2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4271839 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Şu gazetecilere güvenmeyin. Bak sonra böyle rezil oluyorlar  :tabe:

https://twitter.com/KolpaciPazari/status/1168452351541354496

ee o rakamlara göre az evvel abuş savunuluyordu zamanında 50 milyona epl.ye gider deniyordu. ha gazeteci ha taraftar ne fark var ki.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Nartallo

Sivas maçında bir, Rize maçında iki penaltın verilmez konuşmazsın, renkli Falcao alıp üstüne bir forvet alırken senin ihtiyacın olan Lemina’yı alırken sen seyredersin, maddi sıkıntı varken elini cebine atmazsın, sürekli camianla kavga edip dışarıya yaranmaya çalışırsın.

Klüpler Birliği başkanı sen ne işe yararsın.

Çevrimdışı tangaz

Sivas maçında bir, Rize maçında iki penaltın verilmez konuşmazsın, renkli Falcao alıp üstüne bir forvet alırken senin ihtiyacın olan Lemina’yı alırken sen seyredersin, maddi sıkıntı varken elini cebine atmazsın, sürekli camianla kavga edip dışarıya yaranmaya çalışırsın.

sivas maçında da 2 penaltıydı verilmeyen ve tek bir yönetici bunlara ses çıkarmıyor

bizim geçen sene başından beri 2 santrafor eksiğimiz vardı devre arası biri alındı diğeri halen alınmadı halen alınacağı yok. bu yönetimle başarı beklemek hayalden de öte.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı levitate

ee o rakamlara göre az evvel abuş savunuluyordu zamanında 50 milyona epl.ye gider deniyordu. ha gazeteci ha taraftar ne fark var ki.
bu arkadaş hakkında düşüncelerin neler abi tutar mı sence
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Kulübü savun diyoruz- yok
Transfer yap diyoruz- yok
Hedefe kitle, herkesi birleştir diyoruz- yok

Geriye kalan
darmadağın bir taraftar, kimsesiz Beşiktaş, ligi dağıtabilecek bir kadro olabilecekken her maç eksikleri konuşulacak kadro.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

bu arkadaş hakkında düşüncelerin neler abi tutar mı sence

fikrim yok izlemedim

takıldığım nokda santrafor lazım diyen hocaya yapılan muameledir aynı şenolada böle yapıyordu f.orman

quaresma gitti yerine 3 kanat alındı enteresan işler aslında kafam almıyor mantıgıma sığmıyor. ortada eksiğiz kanat üstüne kanat alıyoruz vbvb

Çevrimiçi tolga1903

Diaby  :)

https://twitter.com/dhaspor/status/1168458664241455109

Sessiz sedasız gösterişsiz geldi elneny'de bu da. Şu görgüsüz gs'nin önünde bitirsin bu takım ligi başka bişey istemiyorum yemin ederim.

Çevrimdışı Erman1903

Lemina denen topçu hiç bizim sıkıntılarımıza ilaç olabilecek birisi falan değildi. Herifin 6 numarayla alakası yok, topu alıp sürekli ileri gitme kafasında olan, pozisyonunu terk eden bir tip. Orta sahada defansif disiplini 0. Tek ön libero oynatamazsın onu, anca yanında bir tane daha defansı bilen, ya da çift yönlü oyuncuyla 8 oynar.
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2019, 12:57:20 Erman1903 ]

Çevrimdışı Nartallo

sivas maçında da 2 penaltıydı verilmeyen ve tek bir yönetici bunlara ses çıkarmıyor

bizim geçen sene başından beri 2 santrafor eksiğimiz vardı devre arası biri alındı diğeri halen alınmadı halen alınacağı yok. bu yönetimle başarı beklemek hayalden de öte.

Bunlarla başarı falan gelmez, öyle bir beklentim yok ama en azından Orhan Ak’la yüzümü düşürme, hakem hatasında çık bir laf et...

Çevrimdışı Nartallo

Lemina denen topçu hiç bizim sıkıntılarımıza ilaç olabilecek birisi falan değildi. Herifin 6 numarayla alakası yok, topu alıp sürekli ileri gitme kafasında olan, pozisyonunu terk eden bir tip. Orta sahada defansif disiplini 0. Tek ön libero oynatamazsın onu, anca yanında bir tane daha defansı bilen, ya da çift yönlü oyuncuyla 8 oynar.

8 oynayacaktı zaten, gerekli değil miydi 8 için.

Çevrimdışı levitate

doooru ama bizde görmek isterdim yine de

hoca istememiş diyorlar ama pek inanmıyorum şahsen
bipbipbupbup

Çevrimdışı Gökhan Kurt

İyi futbol kaliteli ayaklarla oynanır. Elalemin aldığı adamları görünce cidden içim daralıyor z

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Fark şu abicim bu adam sağlamken son gün alırsın diğerini sakatken bile alamazsın. Birisi sakatken bile 15 milyon euro piyasa değerine sahiptir, diğerine kariyeri boyunca en fazla 6.5 milyon euro değer biçilmiştir. Birisi CLde 23 macta 14 gol 3 asist yapmışken senin aldığının daha siftahı yoktur.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı mylife1903

Iki mac daha daha iyi oynayalim falkao da golleri atsin
Avci istemedi kolombiyali golcuyu diye haber yaparlar

Çevrimdışı Erman1903

Her hoca öyle birini isteyebilir, iyi topçu olabilir ama sistem dışı. Önceliğimiz farklıydı ve El-Neny ondan daha doğru bir transfer. Bak El-Neny'nin gelmesine karşı çıkan, daha uygun fiyatlı birini alabilirdik diyen adam söylüyor bunu :)

Çevrimdışı 38life

Yeni kamp tesislerimiz hayırlı olsun  :icool:

İşte Beşiktaş Kulübü'nden yapılan bilgilendirme:

Beşiktaş JK, ülkemiz sporuna katkılarını profesyonel antrenman ve kamp tesislerinin hayata geçirilmesi özelinde de sürdürüyor.

Bu vesileyle 3 Eylül 2019 Salı günü, Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve A Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın katılımıyla Bolu Gerede’de, Beşiktaş JK Bolu Gerede Kamp Tesisleri’nin açılışı gerçekleştirilecektir.

"Yeni kamp transferimiz" diye okudum.

Çevrimiçi tolga1903

Şu twitter'da Yönetim gitsin﹗ yazan tiplerin yüzde 90'ı quaresma müridi. Sevgi falan değil direk müritlik mertebesine erişmişler. Adnan oktar müritleri 1 bunlar 2 esir almışlar siteyi. Nasıl bir bağımlılıktır nasıl bir kendini adamaktır nasıl bir körlüktür aklım almıyor benim lan gidin kasımpaşa stadı kaç km uzakta semte? Gidin 20 lira verin izleyin adamı idam ettirdi yönetim sanki ruh hastası bunlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

"Yeni kamp transferimiz" diye okudum.
Çok fazla transfer kovaladık, tatile ihtiyacımız var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Iki mac daha daha iyi oynayalim falkao da golleri atsin
Avci istemedi kolombiyali golcuyu diye haber yaparlar

ondan sonra hoca istifa tweetleri hoydaa

Her hoca öyle birini isteyebilir, iyi topçu olabilir ama sistem dışı. Önceliğimiz farklıydı ve El-Neny ondan daha doğru bir transfer. Bak El-Neny'nin gelmesine karşı çıkan, daha uygun fiyatlı birini alabilirdik diyen adam söylüyor bunu :)

göreceğiz inş iyi oynar seriye bağlarız
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çok fazla transfer kovaladık, tatile ihtiyacımız var  :tabe:

Tatil??????? Ne tatili hepimizin böyle en sağlamından psikoloğa ihtiyacı var, rüyalarıma falan giriyor artık şu transfer işi. Gerçekten Beşiktaş aşığı olmasak çekilecek dert değil...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tatil??????? Ne tatili hepimizin böyle en sağlamından psikoloğa ihtiyacı var, rüyalarıma falan giriyor artık şu transfer işi. Gerçekten Beşiktaş aşığı olmasak çekilecek dert değil...
Bu saatten sonra bize psikolog da etki etmez  :ebebe:

https://twitter.com/ilkecancanoglu/status/1157365087507755008

Beşiktaş Tarihi
★★★