2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4254906 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Zafer55

Burak ve Atibanın  sahalara dönüş tarihi hakkında  bilgisi olan  var mı?
Ben bakındım bişey bulamadım. Trasfermakt dışında..orada da atiba için 1 eyül burak için 13 eylül yazıyor.
Burada mı twiterdamı okudum hatırlamıyorum ama birisi Atibanın sakatlığının epeyce uzun süreceğini falan yazmıştı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Merhaba renktaşlarım. Uzun süredir takip ettiğim bu güzel foruma üye olarak artık böyle  takip etmek istedim. Şimdi de ilk kez yazıyorum. Öncelikle 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Bu vesileyle en büyük Beşiktaş’lı Atatürk ve silah arkadaşlarının ve bu kutsal topraklar için canını vermiş herkes için Allah’tan rahmet diliyorum.
Konumuza gelecek olursak, bi kabuk değiştirdiğimiz kesin. Yavaş yavaşta olsa üzerimizdeki ölü toprağını atıyoruz. Takımdaki , taraflardaki şevk düşüklüğü , motivasyon problemi umarım iyice azalır ve  kolej takımı havasındaki hüviyete kavuşuruz bi an önce. Kamp dönemi takım algısı açısından pek iyi geçmedi , Eylül ayını kayıpsız ve özgüveni yükseltecek şekilde  geçirebilirsek önümüz aydınlık diye düşünüyorum.  Takım oyunu ve taktiğe çok önem veren bi Td’e sahibiz , muhtemelen oyuncuların performanslarını da yükseltecektir. Son 3 gün umarım gerçekten ihtiyacımız olan transferler gelir. Artık sırf almış olmak için bi tane bile topçu almamalıyız. Kadro yapısı ve ligimizin özelliğini düşününce , maç sonlarında sıkışınca girebilecek ayıboğan bi  pivot santrafor almamız gerekir diye düşünüyorum
Kaç kaç @Necmi abi geliyor :bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Beyler çok kasmayın

Biz Tottenhama , Liverpoola , Arsenale kök söktürmedik mi :alala:

Hem sistem hocamız da var gerekli önlemleri alıp ona göre bir sistem ve taktikle cikar sahaya :bandit:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Transfer 2 eylül 23:59 damı bitiyor yoksa 2 eylül 00:00 da mı ?

Çevrimiçi Sinan23

Caicedo vs Okaka

Okaka her türlü. İkisi de az skorlu ve çok fizikli oyuncu ama Caicedo biraz düşük zekalı profil geliyor bana.

Volvesi Resmen Barça ilan etmişsiniz beyler kendinize gelin bu ne korku ?

Biz Ingiltere de Ne Tottenhama ne Arsenale nede Liveye ezilmedik ( 8-0 lik maçı saymıyorum :D)
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2019, 19:42:11 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Caicedo vs Okaka

Okaka her türlü. İkisi de az skorlu ve çok fizikli oyuncu ama Caicedo biraz düşük zekalı profil geliyor bana.

Bence tam tersi.

Ama caicedo kulübyle 3 yıllık imzalamış geç kaldık.

Aglamayalim lutfen. Adamlar capina bakmadan forumlarinda göbek atiyor biz sadece ingiliz takimi diye grup 1. ilan ediyoruz. Hepsinden gucluyuz ve grup 1. olacagimiza inaniyorum.
Bu kadar işte ya , NET !!

Biz Beşiktaşiz biz Stoke Cityi , Tottenhami ve Liverpoolu yendik , Arsenale kök sokturduk

Bu Volvesdem neden bu kadar korkuyor bizim taraftar onu anlamadım :alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı Necmi

Elbette pozitif olmak lazım, şu an orta saha kanayan yaramız belki de gelip derdimize derman olacak adam, formayı bırakmayacak. Zaten hoca onu orada pas merkezi olarak kullanma düşüncesinde, aşırı defansif bir mentaliteyle oynamayacak. Kendisi için bunlar hep avantaj. Ben oyuncu bulunmaz hint kumaşı olmadığı, yüksek bir opsiyonu olacağı ve bu yüzden kalıcı olamayacak olması - transferin altta kalmama, ses getirme gibi popülist bir yönü olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden epey söylendim. Oyuncunun nasıl biri olduğundan çok transferin nasıl olduğu derdim. Eğer böyle olmasaydı ismi ünlü olmayan birini bonservisiyle alabilirdik ve belki daha iyi olurdu ama artık bitmiş bir transfer. En güzel faydayı sağlamaya bakacak destekleyeceğiz bize bu düşer.
bize orda gol yapan asist yapan adam lazım değil bizim sorunumuz gol atmak değil biz topu
ileri taşıyamıyoruz. orta sahamız direnç koyamıyor atibada buna dahil çok yumuşak mücadeleci olmayan oyuncularla dolu
bu açığı kapatmak için alınmışdır belki. çünkü bize lazım olan özellikler var. Kim bilir kendisi bireysel olarak uçup kaçmaz ama
bir bakmışsın takıma aşama atlatır. Bazı oyuncular vardır oynar bazıları vardır takımı oynatır bana bu takımı oynatacakmış gibi geliyor
ilk geldiğindede bu nedenle kimse atibanın değerini bilemedi. Takıma nasıl bir katgı verdiğini anlayamıyorlardı millet linç ediyordu.
mesela lensi ben çok iyi oyuncu diye lanse ediyorum sanıyor insanlar lens oynamalı dedikçe kaçırdığı golden bahsedip
gömme yoluna gidiyorlardı kimse elimizde iki oyuncu var biri kendisi oynayıp bütün takımı bozan oyuncu diğeride
takımı oyuna sokan ama hatalarda yapabilen oyuncu ben bir oyuncu oynayacağına her zaman takımı oynatan oyuncuyu tercih ederim
insanlar bunu görmek istemedi yoksa elimizde iyi oyuncu vardıda ben lensmi oynasın dedim sadece quaresma oynadığında pozisyona girememe ve kaybetme yüzdemiz yüksek maçlar oynuyorduk. kısır pozisyonsuz ortalarla geçen maçlar yerine lensin oynadığı düşük katkı verdiği ama topun
sürekli hücum oyuncularımıza geldiği maçları tercih ettim en azından pozisyon sayısı hissedilir oranda artıyordu.
şimdi orta sahamızdan ileriye top çıkmıyor sürekli kanatlara beklere topu vermek zorundayız ileri gitmek için
bu adam durumu değiştirecekse ben razıyım. Büyük ihtimal Avcı bunu 8 oynatır. dorukhan çift 8 yapar önlerine ljajici koyar.
daha düşük kalibre maçlarda ozi ile çift 8 oynar gibi geliyor. Değişmez eleman bu olur partnerleri maça göre değişir
zorluk derecesi yüksek maçlarda atiba olur.

Sadece ingiliz takımı diye???????????????????????????????

Evet bizim yendiğimiz Tottennhamdan , Liverpooldan daha güçlü takım dimi ?

Sanki Cityi çektik anasını satıyım bu ne korku ? Adamlar Psg yi çekti bizm taraftar kadar korkmuyorlar :alala: :alala:

İsmaillo ❤️ Necmi abi (Büyük Aşk) :D
+ @tuncaboylu

Halasının oğlu gibi savunuyordu :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Erman1903

bize orda gol yapan asist yapan adam lazım değil bizim sorunumuz gol atmak değil biz topu
ileri taşıyamıyoruz. orta sahamız direnç koyamıyor atibada buna dahil çok yumuşak mücadeleci olmayan oyuncularla dolu
bu açığı kapatmak için alınmışdır belki. çünkü bize lazım olan özellikler var. Kim bilir kendisi bireysel olarak uçup kaçmaz ama
bir bakmışsın takıma aşama atlatır. Bazı oyuncular vardır oynar bazıları vardır takımı oynatır bana bu takımı oynatacakmış gibi geliyor
ilk geldiğindede bu nedenle kimse atibanın değerini bilemedi. Takıma nasıl bir katgı verdiğini anlayamıyorlardı millet linç ediyordu.
mesela lensi ben çok iyi oyuncu diye lanse ediyorum sanıyor insanlar lens oynamalı dedikçe kaçırdığı golden bahsedip
gömme yoluna gidiyorlardı kimse elimizde iki oyuncu var biri kendisi oynayıp bütün takımı bozan oyuncu diğeride
takımı oyuna sokan ama hatalarda yapabilen oyuncu ben bir oyuncu oynayacağına her zaman takımı oynatan oyuncuyu tercih ederim
insanlar bunu görmek istemedi yoksa elimizde iyi oyuncu vardıda ben lensmi oynasın dedim sadece quaresma oynadığında pozisyona girememe ve kaybetme yüzdemiz yüksek maçlar oynuyorduk. kısır pozisyonsuz ortalarla geçen maçlar yerine lensin oynadığı düşük katkı verdiği ama topun
sürekli hücum oyuncularımıza geldiği maçları tercih ettim en azından pozisyon sayısı hissedilir oranda artıyordu.
şimdi orta sahamızdan ileriye top çıkmıyor sürekli kanatlara beklere topu vermek zorundayız ileri gitmek için
bu adam durumu değiştirecekse ben razıyım. Büyük ihtimal Avcı bunu 8 oynatır. dorukhan çift 8 yapar önlerine ljajici koyar.
daha düşük kalibre maçlarda ozi ile çift 8 oynar gibi geliyor. Değişmez eleman bu olur partnerleri maça göre değişir
zorluk derecesi yüksek maçlarda atiba olur.

Abi zaten şu açılardan neredeyse kim gelse bize fayda sağlayacak durumda neredeyse, Ljajic, Ozi baya yumuşak adamlar. Bu oyuncu belki de çok basit oynayarak, enerjisiyle bile verim sağlayabilir adam 27 yaşında sonuçta. Bazen küçük, basit gibi gözüken şeylerin çok güzel faydaları olurç Biz orada 36lık Atibaya oynuyoruz senelerdir. O kadar büyütülecek bir şey değil haklısın ben sadece bozuldum kendi bahsettiğim sebeplerden dolayı. Aldığımız tüm oyuncuların piyasadaki en iyi tercihlerden olduğunu söyleyen biriyim o kadarcık da hakkım olsun be abi :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı worns

Avrupa Ligi fikstürümüz güzel. İlk 3 maç 9 hadi olmadı 7 yapma olasılığımız gayet kuvvetli fokuslanırsak. 3te 7 yapsak bile yüksek ihtimalle çıktık demektir.

Çevrimdışı Zafer55

Ama yine yanlış tarafa bakıyor :D

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

UEFA Avrupa Ligi'nde İngiliz ekibi Wolverhampton ile aynı grupta mücadele edecek olan Beşiktaş, İngiltere'nin Daily Mail gazetesi tarafından mercek altına alındı.

Beşiktaş'ın en etkili isminin Burak Yılmaz olduğunun altını çizen Daily Mail, ''Türkiye Ligi'nde gol yollarına gitmeyi iyi bilen birisi varsa o da Burak Yılmaz. Türkiye'nin 4 büyük takımında da oynadı. Sakatlanmadan önce alev almıştı, çok formdaydı.'' sözlerini kullandı.

İSTANBUL DEPLASMANI ÇOK ZORDUR"

Beşiktaş ile İstanbul'da oynamanın zorluğundan bahseden İngiliz gazetesi, ''Geçen sezon Sarpsborg, Malmö ve Genk'in bulunduğu gruptan çıkamayarak hayal kırıklığı yaşadılar. Bu sene gruptan çıkmayı daha çok isteyeceklerdir. İstanbul deplasmanları her zaman zordur. Hem Beşiktaş'ın çok gürültülü bir taraftar desteği var hem de yol çok uzun sürecek.'' şeklinde yazdı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

UEFA Avrupa Ligi'nde İngiliz ekibi Wolverhampton ile aynı grupta mücadele edecek olan Beşiktaş, İngiltere'nin Daily Mail gazetesi tarafından mercek altına alındı.

Beşiktaş'ın en etkili isminin Burak Yılmaz olduğunun altını çizen Daily Mail, ''Türkiye Ligi'nde gol yollarına gitmeyi iyi bilen birisi varsa o da Burak Yılmaz. Türkiye'nin 4 büyük takımında da oynadı. Sakatlanmadan önce alev almıştı, çok formdaydı.'' sözlerini kullandı.

İSTANBUL DEPLASMANI ÇOK ZORDUR"

Beşiktaş ile İstanbul'da oynamanın zorluğundan bahseden İngiliz gazetesi, ''Geçen sezon Sarpsborg, Malmö ve Genk'in bulunduğu gruptan çıkamayarak hayal kırıklığı yaşadılar. Bu sene gruptan çıkmayı daha çok isteyeceklerdir. İstanbul deplasmanları her zaman zordur. Hem Beşiktaş'ın çok gürültülü bir taraftar desteği var hem de yol çok uzun sürecek.'' şeklinde yazdı.

oyunumuzda güzel olacak inşallah  :bandit:

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Lens'i bir de Q7 yokken izleyelim bakalım. Kenardan sürekli azarlayan Şenor hocam da yok. Daha çok katkı vereceğini düşünüyorum.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Lens'i bir de Q7 yokken izleyelim bakalım. Kenardan sürekli azarlayan Şenor hocam da yok. Daha çok katkı vereceğini düşünüyorum.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

ee geçen hafta çok top kaybı yaptı gerçi biraz düzelme vardı ama göztepe açıldığı içindi bilemedim maaşı yüksek 1 milyon € oynarsa kalsın :D

Çevrimdışı ozankarakoc

Bence tam tersi.

Ama caicedo kulübyle 3 yıllık imzalamış geç kaldık.

Caicedo'yla ilgili birkaç taraftar yorumu okudum. Bana mı üstüste öyle denk geldi bilmiyorum ama, böyle bir gömme bizim forumda bile görmedim :) Yerden yere vurmuşlar adamı... Ortak kanıları, Serie A'nın en kötü forveti olduğu yönünde...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı savaş altay

Beyler çok kasmayın

Biz Tottenhama , Liverpoola , Arsenale kök söktürmedik mi :alala:

Hem sistem hocamız da var gerekli önlemleri alıp ona göre bir sistem ve taktikle cikar sahaya :bandit:
:s19:

Tipki boylesin  :tabe:

Çevrimdışı savaş altay

lensin yüzü gülüyor :D

Sonraki afim ne, dogru durust idman yapmak mi?

:bandit: