2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4276381 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi tolga1903

neden herşeyi böyle ciddiye alıyorsun? bize gelmeyecekse bari çamur atayım mealinde bir yazı sadece ama şu son kısmı doğru avrupaya gelip başaramayan bi brezilyalı velet sadece.

Abi ne bileyim valla ciddi ciddi bunu savunuyorsun sandım bir an ya:) seçenek yokki konuşulan 3 tane adam var birinin gelmesi imkansız diyolar biri burda oynamayı istemiyomuş kaldı elimizde bu adam belki de meşhur ters köşelerden biri gelir senin soucek 11'de çıkmış maça

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

maya nında mı menajeri para koparma peşinde... oh ne güzel iş... sosyal medyaya ismi at, sonra taraftarın nabzını ölç, baktın taraftar geneli memnun -anlaşamadılar- diyerek gazetelere haber yaptır. sonra kulübün köşeye sıkışmasını, sana mecbur kalmasından dolayı fiyatı yukarı çek...

bu dünya futbolu menajer olaylarından kurtulmalı ne yapıp edip... takımları t.direktörler değil menajerler kuruyor... o raniola lar falan hiçbirşey yapmadan sadece pazarlama, bağlantı,rüşvet ile dünyayı kazanıyorlar... bizde de a.bulutlar falan... ne güzel para kazanma yolu...

Bu aralar Jorge Mendes ile ilgili yazılar okuyorum nette adam vampir-sülük-kene karışımı bişey. Bi kere kurbanına çöktü mü süründürmeden bırakmıyo yavaş yavaş öldürüyo namussuz :steamed:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Faik Beşiktaş dediğiniz adam güvenilir mi ???

---2 oyuncuyla anlaşıldı diğer seçeneklere bakılıyor
---Burak gidebilir

falan dedi.

---Burak gidebilir

falan dedi.

Artık kimse güvenilir değil atan atana sallamak bedava :akuma:

Çevrimiçi yaço58

şu 5 gün hemen geçsede eldeki kadroyu görsek bi orta saha ile forvet mutlaka lazım

Çevrimdışı worns

Çok karıştı ortalık.

En azından bir orta saha ve bir santrafor hallederler diye umalım. Bu durumda Dorukhan'ın da kalması lazım.

Ortasaha transferi olur (Hoşnut olmadığımız biri de gelebilir), forvet ise büyük ihtimal gelmez diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Koa_lAA

Bu aralar Jorge Mendes ile ilgili yazılar okuyorum nette adam vampir-sülük-kene karışımı bişey. Bi kere kurbanına çöktü mü süründürmeden bırakmıyo yavaş yavaş öldürüyo namussuz :steamed:

hepsi aynı

Bi ara Beşiktaş İstihbarat diye bi hesabın yazdıkları paylaşılıyodu burada. Atan arkadaşın kalemi iyiydi. Sanki başkanla yan yanaymış gibi yazıyordu olayları. Ne oldu patladı mı o hesap?

Çevrimdışı worns

Ortasaha transferi olur (Hoşnut olmadığımız biri de gelebilir), forvet ise büyük ihtimal gelmez diye düşünüyorum.

Forvet gelmezse çok acı çekeriz bu sene. Güven sevdiğim bir oyuncu ama şu rotasyon da tahmin edilenin aksine Güven'in işine yaramaz. Merkez forvet rolü üstlenecek oyuncu değil ve olmayan özellikleriyle ekstra baskı altında kalacağı bir ton maç olacak. Iskartaya çıkartmazsak iyidir.

Santrafor alırsak ise Quaresma'yla da yolları ayırmışken sol forvet rolünde N'Kodounun yanına yazarız Güven'i. Yeterli süre de alır, gelişim gösterecek ortam da bulabilir.

Çevrimdışı tangaz

---Burak gidebilir

falan dedi.

atıcı bunlar nesine güveniyosun birde şöle demiyorlarmı beni benden alıyor "az önce teyid ettirdim"  :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi yaço58

atıcı bunlar nesine güveniyosun birde şöle demiyorlarmı beni benden alıyor "az önce teyid ettirdim"  :kop:
bülent uslu var twitterda konopla ve kulübüyle anlaşıldı az önce teyid ettirdim sözleşmeler kulübe ulaşmış dedi bi kaç saat sonra nkoudu geldi komedi bunlar bu saaten sonra şapkadan tavşan çıkmasını bekleyecez ben orta sahaya gonalos yada elnenyi bekliyorum maia nın yatmasından dolayı forvetede aboubakar gelir

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Aşağıdakilerden hangisi Fikret Orman'ın 3 Eylül'de yapacağı açıklamada söyleyeceği sözlerden biridir?

A) 'Kadromuz yeterli. Zaten 5 oyuncu transfer ettik. Başka oyuncu almaya da ihtiyaç duymadık. Hocamızla uyum içinde çalışıyoruz. Gerekirse Ocak'ta takviye yapabiliriz.'

B) 'Transferin son gününde yine bir dünya yıldızını, Diego Maradona'yı kadromuza kattık. Kendisi iyi bir Beşiktaşlı. Fizik kondisyon açığını da milli maç arasında kapatıp takıma katkı sağlayacaktır.'

C) 'Hep dediğim gibi, Beşiktaş'tan giden her zaman aklında Beşiktaş'ı da götürür. Bugün yanımda gördüğünüz Aboubakar, Fernandes, Gökhan ve Atınç gibi. Yuvalarına döndüler. İnşallah bu sene şampiyonluk yolunda bize önemli katkılar sağlayacaklar.'

D) Hiçbiri
  E) D haric HEPSI  :biggrinking:
Yorgo

Çevrimdışı tangaz

bülent uslu var twitterda konopla ve kulübüyle anlaşıldı az önce teyid ettirdim sözleşmeler kulübe ulaşmış dedi bi kaç saat sonra nkoudu geldi komedi bunlar bu saaten sonra şapkadan tavşan çıkmasını bekleyecez ben orta sahaya gonalos yada elnenyi bekliyorum maia nın yatmasından dolayı forvetede aboubakar gelir

kime teyid ettiriyolrmış kaba etlerine mi :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

kime teyid ettiriyolrmış kaba etlerine mi :D

En az iki kaynaktan teyit ettirdim derken bunu kastediyolarmış demek ki şimdi aydınlandım :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

6
8
santrafor
kaleci

hangileri gelecek ?

Çevrimiçi Kapkarakartal

6
8
santrafor
kaleci

hangileri gelecek ?

6 gelsin öpüp başımıza koyalım gibi duruyor.

Çevrimdışı enderersoy15

En az iki kaynaktan teyit ettirdim derken bunu kastediyolarmış demek ki şimdi aydınlandım :evillol:
Firat- Serdar'a, çizgici murat, m. Özcana, diye birbirlerini teyit ediyorlar galiba. Ntv deki bjk muhabiri nasil, yaşıyor mu?  bisey yazmiyor epeydir? O nerde patladi acaba.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

:lol:

sonunda transferde esrar perdesi aralandı

perde dediysek donları düştü  :D

Çevrimdışı tangaz

Firat- Serdar'a, çizgici murat, m. Özcana, diye birbirlerini teyit ediyorlar galiba. Ntv deki bjk muhabiri nasil, yaşıyor mu?  bisey yazmiyor epeydir? O nerde patladi acaba.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o ilk yüzdelik verdiği sene patlamıştı zaten sonraki atımları onun izotoplarıydı  :D

o değil trtsporda bunlara uydu bu sene her gün 3 posta sıcak haber giriyorlar

Çevrimdışı cursedofdragon

6 gelsin öpüp başımıza koyalım gibi duruyor.

avcı santrafor ve kaleci istiyorum demişti basın toplantısında bakalım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Forvet gelmezse çok acı çekeriz bu sene. Güven sevdiğim bir oyuncu ama şu rotasyon da tahmin edilenin aksine Güven'in işine yaramaz. Merkez forvet rolü üstlenecek oyuncu değil ve olmayan özellikleriyle ekstra baskı altında kalacağı bir ton maç olacak. Iskartaya çıkartmazsak iyidir.

Santrafor alırsak ise Quaresma'yla da yolları ayırmışken sol forvet rolünde N'Kodounun yanına yazarız Güven'i. Yeterli süre de alır, gelişim gösterecek ortam da bulabilir.

Bütün transferleri çöpe atmak riski demek Forvet almamak. Gördük geçen sene Avcıyı 2.yarı robinhoyu bi aldı, 13 puan farktan verdi, diri bi adebayor lazım bize. Yani o profilde biri.

Tanımıyorum ki işte ondan sordum, faik tribünün de bazen güzel yazıları oluyordu eğer o arkadaşsa, değilse karıştırdıysam kusrua bakmasın  :lol: Tanımadığım birisine evet dürüst ya da yalancı diyemem.

Sıkıntıdan youtube canlı yayınını izledim adamın, tam bir tribün adamı, yani futboldan anlamaz ama zaman geçmesi için izlenebilir biri. Arkada ses olsun diye açarsın ya bir şeyler, tam dikkat dinlemezsin ama FM oynarken falan ses yapsın dersin, o tarz biri  :lol: O telefonda faik diye biri konuşuyodu onun duuyumunu söyledim.