2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4276061 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı savaş altay

Southampton fanları oyuncunun profesyonellik dışı hareketlerinden ve egosundan çok rahatsızlar. Şu an istenmeyen adamların başında geliyor fakat bir yandan da çok yüksek bir bonservis beklentisi içerisindeler. Yetenekli ve potansiyelli fakat maçların büyük çoğunluğunda kapasitesinin altında kalan disiplinsiz biri olarak görülüyor. Fakat gününde olduğunda bir nevi light Pogba etkisi verdiği konuşuluyor.  Tehlikeli yerlerde riskli hareketleri yapmaktan çekinmemesi ve top kaptırması en rahatsız oldukları şey. Bazı maçlarda büyük hataları olmuş. Hep ileri çıkma merakı olduğu ve buna rağmen skor katkısı yapamaması eleştirdikleri başka bir konu.
Orada bunu yapan burada nasil frenleyecek?

Fernandes'i kaldiramiyor daha adamlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

yabancı sayımız eksiliyor ama transferler gelmiyor daha .. :)
Hasic'i saymazsak şu anda 11 tane  yabancımız var  :tabe: Pek yakında 2 veya 3 tane oyuncu geleceğini düşünüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Dr.Zeck

Hasic'i saymazsak şu anda 11 tane  yabancımız var  :tabe: Pek yakında 2 veya 3 tane oyuncu geleceğini düşünüyorum  :tabe:

hadi inş. buraya bırakmasalar iyiydi :) son 2 gün sanırım artık :)

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı MUSTAFA_

hadi inş. buraya bırakmasalar iyiydi :) son 2 gün sanırım artık :)
2 Eylül'de bitiyor.4 günümüz var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Orada bunu yapan burada nasil frenleyecek?

Fernandes'i kaldiramiyor daha adamlar.

Fernandes gibi olamaz, o çok ayrı bir dünya :D. Bana göre bu adamı 6'dan ziyade 8 numara oynatmalı. Defansif disiplinsizliği bu şekilde problem olmaktan çıkacaktır lakin biz 6 arıyoruz. Bilemiyorum  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Saiss ile ilgili hiçbir gelişme yok mu? Bana göre ismi çıkanlar arasında en derli toplu oyunculardan biriydi. Biraz düz futbolcu olsa da disiplinli olduğu yüzünden bile okunan bir adam.

Çevrimdışı savaş altay

Fernandes gibi olamaz, o çok ayrı bir dünya :D. Bana göre bu adamı 6'dan ziyade 8 numara oynatmalı. Defansif disiplinsizliği bu şekilde problem olmaktan çıkacaktır lakin biz 6 arıyoruz. Bilemiyorum  :alala:
6 da alinsa 8 de alinsa bunlari bonservissiz, az sorunlu kaliteli oyuncular ile cevrelemek gerek.

Çevrimdışı cursedofdragon

Saiss ile ilgili hiçbir gelişme yok mu? Bana göre ismi çıkanlar arasında en derli toplu oyunculardan biriydi. Disiplinli olduğu yüzünden bile okunan bir adam.

saiss yetersiz bence.

yetersiz olduğunu düşündüğümüz için maia,lemina, Elneny yürüyoruz.

Medel gitti
Quaresma gitti
Orman yeniden klüpler birliği başkanı oldu.

Bugün ki gelişmeler şimdilik...

Birde transferler gelse tam olacak  :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Portekizli oyuncu, Kasımpaşa'ya transfer oluyor.

Quaresma, Kasımpaşa için sağlık kontrolünden geçiyor.

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; Kasımpaşa Kulübü, tecrübeli oyuncu ile 1+1 yıllık anlaşma sağladı.

Quaresma'nın Kasımpaşa'dan 1.6 milyon Euro yıllık ücret alması bekleniyor.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Beşiktaş Tarihi
★★★

Portekizli oyuncu, Kasımpaşa'ya transfer oluyor.

Quaresma, Kasımpaşa için sağlık kontrolünden geçiyor.

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; Kasımpaşa Kulübü, tecrübeli oyuncu ile 1+1 yıllık anlaşma sağladı.

Quaresma'nın Kasımpaşa'dan 1.6 milyon Euro yıllık ücret alması bekleniyor.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

iyi kapak atmış :D

Çevrimdışı Erman1903

saiss yetersiz bence.

yetersiz olduğunu düşündüğümüz için maia,lemina, Elneny yürüyoruz.

Öyle gösterişli bir oyuncu değil, düz adam, çok da uymuyor aranan profile ama iyi bir takım oyuncusu bence. 38Life'ın paylaştığı istatistiklerde gayet düzgün oynadığı gözüküyordu. Emre vari oyuncu tarzıyla pek alakası yok ama sol ayaklı ve stoperde de oynayabilecek meziyetleri var.

Çevrimdışı KARA BOĞA

Ya bu Quaresma muhabbeti canimi sikmaya basladi.

Bu adami biz mi aliyoruz ki her hareketi olay oluyor. Birakin nereye giderse gitsin, bize ne.
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

UEFA Avrupa Ligi'nde Grup Kuraları Yarın Çekilecek
UEFA Avrupa Ligi gruplarında yer alacak Futbol Takımımızın rakipleri, yarın (30 Ağustos) saat 14.00’te Monaco’da çekilecek kurayla belli olacak.

UEFA Avrupa Ligi gruplarında ilk maçlar 19 Eylül Perşembe günü, son maçlar ise 12 Aralık Perşembe günü oynanacak.

Çevrimdışı Ömer Kaan

UEFA Avrupa Ligi'nde Grup Kuraları Yarın Çekilecek
UEFA Avrupa Ligi gruplarında yer alacak Futbol Takımımızın rakipleri, yarın (30 Ağustos) saat 14.00’te Monaco’da çekilecek kurayla belli olacak.

UEFA Avrupa Ligi gruplarında ilk maçlar 19 Eylül Perşembe günü, son maçlar ise 12 Aralık Perşembe günü oynanacak.

https://draw.inker.one/#/el/gs/2019
Kura simülatörü yukarıdaki linkte.
Ben krasnodar, paok ve az alkmaar çektim :)

Çevrimiçi tolga1903

Biz bu uefa'ya oyuncu listesini en geç ne zaman vereceğiz? Yarın son gün diye gördüm öyle ise bu gece bitmesi lazım değil mi transferlerin?

Çevrimdışı ilhan mansız

Giden gitsin kalan sağlar bizimdir, transfer dönemi bitsin hayırlısıyla durumu gidelim. Oyuncularla ilgili yaratılan algılara kapılan arkadaşlara çok üzülüyorum. Oyuncular gelir geçer, önemli olan Beşiktaş. Hele ki klüpten alacağı 1 Euro’nun dahi peşinde koşanlara sadece acıyorum.

https://draw.inker.one/#/el/gs/2019
Kura simülatörü yukarıdaki linkte.
Ben krasnodar, paok ve az alkmaar çektim :)

sen bir daha çekme :D

bende çektim :D

Beşiktaş
Braga
Getafe
Sūduva

CSKA
Legia
Espanyol
Başakşehir

Sporting CP
Gent
Malmö
Trabzonspor

Çevrimdışı savaş altay

sen bir daha çekme :D

bende çektim :D

Beşiktaş
Braga
Getafe
Sūduva

CSKA
Legia
Espanyol
Başakşehir

Sporting CP
Gent
Malmö
Trabzonspor
Sen de pes oyna  :D

Bu nedir ya, azicik disli takimlar olsun. Inter toto'ya dondu iyice  :lol:

Sen de pes oyna  :D

Bu nedir ya, azicik disli takimlar olsun. Inter toto'ya dondu iyice  :lol:

dişli takımlar nasıl gelsin moruk 1.ci torbadayız anlıyon mu  :bandit: :D :evillol:

Çevrimdışı savaş altay

dişli takımlar nasıl gelsin moruk 1.ci torbadayız anlıyon mu  :bandit: :D :evillol:
Kastim digerlerinin en guclulerinden  :bandit: