç yapmadı,bundan sonra özellikle iç saha maçlarında puan kaybetme lüksümüz yok.Hakkımızda hayırlısı...

Çevrimdışı tuncaboylu

Oğuzhan 2 hafta yokmuş doğru mu eee gaziantepte 8 kim oynayacak ???
Dorukhan.

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı tuncaboylu

HAYIIIIIIIR HAYIIIIIIIIIIIIIR HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIR
Fesüphanallah...

Çevrimdışı 38life

Başlık 00:00'da kilitleniyor mu?  :)

Çevrimdışı tangaz

bu sene 3.lük mücadelesi verecek bir kadro kurduk bence
üstünü başarırlarsa ya rakiplerin kötülüğünden ya da hocanın başarısından (ya da her ikisi birden)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

fabricio mallorca ya kiralanmış.

bu sene 3.lük mücadelesi verecek bir kadro kurduk bence
üstünü başarırlarsa ya rakiplerin kötülüğünden ya da hocanın başarısından (ya da her ikisi birden)

katılmıyorum.

Çevrimdışı levitate

vasat zaten kötü demek değil ortalama demektir vasatın altı kötü üstü iyi olur
tamam işte 6 tam arası :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Necmi