2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
×
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4257819 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Aboubakar kumarının tam zamanı risk almayan şampanya içemez.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk


Çevrimdışı Necmi

Abi normalde zaten klasik transfer tarzımız o şekilde ama bu sene çok farklı bir ışık gördüm yapılan hamlelerde onun için isyan ettim biraz da. Adam kalkıyor Basel'den gidiyor Arsenal'e bu tip klüpler akıllı tabi direk Premier lig tarifesi çekiyorlar. Özel bir oyuncu değil yani bu, öylesine bir oyuncu gibi ismi gelip geçen Zungu'dan bile iyi değil diyorum bana göre. Sadece ismi geçtiği için örnek veriyorum, ben sakat olmasa bu oyuncuya onu tercih edebilirim. Biz Türk milleti olarak aklımızı küçük görüyoruz bütün sorun buradan kaynaklanıyor, o yüzden bu adamların en istemedikleri adamlara Premier lig topçusu vb diye hayran hayran bakıyoruz, bir bildikleri vardır diyoruz. Lakin kadrodan da bir bildikleri olduğu için çıkarttıklarını göremiyoruz. İnan yabancı forumları okuduğumda öyle rahatsız oluyorum ki, mümkünatı yok talip çıkmaz diye baktıkları adamlara talip olarak epey şaşırtıyoruz onları. Tepkileri falan görsen çıldırırsın.
Bence fazla duygusal takılıyorsun bak bazı arkadaşların amatörde oynayamaz dediği ismail getafe ye gitti :D Bizde beğenmediğimiz oyunculara aynı yapıyoruz bu onu kötü yapmaz alırsak kaldıki kiralık alacağız olmazsa gider. Tutarsada atibayı gençleştirmiş oluruz.

Çevrimdışı 38life

bu arkadaşın yorumları gayet mantıklı geldi, özellikle Oğuzhan ile ilgili söylediklerine tamamen katılıyorum

Twitterda yorumlarını önemsediğim bir iki kişiden biri.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bence fazla duygusal takılıyorsun bak bazı arkadaşların amatörde oynayamaz dediği ismail getafe ye gitti :D Bizde beğenmediğimiz oyunculara aynı yapıyoruz bu onu kötü yapmaz alırsak kaldıki kiralık alacağız olmazsa gider. Tutarsada atibayı gençleştirmiş oluruz.
satın alma opsiyonu yok herhalde var ise bile 18 milyon € gibi rakamalr geçiyor o rakamları veremeyiz günü kurtarmak için bir oyuncu alıyoruz.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Bence fazla duygusal takılıyorsun bak bazı arkadaşların amatörde oynayamaz dediği ismail getafe ye gitti :D Bizde beğenmediğimiz oyunculara aynı yapıyoruz bu onu kötü yapmaz alırsak kaldıki kiralık alacağız olmazsa gider. Tutarsada atibayı gençleştirmiş oluruz.
Necmi abi helal olsun,yine ismail'i yedirmiyorsun  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Necmi abi helal olsun,yine ismail'i yedirmiyorsun  :D
İsmaillo ❤️ Necmi abi (Büyük Aşk) :D

Çevrimdışı Necmi

Tip olarak at hırsızına benziyor belki ondandır. Yakışıklılık ortalamamız 10 üzerinden 9.5 civarına gelmişti 8'lere inecek  :lol:


dedim ya mısırlı diyorlar ama bildiğin neandartel :D
umarım ateşi keşfetmemiş dönemdendir çiğ etle besleniyordur :bandit:

Çevrimdışı savaş altay


Çevrimdışı savaş altay



Çevrimdışı MUSTAFA_


Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Necmi

Abi zaten çok konuştum, artık transferin bitmesine çok kısa bir vakit kaldı. Elneny'nin gerçekleşme ihtimali de yüksek (derken geldi). @Necmi  Abi'yi de anlıyorum, o çok eski burada kim bilir neler görmüştür. Bazı insanlar gerçekten sırf kötülemek için kötüler.  Bir şekilde derdimi anlatabildiğime inanıyorum, herkes herkesin fikrine katılmayabilir ama en azından burada son derece yeni sayılmama rağmen beni dinledi, geldi uzun uzun cevap yazdı. Keyfimden veya garezle böyle konuşmadığımı anladı diye düşünüyorum. Benim için oyuncunun iyi kötü olmasından ziyade rahatsız eden başka şeyler de vardı, anlattığım halde doğru düzgün uyuyamadım.

Yerli topçularımız dönüp kendilerini biraz sorgulasınlar, kimseden bir Sergen, Şifo, Tümer, Tugay-Emre olmasını beklemiyoruz ülkece. Yeni bir Mehmet Topal, Hüseyin Cimşir denebilecek bir adam bile yetişmedi kaç senedir. Dönüp bakıyorum da 90lar 2000lerin başlarından bu yana ileri gideceğimize geri gitmişiz, ne kaliteli futbolcularımız varmış eskiden.

Dinleyen dinlemeyen herkese teşekkür ediyor, Elneny çercevesince üzdüğüm, moralini bozduğum arkadaşlar varsa onlardan da özür diliyorum.
garezle konuştuğuna inansam seni muatap bile almazdım :D
sadece fikrini değil bakış açını değiştirmeye çalışdım olaya daha geniş pencereden bakasın
ön yargıyla haraket etmeyesin diye.
Belkide düşüncende haklısın ama bana biraz ön yargılı davranıyorsun gibi geldi.

Çevrimdışı sozkul

Bunlar sözde Beşiktaşlı objektif olan, kendine güveni olmayan, arabesk tayfadan. Güçlü takımlar çekildi dese ammena, gruptan çıkmamız pek kolay değil dese yine ammena, ama büyük ihtimal çıkamayız ne demek ??? Böyle yapa yapa diğer takımlar önünde değerimizi düşürüyor ve takım taraftarlarını da etkiliyor. Grupta barcelona real madrid atletico madrid beşiktaş olsa bunu yazsa anlarım da altı üstü bir uefa grubu ve wolves harici bizimle denk olmayan takımlar var. Bakın bizden güçlü takım bile yok denk takımlar yani.

Bir genelleme daha, düşündüğümüzden farklı düşünen birini görünce hemen bir tanımlama yapıp içine hoşlanmadığımız tanımlamaları koyup GENELLİYORUZ..  :icool:

Çevrimdışı ilhan mansız

Elneny  :)

https://twitter.com/chefanalysis/status/1167430754286145542
pek oyuncu takip eden biri değilim, sadece bir şey merak ediyorum. Bu adamın fizik gücü üst düzey 90 dk oynamak İçin yeterli mi?

Çevrimdışı savaş altay


Çevrimdışı cursedofdragon

Banladin herhalde   :D

Nerd happpy ya sarki  :bandit:

bu hatayı veriyor :D "Bir hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. (Oynatma kimliği: zrBa2uNfZhrG2hPt) "

Çevrimdışı Necmi

Siyah beyazlılar, Braga, Wolverhampton Wanderers ve Slovan Bratislava ile eşleşti.

Wolverhampton Wanderers, sosyal medya hesabından kura çekiminin ardından "En çok hangi maç hakkında heyecanlısınız?" sorusuna taraftarlara yönelterek anket yaptı.

İlk  verilere göre Beşiktaş açık ara farkla önde gitti.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com

Aklın yolu bir, bizim sözde objektik beşiktaşlı taraftarlarda gruptan çıkmamız imkansız mümkün değil tarzı konuşmaya devam etsin. Bu grupta iki denk takım var, diğerleri fasa füso.
Bize denk olabilmeleri için bir kaç fırın ekmek yemeleri lazım daha :bandit:

Çevrimdışı Erman1903

Bence fazla duygusal takılıyorsun bak bazı arkadaşların amatörde oynayamaz dediği ismail getafe ye gitti :D Bizde beğenmediğimiz oyunculara aynı yapıyoruz bu onu kötü yapmaz alırsak kaldıki kiralık alacağız olmazsa gider. Tutarsada atibayı gençleştirmiş oluruz.

Abi ben Beşiktaşın her zaman en iyi ve en doğrulara layık olduğunu düşünüyorum ve bu konularda mükemmeliyetçiyim. Aldığımız tüm oyuncular hakkında ne kadar memnun olduğumu unutma :) Daha birkaç kafta önce Medel'in 2,5M Euroya alıcı bulacağını ve Mirin'e talip çıkacağını söyledim bunlarda 'çöp' olarak bilinen futbolcular. İnsanlar kendine biraz güvenecek, konuşmayayım konuşmayayım diyorum ama 18M bedelden bahsediyorlar, ben 3M civarı bu tip dolu adam olduğunu söylüyorum. Tabii ki almayacağız ama arada uçurum var, bu transferde yönetim kendi akıllarından çok başkalarının aklına güvendi, hiç hoşlanmadığım bir şey. Amaçsız, gelip geçici. Akıllı olan 2,5 3M'a bir oyuncu alır, sene sonu 5-6'ya satmayı hedefler. Daha iyisini alırsın bir sonraki sezona.

Konuşmayayım diyorum da Epl topçusu diye aldığımız bu adama Arsenalden olmasına rağmen bir adet bile teklif gelmemiş Epl'den. E hani bu adam Epl topçusuydu? demek ki değilmiş.  Dünyanın bir akıllısı biziz :)

Bu defansı iyi diye yorum yapan arkadaşlar yorumcular, scoutlar açsınlar istatistiğine bir baksınlar şu adamın, bu adamı uzun falan sananlar bile vardır saçı yüzünden. Emre kadar kafa topu mücadelesine girmiş, defansif olarak hiç ciddi işler yapmamış. Fayda sağlamamış. Bakın ısrarla söylüyorum Atiba örneği üzerinden giden, belki yeni Atibamız olur diyen kişiler yanılgıya uğrarsınız. Bu adam koşar, mücadele eder gibi gözükür topu alır, en basit pası yapar. Defansa yardım eder gibi gözükür ama kritik ve ciddi işler yapmaz. Bütün hikayesi bundan ibaret. O videoda kanatlara falan attığı pasları da Topal kadar iyidir. 18Milyon deniyor zaten opsiyon için, bence 8 bile çok.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2019, 17:42:02 Erman1903 ]

Çevrimdışı uğur07

Bende abubakari çok seviyorum. Ama bence forvet için 30 yaş üstü tecrübeli bir senelik parasına bakacak adam bulmaliydik. Tabi forvet değerli istedin mi hemen bulamıyorsun.

SM-A260F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı Necmi

Necmi abi helal olsun,yine ismail'i yedirmiyorsun  :D
ispanyaya hergün oyuncumu gönderiyoruz
adamdaki cv kaç türk oyuncuda var :bandit:
 :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı cursedofdragon

fikstür belli oldu :)

güzel fikstür ben beğendim :)

Bratislava - Beşiktaş
Beşiktaş - Wolverhampton
Beşiktaş - Braga
Braga - Beşiktaş
Beşiktaş - Bratislava
Wolverhampton - Beşiktaş

[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2019, 17:45:42 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Necmi

Elneny  :)

https://twitter.com/chefanalysis/status/1167430754286145542
bu adama düz oyuncu diyorlar düz olmamak için trivela mı yapmak gerekiyor :alala:
aşırtma pas atabilen hiç bir oyuncu bence düz oyuncu değildir :bandit:
bizde sergenden sonra böyle pas atan oyuncu görmedim
demek sergende düz oyuncuymuş :D

Çevrimdışı Necmi

Bir genelleme daha, düşündüğümüzden farklı düşünen birini görünce hemen bir tanımlama yapıp içine hoşlanmadığımız tanımlamaları koyup GENELLİYORUZ..  :icool:
çağrıdan bahsediyor :D
aslında bu yazısını okuduğumda benzer şeyleri whatsapp dan yazdım ona :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Erman1903

bu adama düz oyuncu diyorlar düz olmamak için trivela mı yapmak gerekiyor :alala:
aşırtma pas atabilen hiç bir oyuncu bence düz oyuncu değildir :bandit:
bizde sergenden sonra böyle pas atan oyuncu görmedim
demek sergende düz oyuncuymuş :D

Sene sonunda konuşuruz abi artık bu muhabbeti kapatalım istersen, hiçbir şeye faydası olmaz. Ben epey şey söyledim ve yazdıklarım biliniyor zaten, baya yoruldum.

Çevrimdışı ilhan mansız

çağrıdan bahsediyor :D
aslında bu yazısını okuduğumda benzer şeyleri whatsapp dan yazdım ona :kop: :kop: :kop:
evet evet Çağrıdan bahsetmiş, bende fark ettim 😀