Bence fazla duygusal takılıyorsun bak bazı arkadaşların amatörde oynayamaz dediği ismail getafe ye gitti
Bizde beğenmediğimiz oyunculara aynı yapıyoruz bu onu kötü yapmaz alırsak kaldıki kiralık alacağız olmazsa gider. Tutarsada atibayı gençleştirmiş oluruz.
Abi ben Beşiktaşın her zaman en iyi ve en doğrulara layık olduğunu düşünüyorum ve bu konularda mükemmeliyetçiyim. Aldığımız tüm oyuncular hakkında ne kadar memnun olduğumu unutma

Daha birkaç kafta önce Medel'in 2,5M Euroya alıcı bulacağını ve Mirin'e talip çıkacağını söyledim bunlarda 'çöp' olarak bilinen futbolcular. İnsanlar kendine biraz güvenecek, konuşmayayım konuşmayayım diyorum ama 18M bedelden bahsediyorlar, ben 3M civarı bu tip dolu adam olduğunu söylüyorum. Tabii ki almayacağız ama arada uçurum var, bu transferde yönetim kendi akıllarından çok başkalarının aklına güvendi, hiç hoşlanmadığım bir şey. Amaçsız, gelip geçici. Akıllı olan 2,5 3M'a bir oyuncu alır, sene sonu 5-6'ya satmayı hedefler. Daha iyisini alırsın bir sonraki sezona.
Konuşmayayım diyorum da Epl topçusu diye aldığımız bu adama Arsenalden olmasına rağmen bir adet bile teklif gelmemiş Epl'den. E hani bu adam Epl topçusuydu? demek ki değilmiş. Dünyanın bir akıllısı biziz

Bu defansı iyi diye yorum yapan arkadaşlar yorumcular, scoutlar açsınlar istatistiğine bir baksınlar şu adamın, bu adamı uzun falan sananlar bile vardır saçı yüzünden. Emre kadar kafa topu mücadelesine girmiş, defansif olarak hiç ciddi işler yapmamış. Fayda sağlamamış. Bakın ısrarla söylüyorum Atiba örneği üzerinden giden, belki yeni Atibamız olur diyen kişiler yanılgıya uğrarsınız. Bu adam koşar, mücadele eder gibi gözükür topu alır, en basit pası yapar. Defansa yardım eder gibi gözükür ama kritik ve ciddi işler yapmaz. Bütün hikayesi bundan ibaret. O videoda kanatlara falan attığı pasları da Topal kadar iyidir. 18Milyon deniyor zaten opsiyon için, bence 8 bile çok.