Biraz sosyal medyayi gezdimde yani gezmez olayidim, bikere bizim taraftar kesinlikle olmaz o isi unutun, halen kurejma denen saklaban sirk topcusunun ardindan agliyan cok geri kafali var, seni günah kecisi ilan ettiler bak gördünmü ahin tutu gibi seyler cok okudum, biri resim olarak penalti pozisyonlari koymus altina bizim taraftar sikiysa nkoudunun viktor ruzin kirmizisinida koysaydin demis, ilk bunlar renlki sandim profile bakinca bizden cikiyor hep, bu kafa yapisiyla bu camianin uzun süreli basari yakalamasi imkansiz, odaklanmis inanmislik beraberlik yok. Bazilari sirk topcusina agliyor bazilari eski hocanin ardindan agitlar yakiyor,bu böyle olmaz. hic iyi oyun oynamamisiz büyük takim böle olmazmis yav ben dün baska macmi izledim 60-65 dakikaya kadar cok iyi oynadik rize dogru düzgün kalemizi görmedi, bir sut hemen golü yedik eski aliskanlik devam ediyor. Ilk yaridaki penaltilarimiz verilse mac kopacakti zaten, yönetim burakin sakatlanmasindan sonra birini getirseydi belki suan baska bisey konusacaktik ama baskan yanlis huylarindan vazgecmiyor ders almiyor
Taraftar romantik
Hakemi de yenmeliyiz falan yahu bi enayi biz miyiz? Nasi yenecen hakemi
Sivas macinda ver penaltimi mac belki degisecek, bu mac ver penaltimi belki 5 atacaz mac 5-1 olur nekodu o hareketi yapmaz yaparsa da atarsin 5-2 biter encok
Senelerdir pompalandi bize bu hakemi kaleye sokacan falan
Su gsnin son maci gibi bir macimizin yonetildigini hatirlamiyorum ama kayseri muamelesi gordugumuz cogu maci hatirliyoruz
Yonetim de bir anda cok seyi degistiremez bu hakem konusunda ama 7-8 senedir buradalar azicik degisirtirmeleri lazimdi
Taraftar olarak hakeme mhkye goydirsek yarin baskanin cikip ugurlu pirlantadir zekariya abime guveniyorum falan der camiayi taca atar
Azicik birlik olmak lazim bir tane heyecanlandiran bir santrafor alsinlar gidenin gelmesini hic istemiyorum ama gomezi alirsin bi hava yakalanir taraftara guven gelir sonra da oturup ugrasmak lazim tffsiyle gozlemcisiyle hakemiyle
Gsye bah herifler hem arsiz hem yuzsuz hakemle mac aliyorlar hala hakem diye bagiriryorlar isleyen taktik bu. Kazanirken sallayacaksin hakeme yoksa kaybedince konusuyorlar, bu hakemlerle sampiyon olurken iyiydi, derler
Hep gomeceksin herifleri bir tane sahin yonetici lazim her mac sonrasi tiviye cikip hakeme giydirecek
Besiktasli gecinen o muhabirimsileri de temizleyeceksin
Gsli herifler besiktastan para kazaniyor hic mi besiktasli duzgun cocuk yok medyada azicik destekleyip iyi yerlere getirsinler