2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4241418 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Erman1903

İşte mehmet transferinde neler oldu bilemiyoruz.

Aboubakar transferini şuan da isteyenler yarın öbür gün sakatlandığında yönetimi asacaklar sakat futbolcu mu alınır falan da haklılar yani. Taraftara göre transfer yapılmaz, bu adam sakat maalesef yani nabalım.

Benim icardi agustin konusunda bizde deniliyor ya abi şu oyuncu olmassa x mi olur böyle şey mi olur falan diye ondan bahsettim. Falcaoyu tutacaklarını düşünmüyorum artık, slimani gibi bir kazmayı aldılar, gerçekten yaptılar bunu. O yüzden artık transfer planlaması yapabilen bir takım olduğunu düşünmüyorum falcaoyu gönderecekler sonra da sliminaye sövecekler.

Eee heralde asacaklar, sen bir de basında yazılacak şeyleri düşün. Sağlam olsa da bahsedilir sürekli, algı kasarlar. Gündemde tutulur Beşiktaşız biz. Adamın oynayacağı varsa da sakatlanır sonra :)

Ben diyordum o x'e bakıyorsan y'ye bakmayacaksın diye de artık transfer gerçekleşti. Sezonun sonuna kadar bir tane olumsuz söz, işte ben demiştim falan çıkmaz ağzımdan kötü oynasa bile. Kendisinin pozisyonu acayip kritik, bize derman olmasını bekliyoruz. Giydi formayı, enerjisini de güzel gördüm, olumlu yönlerine odaklanıyorum. Zaten kiralık geldi, Arsenal de ihtisas'ını yaptı, karakteri düzgün bir takım oyuncusu. Hocamız kendisinden maksimumu almaya çalışacaktır + işler iyi gitmese bile Ferdi gibi tribi bilmemnesi ekstra zararı olabilecek bir adam değil. Belki de bizimkiler isimli adam diye Ferdi'yi falan alırlardı son çare aman Allah korusun. Hayırlısı neyse o olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Siyah beyazlılar, son olarak Mohamed Elneny'yi kadrosuna katarken transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Beşiktaş, transferlerini tamamladıktan sonra UEFA için kadro bildirimi yapacak.

Ancak özellikle sosyal medyada UEFA kadrosunun bildirimi için 31 Ağustos'un son gün olduğu iddiası yer aldı.

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; UEFA kadrosununun 3 Eylül gecesine kadar bildirilmek zorunda olduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

şu trabzona giden sörlotu biz niye düşünemedik acaba 1.5m yıllık ücret 2 yıl kiralık muazzam işti getirseydik kampada yetişirdi öyle adam bulması zor değildi şu son günde kalan abou ve okaka ise abounun sakatlanmaması için dua edecez

Çevrimdışı cursedofdragon

Siyah beyazlı kulüp, BJK TV'nin kapatılmasının ardından YouTube ve sosyal medya mecraları üzerinden iletişim faaliyetlerini sürdürecek.

BJK TV'nin kapatılması, Beşiktaş Kulübü'nün ekonomik açından bazı yükümlülüklerini azaltacak.

Siyah beyazlılar, yayınlar için Digitürk'e yıllık 330 bin Dolar ödeme yapıyordu.

BJK TV’nin yıllık maliyeti ise çalışanların özlük haklarıyla beraber 10 milyon TL’yi buluyordu.

Bunların yanı sıra Vodafone Park'ta BJK TV'ye ayrılan bir locanın olduğu ve boşa çıkan locanın tekrardan değerlendirilebileceği belirtildi.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Eee heralde asacaklar, sen bir de basında yazılacak şeyleri düşün. Sağlam olsa da bahsedilir sürekli, algı kasarlar. Gündemde tutulur Beşiktaşız biz. Adamın oynayacağı varsa da sakatlanır sonra :)

Ben diyordum o x'e bakıyorsan y'ye bakmayacaksın diye de artık transfer gerçekleşti. Sezonun sonuna kadar bir tane olumsuz söz, işte ben demiştim falan çıkmaz ağzımdan kötü oynasa bile. Kendisinin pozisyonu acayip kritik, bize derman olmasını bekliyoruz. Giydi formayı, enerjisini de güzel gördüm, olumlu yönlerine odaklanıyorum. Zaten kiralık geldi, Arsenal de ihtisas'ını yaptı, karakteri düzgün bir takım oyuncusu. Hocamız kendisinden maksimumu almaya çalışacaktır + işler iyi gitmese bile Ferdi gibi tribi bilmemnesi ekstra zararı olabilecek bir adam değil. Belki de bizimkiler isimli adam diye Ferdi'yi falan alırlardı son çare aman Allah korusun. Hayırlısı neyse o olur.

Aynen öyle, artık desteklemek düşer. Ne kadar kötü oynarsa oynasın, elimizde başkası olmayacak ki senle ben oyuncu isminden çok oyuncu profili konusunda yoğunlaşmıştık, ama biraz yanlış anlaşıldık  :lol: Hocanın mahmut tekdemirden nasıl verim aldığını düşününce bundan da çok rahat bir verim alacağını düşünmek zor değil.

Siyah beyazlılar, son olarak Mohamed Elneny'yi kadrosuna katarken transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Beşiktaş, transferlerini tamamladıktan sonra UEFA için kadro bildirimi yapacak.

Ancak özellikle sosyal medyada UEFA kadrosunun bildirimi için 31 Ağustos'un son gün olduğu iddiası yer aldı.

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; UEFA kadrosununun 3 Eylül gecesine kadar bildirilmek zorunda olduğu öğrenildi.

Şunu sordum da burda cevap alamadım uefa kayıt 3 eylül 23:59
                                                         türkiye kayıt 2 eylül 23:59 sanırım.

Çevrimdışı cursedofdragon

Şunu sordum da burda cevap alamadım uefa kayıt 3 eylül 23:59
                                                         türkiye kayıt 2 eylül 23:59 sanırım.

evet öyle sorduğunu ben gördüm ama çok komik sormuşsun transfer sezonu 23:59 da mı bitiyor 00:00 da mı :D  :evillol:

evet öyle sorduğunu ben gördüm ama çok komik sormuşsun transfer sezonu 23:59 da mı bitiyor 00:00 da mı :D  :evillol:
Hahahahah öyle mi anlaşıldı onu demek istemedim

2 eylül 00:00da mı bitiyor yoksa 2 eylül 23:59da mı bitiyor anlamında sordum, 1 gün 1 gündür o 1 günde 2 transfer bile açıklanabilir sonuçta  :lol:
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2019, 17:45:14 Sir Alex Ferguson ]

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Aboubakar pazartesi geliyor hissediyorum :D

Çevrimdışı sozkul

Bir futbolcu hakkında fikir edinmenin en sağlıklı yolu onun full maçlarını seyretmek. İyi hareketler derlemesi en sağlıksız yol. Ancak sıradan taraftarlar bunları seyretmeyi ve pozitif düşünmeyi seviyor. Bu yüzden iyi hareketler derlemelerini paylaşıyorum. Bir de Kategorik izleme şekli vardır. Sadece anahtar paslarından oluşan derleme, sadece dribblinglerinden oluşan derleme vs. gibi. Bu da belli yönlerde fikir verse de sağlıklı bir yöntem olduğunu söylemek zor. Oyuncuyu hızlı tanımak istediğimizde veya spesifik bir yönünü mercek altına almak istediğimizde yaptığımız bir şey. Dediğim gibi en sağlıklı yöntem oyuncunun maç maç full performansını seyretmektir. Bu da ikiye ayrılır ya 90 dakikalık maçı seyredersin ya da sadece oyuncunun dahil olduğu pozisyonları "tag"lenmiş maç videolarını seyredersin. Wyscout gibi platformlar bunun için var. 90 dakika seyretmek daha iyi fikir verir, kendisinin dahil olmadığı pozisyonlarda oyuncunun hareketlerini görme şansı bulursun. Ancak diğer yönteme göre hem çok daha geniş bir zaman ister, hemde 90 dakika boyunca konsantrasyonu en üst seviyede tutmak zor olabilir. Tag'lenmiş maç videolarında vakitten tasarruf ederek daha seri bir şekilde fikir sahibi olunabilir.

Elneny'nin full maçlarını seyretmeye başladım. İlk notum şu: Oyuncu'yu tek bir cümleyle anlatmak istesem "sahada gezen 'daima açık' pas istasyonu" derdim. Elneny'nin olduğu takımda futbolcular pas atacak oyuncu bulamama sorunu yaşamaz. Bir oyuncu için tüm pas kanalları kapalıysa bile Elneny daima açık bir pas opsiyonu olarak kendini gösterir.

Elneny'nin bu yönünü ele aldığımızda Beşiktaşın yarasına ilaç mıdır? İlaçtır. Geçtiğimiz sezonlarda pas opsiyonu bulamayınca ileriye uzun şişirirdi futbolcularımız, Avcı ile birlikte şişirmek yasak olduğu için oyuncularımızın pas opsiyonu bulamadıklarında sahada krize girdikleri anlara şahit oluyoruz bu sezon. Oğuzhan pas verme konusunda iyiyse de pas alma konusunda o kadar iyi değil. Oğuzhan daima bir adım sonrasını düşünmeye programlı olduğu için ânı düşünmekte zayıf kalıyor. Yani her an "topu şimdi alsam nereye oynayabilirim"i düşünüyor ve kendini buna hazır tutuyor ama "topu nasıl alabilirim"i pek düşünmüyor. Diğer orta saha oyuncularımız da pas kanalı yaratmak konusunda çok iyi değiller. Bu yüzden pas atacak oyuncu bulamama krizini çok yaşayan bir takımız. İşte tam bu noktada Elneny bu sıkıntıyı çözecek oyuncu tipi. Elneny pas atacak arkadaşını arayan zavallı futbolcuların imdadına yetişen hızır gibi.

Ayrıca şu videoyu da şuraya koyayım. Elneny'nin de içinde olduğu, pas oyununun önemini hatırlatan bir pozisyon.

https://twitter.com/undefined1903/status/1167761657239654401

Eleny’i seyretmediğim için bir şey diyemeyeceğim ama Ozi ile ilgili tespite katılıyorum ve gerçekten daha güzel ifade edilemezdi : :claps: :claps:

Çevrimiçi yaço58

Aboubakar pazartesi geliyor hissediyorum :D
Okaka geldi diyorlar ama hayırlısı olsun inşallah

Çevrimiçi Akil Emre

Adamın ismi yamyamlık çağrıştırıyor gelsin başlasın, gol atamasada en kötü duvar olur bu forumda bu tabir iş yapıyor

Kim diyor  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Aynen öyle, artık desteklemek düşer. Ne kadar kötü oynarsa oynasın, elimizde başkası olmayacak ki senle ben oyuncu isminden çok oyuncu profili konusunda yoğunlaşmıştık, ama biraz yanlış anlaşıldık  :lol: Hocanın mahmut tekdemirden nasıl verim aldığını düşününce bundan da çok rahat bir verim alacağını düşünmek zor değil.

Pizzacıların ilgilenmiş olduğunu görünce film koptu bende :), nefret ediyorum heriflerden. Transfer döneminin başında baya eksiğimiz vardı, şu an hocamızın elinde bazı detaylar hariç eksiksize yakın bir kadro var. Başakla falan kıyası bile kabul edilmez. Bu sene başarılı olacağız, bireysel olarak bizi aşağıya çekebilecek tarzda tiplerde yok artık. Boyumuz kısaymış, o yerine bu gelebilirdi, işte şu oyuncuda şu da olsaydı falan bunların hepsi detay işler. Rakiplerimiz sadece federasyon ve hakemler sayesinde bizimle boy ölçüşebilir, onları da yeneceğiz bu sene önümüzde duramayacaklar inanıyorum ben. Her şeye rağmen beklediğimden son derece etkin bir transfer dönemi geçirdik. Geç oldu güç oldu ama güzel oldu. Bakma bu gecikmelerin ana sebebi de sol stoper piyasanın son derece dar ve yüksek olması. Orada bile en doğru tercihi yaptık. Yönetimi tebrik etmek gerekiyor.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Okaka gelmesin ya ne uzar ne kısalır 30 yaşına gelmiş adam, golcü de değil. Abuş sakatlanmaz ve formunu da bulursa çok iş yapar.

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı MUSTAFA_

Twitterda gördüm
Sözüm sana özel değil. Beşiktaş taraftarı için genel söyledim bu durumu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Pizzacıların ilgilenmiş olduğunu görünce film koptu bende :), nefret ediyorum heriflerden. Transfer döneminin başında baya eksiğimiz vardı, şu an hocamızın elinde bazı detaylar hariç eksiksize yakın bir kadro var. Başakla falan kıyası bile kabul edilmez. Bu sene başarılı olacağız, bireysel olarak bizi aşağıya çekebilecek tarzda tiplerde yok artık. Boyumuz kısaymış, o yerine bu gelebilirdi, işte şu oyuncuda şu da olsaydı falan bunların hepsi detay işler. Rakiplerimiz sadece federasyon ve hakemler sayesinde bizimle boy ölçüşebilir, onları da yeneceğiz bu sene önümüzde duramayacaklar inanıyorum ben. Her şeye rağmen beklediğimden son derece etkin bir transfer dönemi geçirdik. Geç oldu güç oldu ama güzel oldu. Bakma bu gecikmelerin ana sebebi de sol stoper piyasanın son derece dar ve yüksek olması. Orada bile en doğru tercihi yaptık. Yönetimi tebrik etmek gerekiyor.

Yönetime eksi olarak transferleri geç yapmasına yazarım. Ama şimdi eğri oturalım doğru konuşalım, hocanın istediği tarzda transferler yapıldığını düşünüyorum. Yani böyle planlı programlı (bize göre) bir dönem geçireceğimizi düşünmüyordum.Bizim yönetime göre programlıydık yani beklediğimden programlıydık, beğendiğim transferler oldu beğenmediklerim oldu ama genel olarak hocanın istedikleri ya da istediklerinden uzak olmayan birilerini almadık.

Eksilerine gelecek olursak bir kaç mevkide eksiğiz forvet 8 yedek kanat,yedek stoper, kaleci konularında eksiğiz. Sende abartma diyecek olursan dediğin gibi eksiksize yakın kadro diyebilmek için bunlar eksikti. Ama yine de ideal olarak 8 kanat yedek stoper forvet alınması gerekliydi. Bazı yapılan transferlere eksi yazdım ama performansa göre yanılabilirim o yüzden şuan da dillendirmiyorum. Satış konusunda da eksi yazarım, elden çıkardık ama daha iyi fiyatlara da gidebilirdi lens falan da satılabilirdi dorukhan da iyi fiyatlara satılabilirdi pazarlama konusunda da benden eksi yediler.

Özet geç diyecek olursan senin kadar pozitif bir transfer dönemi geçirdiğimizi düşünmüyorum ama diğer takımların transfer politikaları ve transferlerine ve yönetimin önceki transferlerine bakacak olursak, gelecek transfer dönemlerinde daha da iyisini yapabilecek bir şeylerin değiştiğine dair umut verici bir transfer dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. 10 üzerinden 6.5 veririm transfer dönemine.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Sizce el neny kadroya girdikten sonra yanında kim oynar?Bence en mantıklısı ozzy'nin oynaması.Dorukhan'ı ne yapıp ne edip satacaktık,geçen sene o kadar kötüydük ki dorukhan hırsıyla bir şeyler yapmaya çalıştı ve gözümüzü boyadı.Bence ilk 11 için yeterli düzeyde biri değil.Devre arası bir şekilde satıp,iyi bir 8 numara almalıyız.

Çevrimdışı worns

Bu akşam yine tek oynatabileceğimiz oyuncu, oyunun aradığı hiç bir özelliğe sahip olmayan bence kariyeri de santrafor olarak gelişmeyecek Güven. Sezon genelinde bolca bu senaryoyu yaşayacak olma ihtimali nedeniyle Okaka gözüme güzel görünmeye başladı. :)

Çevrimdışı worns

Sizce el neny kadroya girdikten sonra yanında kim oynar?Bence en mantıklısı ozzy'nin oynaması.Dorukhan'ı ne yapıp ne edip satacaktık,geçen sene o kadar kötüydük ki dorukhan hırsıyla bir şeyler yapmaya çalıştı ve gözümüzü boyadı.Bence ilk 11 için yeterli düzeyde biri değil.Devre arası bir şekilde satıp,iyi bir 8 numara almalıyız.

Ozi oynar.

Çevrimdışı Dr.Zeck

Bu akşam yine tek oynatabileceğimiz oyuncu, oyunun aradığı hiç bir özelliğe sahip olmayan bence kariyeri de santrafor olarak gelişmeyecek Güven. Sezon genelinde bolca bu senaryoyu yaşayacak olma ihtimali nedeniyle Okaka gözüme güzel görünmeye başladı. :)

Biraz güvenmemiz gerekiyor kötüdeoynasa biraz güvenin.. bizdemiyormuyduk 32 yasinda ki adamlarla maç kaybedeceğimize genclerle kaybedelim diye..  olacak olmayacak kisminda değilim inş. Da olur ama daha 19 yasinda gelisime acik bi cocuk.

Çevrimdışı caner.eryigit

Forvet nerede arkadaş ne kaldı şunun şurasında.

Çevrimdışı Erman1903

Yönetime eksi olarak transferleri geç yapmasına yazarım. Ama şimdi eğri oturalım doğru konuşalım, hocanın istediği tarzda transferler yapıldığını düşünüyorum. Yani böyle planlı programlı (bize göre) bir dönem geçireceğimizi düşünmüyordum.Bizim yönetime göre programlıydık yani beklediğimden programlıydık, beğendiğim transferler oldu beğenmediklerim oldu ama genel olarak hocanın istedikleri ya da istediklerinden uzak olmayan birilerini almadık.

Eksilerine gelecek olursak bir kaç mevkide eksiğiz forvet 8 yedek kanat,yedek stoper, kaleci konularında eksiğiz. Sende abartma diyecek olursan dediğin gibi eksiksize yakın kadro diyebilmek için bunlar eksikti. Ama yine de ideal olarak 8 kanat yedek stoper forvet alınması gerekliydi. Bazı yapılan transferlere eksi yazdım ama performansa göre yanılabilirim o yüzden şuan da dillendirmiyorum. Satış konusunda da eksi yazarım, elden çıkardık ama daha iyi fiyatlara da gidebilirdi lens falan da satılabilirdi dorukhan da iyi fiyatlara satılabilirdi pazarlama konusunda da benden eksi yediler.

Özet geç diyecek olursan senin kadar pozitif bir transfer dönemi geçirdiğimizi düşünmüyorum ama diğer takımların transfer politikaları ve transferlerine ve yönetimin önceki transferlerine bakacak olursak, gelecek transfer dönemlerinde daha da iyisini yapabilecek bir şeylerin değiştiğine dair umut verici bir transfer dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. 10 üzerinden 6.5 veririm transfer dönemine.

Çok abarttığını düşünmüyorum, ben zaten önceki dönemlere ve rakiplere kıyasladığımız için başarılı buluyorum. Elbette eksikler hala var ama işte hayatta her zaman işler istediğin gibi gitmiyor. Transfer sezonunun başında adam gibi 11 bile kuramıyorduk. Ben de örneğin Mirinden bu sene çok umutluydum, Roco'nun gitmesini tercih ediyordum. Yaptığımız transferler iyi-kötü çıkabilir lakin baktığımda şu adamı da niye aldınız diyebileceğim birisini göremiyorum.

Örneğin Boyd biraz soru işareti gibi gözüktü ama bakarsan adam bir dolu gol-asist yapmış.

N'Koudou hakkında top kontrolü kötü dendi, ben de görüyorum aynı şeyi ama çocuğa gerçekten inanıyorum, şöyle süratli bir adam olsun isteği vardı insanlarda - şimşek gibi bir genç geldi.

Rebocho-Douglas oynamadılar lakin birinin kalitesini zaten biliyoruz, diğeri ise piyasada ismi çıkan tüm beklerden daha doğru bana göre(üst düzey bir karakter ve boy hariç epey iyi sol bek).

Özellikle popülist bulduğum El-Neny bile Arsenal topçusu.

Medel gibi faydalanılamayan, konratı yüksek bir adamdan 2,5 kazanmışız

Q7 gibi bir kangreni iki günde yollamışız, hiçbir yere gitmeyip kontratı bitene kadar takımdan ayrı da çalışabilirdi, beklenir kendisinden.

Belki sen de Ozzy örneğini yaşadığımız için Dorukhan'ı satsak iyi olurdu diye düşünüyorsun ama belli ki 8M civarı teklifler bile gelmedi ve ben onun kaldığı yerden devam edeceğine + üstüne koyacağına tüm kalbimle inanıyorum.

Evet yedek kaleci, çift yönlü bir 8, sol stoper yedeği, Buraktan daha farklı tarzda bir forvet alabilsek iyi olacaktı ama hala transfer kapanmış değil ve genç oyuncularımız var.

Bu arada 8 için de şunu söyleyeyim biraz yüreğine su serpilir :) Geçen sene orada sürekli poposunun üstüne düşen, oyundan alındıktan sonra dürüm siparişi veren bir arkadaş 11 oyuncusuydu. Bu sene gencecik Muhayerimiz var. Benim ilk izlenimime göre kendisi daha iyi topçu gibi gözüküyor, karakteri hakkında yorum yapmak için çok erken lakin oynayışı üzerinden gidersek daha çalışkan bir çocuk olduğu kesin gibi. Genç milli takımlarımızda oynamış, transfer yapmasak dahi 11 değil rotasyon oyuncusu olur.

Atınç transferi gerçekleşebilir, sanki forvet de gelecek gibi hissediyorum.

İyiyiz iyi bakma :)

Transferin gecikmesinin büyük ihtimal sol-stoper yüzünden olduğunu, Ruiz'i bulamasaydık (Çok sükür) bizi minimum 5-6M'luk yapacaklarını tekrar edeyim. Bütçenin baya bir kısmı gidecekti ve diğer transferler kalan bütçe üzerinden gerçekleşecekti.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2019, 20:06:37 Erman1903 ]