2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 70 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4260796 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı 38life

Bu sene ülke puanı epey düşecek gibi duruyor. Bi biz bi de Trabzonspor maç kazanır bu sene. Onun dışında maç kazanan bile çıkmaz muhtemelen.

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi Sinan23

Bu sene ülke puanı epey düşecek gibi duruyor. Bi biz bi de Trabzonspor maç kazanır bu sene. Onun dışında maç kazanan bile çıkmaz muhtemelen.

Puan alınmasa bile grupta olduğundan 4 puan her takımın garanti diye hatırlıyorum geçen seneden

Çevrimdışı MUSTAFA_

İşte Ürkmezgil'in yaptığı açıklamalar:

"Avrupa'daki takımların hepsi güçlü ve iyi. Rakip seçme gibi lüksümüz yok. Bizim grubumuz da iyi bir grup. Portekiz takımlarına şansımız tutuyor. İngiltere'de de aslında son zamanlarda iyi maçlar oynadık. Diğer rakibimiz Slovak takım. İnşallah iyi sonuçlarla döneriz. Beşiktaş Avrupa'da hep iyi şekilde yürümüştür. Aynı şekilde iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum"

"Transferleri çok iyi takip ediyorlar. Sabırla yapıldı. Umuyoruz takıma uyum sağlarlar. Hep nokta atışları oldu. Çok fazla isim peşinde olmadan hem maddi olarak uygun hem de ihtiyacı olan yerlere transferler yapıldı."

"Santraforla ilgili Burak'ın sakatlığı var. Güven ve Umut var ama Avrupa'da deneyimli oyunculara ihtiyaç oluyor, bizim de ihtiyacımız var. Transfer konusu gizlilik içerisinde yürütülüyor."

"Gerektiği kadar hazırlık maçı oynayamadık. Bazı sıkıntılar yaşandı. Aynı anda birkaç tane transfer eksiğimiz vardı. Sakatlıklardan dolayı da istediğimiz gibi kadroyla oynayamadık. Takım 1-2 hafta sıkıntı yaşadı. Milli maç arası var. Futbolun içinde olan şeyler. 2-3 tane transfer yapıldı. Paniğe kapılmamak lazım diye düşünüyorum.

"Aboubakar eğer uygun durumdaysa olabilir. Aboubakar da eski oyuncumuz. Ama maddi açıdan da uygunsa olabilir. Tabi son 1 yıldaki performansı önemli. Çok takip edemedim. 1 santrafor transferi olabilir."

Haber Kaynağı: ortacizgi.com

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Zafer55

Biz bu gruptan lider çıkarız.

Çevrimdışı 38life

Puan alınmasa bile grupta olduğundan 4 puan her takımın garanti diye hatırlıyorum geçen seneden

Ufak farklar belirliyor zaten ülke sıralamalrını. Sürekli geriye gidiyoruz.

Çevrimiçi Sinan23

Wolves rotasyonda genelde adama traoreyi koyuyor bize çok ters.her dribblingi gol olur.

Çevrimdışı cursedofdragon

Wolves rotasyonda genelde adama traoreyi koyuyor bize çok ters.her dribblingi gol olur.

douglas,rebochoyu boşa mı aldık tutsunlar :D

Çevrimdışı 38life

Bu arada Elneny'yi fotoğraflardaki haliyle bekleyenler geldiğinde tanımayabilirler.  :)

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Valla çok depresifsiniz ya, çektiğimiz takım braga liglerinde bunun 2 katı güçlü olan benfica portoya yenilmiyoruz 4 maçtır, biz avrupa liginde serdar oparelerle totthenama arsenale kafa tuttuk wolvesı mı yenemyeceğiz  :lol: Benim tek üzüldüğüm kısım biraz daha kolay gelseydi, rotasyon yapabilirdik. Hollanda ile puan farkı az yani seneye şampiyonlar ligine direk gidemeyebiliriz ondan dolayı iş yine bize düştü gruptan çıkmamız lazım yoksa bana kalsa direk yedeklerle çıkıp avrupadan elenirdik.

Çevrimdışı savaş altay

Orta saha gelmis  :D

Kura fena degil  :bandit:

Simdi bench'i doldurma zamani.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı savaş altay

Bu sene bunun gerçekleşme ihtimali çok yüksek  :tabe: Geçiş döneminde olacak olmamız bize çok büyük handikap :tabe:

https://twitter.com/cagriasarli/status/1167404130572410880
Kac senedir geciyoruz senin haberin yok herhalde  :lol:

Kac senedir geciyoruz senin haberin yok herhalde  :lol:

Bunlar sözde Beşiktaşlı objektif olan, kendine güveni olmayan, arabesk tayfadan. Güçlü takımlar çekildi dese ammena, gruptan çıkmamız pek kolay değil dese yine ammena, ama büyük ihtimal çıkamayız ne demek ??? Böyle yapa yapa diğer takımlar önünde değerimizi düşürüyor ve takım taraftarlarını da etkiliyor. Grupta barcelona real madrid atletico madrid beşiktaş olsa bunu yazsa anlarım da altı üstü bir uefa grubu ve wolves harici bizimle denk olmayan takımlar var. Bakın bizden güçlü takım bile yok denk takımlar yani.

Çevrimdışı savaş altay

Pizzasaraylıların bile beğenmediği oyuncuyu alıyoruz, sonumuz hayırlı olsun.
Pzzasaray thats cool  :lol:

Çevrimdışı Blackmd1

Bu arada Elneny'yi fotoğraflardaki haliyle bekleyenler geldiğinde tanımayabilirler.  :)
Saçlarını mı kestirmiş öyle hatırlıyorum da ben  :alala:

Çevrimdışı ilhan mansız

Avrupa Ligi ve Türkiye Ligini birlikte yürütmekte zorlanabiliriz. Ben olsam bu yıl Avrupa Ligi için fazla uğraşmazdım. Kadromuz gerçekten zorlanacaktır.

Abobakarin
Son oynadigi mac izlendi olumsuz rapor var saglik raporu gene belirsiz cok saglikli demiyor her mac risk var
Belki 20 atar belki hic oynayamaz
Baskan taraftar cok istedigi icin bu riske giriyor ama sakatlandigi an bu tag acanlar isteyenler sakat adam aldiniz derler
(Alper Bahadır)

Pzzasaray thats cool  :lol:

Pizzasaray kendine baksın, yedekleri donk ve selçuk. Elneny desek takla atarak kabul eder ve konyadan da o golü yemezlerdi. Bize geldi diye bok atma derdindeler.

Bunlar sözde Beşiktaşlı objektif olan, kendine güveni olmayan, arabesk tayfadan. Güçlü takımlar çekildi dese ammena, gruptan çıkmamız pek kolay değil dese yine ammena, ama büyük ihtimal çıkamayız ne demek ??? Böyle yapa yapa diğer takımlar önünde değerimizi düşürüyor ve takım taraftarlarını da etkiliyor. Grupta barcelona real madrid atletico madrid beşiktaş olsa bunu yazsa anlarım da altı üstü bir uefa grubu ve wolves harici bizimle denk olmayan takımlar var. Bakın bizden güçlü takım bile yok denk takımlar yani.

Siyah beyazlılar, Braga, Wolverhampton Wanderers ve Slovan Bratislava ile eşleşti.

Wolverhampton Wanderers, sosyal medya hesabından kura çekiminin ardından "En çok hangi maç hakkında heyecanlısınız?" sorusuna taraftarlara yönelterek anket yaptı.

İlk  verilere göre Beşiktaş açık ara farkla önde gitti.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com

Aklın yolu bir, bizim sözde objektik beşiktaşlı taraftarlarda gruptan çıkmamız imkansız mümkün değil tarzı konuşmaya devam etsin. Bu grupta iki denk takım var, diğerleri fasa füso.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abobakarin
Son oynadigi mac izlendi olumsuz rapor var saglik raporu gene belirsiz cok saglikli demiyor her mac risk var
Belki 20 atar belki hic oynayamaz
Baskan taraftar cok istedigi icin bu riske giriyor ama sakatlandigi an bu tag acanlar isteyenler sakat adam aldiniz derler
(Alper Bahadır)
Sırf taraftar istedi, taraftar sussun diye transfer yaparsak işimiz iş  :tabe: Yarın oyuncu sakatlandı mı oyuncuyu savunan kimse ortada kalmaz. Umarım taraftar dikkate alınmaz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı KAP

Wolverhampton'la olan maçlarımız Stoke City ile yaptığımız kabız maça dönmez umarım. Peter Crouch'a uyuz olmuştum
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı cursedofdragon

çıkan şeyler doğruysa 6 numara da iyi kötü biri alındı.

peki ya santrafor peki ya 8 numara peki ya kaleci  :alala:

Sırf taraftar istedi, taraftar sussun diye transfer yaparsak işimiz iş  :tabe: Yarın oyuncu sakatlandı mı oyuncuyu savunan kimse ortada kalmaz. Umarım taraftar dikkate alınmaz  :tabe:

Evet ben o yüzden düşük bir paraya imza atıcak ama sağlıklı olan kalabilecek biri lazım diyorum. Caicedo ve okaka bahsediliyor ikisinden biri hangisi uygunsa gelsin. Aboubakar iyidir ama adam sakat yani katkı veremeyecek bu adam.