2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4264022 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Son üç sezonda 11 gol atmış. Yönetim bizimle dalga geçiyor herhalde. Güven oynasın belki gelişir en azından.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı 38life

Bu arada @38life teşekkür etmek istedim bütün yaptığın videolar ve paylaştığın bilgiler için transfer dönemin başından beri :-)

Eyvallah. Faydam dokunduysa ne mutlu :)

Çevrimdışı haluk.m

Yazmadan geçemeyeceğim  :evillol: gelir gelmez şu an bilmiyoruz ama;

Okaka diyorlar millet twitter'da analiz kasıyor, hocanın sistemine ne kadar uygun cuk oturuyorlar havada uçuşuyor.  1 Saat sonra Abdullah hoca veto etti   :by2: ve farklı yazmaya başlıyorlar.

Gerçekten kim istiyor, kim alıyor  :kop:   

Herkese iyi geceler.

Çevrimdışı sEuL

Ortalık yangın yerine döndü ama eli ayağı düzgün bi santrafor takviyesiyle çok bir sorunumuz kalmayacak. Ben kanat ya da orta saha beklemiyorum açıkçası. Mevcut rotasyonun yol alabileceği noktalar olduğunu düşünüyorum. Sadece santrafor önemli.

3 haftada epey maç izledim. En baskın ve organize görüntüyü biz dün 60 dk boyunca verdik. Kaldı ki Elneny yoktu, çok geç gelen uyum sağlayamamış parçalar vardı, santrafor yoktu vs. Belki Fb'nin bugün oynadığı oyun bir nebze yaklaşabilir ama o da kopuk kopuk ve defansif arızası daha fazla bir oyundu.

Şu an bile bu görüntüyü veriyorsak umutsuz olmaya gerek yok. Zaman bizim lehimize gelişecektir. Keza en keskin oyun yapısı değişimine giden, hem oyuncu hem de oyuncu aynı kalsa bile rol bazında önemli farklılıklar yaratmaya çalışan biziz. Dezavantajlarımız çok fazla. Buna karşın dün oynadığımız oyunu oynayabiliyorsak gelecekten umutlu olmamak için neden yok.

Bende kanat transferi beklemiyorum bu saatten sonra ama orta sahaya kesinlikle takviye yapilmasi gerektigi dusuncesindeyim. Ozellikle 8'e hucum yonu baskin bir transfer yapilmasi sart... Elneny ofansif anlamda bize seviye atlatacak bir oyuncu degil. Elimizdeki kadroda Ljajic disinda kreatif/yaratici oyuncu yok. Ligin 3. haftasini geride biraktik ve Ljajic yanilmiyorsam eger simdiden 2 sari karti cebinde tasiyor. Ljajic sakatlik yasadiginda, cezali yada formsuz oldugunda bu takimi ileriye tasiyacak yada kisisel becerileri ile mac kazandiracak oyuncumuz maalesef yok. Oguzhan kesinlikle Besiktas'ta 11'de maca cikacak kapasitede degil. Ne 10'da oynayabiliyor nede 8'in hakkini verebiliyor. Ofansif yonu kuvvetli bir orta saha oyuncusu almadan transferi kapatirsak ilerleyen haftalarda (ozellikle deplasman maclarinda) puan kayiplariyla yavas yavas zirveden uzaklasiriz.

Çevrimdışı ferdi1903

Beşiktaş, Sevilla’da uyum sağlayamayan Munas Dabbur’u kiralamaya çalışıyor.
Monchi €1,5M kiralama bedeli istiyor.

As Marca

Çevrimdışı 38life

[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2019, 02:43:52 38life ]

Çevrimdışı worns

Steven Defour Burnley ile kontratını feshetmiş. Uygun maaşa ve 1 yıllık kontratla alınabilir bir risk olabilir. Son dönemde çok sakatlık problemi var biliyorum ama kendini toplarsa merkez orta saha olarak verim verebilecek akıllı bir oyuncudur. Yine benzer profilli Lewis Holtby hala duruyor. Ama onun için 1.5 milyon kontrat istediğini filan yazmışlardı. Bu paraları istiyorlarsa gerek yok bunu da eklemeliyim. 800 bin artı maç başı gibi paralar önerilebilir bu adamlara. Kulüp bulamıyorlarsa gelirler. Son olarak aynı kontenjandan Birkir Bjarnason'un adı anılabilir.

Genel talep ilk 11 düzeyinde bir merkez orta saha alınması yönünde ama bu yönlü bir arayış görmüyorum. Dorukhan ciddi bir bonservisle elden çıkarılsaydı olabilirdi.

Ben genelin aksine Ozi'nin bu sistemde merkezde iş göreceğini ve bu sezon performansını yükselteceğini düşünüyorum. İlk izlenimlerim olumlu.

Çevrimdışı worns

As Marca

Hangi ara uyum sağlayamamış yeni gitti daha. :) Olsa ne güzel olur. 1.5 filan da verilir yani bir yıllığına olsa da.

Çevrimiçi tolga1903

Hangi ara uyum sağlayamamış yeni gitti daha. :) Olsa ne güzel olur. 1.5 filan da verilir yani bir yıllığına olsa da.

Yav marca denilen twitter'da öyle bir hesap başka da herhangi kaynak yok. Türk hesap yanlış olmasın. Okaka iyidir okaka umutlanmanın gereği yok.

Çevrimiçi Kapkarakartal

As Marca

Sallayan gördümde bukadar sallayanı görmemiştim. İspanya basını bizimkilerdende kötüymüş o zaman.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı mellfred

@38life’ın attığı videodan geliyorum
Okaka başakta adebayora benzer rollerde olmuş hep
fiziği ba’ya benziyor koşuşu ve dikine adam eksiltmesi falan da benziyor
etrafında golcü kanat forvetler varsa çok asist yapar (@mylife1903’ün hiç hazzetmediği şeyler)
bizde ondan da yok
Ne lens ne boyd ne de nkodu skorer değiller
Başak’ta visca ve elia golcü tiplerdi
Ona rağmen hoca 40 küsür gol attı sanırım
açıkcası gol atamadığımız maçlarda Rize maçı gibi çok şok yaşarız
Bizde bu şans varken
tek pozisyon verip  2 gol yediğimiz maçlar biliyorum

Çevrimdışı mylife1903

Abi yarın ruiz vida sakatlansa sende de olmayacak stoperlerden biri savunma oyuncusu. Yani sanki bilinmiyor demi açıp bakılınca fener kadrosu gözükmüyor? Sol bekleri sağ bekleri sakat ellerinde iki stoper olmasına rağmen hocaları daha çok verim aldı diye başka oyuncu kullandı. O oyuncunun asıl mevkisine de daha bugün bir transfer yaptılar. Yani "ellerinde oyuncu yok" dediğin zaman öyle olmuş olmuyor. Ama bizim gerçekten elimizde oyuncu YOK. Biri sakat ve 34 yaşında diğeri de yetersizliği ayan beyan ortada üzerindeki baskı arttıkça takıma zarar veren 20 yaşındaki oyuncu. Yani gözünü seveyim pollyannacılığın zamanı şimdi mi? Üzerine onların avrupa kupası gibi derdi yokken biz wolwes deplasmanından gelip mesela gs'yle oynayacağız. Ya lütfen abi göz var izan var.
Jailsoni diyor galiba da cocuk kotu futbolcu degil ayagi duzgun ikili mucadeleye giren bi tip 3-4 mac sikinti ceker sitoperde rakiplere bagli olaraktan kalan maclari oynar
Bizde vida sakatlansa ruiz kirmizi gorse sanki ramos oynayacak, roko nejipjan oynayacaz
Vidaya 3 milyon maas verecegime atinci oynatirim orda adam gibi santrafora parayi basarim

Çevrimdışı mylife1903

Sevgili dostum sen yedek santrafor olarak Okaka'yı beğenmiyorsun; adamlar Mevlüt Erdinç'i aldı o pozisyona.

Tek sağ bekleri Isla, senin iki sağ bekin de ondan daha iyi. Sen Elneny'i beğenmiyorsun, adamlar 40 yaşında Emre'yle yola çıktılar o pozisyonda. Sen Oğuzhan'a ve Dorukhan'a burun kıvırıyorsun, onlar Tolga Ciğerci'den medet umuyorlar.

Biraz uzaktan bakın gerçeklere.

Yahu ne guzel cimbizliyon adamlari
Biraz taraftari anlamak lazim

20 milyonluk camiasin bu sinerjiyi kullanamiyorsun havaya sokup birlestirmeiyorsun camiayi
Vanda kahvede cay icen emekli asker ahmet abinin umrunda olmaz sistem tsktik falan azicik gaztelere bakar morali bozulur takip etmez yok baskan sitad yaabdi, tesis yaabdi, 2 mac izler birakir torun sever, azicik iki tane adam al duzgun oynasinlar, reklamini yaptir oyuncunun, basina ezdirme oyuncuyu o ahmet abi toruna forma alir, maca getirme plani yapar, kelebek kuyrugu etkisi oste

Bir tane adam alacaksin tutar tutmAz havaya sokacak camiayi

Çevrimdışı mylife1903

Yine de umudu kesmeyelim bakalım yine çok sürpriz bir hamle gelebilir yine ters köşe olabilir düşük ihtimalde olsa

Kenetlenelim yapacak bisey yok.
Ronaldoyu getirsen gec kalmissin
Mayis ayinda baslayacaktin
Simdi basina haber sizdirirlar 3 ay jeku ile iyrastik bizi oyaladi romada kaldi falan filan

Hocalar gelir gider bu yonetimin zat atmasi degismez

Avcinin zaten kiredisi yok adami da linc ettirecekler de bu sefer azicik yaniliyir yonetim, orda gelen yildirimlari uzerine cekecek senol gunes yok, baypas yapacak taraftar, hoca aktarmali degil direk ucus olacak seref tiribunune

Sanki yeni bisiymis bu sene boyle olmus gibi yonetim elestirenler var yahu adamlarin hakkini yemeyin bu zar konusunda tutarlilar duses gelirse kupa hepyek gelirse fazia, pilan milan yok diyorum anlatiyorlardi hadi anlat simdi taze taze

Hocaya ekistira yuk bindirmekten baska biseye yaradigi yok bu yonetimin, guclu yonetim kur dedik cok mu bisi istedik arkadas
Neyse

Çevrimdışı mylife1903

Yunus'çum, anlatamadığım nokta şu: Şampiyon olamadan da ayakları üzerinde duracak bir ekonomi oluşturman ve takım kurman lazım.

Gözü kararta kararta bu hale geldik işte. 2. şampiyonluk sonrası frene basacağı yerde gaza bastı, ilk kaçan şampiyonluk krize soktu.

Gaza falan basmadi rezalet sekilde sacma salak adamlar alindi
Oyle gaza basilmaz

Taraftar bir kere adimi bagirmadi sanki senol gunes yapti sampiyon benn yaaabdim ben yaaabdim sampiyon, diye yakin cevresinde hayiflana hayiflana senol gunese dusman oldu, dondu taraftAr adini bagirmiyor diye taraftRla papaz oldu, kendini dev Aynasinda gordu olan budur

Oynayani satti habire maaslari odemedi hocaya sormadan cins cins adamlari topladi

Bu sene avci sampiyon olsun seneye de tAkimin yarisini satar yerlerine araya araya daha kotulsrini bulup verir takimi hocaya ki taraftar hocaya girissin

Taraftar suclu tabi bi uclu cektirmedi baskana

Gucu de bize yetiyor git penaltilarimi vermeyen hakeme posta koy, taraftar disini sikiyorsa koltuga saygidan

Boyle camiadan kopuk yonetim olmaz

Çevrimdışı mylife1903

Yaw bizdeki Umut'un onlardaki karşılığı Allahyar.

Onların yedek santraforu Mevlüt, sen kimseyi almasan bile Güven ondan iyidir.

Yine de Okaka gelsin, kadro yeterli.

Hoca Başakşehir'de bile net bitirici ile oynamadı, Riyad Bajic'lerle, Mehmet Battal'larla oynadı. Abartacak bir durum yok.

Adebayor ile robinyoyu neden yazmiyon yaw
Adamin bitiricisi viskaydi ayrica
Bizde lens oynuyor orda

Çevrimdışı mylife1903

Ee napak yani. Buyurun isterseniz son 2 seneyi konuşalım. Yada 7 seneyi.
Ben şahsen as santrafor istiyorum yedekten önce. Yedeği sonra düşünürüz.
Abi sende ysantrafor buldun killisini ariyorsun yani

Çevrimdışı mylife1903

Reyisin gol disinda her seyi tamam masallah. Gelirse destekleyecez tabii, yapacak bir sey yok :akuma:
:evillol:

Gol atamamasi disinda eksigi olmayan golcu oyuncu, tam bizlik yeminle
Yahu baska arizasi olana baksalardi
Cok golcu ama beyinden sakat
Cok golcu ama antremN sevmez

Sene basi gidip alacaktin bolatelliyi simdiye taraftr havaya girmis sivas macinda gordugu kirmizinin cezasini bekliyordu

Çevrimdışı mylife1903

bak dediğin gibi herkes dile getirdi ama kimse her mesajında papağan gibi tekrarlamadı
bunu yapmak eleştiri getirmek değil negatif enerji yüklemektir.
ben okumak istemiyorum bu kadar negatiflik sen doğruları söylemiyorsun eleştiri yaşanan olaylara yapılır olumsuzluk yaşanınca dile getirilir kafanda yarattıiğin olgulara göre yaparsan hayal dünyasında yaşamış olursun ve kendi hayallerin için bütün herkesi gerersin.
Gerçek dediğin nedir. bunlar gerçekmi yoksa senin kurgunmu kendi kafandan geçenleri gerçek olarakmı kabul ediyorsun
yoksa sana sezon başında transfer edecekleri listeyi verdilerde yapmadıkları içinmi sarıyorsun.
sana göre eksik var demek o yere transfer yapılma zorunluluğumu var demek oluyor. Planlamayı senmi yapıyorsun.
bumu gerçek. Eksik gördüğün yeri talep etmek başka konu almadılar diye ver yansın etmek başka konu
transfer yapmadılar dediğin yönetim 7 oyuncu aldı sanırım. santrafor almamışlar daha bir sene olmadı yana yakıla istediğiniz
burak kadroda değilmi. Madem onunla olmayacaktı neden yaygara kopardınız alınmadı diye. sakatlandı diyemi
bunun için oyuncu istenmez alacağın oyuncunun ilk maçta sakatlanmayacağı garantisimi var. zamanında burak olmaz diyenleri
linç ediyordunuz. sürekli sizmi haklısınız. Bence zaten gitmiş olan ligde Burak alınmasaydı şimdi adam gibi bir santrafor alınırdı.
o zaman alınsın diye yaygara koparırken bu günü düşünecektiniz.
Hoca santrafor istiyor alınır alınmaz ama bazende oturup düşünmek lazım belki eldekilerden iyisini bulamadılar
şartlar uymadı ne yapsınlar bir güven dahamı alsınlar. Biz hep böyle hesapsız yanlış yapılan transferlerle uğraşıyoruz.
7 tAne adam neden aliyorlar abi
Yetersiz kadro kurup tiransferlerde patlamis olduklari icin olmasin, oynayani satip yerine sattiginin yedegi olamayacak adam aldigin icin olabilir mi

Gecen sene kadro superdi uberdi asrin kadrosuydu hoca kotuydu, neden 7 adam aliyon

Aldiklari bastan yanlis pirpir kanat oyuncusuna 5 milyon caktilar ankaragucunden boyda 2.5 milyon verdiler otur hocayla konus alma kanat oyuncusunu baska sistemle oynasin adam santrFor falan al
2 tane kanat oyuncusu almissin bir tanesi gecen sene 24 dakika oynamis 3 senedir duzgjn sahaya cikmamis oburu kariyerinin basinda elinde kalan da lens diye bir guresci

Bastan yanlis yola girmis yonetim
Eldekileri gonderip bu kanat oyuncusu isini falan rafa kaldirip parayi santrafor basacaktin
200-300 bin yuronjn hesabini yapiyordun 2 mac puan kaybettin 5 milyon tl gitti

Bugun gelmis santrafor takim arkadaslarinin adini ogrenene kadsr ilk yari biter
Tamam santrafor cok uyum saglamalik bir bge degil getirecen adam kaleye sokacakta sen son gun o kalitede bir adam zaten Alamazsin aldiginin uymasini harmanlanmasini bekleyeceksin

Çevrimdışı mylife1903

bende yönetimin hatalarını görüyorum ama sadece başkalarının hata olarak gördüğünü hata kabul etmiyorum
ne yani erken transfer yapsalar hatasızmı olacaklar. erken transfer yaptıklarında bu puanların kaybolmayacağı garantimi olacak
ben anlamıyorum bunuanlayamamda renkliyi şampiyon ilan ediyor bazı arkadaşlar peki onlar erkenmi transfer yaptı bizim kaybettiğimiz puanları onlar kaybetmedimi bu iş bize gelincemi yanlış oluyor. sivas maçı puan kaybettik sanki yapılan bütün transferleri hoca oynattı. zamanında yapınca oynatacağı garantisimi var. bir sürü farazi şeyi gündeme getirip eleştiri olmaz
bugün konuşup yarın herşey düzeldiğinde kafa toprak altına gömülmez yalış neye göre yanlış biz şampiyon olurken transferler erkenmi yapılıyordu o zaman olabildik ama rakipler erkenmi yapıyor şartlar aynı
Offf abi beyin yakiyon patinajlarinla

Rakip son gun falkao aliyor butun camia falkao ile yatip kalkiyor
Gelir oynamaz gelir yatar gelir sakatlanir olay bu degil
Adamlar birlik olmus bekliyor

Sen son gun okaka bukaka falan kovaliyorsun, okaka gelip 20 gol atsin ki atamaz gsnin havasini yakalayamazsin adamlarin kombine yakan taraftri karabkrsada kombine ariyor, biz dalg geceriz iyi gun taraftari falan diye

Adamlar bizim gjbi romantik ormantik degil iste iyi takim kurarsN izliyor patlarsan sinek avliyorsun

Çevrimdışı mylife1903

Burada herkes istatistik konuşuyor, istatistik üzerinden oyun beğeniyor ve oyuncu yargılıyor.  Bu konuşulanlardan destek alırsam fikrim; Okaka başarılı olabilir ama adamın yaptıklarını, geçmişini baz alırsak sağlıklı bir Aboubakar ya da Cenk Tosun katkısı vermeyecek.   

Bütün yaz ne kadar akılcı transfer yaptığımızı konuştuk Pedro, Ruiz, Douglas, Boyd, Ruiz, Nkoudou ve Üstüne Elneny.  3 Resmi maç sonunda Pedro ve Douglas'dan ne alacağımızı bilmiyoruz, Boyd'u gömdüler,  Nkoudou fena oynamıyor ama zamana ihtiyacı var(hoca gibi),  Elneny ve Okaka'dan da ne çıkacağını bilmiyoruz.   

Yani kusura bakmayın  Lemina, Batshuayi,  Aboubakar(sakat bile olsa),  Konoplyanka ve Elyounoussi  için 3 ay bekliyoruz sonra bize Okaka veriyorlar...
Yönetim mykonosta takılsa daha iyiymiş bizim itibarımız kalmamış,  Elyounoussi   Celtic aldı  :kop:  Lemina  cincon.   

Şimdi Oğuzhan, Ljajic, Vida, Ruiz, Karius, Nkoudou  sakatlansa sen sahaya Necip, Orkan, Roco, Lens atabileceksin.

Batacak, FFP var oyuncu alamazlar dediğin rakibin de toplam 60m€ değerinde orta saha kiraladı ve bunlar 2 şer gün harcayarak bitirdi.  :kop:

Yalı çocuğu diyoruz ama adam 200m€ bastı cebinden  civcivlere, şimdi 32 yaşında adama çat 7m€  verip alabiliyorlar. 

Adamlar şampiyonluk için  Tff, Mhk bağladığı yetmiyor üstüne zartspor-zurtspor,  satılıkhaber gibi kanalları fonluyor ve bizde  burada Hocaya yapacak, sistem abi sistem,  zaman lazım diye kendimizi kandırıyoruz. 

Evet belki Abdullah hoca sonunda çok güzel bir oyun izletecek ama en fazla *Entel Spor Adamları tarafından ya Beşiktaş ne kadar güzel oynuyor,  çok iyi vs gibi övülüp sezonu kapatacağız.
Geride kalirsak zaten hocayi overler, besiktas coh sempatih oynuyor diye de baslarlar

Çevrimdışı mylife1903

Yazmadan geçemeyeceğim  :evillol: gelir gelmez şu an bilmiyoruz ama;

Okaka diyorlar millet twitter'da analiz kasıyor, hocanın sistemine ne kadar uygun cuk oturuyorlar havada uçuşuyor.  1 Saat sonra Abdullah hoca veto etti   :by2: ve farklı yazmaya başlıyorlar.

Gerçekten kim istiyor, kim alıyor  :kop:   

Herkese iyi geceler.
Ifsa ediver de o yalamalari takip etmesin kimse

Çevrimdışı mylife1903

@38life’ın attığı videodan geliyorum
Okaka başakta adebayora benzer rollerde olmuş hep
fiziği ba’ya benziyor koşuşu ve dikine adam eksiltmesi falan da benziyor
etrafında golcü kanat forvetler varsa çok asist yapar (@mylife1903’ün hiç hazzetmediği şeyler)
bizde ondan da yok
Ne lens ne boyd ne de nkodu skorer değiller
Başak’ta visca ve elia golcü tiplerdi
Ona rağmen hoca 40 küsür gol attı sanırım
açıkcası gol atamadığımız maçlarda Rize maçı gibi çok şok yaşarız
Bizde bu şans varken
tek pozisyon verip  2 gol yediğimiz maçlar biliyorum
Golcu kanat forvet
 3in1 isterken 3un1ni almayalim sonra

Çevrimiçi Akil Emre

Şükür son güne girdik, takımın eksiklikleri apaçık ortadaydı malesef çözülemedi, taraftarla gerginlik vardı malesef çözülemedi, ffp dedik bazı süreçlere katlandık ama çokta manası olmadığını öğrendik elin oğlu bi yolunu buldu herzaman, bizler takımın hep arkasında olduk ama başkan başka bir boyuta geçti , hayırlısı olsun bu seneden umudum çok az ilk hatada hocayı yiyecekler 3 yıld daha aynı filmi izliyeceğiz.