Elbette pozitif olmak lazım, şu an orta saha kanayan yaramız belki de gelip derdimize derman olacak adam, formayı bırakmayacak. Zaten hoca onu orada pas merkezi olarak kullanma düşüncesinde, aşırı defansif bir mentaliteyle oynamayacak. Kendisi için bunlar hep avantaj. Ben oyuncu bulunmaz hint kumaşı olmadığı, yüksek bir opsiyonu olacağı ve bu yüzden kalıcı olamayacak olması - transferin altta kalmama, ses getirme gibi popülist bir yönü olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden epey söylendim. Oyuncunun nasıl biri olduğundan çok transferin nasıl olduğu derdim. Eğer böyle olmasaydı ismi ünlü olmayan birini bonservisiyle alabilirdik ve belki daha iyi olurdu ama artık bitmiş bir transfer. En güzel faydayı sağlamaya bakacak destekleyeceğiz bize bu düşer.
bize orda gol yapan asist yapan adam lazım değil bizim sorunumuz gol atmak değil biz topu
ileri taşıyamıyoruz. orta sahamız direnç koyamıyor atibada buna dahil çok yumuşak mücadeleci olmayan oyuncularla dolu
bu açığı kapatmak için alınmışdır belki. çünkü bize lazım olan özellikler var. Kim bilir kendisi bireysel olarak uçup kaçmaz ama
bir bakmışsın takıma aşama atlatır. Bazı oyuncular vardır oynar bazıları vardır takımı oynatır bana bu takımı oynatacakmış gibi geliyor
ilk geldiğindede bu nedenle kimse atibanın değerini bilemedi. Takıma nasıl bir katgı verdiğini anlayamıyorlardı millet linç ediyordu.
mesela lensi ben çok iyi oyuncu diye lanse ediyorum sanıyor insanlar lens oynamalı dedikçe kaçırdığı golden bahsedip
gömme yoluna gidiyorlardı kimse elimizde iki oyuncu var biri kendisi oynayıp bütün takımı bozan oyuncu diğeride
takımı oyuna sokan ama hatalarda yapabilen oyuncu ben bir oyuncu oynayacağına her zaman takımı oynatan oyuncuyu tercih ederim
insanlar bunu görmek istemedi yoksa elimizde iyi oyuncu vardıda ben lensmi oynasın dedim sadece quaresma oynadığında pozisyona girememe ve kaybetme yüzdemiz yüksek maçlar oynuyorduk. kısır pozisyonsuz ortalarla geçen maçlar yerine lensin oynadığı düşük katkı verdiği ama topun
sürekli hücum oyuncularımıza geldiği maçları tercih ettim en azından pozisyon sayısı hissedilir oranda artıyordu.
şimdi orta sahamızdan ileriye top çıkmıyor sürekli kanatlara beklere topu vermek zorundayız ileri gitmek için
bu adam durumu değiştirecekse ben razıyım. Büyük ihtimal Avcı bunu 8 oynatır. dorukhan çift 8 yapar önlerine ljajici koyar.
daha düşük kalibre maçlarda ozi ile çift 8 oynar gibi geliyor. Değişmez eleman bu olur partnerleri maça göre değişir
zorluk derecesi yüksek maçlarda atiba olur.