2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 77 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4279952 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

caner sakatlanmış uuf
Bunlar sırayla sakatlanıyo galiba.. Sakatlanmayan bi Oğuzhan kaldı, adama narin diyoduk taş gibi çıktı.. Baktım transfermarkttan en son Şubat'ta göz yaralanması sakatlığı görünüyor Avcı döneminde sakatlığı yok cidden. Geçen sene arkadaşlarla takılıyoduk ağlamaktan gözleri şişmiştir ne göz sakatlığı diye :D İyi toparlanmış dipten çıkmak zordur şimdi adam direkleri dövüyor maçta :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş’ın eski futbolcusu Manuel Fernandes ile anlaştığı iddiaları gündeme bomba düşerken Portekizli futbolcu siyah-beyazlılara imza atacak mı? Dünden bu yana tüm Beşiktaşlılar’ın merak ettiği bu konuya siyah-beyazlıların Futbol A Takımı’ndan sorumlu yöneticisi Ahmet Kavalcı açıklık getirdi.

Asist Analiz’e konuşan Kavalcı “Fernandes menajeri aracılığıyla Beşiktaş’a dönmeyi çok istediğini ve Rusya’dan ayrılacağını bildirdi. Durum sadece bundan ibaret. Yazıldığı gibi ne bir anlaşma ne de bir görüşme var.

'RAFINHA DA MAIA DA LİSTEDE'

Fernandes büyük bir oyuncu ama onunla ilgili bir kararımız yok. Biz ilk etapta bir ön libero ve forvet oyuncusu arıyoruz” diye konuştu.

Kavalcı listelerinde Rafinha ve Maia dahil birçok ismin bulunduğu ve en uygun futbolcunun kadroya katılacağını sözlerine ekledi.

ABOUBAKAR ALINACAK MI?

Forvet konusunda ise siyah-beyazlı yönetici Abaoubakar’ın da içinde bulunan bir listelerinin bulunduğunu ancak sakatlık yaşama riski nedeniyle Kamerunlu golcünün listenin en son sırasında yer aldığını ifade etti.

Haber Kaynağı: Asist Analiz

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

son 5 gün maia dan hala haber yok umarım bu akşam biterde hafta sonu kadroda olur ortasaha sıkıntılı yoksa forvet isminin geçmemesinide anlayamadım herhalde son dakika aboubakarı alcaklar maia yatarsa ben gonalosun geleceğini düşünüuorum
Rize maçı için yeni transferi düşünmemek lazım eldekilerle oynicaz Medel yerine Necip koyar aynı kadro çıkar hoca.

Çevrimdışı worns

Atiba kalsın ya sezonu filan kapatmadıysa. İlk yarının ortalarına doğru toplasa kendini yeter. Bence hala en iyi yedek olur. Geçen sene fiziksel olarak düştü dediğimiz dönemde bile takımı ayakta tutan bir kaç oyuncudan biriydi. Verimli kullanırsak gayet iyi bir 6 numara yedeği olur.

Sağlık durumunu bilmiyorum tabi ama 1-2 aya dönecek olsa bile Atiba her türlü Gökhan İnler'den iyidir. O arada da Ozi'yi 6'ya kaydırırak ya da Necip'le 6'yı yedekleriz.

Çevrimdışı worns

İyi bari en azından forvet oyuncusu bakılıyormuş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş, Rafinha ile yıllık 3.3M€ karşılığında anlaşmaya vardı. Barcelona ile görüşmeler devam ediyor. (Milliyet)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Zafer55

Atınç biyere imza atmamış halen. Futbolu mu bıraktı bu çocuk.Yoksa önümüzdeki günlerde arayamı kaynatcak bizim başkan.

Çevrimiçi levitate

Umarım Pedro formayı alır ve bir dahada vermez.Bazen böyle şans sakatlıkları olur.Umarım buda onlardan biridir :super:
pedro'yu görmek hoş olur ama caner geçen maç iyiydi yazık oldu

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Bunlar sırayla sakatlanıyo galiba.. Sakatlanmayan bi Oğuzhan kaldı, adama narin diyoduk taş gibi çıktı.. Baktım transfermarkttan en son Şubat'ta göz yaralanması sakatlığı görünüyor Avcı döneminde sakatlığı yok cidden. Geçen sene arkadaşlarla takılıyoduk ağlamaktan gözleri şişmiştir ne göz sakatlığı diye :D İyi toparlanmış dipten çıkmak zordur şimdi adam direkleri dövüyor maçta :D
buradan anlıyoruz ki ilişkisi olan ozzy = gelmiş geçmiş en iyi orta saha
bipbipbupbup

Atınç biyere imza atmamış halen. Futbolu mu bıraktı bu çocuk.Yoksa önümüzdeki günlerde arayamı kaynatcak bizim başkan.
Bizimle söz kesmiş yoksa çok mantıksız bu yaşta boşta olması.

Çevrimdışı cursedofdragon

bugünde transfer yok sonumuz hayır olsun.

Çevrimdışı KARA BOĞA

Beşiktaş, Rafinha ile yıllık 3.3M€ karşılığında anlaşmaya vardı

Allah korusun
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ne kadar doğrudur bilemem ama Atiba ile sürpriz bir ayrılık yaşayabileceğimiz konuşuluyor. Büyük ihtimalle teknik ekip için düşünülüyor olabilir   :tabe:

Hayır, atiba sakatlık ve fernandes mi ? Attan inip nereye binmek bu  :lol:

caner sakatlanmış uuf
sakatlığı ciddi mi ??

Aman şşş, nazar değdirme  :lol:

Beşiktaş’ın eski futbolcusu Manuel Fernandes ile anlaştığı iddiaları gündeme bomba düşerken Portekizli futbolcu siyah-beyazlılara imza atacak mı? Dünden bu yana tüm Beşiktaşlılar’ın merak ettiği bu konuya siyah-beyazlıların Futbol A Takımı’ndan sorumlu yöneticisi Ahmet Kavalcı açıklık getirdi.

Asist Analiz’e konuşan Kavalcı “Fernandes menajeri aracılığıyla Beşiktaş’a dönmeyi çok istediğini ve Rusya’dan ayrılacağını bildirdi. Durum sadece bundan ibaret. Yazıldığı gibi ne bir anlaşma ne de bir görüşme var.

'RAFINHA DA MAIA DA LİSTEDE'

Fernandes büyük bir oyuncu ama onunla ilgili bir kararımız yok. Biz ilk etapta bir ön libero ve forvet oyuncusu arıyoruz” diye konuştu.

Kavalcı listelerinde Rafinha ve Maia dahil birçok ismin bulunduğu ve en uygun futbolcunun kadroya katılacağını sözlerine ekledi.

ABOUBAKAR ALINACAK MI?

Forvet konusunda ise siyah-beyazlı yönetici Abaoubakar’ın da içinde bulunan bir listelerinin bulunduğunu ancak sakatlık yaşama riski nedeniyle Kamerunlu golcünün listenin en son sırasında yer aldığını ifade etti.

Haber Kaynağı: Asist Analiz
Mesajı okurken derin bir nefes aldım forvet düşünülüyor.Fernandes yok 6 numara için rafinha ve maia. Büyük ihtimal bizi rafinha ve maia için ağzımızı açmayalım diye bunları yapıyorlar  :lol:

Atiba kalsın ya sezonu filan kapatmadıysa. İlk yarının ortalarına doğru toplasa kendini yeter. Bence hala en iyi yedek olur. Geçen sene fiziksel olarak düştü dediğimiz dönemde bile takımı ayakta tutan bir kaç oyuncudan biriydi. Verimli kullanırsak gayet iyi bir 6 numara yedeği olur.

Sağlık durumunu bilmiyorum tabi ama 1-2 aya dönecek olsa bile Atiba her türlü Gökhan İnler'den iyidir. O arada da Ozi'yi 6'ya kaydırırak ya da Necip'le 6'yı yedekleriz.

Atiba mükkemel bir adam, yedekte yatmaya bile hakkı var. Ama zeki bir adama da benziyor, ondan dolayı antrenmr ekibinde kalabilir.

Çevrimdışı Dr.Zeck

İbrahim Seten q7 nin kasımpaşa ile anlastıgını yazmıs bizde aldıgı paranın yarısına :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

İnşallah doğrudur da maaşını ödemek zorunda kalmayız  :tabe:

https://twitter.com/ibrahimseten/status/1166687735043842050

Quaresma her ne kadar böyle biri olsa bile, bu adam Beşiktaş düşmanı değil miydi??? Ona mı kaldı bunu konuşması ??? Baksın kendi dalgasına, Quaresma her ne kadarda sevmesekte bizim takımın oyuncusu ve onu biz eleştirebilir ve böyle ithamlarda bulunabiliriz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Allah korusun
Her şeyin bir bedeli var. O kadar fazla paraya anlaştığımızı düşünmüyorum. 2-2.5 gibi bir rakama anlaştığımızı düşünüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Quaresma her ne kadar böyle biri olsa bile, bu adam Beşiktaş düşmanı değil miydi??? Ona mı kaldı bunu konuşması ??? Baksın kendi dalgasına, Quaresma her ne kadarda sevmesekte bizim takımın oyuncusu ve onu biz eleştirebilir ve böyle ithamlarda bulunabiliriz.
Dikkat edersen haber değeri taşıyan kısmını dikkate aldım. Yorumu kendini bağlar. Ben öyle olduğunu düşünmüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

caner rize maçında yokmuş doru mu ?
Quaresma yarı ücrete paşaya gidiyormuş doru mu ?
rize maçının hakemi yaşar kemal uğurlu olmuş doru mu ? İlk 3 haftadan verilebilecek bütün eyyamcı hakkemleri verdiler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

gelen yok.
Daha önemlisi giden yok, gitti dediklerimizden de haber yok  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

rize maçının hakemi yaşar kemal uğurlu olmuş doru mu ? İlk 3 haftadan verilebilecek bütün eyyamcı hakkemleri verdiler.
Evet Rebocho oynuyor bu sefer  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Daha önemlisi giden yok, gitti dediklerimizden de haber yok  :tabe:

o da var tabi medeli açıklamadık daha.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Caner sakatlanmış durumu cuma belli olacakmış.
Q7 Paşa ile anlaşmış.
Uğurlumu uğursuzmu maçtan sonra görecez.