bak dediğin gibi herkes dile getirdi ama kimse her mesajında papağan gibi tekrarlamadı
bunu yapmak eleştiri getirmek değil negatif enerji yüklemektir.
ben okumak istemiyorum bu kadar negatiflik sen doğruları söylemiyorsun eleştiri yaşanan olaylara yapılır olumsuzluk yaşanınca dile getirilir kafanda yarattıiğin olgulara göre yaparsan hayal dünyasında yaşamış olursun ve kendi hayallerin için bütün herkesi gerersin.
Gerçek dediğin nedir. bunlar gerçekmi yoksa senin kurgunmu kendi kafandan geçenleri gerçek olarakmı kabul ediyorsun
yoksa sana sezon başında transfer edecekleri listeyi verdilerde yapmadıkları içinmi sarıyorsun.
sana göre eksik var demek o yere transfer yapılma zorunluluğumu var demek oluyor. Planlamayı senmi yapıyorsun.
bumu gerçek. Eksik gördüğün yeri talep etmek başka konu almadılar diye ver yansın etmek başka konu
transfer yapmadılar dediğin yönetim 7 oyuncu aldı sanırım. santrafor almamışlar daha bir sene olmadı yana yakıla istediğiniz
burak kadroda değilmi. Madem onunla olmayacaktı neden yaygara kopardınız alınmadı diye. sakatlandı diyemi
bunun için oyuncu istenmez alacağın oyuncunun ilk maçta sakatlanmayacağı garantisimi var. zamanında burak olmaz diyenleri
linç ediyordunuz. sürekli sizmi haklısınız. Bence zaten gitmiş olan ligde Burak alınmasaydı şimdi adam gibi bir santrafor alınırdı.
o zaman alınsın diye yaygara koparırken bu günü düşünecektiniz.
Hoca santrafor istiyor alınır alınmaz ama bazende oturup düşünmek lazım belki eldekilerden iyisini bulamadılar
şartlar uymadı ne yapsınlar bir güven dahamı alsınlar. Biz hep böyle hesapsız yanlış yapılan transferlerle uğraşıyoruz.
7 tAne adam neden aliyorlar abi
Yetersiz kadro kurup tiransferlerde patlamis olduklari icin olmasin, oynayani satip yerine sattiginin yedegi olamayacak adam aldigin icin olabilir mi
Gecen sene kadro superdi uberdi asrin kadrosuydu hoca kotuydu, neden 7 adam aliyon
Aldiklari bastan yanlis pirpir kanat oyuncusuna 5 milyon caktilar ankaragucunden boyda 2.5 milyon verdiler otur hocayla konus alma kanat oyuncusunu baska sistemle oynasin adam santrFor falan al
2 tane kanat oyuncusu almissin bir tanesi gecen sene 24 dakika oynamis 3 senedir duzgjn sahaya cikmamis oburu kariyerinin basinda elinde kalan da lens diye bir guresci
Bastan yanlis yola girmis yonetim
Eldekileri gonderip bu kanat oyuncusu isini falan rafa kaldirip parayi santrafor basacaktin
200-300 bin yuronjn hesabini yapiyordun 2 mac puan kaybettin 5 milyon tl gitti
Bugun gelmis santrafor takim arkadaslarinin adini ogrenene kadsr ilk yari biter
Tamam santrafor cok uyum saglamalik bir bge degil getirecen adam kaleye sokacakta sen son gun o kalitede bir adam zaten Alamazsin aldiginin uymasini harmanlanmasini bekleyeceksin