2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 73 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4264103 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi sefaköykartali

onların ihtiyacı vardı yaptılar bizde ihtiyacı olan bölgelerimizi doldurduk işte  :alala:

Komşunun tavuğu size güzel gözüküyor bizimkileri görmüyorsunuz.

Sağ bek yoktu 2 yıldır douglas geldi gökhana yedek. Sol bek adriano gitti yerine rebocho geldi.
Sol stoperimiz yoktu mirini yolladık fıstık gibi bir adam ruizi aldık.
Medeli yolladık arsenaldan elneny aldık bu adam 100 maça çıkmış arsenalde küçümseniyor.Ben leminayı istemiyordum zaten yazmıştım bize uymaz o adam diye.Atiba'da dönüyor necip'te var 3 tane öyle böyle 6 numaramız var.
8 numaramız dorukhan-oğuzhan-muhayer kimden kötü ?
Sol kanadımız yoktu n'koudou alındı.35'lik quaresma'dan kurtulduk.Arasdan kurtulduk para vermekten.
Sağ kanada Boyd aldık birde yeni diaby aldık.
Bunlar tam hocanın istediği tarzda oyuncular sağ kanatta oynuyor sol ayaklı sağ kanatta oynayan sol ayaklı.
10 numaramız Ljajic.
Santraforumuz yok değil Burak var zaten milli aradan sonra dönüyor.Bizim kızdığımız nokta burağa yedek biriydi onuda diaby aldılar işte kanat forvet ?

Yaşlı oyunculara yol verdik gençleri aldık daha nasıl bir transfer sezonu geçirmemiz gerekiyordu ? haa zorlarsak çıkar yedek kaleci utku yerine daha iyi birisi.Bir stoper olabilir.1 8 numara dersin ama elinde ki leri satmadan alamazsın ?

Adamlar çok iyi kadro kurdular diyorsunuz ya ? aldıkları adam nzonzi,seri o kadar vasat ki orta sahalarına son gün leminayı alıyorlar :D  gs'nin santraforu vasat diagneydi mecbur santrafor almak zorundaydılar.fener de aynı şekilde almak zorundaydı aldılar.gs'nin stoperleri vasat halde niye almıyorlar luyindama,marcao 2'si de vasat ? yedekleri yok yedekleri olmadığı gibi aslar da rezil ? 10 numaraları belhanda vasat niye 10 numara almıyorlar ?

Bırakalım rakipleri biz kendimize bakalım gayet güzel bir kadromuz var.İyi bir oyun oynuyoruz rize de gördük bunu burak olsaydı ilk yarı rahat 3-4 tane bırakmıştık rize kalesine daha sonra rize iyice açılacaktı +7 olurdu maç.gs 9 kişi kalmıs rakibine penaltılarla zar zor hakem sayesinde yenebiliyor.
Yazının çok büyük çoğunluğuna katılıyorum. Ancak katılmadığım noktalar şunlar:
-Dorukhan-Oğuzhan-Muhayer kimden kötü? Bu kadar doğru sisteme uygun transfer yapılmışken bu ekibe güvenilmeyeceği ilk 3 haftadan açık.
-Bize burağı yedekleyecek değil Burakla forma mücadelesi verecek bir forvet lazımdı.  Ayrıca Diaby' nin ne vereceği bile muamma 28 yaşında büyük sıçramasını bile yapamamış, Portekiz gibi atak oynanan bir ligde bile yaptığı istatistikler yetersiz olan birisi. Dentinho gibi de çıkabilir, çok iyi oynayıp bonservisini de aldırabilir ama 28 yaşında. Burağı falan da yedeklemez kendinizi kandırmayın.
- Ruiz çok iyi transfer ama sakatlansa yerine koyabilecek oyuncumuz yok.
Rakibin yaptığı hamlelerden dolayı yönetim eleştirmiyoruz.Gs son transferleri bırak Falcao' yu bile alamasaydı da bize Burak' la kapışacak onu zorlayacak benzer profilde bir forvet lazımdı. Hoca geldiği andan itibaren forvet istedi, üstüne topu içeri sokacak bir forvet diye tarif etti, oynattığı tüm sistemlerde Fizikli, sırtı dönük oynayabilen, kafa vuran bitirici forvet oynatmışken(Mehmet Batdal bile), gidip 1.73' lük sprinter, arkaya koşan hareketli ve kanat forvet olan adamı Burak yedeği diye getiremezsin. Rakiplerin 3,5 milyona net golcü Vedat Muriqi' yi bitiriyor(Haziran ayında ilgilensek keşke diye mesajlarım var gelmesini çok istiyordum), bir diğer rakibin de Falcao' yu free getirip maaşa yükleniyorken sen Diaby getirdik aha forvet diyemezsin tabii ki taraftar buna ses çıkartır eleştirir. Getirirsen de hocaya laf söyleyemezsin. Sezon boyu tüm kayıplar yönetime ve Ali Naibi' ye yazar bu saatten sonra.
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2019, 19:15:16 sefaköykartali ]

Çevrimdışı sEuL

Anlasilan forvet alinmayacak, o beklentiyi rafa kaldirdim ama Allah askina 8'e Ljajic'inde yedegi olabilecek bir oyuncu alin.
Sapkadan bir oyuncu cikar mi? Beklemedeyim....

Çevrimdışı saricasi

Diaby ve okaka aynı anda açıklancak.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu saatten sonra kimse gelmez kapattık transferi bence.
Yalnız diaby hamlesi iyi oldu.
Ama forvet olmayınca yaptığın bu hamlelerin hiçbir değeri olmuyor ne yazık ki

Çevrimiçi tolga1903

Diaby ve okaka aynı anda açıklancak.

Kaynak var mı yoksa isteğin mi bu yönde?

-Dorukhan-Oğuzhan-Muhayer kimden kötü? Bu kadar doğru sisteme uygun transfer yapılmışken bu ekibe güvenilmeyeceği ilk 3 haftadan açık.
-Bize burağı yedekleyecek değil Burakla forma mücadelesi verecek bir forvet lazımdı.  Ayrıca Diaby' nin ne vereceği bile muamma 28 yaşında büyük sıçramasını bile yapamamış, Portekiz gibi atak oynanan bir ligde bile yaptığı istatistikler yetersiz olan birisi. Dentinho gibi de çıkabilir, çok iyi oynayıp bonservisini de aldırabilir ama 28 yaşında. Burağı falan da yedeklemez kendinizi kandırmayın.
Rakibin yaptığı hamlelerden dolayı yönetim eleştirmiyoruz.Gs son transferleri bırak Falcao' yu bile alamasaydı da bize Burak' la kapışacak onu zorlayacak benzer profilde bir forvet lazımdı. Hoca geldiği andan itibaren forvet istedi, üstüne topu içeri sokacak bir forvet diye tarif etti, oynattığı tüm sistemlerde Fizikli, sırtı dönük oynayabilen, kafa vuran bitirici forvet oynatmışken(Mehmet Batdal bile), gidip 1.73' lük sprinter, arkaya koşan hareketli ve kanat forvet olan adamı Burak yedeği diye getiremezsin. Getirirsen de hocaya laf söyleyemezsin. Sezon boyu tüm kayıplar yönetime ve Ali Naibi' ye yazar bu saatten sonra.

Neden güvenemeyiz bu oyunculara ? 2015-2016 senesinde Oğuzhan şampiyonlukta önemli bir rol oynamadı mı ? Dorukhan geçen sene müthiş işler yapmadı mı ? Oyunculardan çok kolay çok çabuk vazgeçiyorsunuz fener 39 luk emreyi oynatıyor biz 23 lük dorukhanı gömüyoruz buna katılmam mümkün değil.3 hafta da bir şey göremeyiz takım farklı bir taktik ile oynuyor oyuncular buna alışmaya çalışıyor.
-Elinde Burak var ise Burak oynar kardeşim kusura bakma bir gomez getirmiyorsan bu ligin bütün dinamiklerini bilen nasıl gol atılır nasıl şampiyon olunur nerede durulması gerekir nasıl faul alınır nasıl  boşa çıkılır dribling yapılır savunma arkasına sarkılır burakla rekabete girecek adamın fiyatı en az 10-15 milyon €.Gelecek olan adam Burakla rekabete değil onu yedeklemeye gelecekti geldi zaten.Elimiz de Güven,Umut Santrafor oynayabilen boyd ve forvet-kanat diaby var.Bak daha gelir gelmez diaby bile ezikliyorsunuz sizin probleminiz başka.Oyuncu portekiz liginde bas dosttan dolayı sağ kanatta oynadı oyuncu aslen santrafor bolgesinde oynuyor du bruggde.santrafor bölgesinde 87 maçta 38 gol 23 asist oyuncu hakkında bilgi sahibi olmadan sallamak hoş değil.28 yaşında ki diaby'i yaşlı buluyorsun ama 36 lık falcaoyu övüyorsun bu ne yaman çelişkidir :) "kendinizi kandırmayın" derken sen bizden değilmisin "kendimizi" yazacaktın herhalde elin kaydı :)
-Ruiz sakatlanırsa yerine koyabilecek bir transferimiz yok evet ama sadece biz değil bütün takımlar aynı durumda fener stopersizlikten jailson ile oynadı kaç maç.gs aynı şekilde donku kaydırıyor stoepre.Hoca mahmut,attamah'tan stoper yaratmış insan hoca çözer necipten stoper yaratabilir sıkıntı yok :)
Rakibin yaptığı transferleri görüp kendinizi ezikliyorsunuz :) Aldıkları oyuncular yaşlı,vasat ve yetersiz görüyoruz işte aldıkları oyuncuları izliyoruz maçları..1.73'lük diaby 87 maçta 38 gol 23 asist yapmış :D Yerlere göklere sığdıramadığınız falcaonun boyu 1.77 aradığın 4 cm mi :D
Hocanın yönetimden ne istediğini bilmiyoruz boyd'tan menun kalmadı belki kanat-forvet istedi yönetim de onu aldı.
Hocaya laf söyleyen yok ki bu transferleri hocanın istemediği kanısana nereden vardın peki :)
Dip not :Ayrıca hoca bize başakşehirde oynadığı oyunu oynatmıyor...

[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2019, 19:35:08 cursedofdragon ]

Çevrimiçi Necmi

Rakibin yaptığı hamlelerden dolayı yönetim eleştirmiyoruz.Gs son transferleri bırak Falcao' yu bile alamasaydı da bize Burak' la kapışacak onu zorlayacak benzer profilde bir forvet lazımdı. Hoca geldiği andan itibaren forvet istedi, üstüne topu içeri sokacak bir forvet diye tarif etti, oynattığı tüm sistemlerde Fizikli, sırtı dönük oynayabilen, kafa vuran bitirici forvet oynatmışken(Mehmet Batdal bile), gidip 1.73' lük sprinter, arkaya koşan hareketli ve kanat forvet olan adamı Burak yedeği diye getiremezsin. Rakiplerin 3,5 milyona net golcü Vedat Muriqi' yi bitiriyor(Haziran ayında ilgilensek keşke diye mesajlarım var gelmesini çok istiyordum), bir diğer rakibin de Falcao' yu free getirip maaşa yükleniyorken sen Diaby getirdik aha forvet diyemezsin tabii ki taraftar buna ses çıkartır eleştirir. Getirirsen de hocaya laf söyleyemezsin. Sezon boyu tüm kayıplar yönetime ve Ali Naibi' ye yazar bu saatten sonra.
ilk üç haftada gelişen oyun bana ciddi güven verdi bu kadarını beklemiyordum :alala:
ne olmuş o oyunculara takım son maçta gösterdi birinci ve ikinci bölgede sorun yok ve bu takıma daha elneny ve atiba girecek üçüncü bölgede sağ taraf sıkıntılı sesler veriyordu demek oraya takviye yaptılar aldıkları oyuncuyu forvettede kullanabilecekleri birini tercih ettiler bu önemli aslında forvet alınsa bile elinde opsiyon oluşuyor ama zaten alınmaması lazım mantıklı değil burak varken kulübede oturacak biri yüksek kalite olmaz olursa sorun çıkar.
ya burakı yok sayıp a kalite alacaksın yada idare edeceksin

Çevrimdışı tuncaboylu

Maaş yükünü azaltmışken Nkoudou' nun yarısına 5 milyonu saymak yerine Elyounoussi kiralanıp forvete para ayrılabilirdi. Ayrıca 3 m kiralama 4 m zorunlu satın alma 7 milyonluk bonservisi 2 taksitte vermek gibi bir şey. FFP den dolanıyor adamlar da. Celta Vigo Rafinha' yı kiraladı aynısını biz de yapabilirdik. Başakşehir Berkay Özcan' ı kiralıyor bizde Ljajic' in alternatifi olurdu.
Burak varken santrafora o kadar para ayırmaya gerek görmemiş olabilirler.

Bak Galatasaray Andon mudur nedir, o herife 2.5 milyon maaş + 700 bin Euro kiralama ödemiş.

Çevrimdışı mylife1903

Diyabi isi nasil oldu acaba
Daha yeni nekoduyu aldik iyi de para bastik bana cok mantikli gelmiyor ikisi lukus oldu
Acaba son saniye mi dusurduk elemani
Belki hoca cok istedi
Su okaka da olursa fena gitmemis oluruz
Neyse bitti gitti tiransfer donemi

Yalniz bu seviye oyunculari beklememek gerekir diye dusunen arkadaslara da katiliyorum

One gecebilirsek maclarda cok fena seri sokuslar yapacak zenciler var ankaragucu macinda bi deneme surusu yapariz sonra fbyi deleriz insallah

Çevrimiçi Necmi

Daha yeni nekoduyu aldik iyi de para bastik bana cok mantikli gelmiyor ikisi lukus oldu
Belki hoca cok istedi

Yalniz bu seviye oyunculari beklememek gerekir diye dusunen arkadaslara da katiliyorum

One gecebilirsek maclarda cok fena seri sokuslar yapacak zenciler var ankaragucu macinda bi deneme surusu yapariz sonra fbyi deleriz insallah
bence hem forvet hem kanat oynayabildiği için tercih edilmişdir adam golcü kimlikte
yalnız bu takım derbilerde coşar gibime geliyor iki kanatta çok hızlı olacak olursa bu çok daha kaliteli
görünüyor. üstümüze gelen her takıma acımasız olur bu takım. çünkü bunları haraketlendirecek pasları atabilecek çokda oyuncu var

Çevrimdışı FedericoGiunti

Bir transfer sezonunun sonuna geldik. Ben umduğumu bulamadım.  Bir başka transfer sezonunda görüşmek dileğiyle.
BEŞİKTAŞK

Çevrimiçi sefaköykartali

Neden güvenemeyiz bu oyunculara ? 2015-2016 senesinde Oğuzhan şampiyonlukta önemli bir rol oynamadı mı ? Dorukhan geçen sene müthiş işler yapmadı mı ? Oyunculardan çok kolay çok çabuk vazgeçiyorsunuz fener 39 luk emreyi oynatıyor biz 23 lük dorukhanı gömüyoruz buna katılmam mümkün değil.3 hafta da bir şey göremeyiz takım farklı bir taktik ile oynuyor oyuncular buna alışmaya çalışıyor.
-Elinde Burak var ise Burak oynar kardeşim kusura bakma bir gomez getirmiyorsan bu ligin bütün dinamiklerini bilen nasıl gol atılır nasıl şampiyon olunur nerede durulması gerekir nasıl faul alınır nasıl  boşa çıkılır dribling yapılır savunma arkasına sarkılır burakla rekabete girecek adamın fiyatı en az 10-15 milyon €.Gelecek olan adam Burakla rekabete değil onu yedeklemeye gelecekti geldi zaten.Elimiz de Güven,Umut Santrafor oynayabilen boyd ve forvet-kanat diaby var.Bak daha gelir gelmez diaby bile ezikliyorsunuz sizin probleminiz başka.Oyuncu portekiz liginde bas dosttan dolayı sağ kanatta oynadı oyuncu aslen santrafor bolgesinde oynuyor du bruggde.santrafor bölgesinde 87 maçta 38 gol 23 asist oyuncu hakkında bilgi sahibi olmadan sallamak hoş değil.28 yaşında ki diaby'i yaşlı buluyorsun ama 36 lık falcaoyu övüyorsun bu ne yaman çelişkidir :) "kendinizi kandırmayın" derken sen bizden değilmisin "kendimizi" yazacaktın herhalde elin kaydı :)
-Ruiz sakatlanırsa yerine koyabilecek bir transferimiz yok evet ama sadece biz değil bütün takımlar aynı durumda fener stopersizlikten jailson ile oynadı kaç maç.gs aynı şekilde donku kaydırıyor stoepre.Hoca mahmut,attamah'tan stoper yaratmış insan hoca çözer necipten stoper yaratabilir sıkıntı yok :)
Rakibin yaptığı transferleri görüp kendinizi ezikliyorsunuz :) Aldıkları oyuncular yaşlı,vasat ve yetersiz görüyoruz işte aldıkları oyuncuları izliyoruz maçları..1.73'lük diaby 87 maçta 38 gol 23 asist yapmış :D Yerlere göklere sığdıramadığınız falcaonun boyu 1.77 aradığın 4 cm mi :D
Hocanın yönetimden ne istediğini bilmiyoruz boyd'tan menun kalmadı belki kanat-forvet istedi yönetim de onu aldı.
Hocaya laf söyleyen yok ki bu transferleri hocanın istemediği kanısana nereden vardın peki :)
Dip not :Ayrıca hoca bize başakşehirde oynadığı oyunu oynatmıyor...
Ya banane fener de aynı durumdaymıştan. 33 yaşındaki kendini ispatlamış adamı ne olduğu belirsiz, mevkileri pozisyonları kaliteleri uzaktan yakından alakasız Diabyle bir tutarak asıl sizin probleminiz başka. Diaby çıkar 15 gol sallar forvet oynayarak Burakla beraber şampiyon yapar, Falcao da RVP gibi yatar o zaman sen haklı ben haksız olacağım. Diyorum ki gs falcaoyu aldı biz niye forvet almıyoruz demiyorum. Gs hiç transfer yapmasa da bize Burağı zorlayacak bir forvet lazımdı, Fener vedatı almasaydı da bize forvet lazımdı. Transfer dönemi kapanmak üzere bize hala forvet lazım. Yapılan iyi hamleye iyi kötü hamleye kötü demek varken gelip de Diaby forvet yedeği denilmesini eleştirmek plansızlığı, tutarsızlığı, bütün sezonu riske etmeyi eleştirmektir bu kadar basit. Rakipler ne yapmış ne etmiş umrumda değil. Formda burak bu ligi donunda sallar ama mesele adam sezona ameliyat olup gelirken gidip bir tane hocanın istediği santraforu almamayı eleştirmek en doğal hakkım. Asıl bunu eleştirmeyenin derdi başkadır. Geçen sezon da taraftardan çekinip Burağı almayarak sezonu kaybetti mi bu yönetim? Kaybetti. Bu sezona ameliyat olarak girmiş Burağı bütün sezon bizi taşır riskine girmek doğru mu hiç de değil. A klas 10 15 milyon hikaye. Bunun hikaye olduğuna ikna etmek için rakipten örnek veriyoruz renkli sevici oluyoruz. Yav adamlar Vedat Muriqi gibi sek golcüyü 3,5 milyona aldılar. Sen niye almadın? sorusunu sormak renkli sevicilik değil takımın iyi olmasını istemekten başka bir şey değil. Mevzu sek golcü de değil yeri geldiğinde golcü yeri geldiğinde kanatta oynayacak bir Aboubakarı, Bir Sturridge i yani o profilde birini (bakın isme takılmayı doğru oyuncu profilinden bahsediyorum) getirirsin eyvallah en azından bir plan var derim. Ama son dk diaby getirmek bana dentinho getirmekten farksız geliyor. Ne hocanın istediğine uygun, ne oyun planımıza uygun.
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2019, 19:52:58 sefaköykartali ]

Çevrimdışı kyiv

Hissediyorum son dakikada Aboubakar gelecek!

Çevrimiçi sefaköykartali

ilk üç haftada gelişen oyun bana ciddi güven verdi bu kadarını beklemiyordum :alala:
ne olmuş o oyunculara takım son maçta gösterdi birinci ve ikinci bölgede sorun yok ve bu takıma daha elneny ve atiba girecek üçüncü bölgede sağ taraf sıkıntılı sesler veriyordu demek oraya takviye yaptılar aldıkları oyuncuyu forvettede kullanabilecekleri birini tercih ettiler bu önemli aslında forvet alınsa bile elinde opsiyon oluşuyor ama zaten alınmaması lazım mantıklı değil burak varken kulübede oturacak biri yüksek kalite olmaz olursa sorun çıkar.
ya burakı yok sayıp a kalite alacaksın yada idare edeceksin
Necmi abi oyun bana da ciddi güven verdi kaybedilen Rize maçını da hocanın istediği topu içeri sokacak adamı almadığımız için kaybettik. Bu kaybedilen 2 puan belki de bizi şampiyonluktan edecek. Geçen sezon ilk yarı burağı çarşı tepkisinden korkup almayarak kaybettik mi? Evet. Bu sezona böyle riskli girmeyi eleştirmek gayet doğru. Zaten en başından beri hem kenarda hem forvette oynayabilecek biri lazım dedik. Ama bu adam Sturridge olurdu, Aboubakar olurdu doğru profilde birisi olurdu isimlere takılmayın mesele hocanın istediği profil. Diaby gibi ne vereceği belirsiz adamın gelmesini eleştirmek gayet doğru. Kanada geldiyse ona da eyvallah ama bu adam Burağın yedeği falan olamaz.

Ya banane fener de aynı durumdaymıştan. 33 yaşındaki kendini ispatlamış adamı ne olduğu belirsiz, mevkileri pozisyonları kaliteleri uzaktan yakından alakasız Diabyle bir tutarak asıl sizin probleminiz başka. Diaby çıkar 15 gol sallar forvet oynayarak Burakla beraber şampiyon yapar, Falcao da RVP gibi yatar o zaman sen haklı ben haksız olacağım. Diyorum ki gs falcaoyu aldı biz niye forvet almıyoruz demiyorum. Gs hiç transfer yapmasa da bize Burağı zorlayacak bir forvet lazımdı, Fener vedatı almasaydı da bize forvet lazımdı. Transfer dönemi kapanmak üzere bize hala forvet lazım. Yapılan iyi hamleye iyi kötü hamleye kötü demek varken gelip de Diaby forvet yedeği denilmesini eleştirmek plansızlığı, tutarsızlığı, bütün sezonu riske etmeyi eleştirmektir bu kadar basit. Rakipler ne yapmış ne etmiş umrumda değil. Formda burak bu ligi donunda sallar ama mesele adam sezona ameliyat olup gelirken gidip bir tane hocanın istediği santraforu almamayı eleştirmek en doğal hakkım. Asıl bunu eleştirmeyenin derdi başkadır. Geçen sezon da taraftardan çekinip Burağı almayarak sezonu kaybetti mi bu yönetim? Kaybetti. Bu sezona ameliyat olarak girmiş Burağı bütün sezon bizi taşır riskine girmek doğru mu hiç de değil. A klas 10 15 milyon hikaye. Bunun hikaye olduğuna ikna etmek için rakipten örnek veriyoruz renkli sevici oluyoruz. Yav adamlar Vedat Muriqi gibi sek golcüyü 3,5 milyona aldılar. Sen niye almadın? sorusunu sormak renkli sevicilik değil takımın iyi olmasını istemekten başka bir şey değil.

Renklilerden bana ne diyorsun ama renklilerden örnek veriyorsun verirken o zaman sadece bizi örnek ver ?

Burağa yedek aldık diyorum diaby diyorum.Kanat forvet.Bize yedek olmaz diyorsun ? Sebebini açıklamıyorsun 28 yaşında ki oyuncuyu yaşlı gösteremeye calısıyorsun.Santaror oynuyor bu adam diyorum brugge de santrafor oynadı kariyerinde en çok santrafor bolgesinde oynadı yine cevap vermemişsin ?Puan kayıplarında hocanın suçu yok bütün suçlu ali naibi falan fialn diyorsun.

Hocanın istemediğini nereden biliyorsun diyorum kanat-forvet.Yine o na da cevap yok.
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2019, 19:56:25 cursedofdragon ]

Çevrimiçi yaço58

Hissediyorum son dakikada Aboubakar gelecek!
Geçti artık transferi kapattık benim anlamadığım 3 kanat aldık 7m bonservis ödedik bu gereksiz oldu boyda verilen paraya Bi 8 10 oynayabilen oyuncu alıp zaman zaman ljajici kenarda kullanabilirk yada kanat oynayabilen forvet alıp kanatta kullanabilirdik şimdi boyd büyük ihtimalle yedek Olcak ben diabyi hoca acaba liverpool sistemi gibi bi salah firmino mane yerine bizde Nkoudou diaby boyd üçlüsü ile yapabilirmi bırak olmadığı zamanlarda olursa nasıl olur acaba artık Burak sakatlanmasın diye dua edeceğiz ama Burak hırslı Bi topçu falcaonun gelişi onuda daha motive etmiştir umarım

Çevrimdışı caner.eryigit

Dua edelim Burak bir daha sakatlanmasın. Pamuklara sarmak lazım.

Çevrimdışı levitate

Belki hoca cok istedi

bu diaby'i nasıl buldun reyiz tutar mı sence
bipbipbupbup

Çevrimiçi sefaköykartali

Renklilerden bana ne diyorsun ama renklilerden örnek veriyorsun verirken o zaman sadece bizi örnek ver ?

Burağa yedek aldık diyorum diaby diyorum.Kanat forvet.Bize yedek olmaz diyorsun ? Sebebini açıklamıyorsun 28 yaşında ki oyuncuyu yaşlı gösteremeye calısıyorsun.Santaror oynuyor bu adam diyorum brugge de santrafor oynadı kariyerinde en çok santrafor bolgesinde oynadı yine cevap vermemişsin ?Puan kayıplarında hocanın suçu yok bütün suçlu ali naibi falan fialn diyorsun.

Hocanın istemediğini nereden biliyorsun diyorum kanat-forvet.Yine o na da cevap yok.
Yahu diyorum ki renklilerden örnek veriyorum çünkü oyuncu profili uygun değil diyorum anlamıyorsun. Brugge de de tek başına santrafor oynamadı 4-4-2 nin diğer santraforu olarak oynadı. Yani bu ne demek bizim oyun planımızda tek santraforda verimli olma ihtimali düşük demek. 28 yaşındaki oyuncuyu yaşlı göstermedim. Bu adam imza atana kadar hanginizin adından haberi vardı 28 yaşına kadar gerekli yükselmeyi gösterememiş diyorum. Bu farklı bir şey.  Eleştirimdeki ana mesele şu. Rakiplerden bağımsız bir şekilde geçen sezon ilk yarıda burağı tepkilerden dolayı almayarak hata ettik mi? Ettik. Alsaydık ilk yarıdaki puan kayıplarının azalır mıydı? Bence çok yüksek ihtimal. Yani ilk yarıda alsaydık Burağı şampiyon olma ihtimalimiz daha fazla mıydı? Fazlaydı. Bu sezona da 34 yaşında ve ameliyat olarak giren bir Burakla sezona başlamak doğru değil, planlı hiç değil. Sen burağı yedekler diyorsun ben yedekleyemez doğru profilde oyuncu değil diyorum. Sezon başında bunu eleştirmem normal ama sen Burakla Diaby' i aynı tipte oyuncu olarak görüyorsan o senin bileceğin iş.

Çevrimdışı mylife1903

Geçti artık transferi kapattık benim anlamadığım 3 kanat aldık 7m bonservis ödedik bu gereksiz oldu boyda verilen paraya Bi 8 10 oynayabilen oyuncu alıp zaman zaman ljajici kenarda kullanabilirk yada kanat oynayabilen forvet alıp kanatta kullanabilirdik şimdi boyd büyük ihtimalle yedek Olcak ben diabyi hoca acaba liverpool sistemi gibi bi salah firmino mane yerine bizde Nkoudou diaby boyd üçlüsü ile yapabilirmi bırak olmadığı zamanlarda olursa nasıl olur acaba artık Burak sakatlanmasın diye dua edeceğiz ama Burak hırslı Bi topçu falcaonun gelişi onuda daha motive etmiştir umarım

Gazlayacaz buragi

Yahu diyorum ki renklilerden örnek veriyorum çünkü oyuncu profili uygun değil diyorum anlamıyorsun. Brugge de de tek başına santrafor oynamadı 4-4-2 nin diğer santraforu olarak oynadı. Yani bu ne demek bizim oyun planımızda tek santraforda verimli olma ihtimali düşük demek. 28 yaşındaki oyuncuyu yaşlı göstermedim. Bu adam imza atana kadar hanginizin adından haberi vardı 28 yaşına kadar gerekli yükselmeyi gösterememiş diyorum. Bu farklı bir şey.  Eleştirimdeki ana mesele şu. Rakiplerden bağımsız bir şekilde geçen sezon ilk yarıda burağı tepkilerden dolayı almayarak hata ettik mi? Ettik. Alsaydık ilk yarıdaki puan kayıplarının azalır mıydı? Bence çok yüksek ihtimal. Yani ilk yarıda alsaydık Burağı şampiyon olma ihtimalimiz daha fazla mıydı? Fazlaydı. Bu sezona da 34 yaşında ve ameliyat olarak giren bir Burakla sezona başlamak doğru değil, planlı hiç değil. Sen burağı yedekler diyorsun ben yedekleyemez doğru profilde oyuncu değil diyorum. Sezon başında bunu eleştirmem normal ama sen Burakla Diaby' i aynı tipte oyuncu olarak görüyorsan o senin bileceğin iş.

ok.

Çevrimdışı mylife1903

bu diaby'i nasıl buldun reyiz tutar mı sence
Tutabilir, bence ruizle kapisacak 1. Sira icin
Sonuncu da boyd yahut pedro olur sanki
Sahada gormek lazim
Solak oyuncu jandir jan santrafor degilse

TFF, kulüplerin harcama limitlerini belirledi! İşte Beşiktaş'ın limiti...

27 Haziran 2019 tarihinde yürürlüğe giren Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı'nın 89. Maddesi kapsamında, Ek XII'de ve Geçici Madde 2'de yer alan usullerle belirlenen Süper Lig Takım Harcama Limitleri şu şekilde hesaplandı: (Rakamlar TL'dir)

GALATASARAY A.Ş.: 368.811.670
MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK: 149.509.198
BEŞİKTAŞ A.Ş.: 256.534.570
TRABZONSPOR A.Ş.: 88.586.560
BTC TÜRK YENİ MALATYASPOR: 96.161.041
FENERBAHÇE A.Ş.: 206.439.081
ANTALYASPOR A.Ş.: 23.898.021
KONYASPOR: 83.192.355
ALANYASPOR: 91.814.530
İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR: 67.742.390
ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.: 120.043.166
DEMİR GRUP SİVASSPOR: 82.439.445
MKE ANKARAGÜCÜ: 79.955.357
KASIMPAŞA A.Ş.: 74.004.038
GÖZTEPE A.Ş.: 80.571.656
GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ: 78.184.551
GENÇLERBİRLİĞİ: 78.184.551
YUKATEL DENİZLİSPOR: 78.184.551

Geçen sezon TFF 1. Lig'den Süper Lig'e yükselip 2019-2020 Sezonunda Süper Lig'de mücadele etme hakkı kazanan kulüplerin Takım Harcama Limitleri, 2018-2019 Sezonunda Süper Lig'i 7-15.'lik arasında tamamlamış kulüplerin 2019-2020 Sezonunda belirlenen Takım Harcama Limitleri'nin ortalaması alınarak tespit edilmiştir.

*Sıralama, 2018-2019 Sezonu Süper Lig sezon sonu puan durumuna göre düzenlenmiştir.