2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4255029 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yordu bu Beşiktaş beni yeminlen yordu. Bekle bekle bekle......... Neyse ki seviyoruz da çekiliyor. Sevmesek çekilecek dert değil.
Kanserde etse , gecemizi zehir de etse ,uykusuz da bıraksa , uzulsekte vazgeçilmiyor , vazgeçilmez

Besiktasa kusulmez , Karşılıksız aşk BesiktAŞK ❤❤

Siyah - Beyaz devam..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

güvenle yürüyeceksen onu son vuruşçu olarak kullanacaksın onun dışında sahada yok sayacaksın
mümkünse pasda atmayacaksın ama bitiriş noktasında yetiştireceksin şu anda elimizdeki en iyi topa vuran
oyuncu. sadece yaşının verdiği umursamazlık var. eğitildiğinde mükemmel son vuruş ustası olur. yoksa sürüp vurabiliyor gelişine vurabiliyor vururkende golün olacağı noktaya vuruyor dikkat edin kaçırdığındada o ince vuruşları yapmaya çalıştığı için kaçırıyor kalecinin ulaşamayacağı noktalara direk dibine vurmaya çalışıyor tutarsa gol olur. birisinin ona kale direklerinin arasını tutturması gerektiğini sürekli kaleci takip etmesinin gerekli olmadığını anlatması lazım onun vuruşlarıyla kalecinin üstünede vursa yer kaleci

Alıntı

Güven , Beşiktaş'ta ilk maçına çıkalı 1 sene olmadı daha. Geçen sene bu sıralar 35 yaşındaki Vagner Love,  yıllık 5m euro alan Negredo  ve hiçbir vasfı olmayan Larin vardı. Üçünden alamadığımız verimi 20 yaşındaki bu çocuktan aldık neredeyse. Tamam dün iyi değildi ama hemen '' Güvenden bir şey olmaz '' tarzı söylemlerde bulunmak nedir? Burak'tan öğreneceği çok şey var ve eğer öğrenirse hem Türk futbolu hem Beşiktaş çok önemli bir değer kazanır. Köstek değil destek olun!

Güven Yalçın'ın arkasındayız! <3

Çevrimdışı cursedofdragon

Transfer döneminin bitmesine son 25 saat.

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu yönetimin görev süresini bitirme ihtimali yok.
Adamlar nasıl gözlerini kararttı son gün gelen adamlara bak

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Alıntı

Güven , Beşiktaş'ta ilk maçına çıkalı 1 sene olmadı daha. Geçen sene bu sıralar 35 yaşındaki Vagner Love,  yıllık 5m euro alan Negredo  ve hiçbir vasfı olmayan Larin vardı. Üçünden alamadığımız verimi 20 yaşındaki bu çocuktan aldık neredeyse. Tamam dün iyi değildi ama hemen '' Güvenden bir şey olmaz '' tarzı söylemlerde bulunmak nedir? Burak'tan öğreneceği çok şey var ve eğer öğrenirse hem Türk futbolu hem Beşiktaş çok önemli bir değer kazanır. Köstek değil destek olun!

Güven Yalçın'ın arkasındayız! <3
Güven anca sıkıştığında son 10 dakikda ikinci bir forvet olarak girecek bir topcu, fazlasıda olmaz, asla ilk 11 hatta buragın yedegi bile olamaz
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Portekiz de Aboubakar ın son kez sağlık kontrolünden geçirildiği bilgisini aldık.
Risk söz konusu.
Yönetim bu riske girip girmeme konusunda hala başkanın kararını bekliyor..
Akşam son karar için yönetim bir araya gelecek.
Beşiktaş’ın yeni santraforu büyük olasılıkla bu akşam belli olacak.
Aboubakar ve Porto hazır.
Okaka ve kulübü hazır..
Bunun dışında görüşülen uğraşılan şapka tavşan misali oyuncular da var.
Zaten kalan gün 1.
Hakkımızda hayırlısı olsun.

Kaynak besiktas istihbarat

Karar vermek niye bukadar uzun sürüyor arkadas? Yoksa elinde daha iyi altarnatif getireceksin iste, ha cöp golcü almisin ha abubakar sakatlik riskli almasin, cöp topcu isini görmiyecek bosa para harciyacaksin, ha abubakar sakatlanmis elinde patlamis

Ben başkan olsam sar oradan bi Abubakar bi Okaka der ikisini de alırdım. Dün takımı beğendim kısa sürede iyi toparlamış Rize boş takim degil adamları perişan ettik 80 dk. İyi bi forvetle mutlu son gelebilir. Bu arada Sergen'in yeni takimini eski takımı haşat ediyo ilk yarı 3'lemis.. Alanya'nın yeni teknik direktörü de Avcı'nın öğrencisi Erol Bulut..

Çevrimdışı caner.eryigit

Başkanın Beşiktaş diye bir derdi yok kendi ikbalinin peşinde valla öyle böyle kurulmadım bu kadar plansızlık bu kadar programsızlık ayıptır be.
Kendi ali menfaatleri için Beşiktaşı kullanan kim varsa Allah bin türlü belasını versin!!!
Br sezonu daha hiç ediyorsunuz göz göre göre.

Son gün uygun bir maaşla gelse ister misiniz?

https://twitter.com/ajansspor/status/1168198592315711491
Boyd ve Lensin durumunu düşündükçe hemen gelsin başlasın..

Çevrimdışı Alper1903

Güven anca sıkıştığında son 10 dakikda ikinci bir forvet olarak girecek bir topcu, fazlasıda olmaz, asla ilk 11 hatta buragın yedegi bile olamaz

Katılıyorum. Bir top indirip pas istasyonu olamayan, en kritik atakta hayaletlere pas atan çocuk ancak son 10 dakikada yorgun forvetin yerine girecek yedek olur, fazlası olamaz. Hele hele şampiyon olmak istiyorum diyen takımın 11'inde asla olamaz. Olursa da o takım şampiyon olamaz, elalemi izler.

Duyanda hic bsy yapmiyoruz zannedecek.

@Yunus Emre Dökmeci gibi :kop:
Yav şampiyon yapsında Ben G.t olayım

Çıkar En büyük hoca Avcı diye bağırırım

o kim?
Bayernin yedek forveti hani bizim tribünlere şapka çıkartan :icool: :icool:

Ikna etmek çok zor olmayacaktır yeterki girişim olsun :bandit:

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

ya fener ya biz diyorum ben
Yönetimin 1 sene hocaya sistemi oturtması için zaman tanıdığı söyleniyor. Bu sene olmasa da bir sonraki transfer döneminde yapacağımız takviyelerle ve sistemin daha iyi oturmasıyla taş gibi takım olacağımızı düşünüyorum. Umarım kimse düzene çomak sokmaz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Bir sezonu daha çöpe atmak için son 24 saat.
Duyumculardan da ses çıkmıyor.
O uçak kaldırıp indiren müptezeli şu elime verseler çırılçıplak soyup kızılcık sopasıyla zevk için döverdim dinlene dinlene

Yarın akşam Vidal fotoğrafı yayınlanacaktı sonuçta transfer olumsuz olsa da koyucam fotoyu demişti.

Çevrimdışı caner.eryigit

Yarın akşam Vidal fotoğrafı yayınlanacaktı sonuçta transfer olumsuz olsa da koyucam fotoyu demişti.
O müptezele ayrı kuruldum zaten.
Sen dur yarın Atınç falan çakarlarsa şenliğe gel

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimdışı FedericoGiunti

Kanserde etse , gecemizi zehir de etse ,uykusuz da bıraksa , uzulsekte vazgeçilmiyor , vazgeçilmez

Besiktasa kusulmez , Karşılıksız aşk BesiktAŞK ❤❤

Siyah - Beyaz devam..
Kardeşim Beşiktaşk hep kalbimizde. Hiç kimse alamaz kalbimizden. Ancak yoruldum bu sene nedense,  artık yönetim bitti benim için. Bu yıla kadar oyum olsa Fikret Ormana verirdim bu saatten sonra oyun olsa vermem.
BEŞİKTAŞK

Gelen yok galiba

Yönetim gidecekleri iyi gönderdi buna da şükür dicez yarın heralde  :uyucam:

Çevrimdışı ferdi1903

Bu saat olmus yokmu halen gelen? Harbi harbi golcü almayacak baskan

Aboubakar transferinden vazgecilmis (Trtspor)

Raporlar sıkıntılı galiba :by2: :by2:

Son gün bombası hadi be yönetim uyumayın tepki verin biraz

Bir 8 numara , Bir Golcü hadi be yapabilirsiniz hadi , göz göre göre bir yılı daha heba etmeyin..

Bu saat olmus yokmu halen gelen? Harbi harbi golcü almayacak baskan

Aboubakar işi yatmış , raporlar iç acıcı çıkmadı demek ki :bawling: :bawling:

Çevrimdışı Savaş

Ali Naibi'ye güveniyorum. Işını iyi yapan adamlardan biri. Yapacaktır birşeyler inanıyorum ben.

Çevrimdışı caner.eryigit

Aboubakar transferinden vazgecilmis (Trtspor)

Raporlar sıkıntılı galiba :by2: :by2:

Son gün bombası hadi be yönetim uyumayın tepki verin biraz

Bir 8 numara , Bir Golcü hadi be yapabilirsiniz hadi , göz göre göre bir yılı daha heba etmeyin..
Yrn Atınç çakarlar al sana transfer dipdiri bir Atınç bu ligte fark yaratır.
Oyun Sıkıştığı zaman at ileri pivot santrfor tadından yenmez