2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4264525 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı caner.eryigit

Ben rafinha istiyorum bir de lemina bir de forvet o kadar

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Erman1903

Mohamed Elneny, Beşiktaş'ta (A Spor)

Mısırlı futbolcu, yarın İstanbul'da olacak.

Pizzasaraylıların bile beğenmediği oyuncuyu alıyoruz, sonumuz hayırlı olsun.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

İnşallah hocanın tercihidir bu ya, en kötü fizikli adamlar bu ligte iş yapıyor kendi gözlerimle pek izlemedim ama bu sabah yorum yapan arkadaşlar inşallah yanılırsınız ve çok faydalı olur :)

Çevrimdışı tangaz

Taktiğe uyan 6 numara getireceğimize dair umudum pek kalmadı. Bu İngilteredeki oyunculara feci taktı gibi bizimkiler, büyük fırsat olarak görüyorlar anladığım kadarıyla. Takımları kadro dışı bırakmasa kime bakacaktık bilmiyorum, belli ki orta saha için güzel bir liste yapamamışız. Lemina dışında hep tek yönlü oyuncuların ismi çıktı ki o da normal şartlarda bütçemizin aşırı üstünde, biraz disiplinsiz bir adam. (Maia'ı unutmuşum iki yönlü denebilecek, o da olmayacak anlaşılan belki hayırlısı da böyle) Orada Emreyle oynayan Apo hocanın istediği adamların bunlar olduğundan ciddi şüpheliyim. Direkt olarak oyun yönlendirme becerisi olan, aklıyla oynayan adamlara yönelmemiz gerekiyordu. Ruiz de olduğu gibi. 

Mirinin gitmesini hiç istemiyordum, 3.stoper Roco 4. Necip olacak belli ki.

Şu an da en çok istediğim şey Atiba'nın biran önce iyileşmesi, anlaşılan çok ihtiyacımız olacak kendisine bu sene de...

premier lig kartını hiç oynamamak lazım bekle bekle orda kadro dışılardan adam kovala şeklinde bi plan yapmak sağlıklı değil.

3. stoper necip şuan 4.sü yok (ben rokoya idman yeleği dahi vermem)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Elneny'nin 30+ dakikalık sadece pozitif aksiyonlarından oluşan video. 2 part halinde. Buyrun  :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

yuh ali sami :D
Elneny kötü oyuncu değil. Arsenal gözden çıkarmaz kolay kolay  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erman1903

İnşallah hocanın tercihidir bu ya, en kötü fizikli adamlar bu ligte iş yapıyor kendi gözlerimle pek izlemedim ama bu sabah yorum yapan arkadaşlar inşallah yanılırsınız ve çok faydalı olur :)

Oyuncunun fiziğinde bir sıkıntı yok dostum, sadece abartıldığını söyledim. Oyuna etki edebilecek, orta sahayı yönlendirebilecek bir futbolcu olarak görmüyorum kendisini, umarım yanılan ben olurum da muhteşem oynar.

Oyuncunun fiziğinde bir sıkıntı yok dostum, sadece abartıldığını söyledim. Oyuna etki edebilecek, orta sahayı yönlendirebilecek bir futbolcu olarak görmüyorum kendisini, umarım yanılan ben olurum da muhteşem oynar.

Yok yanlış anladın diyorum ki çok düz olsa bile fiziği var adamın fiziği ile bile birşeyler yapabilir, çok aşırı düz biri çıksa bile anlamında dedim. Bende maia çok istiyordum şuan da hayal kırıklığına da uğradım ama şöyle bir şey var iyi kötü premier ligte oynamış hoca belki emreden ziyade bir mahmut istiyordur bir mahmutu eksiktir belki

Yok yanlış anladın diyorum ki çok düz olsa bile fiziği var adamın fiziği ile bile birşeyler yapabilir, çok aşırı düz biri çıksa bile anlamında dedim. Bende maia çok istiyordum şuan da hayal kırıklığına da uğradım ama şöyle bir şey var iyi kötü premier ligte oynamış hoca belki emreden ziyade bir mahmut istiyordur bir mahmutu eksiktir belki

emre de eksik.

emre de eksik.

Öncelikle bir şeyi unutuyoruz hoca başakşehirdeki taktiğini yapmayacak, caicara stoperde olduğunu falan hatırlamıyorum ben, emre gibi bir oyuncudan ziyade elneny artı önünde 2 tane 8 gereklidir yeni taktiğinde. Ya da bir oğuzhandan bu ligte bir emre çıkacaktır. Oğuzhana destek vermekten başka bir şansımız yok, iyi oynayınca şampiyonluğunu getirdiğini de unutmayalım. Rakiplerin ortasahası 40lık sakat emre gönderdiğimiz tolgay, diğer tarafınsa nzonzi harici donk falan. Lig için gayet yeterli bir ortasaha desem kendimde ortasahadan memnun olmasam da sizi de memnun edebilir miyim  :s20: :s20: ulan maia  :s20: :s20:

Çevrimdışı Erman1903

Bana göre kesinlikle kötü bir futbolcu değil, İngiltere'de beğenilmemiş olsa da kalburüstü bir dos. Ben sadece oyuncunun aranan tarza pek uygun olmadığını düşünüyorum. Maia'yı bende çok isterdim, @38life'ın paylaştığı (Nasıl nick bknz verilir bilmiyorum) Roman Saiss boy avantajı, solak olup defans oynaması açısından ikinci tercihimdi ama olmadı. Deep Lying Playmaker, Regista gibi oynayabilecek bir oyuncu gelir diye hayal ediyordum, bu yüzden benim de içim buruk kaldı.

Gelsin güzelce oynasın bağrımıza basalım ne diyeyim ki, taraftar olarak bize bu düşer.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2019, 20:58:00 Erman1903 ]

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Eleny umarim yalandir, hic begenmiyorum. Tam bir balon.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Bana göre kesinlikle kötü bir futbolcu değil, İngiltere'de beğenilmemiş olsa da kalburüstü bir dos. Ben sadece oyuncunun aranan tarza pek uygun olmadığını düşünüyorum. Maia'yı bende çok isterdim, 38Life'ın paylaştığı (Nasıl nick bknz verilir bilmiyorum) Roman Saiss boy avantajı, solak olup defans oynaması açısından ikinci tercihimdi ama olmadı. Deep Lying Playmaker, Regista gibi oynayabilecek bir oyuncu gelir diye hayal ediyordum, bu yüzden benim de içim buruk kaldı.

Gelsin güzelce oynasın bağrımıza basalım ne diyeyim ki, taraftar olarak bize bu düşer.

İlk önce soruna cevap vereyim başına @ işareti koyup nicki yazman gerekli. Aynen öyle benim de tercihim değildi ama ilk geldiğinde atibaya da herkes burun kıvırıyordu inanılmaz işler yaptı, yeni atibamız olur inşallah. Her şey Beşiktaşımın yararına olsun  :steamed:

Bana göre kesinlikle kötü bir futbolcu değil, İngiltere'de beğenilmemiş olsa da kalburüstü bir dos. Ben sadece oyuncunun aranan tarza pek uygun olmadığını düşünüyorum. Maia'yı bende çok isterdim, 38Life'ın paylaştığı (Nasıl nick bknz verilir bilmiyorum) Roman Saiss boy avantajı, solak olup defans oynaması açısından ikinci tercihimdi ama olmadı. Deep Lying Playmaker, Regista gibi oynayabilecek bir oyuncu gelir diye hayal ediyordum, bu yüzden benim de içim buruk kaldı.

bende maia'yı çok istiyordum ne yapalım sağlık olsun bir tane gelsinde artık zaman kalmadı :D

bu arada nick koymak için @'işareti sonra o kişinin nickini yazıyorsun çıkıyor zaten tıklarsın üstüne :)

Çevrimdışı ozankarakoc

Mohamed Elneny...

27 yaşında, 1.80 boyunda, 70 kilo.

Kulüp kariyerinde toplam 229 maç oynamış, 11 gol atmış. 31 sarı, 1 kırmızı kart görmüş.

Mısır Milli Takımı'yla 67 maça çıkmış, 6 kez gol sevinci yaşamış.

2018-2019 sezonunda Arsenal ile toplam 17 maça çıkmış (12'si ilk onbir, maç başına dakika ortalaması 60), 1 gol atmış, kart görmemiş.
Bu maçlardan 8'i lig maçıymış, %91 pas yüzdesi tutturmuş.

Son 4 sezonda Arsenal'de, ondan önceki 4 sezonda Basel'de forma giymiş.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Kapkarakartal

Geçmiş sayfalarda emre atiba elneny lemina felanlı bir defansif orta saha karşılaştırması vardı bulamadım bulan öne taşırsa güzel olur.

A spor maia yarın istanbula gelecek falan da yazmış mıydı??? Bunların duyumuna da güven olmaz, hemen safları salmayalım  :lol:

Çevrimdışı worns

Oyuncu benim de içime sinmedi çünkü Maia çok sevdiğim bi oyuncuydu. Çevre kontrolü, pozisyon bilgisi, oyun aklı üst düzey olma potansiyeli taşıyan, akıcı oyunlara çok uyumlu bi adamdı. Hem de yaşı 22 olduğundan bir üst seviyeye taşıyabilirdik. Eğer zorunlu satın alma ve 10 milyon civarında bir anlaşmayı dayattılarsa geri adım atmış olabiliriz keza önümüzdeki sene için hali hazırda 10 küsür milyonluk bir zorunlu harcama var. Ya da oyuncu istememiş olabilir bilmiyorum. Ama olsa kurmaya çalıştığımız oyun tarzına cuk oturacaktı.

Elneny enseyi karartacak kadar kötü bir oyuncu değil. Çalışkan, taktik disipline bağlı oynayabilecek bir oyuncu. Medel-Necip gibi benzetmeler gördüm sosyal medyada. Hayır abartmayalım. Ekstra bir oyun aklı ya da tekniği olan bir oyuncu değil sadece. Düz ama devamlılığı olan oyunculardan. Mahmut Tekdemir ya da formda bir Atiba işi görebilir mi? Uyum sağlarsa evet. Defans-orta saha arası köprü olabilir mi? Evet. Sağlıklı pas aktarımında görev alır. Defansif meziyetleri de bence adı geçen Lemina gibi oyunculardan örneğin daha iyidir. Ama kreatif bir oyuncu mu? Takım hücumlarına akıl-çeşitlilik katar mı? Malesef bu konuda çok bi beklenti içine girmeyelim. Basel dönemini inceledim. O dönemde de böyle bir oyuncu değilmiş. Sadece PL performansı için konuşmuyorum.

Elneny gelirse Ozi'yle oynar. Yoksa hücum köprüsü kurmakta zorlanırız bunu da eklemeliyim son olarak ve Ozi'nin eski günlerine dönmesi takım hücumları için kritik hale gelir.

Çevrimdışı Erman1903

İlk önce soruna cevap vereyim başına @ işareti koyup nicki yazman gerekli. Aynen öyle benim de tercihim değildi ama ilk geldiğinde atibaya da herkes burun kıvırıyordu inanılmaz işler yaptı, yeni atibamız olur inşallah. Her şey Beşiktaşımın yararına olsun  :steamed:

Teşekkür ederim, evet inşallah çok başarılı olur. Olumlu yönlerinden de bahsedelim biraz, öncelikle bu arkadaşımız Müslüman, buraya pek yabancılık çekmeyecektir.  Ayrıca, FM'de gizli özellikleri epey yüksek yapılmış. Tam olarak aradığımız futbolcu mu bunu gelince göreceğiz lakin FM kendisini karakterli bir adam olarak resmetmiş.

Çevrimdışı ozankarakoc

Elneny için 2016'da, Arsenal ile anlaştığında NBC Sports'ta çıkan yazıdan satır başları...

- Farklı roller üstlenebilen, çok yönlü bir orta saha oyuncusu
- Oyunu iyi okur, doğru şekilde hareketlenir, ileri kat edip uzaktan şut atabilir
- Olduğu yerde durup top kesen, kestiği topu da en yakındaki oyuncuya veren biri değildir
- Topla teması yumuşaktır
- Pas çeşitliliği etkileyicidir

- Antrenmanlarda çok çalışkandır, kendini geliştirmek için durmadan çaba sarfeder
- Evli ve çocukludur, çevresinde sevilen biridir

(Kaynak: https://soccer.nbcsports.com/2016/01/21/scouting-report-arsenals-mohamed-elneny-much-more-than-a-destoryer/)
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı worns

Bana göre kesinlikle kötü bir futbolcu değil, İngiltere'de beğenilmemiş olsa da kalburüstü bir dos. Ben sadece oyuncunun aranan tarza pek uygun olmadığını düşünüyorum. Maia'yı bende çok isterdim, @38life'ın paylaştığı (Nasıl nick bknz verilir bilmiyorum) Roman Saiss boy avantajı, solak olup defans oynaması açısından ikinci tercihimdi ama olmadı. Deep Lying Playmaker, Regista gibi oynayabilecek bir oyuncu gelir diye hayal ediyordum, bu yüzden benim de içim buruk kaldı.

Maia konusunda katılıyorum benim de uzak ara ilk isteğimdi ama Romain Saiss solak olsa bile Elneny'den daha yaratıcı bir oyuncu değil. Hatta daha düz bir oyuncu olduğu iddiasında bulunabilirim. Topla oynamayı seven takım için stoperde fark yaratır bence orta sahada değil. Ben ikisi arasında kalsam Elneny'i seçerim.

Çevrimdışı 38life

Geçmiş sayfalarda emre atiba elneny lemina felanlı bir defansif orta saha karşılaştırması vardı bulamadım bulan öne taşırsa güzel olur.

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2019, 21:21:29 38life ]