2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4263925 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Arthur Dayne

Yeni santraforumuz hayırlı olsun. Oyuncuyu tanımak isteyenler buyursun.

Toplam 30 dakika

Senin yorumun nedir üstad,biz mi çok karamsarız yoksa?

Çevrimdışı Alper1903

Kimi alalım abi, yedek santrafora kim gelmeli sence?

okaka veya bolasie olmamalı mesela abi. 2 eylül günü torbada sadece bu iki isim kalıyorsa bu işi 2 eylüle bırakmamalılar.

Çevrimdışı 38life

Senin yorumun nedir üstad,biz mi çok karamsarız yoksa?

Çok fazla seyretmedim. Ama amaca yönelik bir transfer gibi gördüm ilk bakış olarak. Sırtı dönük top alacak, pas bağlantısı kuracak, gerektiğinde topu saklayacak. Bu tanımlara uyan bir forvet olarak gördüm. Presi, savunması da iyi gibi gördüm. Ama dediğim gibi sağlıklı yorum yapmam için daha çok izlemem lazım.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Neyse Güven'den iyidir en azindan :s20:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

Okaka ile ilgili ilk izlenimim olumlu. İlerde top tutmaya yardımcı olacak, takımla pas ilişkilerine girecek, güçlü, yıpratıcı bir görüntüsü var. Net bir golcü olmadığı açık. Ama ceza alanı golcüsü aradığımızı da sanmıyorum. Avcı basın toplantılarında Burak sakat olmasa bile farklı tarz bir oyuncuya ihtiyaç duyduğunu söyleyip durmuştu. Kastının bir opsiyon olarak kafasına vücuduna uzun oynanabilecek, top tutan bir oyuncu olduğunu sanıyorum keza Burak bitiriciliği, pozisyon alması çok iyi olsa da bu yönden sıkıntıları olan bir oyuncu. Ayrıca hücum presine sağlam katkı verir izlenimi oluşturdu ki dün izlediğimiz oyunda bu önemli bir özellik. Güven bu anlamda da sıkıntı yaratıyordu.

Netleşince daha çok incelenir konuşulur ama çok kötü bir transfer olduğunu düşünmüyorum. Ben de Gomez filan isterdim ama elde Burak varken en az 15-20 maç kulübede başlayacak bir oyuncu alındığını da unutmamak lazım. Bu dengeler ışığında zaten muhtemelen bu profilde bir oyuncu gelecekti.

Reyisin gol disinda her seyi tamam masallah. Gelirse destekleyecez tabii, yapacak bir sey yok :akuma:

Çevrimdışı worns

Doğrular acı olmasa  :money:

https://twitter.com/ilkecancanoglu/status/1168289520711864320

https://twitter.com/ilkecancanoglu/status/1168272635589025794

Şuna katılmamak elde değil. Bu adam zaten takımı tarafından kiralanacağı belli bi oyuncuydu. Çok talibi olduğunu da sanmıyorum. 10 gün önce getirsen bile dün 11'deydi.

Oyuncu yanlış oyuncu değil de niye son güne kadar bekledik sorusu da sorulmalı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı celiker1

Okaka fizik olarak hazır gelirse bu ligde Burak'ın bile önüne geçebileceğini düşünüyorum
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

bunun ağlamak ile ne alakası var ?

Bak kendin söylüyorsun ilk günden başladın diye bugünlere geldiğimiz de böyle olacağını bildiğim için önlem alalım diye yaptım çok uğraştım transfer de geç kalmayalım dedim eksik bölge kalmasın dedim ama sonuç değişti mi ?

Hayır ligin 3.cü haftası santrafor yok eksik bölgeler var ? Suçlusu ben mi oldum ?

Bunun adı ağlamak değil öngürü bir çok kişi benimle dile getirdi  ha dile getirmeyenler transfer de geç kalmadık daha hoca antreman bile çıkmadı bir sakin diyenler şimdi sus pus bak değineceksen o noktaya değin neden susuyorsunuz beyler de ?

bunlar şikayetler,ağlamak filan değil yani kısacası okumak istemeyen varsa engellesin geçsin.

Gerçekleri de yazamıyacaksak olacakları da yazamayacaksak  hiç yazmayalım yada...
bak dediğin gibi herkes dile getirdi ama kimse her mesajında papağan gibi tekrarlamadı
bunu yapmak eleştiri getirmek değil negatif enerji yüklemektir.
ben okumak istemiyorum bu kadar negatiflik sen doğruları söylemiyorsun eleştiri yaşanan olaylara yapılır olumsuzluk yaşanınca dile getirilir kafanda yarattıiğin olgulara göre yaparsan hayal dünyasında yaşamış olursun ve kendi hayallerin için bütün herkesi gerersin.
Gerçek dediğin nedir. bunlar gerçekmi yoksa senin kurgunmu kendi kafandan geçenleri gerçek olarakmı kabul ediyorsun
yoksa sana sezon başında transfer edecekleri listeyi verdilerde yapmadıkları içinmi sarıyorsun.
sana göre eksik var demek o yere transfer yapılma zorunluluğumu var demek oluyor. Planlamayı senmi yapıyorsun.
bumu gerçek. Eksik gördüğün yeri talep etmek başka konu almadılar diye ver yansın etmek başka konu
transfer yapmadılar dediğin yönetim 7 oyuncu aldı sanırım. santrafor almamışlar daha bir sene olmadı yana yakıla istediğiniz
burak kadroda değilmi. Madem onunla olmayacaktı neden yaygara kopardınız alınmadı diye. sakatlandı diyemi
bunun için oyuncu istenmez alacağın oyuncunun ilk maçta sakatlanmayacağı garantisimi var. zamanında burak olmaz diyenleri
linç ediyordunuz. sürekli sizmi haklısınız. Bence zaten gitmiş olan ligde Burak alınmasaydı şimdi adam gibi bir santrafor alınırdı.
o zaman alınsın diye yaygara koparırken bu günü düşünecektiniz.
Hoca santrafor istiyor alınır alınmaz ama bazende oturup düşünmek lazım belki eldekilerden iyisini bulamadılar
şartlar uymadı ne yapsınlar bir güven dahamı alsınlar. Biz hep böyle hesapsız yanlış yapılan transferlerle uğraşıyoruz.

Çevrimdışı haluk.m

Vasatlığın adı; sistem oyuncusu, hoca tercihi ve ekonomik kriter olmuş :ebebe:  sonumuz hayır olsun.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vasatlığın adı; sistem oyuncusu, hoca tercihi ve ekonomik kriter olmuş :ebebe:  sonumuz hayır olsun.
Takımda oynamadan kimse bilemez faydalı mı faydasız mı olacağını  :tabe: Erken konuşmamakta fayda var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Takımda oynamadan kimse bilemez faydalı mı faydasız mı olacağını  :tabe: Erken konuşmamakta fayda var  :tabe:

Okaka'dan vazgeçildiği falan söyleniyormuş sen gördün mü öyle bişey?

Çevrimiçi Necmi

Bundan önce @mylife1903  abi, @tangaz abi, @cursedofdragon yönetime kızdıklarında anlam veremiyordum. Şu an o kadar anlamlı geliyor ki. @Necmi abi sen takımın iyiliğini düşünüyorsun ama inan yönetimin hataları büyük artık bende bu kanıdayım. 3 maç 5 puan kayıp iki maçta kendi evinde. Bu kadar olmaz.
bende yönetimin hatalarını görüyorum ama sadece başkalarının hata olarak gördüğünü hata kabul etmiyorum
ne yani erken transfer yapsalar hatasızmı olacaklar. erken transfer yaptıklarında bu puanların kaybolmayacağı garantimi olacak
ben anlamıyorum bunuanlayamamda renkliyi şampiyon ilan ediyor bazı arkadaşlar peki onlar erkenmi transfer yaptı bizim kaybettiğimiz puanları onlar kaybetmedimi bu iş bize gelincemi yanlış oluyor. sivas maçı puan kaybettik sanki yapılan bütün transferleri hoca oynattı. zamanında yapınca oynatacağı garantisimi var. bir sürü farazi şeyi gündeme getirip eleştiri olmaz
bugün konuşup yarın herşey düzeldiğinde kafa toprak altına gömülmez yalış neye göre yanlış biz şampiyon olurken transferler erkenmi yapılıyordu o zaman olabildik ama rakipler erkenmi yapıyor şartlar aynı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

aga okaka iyi hoş ama son güne kadar beklemenin ne manası vardı

10 gün önce gelse belki rize maçını kazandıracaktı herif

yönetim n o o b
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

aga okaka iyi hoş ama son güne kadar beklemenin ne manası vardı

10 gün önce gelse belki rize maçını kazandıracaktı herif

yönetim n o o b
+1903
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Yarım saatlik videosundan sonraki yorumum: Yatıp kalkıp dua etmek lazım Burak sakatlanmasın diye. Umarım almazlar. Eneramo gibi adam ya bu! Abou'ya bile homurdanan taraftar bu adamı çiğ çiğ yer.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı haluk.m

Burada herkes istatistik konuşuyor, istatistik üzerinden oyun beğeniyor ve oyuncu yargılıyor.  Bu konuşulanlardan destek alırsam fikrim; Okaka başarılı olabilir ama adamın yaptıklarını, geçmişini baz alırsak sağlıklı bir Aboubakar ya da Cenk Tosun katkısı vermeyecek.   

Bütün yaz ne kadar akılcı transfer yaptığımızı konuştuk Pedro, Ruiz, Douglas, Boyd, Ruiz, Nkoudou ve Üstüne Elneny.  3 Resmi maç sonunda Pedro ve Douglas'dan ne alacağımızı bilmiyoruz, Boyd'u gömdüler,  Nkoudou fena oynamıyor ama zamana ihtiyacı var(hoca gibi),  Elneny ve Okaka'dan da ne çıkacağını bilmiyoruz.   

Yani kusura bakmayın  Lemina, Batshuayi,  Aboubakar(sakat bile olsa),  Konoplyanka ve Elyounoussi  için 3 ay bekliyoruz sonra bize Okaka veriyorlar...
Yönetim mykonosta takılsa daha iyiymiş bizim itibarımız kalmamış,  Elyounoussi   Celtic aldı  :kop:  Lemina  cincon.   

Şimdi Oğuzhan, Ljajic, Vida, Ruiz, Karius, Nkoudou  sakatlansa sen sahaya Necip, Orkan, Roco, Lens atabileceksin.

Batacak, FFP var oyuncu alamazlar dediğin rakibin de toplam 60m€ değerinde orta saha kiraladı ve bunlar 2 şer gün harcayarak bitirdi.  :kop:

Yalı çocuğu diyoruz ama adam 200m€ bastı cebinden  civcivlere, şimdi 32 yaşında adama çat 7m€  verip alabiliyorlar. 

Adamlar şampiyonluk için  Tff, Mhk bağladığı yetmiyor üstüne zartspor-zurtspor,  satılıkhaber gibi kanalları fonluyor ve bizde  burada Hocaya yapacak, sistem abi sistem,  zaman lazım diye kendimizi kandırıyoruz. 

Evet belki Abdullah hoca sonunda çok güzel bir oyun izletecek ama en fazla *Entel Spor Adamları tarafından ya Beşiktaş ne kadar güzel oynuyor,  çok iyi vs gibi övülüp sezonu kapatacağız.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bu arada @38life teşekkür etmek istedim bütün yaptığın videolar ve paylaştığın bilgiler için transfer dönemin başından beri :-)
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★