2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4260993 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı kyiv

At hırsızı, katır hırsızı...

Arkadaşlar gelin kızımıza damat aramıyoruz. İşini yapacak " eleman " arıyoruz.

Alın size en baba at hırsızı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün çektiğim ilk kura

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Arkadaslar  bence Elneny  o kadar  da  hani yerine Azubuike istenecek kadar gomulecek bir oyuncu degil ..
Benim videolarindan seyrettigim kadariyla Besiktasin pasli ve dikine oyununa hatta kontraataklardaki gecis oyununa da fazlasiyla katki verebilecek bir topcuya benzio bu adam. Dikine ve defansin arkasina attigi paslar cok yerinde ve gercekten oyun gorusunun iyi oldugunu gosteriyor. Hele de defansin arkasina kosu  yapma ustadi Burak gibi bir adama bence sezon boyu en az 4-5 gol attirir. Ayrica mesafe tanimaksizin hedef bulan sert sutlar da  cikariyor sag ayagindan.. Oyun temposu da fena gorunmuyor.. Yani Necip le filan karsilastirmalar.. Adam Necipi tanisa -ki gelincetanisacaklar olur da bu benzetme kulagina  gelirse  futbola hatta hayata kuser  :D  Eger  the Hunter hoca iki 8'le oynayacagim diyorsa bu 8'lerden biri kesinlikle bu adamdir, -tam bir 6 degil kesinlikle- benim seyrettigim videolara gore..  Ya bi sarki vardi "Kazmalar elimizde...  oyle bir cocuk sarkisi mi vardi ney  :alala:  Neyse, yapmayn arkadaslar  adami daha maca cikamdan formayi giymeden iyice cop ettik yahu ... Gelirse bu  takima faydali  olacaktir, gorunen o.   :ok:   

Burda dün de belirttik, olay elneny değil olay oyun tarzı.

Videolarda necipi de bir xavi olarak görebilirz videolar tam kıstas olmuyor  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu adam gelsin, ortasahaya hürriyet göçeri alsalar da laf etmem 
Bu adam gelsin orta sahayı boş bırakalım

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı BavyeraKartali

Ben hala Maia haberi bekliyorum
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı MUSTAFA_

Elneny uçak bilgileri teyit edilmiş

16:30 TK-1986 ile geliyor Elneny

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ankarakartal06

bende bekliyorum böyle bir sürpriz

Çevrimdışı ankarakartal06

thiago maia ile ilgili bir bilgi yok mu  :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimiçi yaço58

Acaba opsiyon varmı bu transferde ben maiadan ziyade elnenyi daha çok katkı vereceğini düşünüyorum ayrıca menajer yüzünden yattıysa transfer zaten hayır gelmezdi iyi olmuş elnenyden umarım iyi katkı alırız elnenyi dorukhan mücadeleci bir orta saha olur ama dorukhanın pas oyununa daha çok girmesi gerekiyor oyun kurulumunda dorukhanı hiç göremiyoruz bu yönünü geliştirmesi lazım

Çevrimdışı MUSTAFA_

thiago maia ile ilgili bir bilgi yok mu  :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:
Kura çekimi dönüşü belki Ali Naibi ile dönebilir diyorlar anlaşırsa.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Transfer döneminde son günlere girilirken hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor.

Beşiktaş, orta saha transferi konusunda çalışmalarını hızlandırdı.

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; siyah beyazlılar, Arsenal forması giyen Mohamed Elneny'yi kiralık olarak kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor.

27 yaşındaki Mısırlı oyuncunun İngiliz ekibinden aldığı 2.6 milyon Pound brüt maaşının transferin gerçekleşmesi durumunda Beşiktaş tarafından karşılanacağı ifade edildi.

Elneny için yapılan görüşmelerin şu ana kadar olumlu olarak sürdüğü belirtildi.
Ayrıca 27 yaşındaki oyuncuyu, Fransız ekiplerinden Bordeaux da transfer etmek istiyor.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

2.6 milyon paund mu :O

Çevrimdışı kyiv

Bugün çektiğim ilk kura

Belçika,Ukrayna ve Rus takımları tehlikeli. Çantada keklik görülüyorlar sonra 6 puandan 1 puanı alıp kıçımızın üstüne oturuyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Sen devam et Erman, bence bu forumda bir sorun var herkes genelleme yapmayı çok seviyor , Necmi dahil..
Bence ondan ziyade herkes ya siyah ya beyaz ortamız yok  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Belçika,Ukrayna ve Rus takımları tehlikeli. Çantada keklik görülüyorlar sonra 6 puandan 1 puanı alıp kıçımızın üstüne oturuyoruz.
Bu çekebileceğimiz en kolay gruplardan biri olur. Hiç hafife alınmayacak çok takım var. Bu sene kolay bir gruba düşeceğimizi düşünmüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bunun tip bizim cons vardi amerigali onu andiriyor az kesmesi

Sen athirkisi gormemissin

Koy leone filmine siritmaZ kotu ve cirkini tek karakterde gecersin hem 6 hem 8 oynar gibi dusun

Katılıyorum, elneny tam psikopat ortasahada çok koşup top alan bir tip var, gustavo asıl tam ergen bıyığı ile sokaklarda dolaşan trakyalı  gibi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

En azından 6 numaramız olacak bu sene

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Bu adam gelsin orta sahayı boş bırakalım

Ben okeyim, tam tribünlerin sevebileceği bir forvet. ah ulan batşuayi

bende bekliyorum böyle bir sürpriz

Bitti artık kabullenelim, benim anladığım her şey okeydi menejeri sıkıntı çıkarmış.

Çevrimdışı scarfright

çoğunluk elneny e soğuksa bence bu transfer tutacak, maia gelirse de tutmayacak:)

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada bu adam beşiktaş kariyeri yapan biri fmde ve elneniyle çok oynadı. Az çok böyle biri çıkacak, adam fenerli olmasına rağmen elneny beşiktaşa geldiyse seneye de beşiktaş kariyeri açarım tarzı bir yorum yapıyor o kadar çok beğenmiş fmde  :lol: