2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4278976 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı ferdi1903

Olabilir mi böyle bir şey? Lütfen olsundu çünkü

Suudi Arabistan liginden bir takım, Beşiktaş'a Lens için 2 M€ teklif yaptı. (Sabah)
Insallah

Çevrimdışı Arthur Dayne

Belki hiç transfer yapmayız...

Çevrimdışı tangaz

+ falcao mu oluyor :D

burayı okuyan renklilerin yüreklerine inmesin die şifreli yazmıştım hemen açık etmişsin :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Oynadık bile... Kuponumdaki yatma ihtimali olan tek maç da bu  :lol:

neden rize galibiyetine  oynadın ki :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ferdi1903

Konu disi ama sunu gördüm sinirden tansiyonum firladi, sen ne adi be pislik bir insanmisin böyle satilik pislik, algi yapara hedef saptiriyorsun adi yaratik

Çevrimdışı Dr.Zeck

Konu disi ama sunu gördüm sinirden tansiyonum firladi, sen ne adi be pislik bir insanmisin böyle satilik pislik, algi yapara hedef saptiriyorsun adi yaratik

https://twitter.com/PozitifSport/status/1166716980520525824

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu gerçek değil, gsli birinin uydurması. Googlea aratınca hiç bir öyle yorum çıkmıyor, algı yönetimi yapmış yapan kişi, takmayıp geç. Böyle bir şey dese hayvan gibi laf ederlerdi

Çevrimdışı cursedofdragon

böyle bir şey söylemedi programın full hali youtube da var renkliler bir sayfa uydurmuş bunu.

Çevrimdışı tangaz

bu bülonun saçlar kovulunca kahrından mı beyazladı  :evillol:

https://twitter.com/PozitifSport/status/1166716980520525824

Tahmin ettim, böyle bir şey diyecek ve fanatik falan yazmayacak siz buna akıl sır erdirebiliyor musunuz  :lol: Fanatik fotomaç 5-6 sayfa üst üste sadece bunu yazardı.

Hayır, boya alıcak parası bitmiştir hakemliği bitince  :upto:

Çevrimiçi Kapkarakartal

Yok parasızlıktan boyatamıyormuş   :ebebe:

Çevrimdışı tangaz

Hayır, boya alıcak parası bitmiştir hakemliği bitince  :upto:

nieki mayısda büyük vurgun yapmıştı ya haaa  dur buldum nedenini şimdi bu büyük para kaldırdığı anlaşılmasın die bakın saçıma boya alacak param bile yok ayağına yatıyor çakaaaaal

Çevrimdışı KARA BOĞA

Evet işlerimizden biride sızan parazitleri temizlemek. :ok:

abi bi renkli istilası durumu mu var  :)
dün beni renkli ilan ettin şimdi herkese aba altından sopa
biraz raat olsan
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

nieki mayısda büyük vurgun yapmıştı ya haaa  dur buldum nedenini şimdi bu büyük para kaldırdığı anlaşılmasın die bakın saçıma boya alacak param bile yok ayağına yatıyor çakaaaaal

yok abi tip değişikliğine gidiyor bir adam bir suç işlediğin de ilk tipini değiştirir bunun ki de o hesap.

Ama ben hakkımı helal etmiyorum bizim hakkımızı çaldı çoluğundan çocuğundan çıksın.Bu can veremesin acılar içinde kalsın sürekli acı çeksin.

Beşiktaş yönetimi, Porto'da altıncı forvet konumuna gerileyen ve geçtiğimiz günlerde B takımıyla maça çıkan Vincent Aboubakar'ı kiralamak görüşmelerde bulundu. (Ojogo)

Çevrimiçi yaço58

şu adamın sıfatına bak tövbe tövbe bu adam yıllarca biçti bizi her derbide her maçta şimdi mükafatını yd verdi hele o gs maçındaki mimikleri bize vermediği fauller falan bu adama twitterdan tepki yağarkençarşının twiter hesabından tek bir tepki yoktu inanılmaz gerçekten
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2019, 19:16:34 yaço58 ]

Çevrimdışı Dr.Zeck

maia kadroda yokmus sercan dikme yazdı simdi

maia kadroda yokmus sercan dikme yazdı simdi

dün lille niye kadroya yazdı o zaman alla alla  :alala:

Çevrimdışı ferdi1903

böyle bir şey söylemedi programın full hali youtube da var renkliler bir sayfa uydurmuş bunu.
Demek trollendim, olabilir ama yinede bu durum bülentin adi oldunu deistirmez

Çevrimiçi Necmi

abi bi renkli istilası durumu mu var  :)
dün beni renkli ilan ettin şimdi herkese aba altından sopa
biraz raat olsan
her zaman oluyor ben gayet rahatımda bazen insanlar ne dediğini nerde olduğunu bilmiyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maia Lille'in dün kamp kadrosuna alınmasına rağmen bugün maçın 18 kişilik kadrosuna alınmamış hayırlı olsun diyebiliriz   :)

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1166745439036760064

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Demek trollendim, olabilir ama yinede bu durum bülentin adi oldunu deistirmez

biliç dönemi şampiyonluğu verdiğimiz sürecin başladığı ankaradaki maçın hakemide buydu
serdar faule uğradı adam sahanın öbür tarafından koşarak kart vermeye geldi serdara.
en tiksindiğim hakemler bülo cüno fırat temizlenmeli türk futbolundan

Maia Lille'in dün kamp kadrosuna alınmasına rağmen bugün maçın 18 kişilik kadrosuna alınmamış hayırlı olsun diyebiliriz   :)

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1166745439036760064

gelsin artık kim gelecekse korkuyorum DOS'suz kalacağız diye.