2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4242596 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Haftaya boyd iki tane atar deplasmanda sut liman olur ortam
Nekoduya da zaman lazim o da katki verecektir

Hakemleri koysunlar once

Herifler istedigine puan kazandiriyor
Aksam fb macini izlemek lazim dikkatlice bakalim firatboy nasi yonetecek
Cimbizla penalti kirmizi kart falan cekerse bu sene isimiz zor

Hakemi 2-3 mac yenersin anca lig uzun maraton takimalar zaten aman aman fark koyamiyor
Takim otururken bir de hakemden fiske yiyoruz

Beşiktaş sahipsiz maalesef, ne muhabiri televizyonlarda konuşuyor, Beşiktaş gazetesi sahibi bile algı yapıyo,sosyal medyası olanlar yeterince tepki vermiyor, bunların dışında da Beşiktaş taraftarı etrafında etkiyi yaratamıyor.

Bunun en büyük sebebi efendi Beşiktaş arabesk taraftar sözde objektif tayfa falan.Bunlar büyük bir kambur büyük bir kanser.Yıllar boyunca objektif davranınca oooo bravo bjk halkın takımı BJK 4.5 olunca oooo efendi BJK falan şampiyonluğa oynayınca teknik direktörümüze edilmeyen hakaret denilmeyen laflar kalmadı. Hala anlamadı bizim taraftar kimsenin objektiflik efendilik umrunda değil buna tepki lazım biz onların istediği gibi 4-5 olunca ooo efendi Beşiktaş diye bizi gazlıyorlar anlamsız bizimkiler de heyt be şampiyonluk sevsek bu takımı tutmazdık yok fazla dürüstüz falan diyolar onlarda alkışlıyolar(İçlerinden de bravo bravo böyle devam edin diyolar)
Evet ben Beşiktaşlıyım bu klübün renklerine aşığım ama bu değildir ki şampiyonluk isteyemem. Şampiyonluk için her yol mübah değildir ama efendilik dürüstlük alakası yok hakkımızı aramayı kollamayı bir olmayı öğrenmeli güçlü durmayı öğrenmeliyiz ve çok acilen arabeskliği bırakmalıyız.

Çevrimdışı mylife1903

Biraz sosyal medyayi gezdimde yani gezmez olayidim, bikere bizim taraftar kesinlikle olmaz o isi unutun, halen kurejma denen saklaban sirk topcusunun ardindan agliyan cok geri kafali var, seni günah kecisi ilan ettiler bak gördünmü ahin tutu gibi seyler cok okudum, biri resim olarak penalti pozisyonlari koymus altina bizim taraftar sikiysa nkoudunun viktor ruzin kirmizisinida koysaydin demis, ilk bunlar renlki sandim profile bakinca bizden cikiyor hep, bu kafa yapisiyla bu camianin uzun süreli basari yakalamasi imkansiz, odaklanmis inanmislik beraberlik yok. Bazilari sirk topcusina agliyor bazilari eski hocanin ardindan agitlar yakiyor,bu böyle olmaz. hic iyi oyun oynamamisiz büyük takim böle olmazmis yav ben dün baska macmi izledim 60-65 dakikaya kadar cok iyi oynadik rize dogru düzgün kalemizi görmedi, bir sut hemen golü yedik eski aliskanlik devam ediyor. Ilk yaridaki penaltilarimiz verilse mac kopacakti zaten, yönetim burakin sakatlanmasindan sonra birini getirseydi belki suan baska bisey konusacaktik ama baskan yanlis huylarindan vazgecmiyor ders almiyor

Taraftar romantik
Hakemi de yenmeliyiz falan yahu bi enayi biz miyiz? Nasi yenecen hakemi
Sivas macinda ver penaltimi mac belki degisecek, bu mac ver penaltimi belki 5 atacaz mac 5-1 olur nekodu o hareketi yapmaz yaparsa da atarsin 5-2 biter encok

Senelerdir pompalandi bize bu hakemi kaleye sokacan falan
Su gsnin son maci gibi bir macimizin yonetildigini hatirlamiyorum ama kayseri muamelesi gordugumuz cogu maci hatirliyoruz

Yonetim de bir anda cok seyi degistiremez bu hakem konusunda ama 7-8 senedir buradalar azicik degisirtirmeleri lazimdi
Taraftar olarak hakeme mhkye goydirsek yarin baskanin cikip ugurlu pirlantadir zekariya abime guveniyorum falan der camiayi taca atar

Azicik birlik olmak lazim bir tane heyecanlandiran bir santrafor alsinlar gidenin gelmesini hic istemiyorum ama gomezi alirsin bi hava yakalanir taraftara guven gelir sonra da oturup ugrasmak lazim tffsiyle gozlemcisiyle hakemiyle

Gsye bah herifler hem arsiz hem yuzsuz hakemle mac aliyorlar hala hakem diye bagiriryorlar isleyen taktik bu. Kazanirken sallayacaksin hakeme yoksa kaybedince konusuyorlar, bu hakemlerle sampiyon olurken iyiydi, derler
Hep gomeceksin herifleri bir tane sahin yonetici lazim her mac sonrasi tiviye cikip hakeme giydirecek
Besiktasli gecinen o muhabirimsileri de temizleyeceksin
Gsli herifler besiktastan para kazaniyor hic mi besiktasli duzgun cocuk yok medyada azicik destekleyip iyi yerlere getirsinler

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş sahipsiz maalesef, ne muhabiri televizyonlarda konuşuyor, Beşiktaş gazetesi sahibi bile algı yapıyo,sosyal medyası olanlar yeterince tepki vermiyor, bunların dışında da Beşiktaş taraftarı etrafında etkiyi yaratamıyor.

Bunun en büyük sebebi efendi Beşiktaş arabesk taraftar sözde objektif tayfa falan.Bunlar büyük bir kambur büyük bir kanser.Yıllar boyunca objektif davranınca oooo bravo bjk halkın takımı BJK 4.5 olunca oooo efendi BJK falan şampiyonluğa oynayınca teknik direktörümüze edilmeyen hakaret denilmeyen laflar kalmadı. Hala anlamadı bizim taraftar kimsenin objektiflik efendilik umrunda değil buna tepki lazım biz onların istediği gibi 4-5 olunca ooo efendi Beşiktaş diye bizi gazlıyorlar anlamsız bizimkiler de heyt be şampiyonluk sevsek bu takımı tutmazdık yok fazla dürüstüz falan diyolar onlarda alkışlıyolar(İçlerinden de bravo bravo böyle devam edin diyolar)
Evet ben Beşiktaşlıyım bu klübün renklerine aşığım ama bu değildir ki şampiyonluk isteyemem. Şampiyonluk için her yol mübah değildir ama efendilik dürüstlük alakası yok hakkımızı aramayı kollamayı bir olmayı öğrenmeli güçlü durmayı öğrenmeliyiz ve çok acilen arabeskliği bırakmalıyız.
Gs gibi mac kazansak cogumuzun midesi bulanir o sebeple besiktasliyiz da yahu tirpani vurdurmasinlar, olmayani uydurmasin kardesim ampul gibi penaltimi versin nasi oynayacaksin.
Sahada kazanmamiz lazim tamam ona katiliyorum zaten beceremeyiz biz gs gibi falan ama agzimizdaki lokmayi kaptirmayalim
Daha yakinda bir suru hoca ustunden algiya baslar bunlar
Her seferinde de yiyor bizim camia
Ruiz mis gibi oynuyor boyle devam etsin katil damgasi vururlar zagoya yaptiklari gibi sonra her mac kart her mac kart

Layice basladilar cocuk agzini acsa kart goruyor

Fb macinda belli olur gidisat aksama
Belki hic tiransfer yapmayiz, gerek kalmayabilir
Gs gibi 4-5 hakemin olsa umutla muhayyerle oyna mis gibi tak penalti tak kirmizi ne guzel ya

Çevrimdışı ferdi1903

Gs gibi mac kazansak cogumuzun midesi bulanir o sebeple besiktasliyiz da yahu tirpani vurdurmasinlar, olmayani uydurmasin kardesim ampul gibi penaltimi versin nasi oynayacaksin.
Sahada kazanmamiz lazim tamam ona katiliyorum zaten beceremeyiz biz gs gibi falan ama agzimizdaki lokmayi kaptirmayalim
Daha yakinda bir suru hoca ustunden algiya baslar bunlar
Her seferinde de yiyor bizim camia
Ruiz mis gibi oynuyor boyle devam etsin katil damgasi vururlar zagoya yaptiklari gibi sonra her mac kart her mac kart

Layice basladilar cocuk agzini acsa kart goruyor

Fb macinda belli olur gidisat aksama
Belki hic tiransfer yapmayiz, gerek kalmayabilir
Gs gibi 4-5 hakemin olsa umutla muhayyerle oyna mis gibi tak penalti tak kirmizi ne guzel ya
Aynen öle abi ya, benim olmayani istemiyorum benim olani versinler, dün üc penatli güme gitti seref yoksunu vara gitmeye tenezül bile etmiyor iste traftarin yönetimin hakemler üzerinde agirliği okadar yani yok gibi bisey

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı MUSTAFA_

transferin son günü mü geliyor ?
Ljajic ve Sosa'da yaptığımız gibi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ljajic ve Sosa'da yaptığımız gibi  :tabe:

niye bugün değil ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

İnşallah düşeş atarız da birisi gelir. Şöyle güzelinden oltaya bir 9 numara takılsa ne güzel olur  :tabe:

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1168096528680071168

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

niye bugün değil ?
Hala başka bir fırsat transferi çıkar mı diye kovalıyormuşuz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Aynen öle abi ya, benim olmayani istemiyorum benim olani versinler, dün üc penatli güme gitti seref yoksunu vara gitmeye tenezül bile etmiyor iste traftarin yönetimin hakemler üzerinde agirliği okadar yani yok gibi bisey

Tüm gazetelerde 3 penaltımız değil 90 da nkoduya çıkmayan penaltı üzerinden algı yapıyorlar çıkıp konuşmak için daha ne olması lazım Allah aşkına 3 yüzde Bi milyon penaltımız verirmemiş ayrıca gazetelerde algı yapanların Beşiktaş muhabirlerine tesislere giriş yasağı koymak bu kadar mı zor yapılması lazım artık bişeylerib ama yönetim kafayı kuma gömmüş çok yazık gerçekten

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu an 2 hamle yapmamızı hiç beklemiyorum. Ama son dakika Dorukhan'ı yollasak ve birini alsak da çok iyi olur. Tabi bunlar mucize  :tabe:

https://twitter.com/scoutsanati/status/1168104338197229571

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sosyal medyadaki N'koudou üzerinden yapılan yönetim eleştirilerini acayip komik buluyorum  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Top tutMiyorlar ilerde, enkodu gene hizli cabuk cevik oyuncu faul alabiliyor o konuda cok ekmegini yeriz bos alan buldugumuz maclarda ama azicik topa basmak lazim telasli oynuyor takim

Tutmuyor değil tutamıyorlar. Ljacic veriyor alamıyor. Alıyor veremiyor. Güven i bitiririz böyle devam ederse. Lens-Boyd, Nkodou-Lens, Nkodou-Boyd  olmaz. Nkodou-Burak lig için olur ama. Golden çok asiste yatkın bir oyuncu. Diğer kanadın gole yatkın olursa kotarırsın biraz. Getirir çizgiye iner içeri keser. içeriyi karıştırır vs faul alır ama çalınmaz  :D Bir de şuan olduğundan daha etkili görünüyor ama yorgun savunmalara karşı giriyor oyuna. İlk 11 başlasın iç saha da yerleşik diri savunmaya karşı daha etkisiz görünecek olduğundan.

Sistemle taktikle gol atilacagina inaniyir insanlar
Gol olayi ya vardir ya yoktur taktikle maktikle kazma adamdan golcu cikmaz
Burak insallah 25 mac falan oynar yoksa isimiz zor

Oyunla topu getirirsin de içeri sokamazsan kıymeti yok. Doğru oyun kısır forvet mi, ortaya karışık oyun elit golcü mü diye sorsalar ikinciyi tercih ederim. keşke doğru oyun elit golcü olsa o zaman tabi ki onu seçerim...Dün hoca da söyledi. Nasıl tip istiyorsunuz diye içeri sokan dedi kestirip attı. Tope getiriyoruz içeri sokamıyoruz dedi adam daha ne desin yani. Hala bizimkiler epl den lique 1 den forvet bakıyor Abou kovalıyor. Ama bize golcü lazım. Ha golcü alırsın Abou yu da uygun maliyet getirirsin kenarda kullanırsın dönüşümlü o zaman tamam ama önce golcü. Avcı beklediğimden daha çabuk dönüyor yanlışlarından + yazarım hocaya bu konuda.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı ferdi1903

Tüm gazetelerde 3 penaltımız değil 90 da nkoduya çıkmayan penaltı üzerinden algı yapıyorlar çıkıp konuşmak için daha ne olması lazım Allah aşkına 3 yüzde Bi milyon penaltımız verirmemiş ayrıca gazetelerde algı yapanların Beşiktaş muhabirlerine tesislere giriş yasağı koymak bu kadar mı zor yapılması lazım artık bişeylerib ama yönetim kafayı kuma gömmüş çok yazık gerçekten
Bu kafadaki yönetimlerle bizden bir halt olmaz

Çevrimdışı ilhan mansız

anahtar kelime: sinerji.

rakibinin birinde sezonun başından beri inanmışlık var.
diğer daha bugün amiyane tabirle "ara taşını" buldu. bana göre ne kadar işe yaramayacak olsa da.
tek başına sezonun sonuna kadar belki götürmez onları bunlar.

peki bizde ne var?

herkesin rüya gibi baktığı 15-16 sezonuna eksik kadroyla çıkmamıza rağmen 5-2 kazanmıştık. o havayı şu an takımda göremiyorum. matematiksel olarak puan kayıplarının tabi ki telafisi var fakat bu sinerji işinin çözülebileeğine inanmıyorum. camianın her teli farklı çalıyor.
Beşiktaşı maalesef bu bölünmüş yapı batıracak. Bu derece bilinçsiz ve kötü taraftarla bir yere varmak mümkün değil, amaç çok farklı, yönetime ve hocaya destek olmazsak hiç iyi sonuçlar çıkmayacak, kaldı ki dün maçın çok önemli bir bölümünde çok iyi top oynadığımız halde,,

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Yahu adamin vurusu neydi oyle evelemeden zibam dombili

Higuain i diyorsan topu önüne aldığında savunmayı çaresiz bıraktığında gol yapmıştı zaten aslında sansasyonel bitireyim dedi astı tavana füzeyi.

Talisca yı diyorsan onun ben...  :akuma: Bu ligde kalecileri onun kadar çaresiz bırakan forvet arkası görmedim.

Buragin bir kez daha sakatlandigini dusunsene

Allah korusun. Büyü totem motem yapayım deme Falcao ya Burak tan olmayak  :D Maç başı 1, 1.2 gol ortalaması ile biter sezon.

Çevrimdışı savaş altay

Hala başka bir fırsat transferi çıkar mı diye kovalıyormuşuz  :tabe:
Normal transfer yaptik firsati mi eksik kaldi?

Delirmemek elde degil.

📺Abdullah Avcı: Mohamed Elneny geldi. Ozzy o zaman iç orta saha gibi kullanabileceğiz. Öncelikle bir forvet transferi bekliyoruz.

Normal transfer yaptik firsati mi eksik kaldi?

Delirmemek elde degil.

transfer de geç kalmadık halen erken ne olmuş ligin 3.cü haftası 5 puan kaybı yaptıysak.

Daha halen çok saatimiz var!

Çevrimdışı savaş altay

Mac hakkinda bsy yazmayacagim cok sinirim bozuk. Topu sokamiyir f.orman bir turlu.

Devre arasinda eksikler tamamlanir.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Senin taraftarın muhabirin bile bunları konuşursa yeaaa abiğe şimdi dürüst olalığım yeaa diyip bunları dersen sana bunları yaparlar.Lider yok ne takımda ne de yönetim de.

Çevrimdışı savaş altay

Simdi kendimi test edecegim, gecenin sosyal medya nabzini tutacagim  :D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Falkao insallah atamaz o paraya golleri
Sonra babelle donk isyan bayragi ceker
Sarayda devrim olur isyan sonrasi

Fb mesela forvetleri aliyor

Tsnin de alternatiflinoyunculari var
Bizim santraforlar guven umut burak da sakat
Gecen sene pekto ile falan oyjuyorduk

Oynarsa atar. Oynamamasını umacağız. Babel e büyük görev düşüyor hiç sabretmeden 1 ay sonra takımı karıştırmaya başlamalı. Ya da böyle beddua etmek gibi olmasın ama hafif sakatlıklarla maç kaçırsın sürekli.

Atiba Burak dönünce daha iyi oluruz ama renklilerden kötü hücum hattımız maalesef.