2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4271758 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Erman1903

Bugün öğlen saatlerinde netleşir orta saha transferi.

Çevrimdışı levitate

Thiago Maia'nın menajeri, oyuncunun bir sezon daha Lille'de kalmak istediğini ve Beşiktaş'ın teklifini reddettiklerini açıkladı.
- Tribün Beşiktaş
https://twitter.com/tribunbesiktas/status/1166848188315254784
kadroya alınmamış adam neden bunu istesin ki?

gaaaaaaarrriip. inanmadım
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

4'e yakın kazandığı kontratı 5 sene önce almıştı.

Krasnodar falan 2.4 teklif ettiyse, o brüt olabilir. Masada net 2.4'lük bir teklif olsa, menajeri buralarda dolanmazdı.

Ne 2.4u ya

1.750den 2 sene verene kul kole olur
Krasnodar bence 2.4 vermez buna bu da krasnodara gitmez moskovadan takim bakiyordu sonucta yerlesik duzeni oldu
Loko aslinda sozlesme verecek buna ama 2 milyondan da olsa 1 senelik verirler bu yastaki adama
Bu 2+1 hayallerinde

Çevrimdışı mylife1903

kadroya alınmamış adam neden bunu istesin ki?

gaaaaaaarrriip. inanmadım
Az arpayi arttirin ordan 20 mac pirimi ekleyin falan manevralari olabilir
ULa ne  kaprisliymis bu sanki ronaldo aliyoz
Hepin topu ortasaha oyuncusu havalar boyle roberto baggio
Kac golu var bunun orda
Yakin cevresine tukurem

Çevrimdışı mylife1903

Yok abi az önce bir arkadaş şıklarıyla paylaştı orada kadromuz yeterli ocağa kadar böyle devam falan seçeneği vardı kanım çekildi yeminle bütün seneyi çöpe atmayalım yazıktır günahtır

Daha once hic boyle para harcadik mi?

Asrin kadrosu vardi bu kadronun zararlilari senol gunes, medel, quaresma, pekto gitti bir suru adam alindi

Bu tiransferlerde hocanin etkisi nedir onu merak ediyorum, gene kafalarina gore mi aliyorlar yoksa hocayi dinliyorlar mi?

Bu sene sampiyon oluruz insallah, yoksa seneye karyusun opsiyonu falan cok zorlaniriz. Avrupa liginden de hemen elenmek lazim bu karyusa 8 milyon falan verilmez

Çevrimdışı Savaş

Bugün artık bir transferin açıklanmasını bekliyorum. Tek korkum Maia - Lamina  - Gonalons - Rafinha falan derken Mehmet Topal...

Hama kulüp bulamadı. Bulsa da rahatlasak.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bugün artık bir transferin açıklanmasını bekliyorum. Tek korkum Maia - Lamina  - Gonalons - Rafinha falan derken Mehmet Topal...

Hama kulüp bulamadı. Bulsa da rahatlasak.

Topal Başak ile anlastı adama video bile yaptılar.
Gündemden uzak kalmıssın biraz  :D

Çevrimdışı sametbagan

Ben bu maiadan acayip tolgay Arslan elektriği aldım inşallah olmaz.Sanki Tolgay’ın sol ayaklısı .artık son 5 gün ben orta saha için  favori olarak lemina plase maia(inşallah gelmez)sürpriz olarak ta vidali bekliyorum.O değilde herkes orta sahaya odaklanmış ama bize orta saha kadar acilinden forvet lazım Burak Yılmaz’a güvenip yola çıkarsak eğer çok pişman oluruz.güven olacak ama birinci santrafor olarak devam ederse iki maç sonra herkes gömer o çocuğu.Malum burası gömücüler formu

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Thiago Maia'nın menajeri, oyuncunun bir sezon daha Lille'de kalmak istediğini ve Beşiktaş'ın teklifini reddettiklerini açıkladı.
- Tribün Beşiktaş

Zaten hiç istemiyordum iyi oldu.  :super:

Maia, Rafinha Gonalons Vidal den sonra amatör eğlendirir.

Çevrimiçi yaço58

Ben bu maiadan acayip tolgay Arslan elektriği aldım inşallah olmaz.Sanki Tolgay’ın sol ayaklısı .artık son 5 gün ben orta saha için  favori olarak lemina plase maia(inşallah gelmez)sürpriz olarak ta vidali bekliyorum.O değilde herkes orta sahaya odaklanmış ama bize orta saha kadar acilinden forvet lazım Burak Yılmaz’a güvenip yola çıkarsak eğer çok pişman oluruz.güven olacak ama birinci santrafor olarak devam ederse iki maç sonra herkes gömer o çocuğu.Malum burası gömücüler formu

Dün lyon lille maçını izledim aynı elektriği bende aldım maç içinde çok durağan ve pasları yana ve geriyeydi inşallah daha iyisini alabiliriz kaldı 4 gün orta sahasız ve forvetsiz bitirmek kötü olur

Çevrimiçi annoca

bu maia çok aman aman bir topçu mu? neyi var bunun. lille'in elinden çıkarmak istediği bir topçu. bir kaç sene önce bu maia ve bunun gibi bir kaç kişi vardı, bakıyom abarta abarta konuşuluyor izliyorum öyle bir şey yok. dedim menajer oturtmaları geliyor yakında.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş, Watford’un forveti Stefano Okaka’yı satın alma opsiyonuyla kiralamak için kulübüyle anlaşmaya vardı.

Yönetim, oyuncuyla anlaşılması halinde transferi bugün veya yarın açıklayacak. (Sabah)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaş, Watford’un forveti Stefano Okaka’yı satın alma opsiyonuyla kiralamak için kulübüyle anlaşmaya vardı.

Yönetim, oyuncuyla anlaşılması halinde transferi bugün veya yarın açıklayacak. (Sabah)
Okaka da olmadı demek ki...

Çevrimdışı Koa_lAA

stefano chuka okaka... fm de wonderkid di zamanında... tutmadı...

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş ile yolları ayrılan Ricardo Quaresma'nın Kasımpaşa ile anlaştığı iddia edildi.

Konuyla ilgili ulaştığımız Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, ortacizgi.com'a açıklamalarda bulundu.
İşte Öksüz'ün yaptığı açıklamalar:

BU SABAH SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇECEKTİ-
"Quaresma ile anlaşma sağladığımız yönündeki ifadeler doğru. Quaresma'nın Beşiktaş ile arasında bir para konusu var. Dün akşam Beşiktaş ile arasındaki alacak-verecek olayını çözmesi halinde bugün sabah sağlık kontrolünden geçecekti. Ben şu an tatildeyim, arkadaşlarla son durumu görüşeceğim" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Brezilya'da çok iyi bir futbol oyunuyordu ama eğer böyle nazlara girip bir de üstüne kötü oynuyorsa bizimkiler de vazgeçmiş olabilir.

Çevrimdışı savaş altay

Aşağıdakilerden hangisi Fikret Orman'ın 3 Eylül'de yapacağı açıklamada söyleyeceği sözlerden biridir?

A) 'Kadromuz yeterli. Zaten 5 oyuncu transfer ettik. Başka oyuncu almaya da ihtiyaç duymadık. Hocamızla uyum içinde çalışıyoruz. Gerekirse Ocak'ta takviye yapabiliriz.'

B) 'Transferin son gününde yine bir dünya yıldızını, Diego Maradona'yı kadromuza kattık. Kendisi iyi bir Beşiktaşlı. Fizik kondisyon açığını da milli maç arasında kapatıp takıma katkı sağlayacaktır.'

C) 'Hep dediğim gibi, Beşiktaş'tan giden her zaman aklında Beşiktaş'ı da götürür. Bugün yanımda gördüğünüz Aboubakar, Fernandes, Gökhan ve Atınç gibi. Yuvalarına döndüler. İnşallah bu sene şampiyonluk yolunda bize önemli katkılar sağlayacaklar.'

D) Hiçbiri
BIG C   :D

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı savaş altay

Topal Başak ile anlastı adama video bile yaptılar.
Gündemden uzak kalmıssın biraz  :D
Sekerek mi geliyor  :lol:

Çevrimdışı savaş altay

Iki gun saliyim bi forumu dedim, forum beni salmiyor; fernandes mi geliyormus?  :D

Adam oyle fitbolcuki sadece renkliler degil bizimkiler de korkiyir.

Çevrimdışı savaş altay

Avci fernandese veto vermez. Az iciyor mu, az geziyor mu diye sorar sadece.

Bu arada bir kartalin yazisinda duran toplarinin kisa dustugunu felan yazmis, cikin hangi ekrandaysaniz.

Adamin cop kadroya dagittigi toplari, hatta onunde 10 numarasiz oynadigini herkes biliyor. Su an daha derli

topluyuz sanki. Fernandes' e de hep dusuk kalite kadro denk geliyor bknz; boyd, lens, bazilarinin suphe ettigi burak.

Iki gun saliyim bi forumu dedim, forum beni salmiyor; fernandes mi geliyormus?  :D

Adam oyle fitbolcuki sadece renkliler degil bizimkiler de korkiyir.

güzel tespit :D  :evillol: