2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4278774 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Pivot özellikleri olan, arkası dönük topu alıp servis yapabilecek, Avcı'nın istediği farklı profilde santrafor ihtiyacını karşılayacak oyuncu, kendisi oldukça farklı bi oyuncudur.

https://www.transfermarkt.com.tr/hugo-almeida/profil/spieler/9824

bi an futbolu bırakmış olmasın diye korktum ama bırakmamış.
Bıkmadılar her hocada aynı geyik pivot santrfor istiyor arkası dönük oynayacak servis yapacak bilmem ne

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimiçi tolga1903

Rafinha'yı ancak tekerlekli sandalye rolünde kullanabiliriz.

Barcelona'daki tek sağlıklı senesinde (2016-17) bile Arda'nın yedeğiydi bu adam. Onun dışındaki senelerde de çok ağır sakatlıklarla boğuştu

Uzak durmamız lazım, ben Fernandes'i bile tercih ederim

İlla birini almak zorunda değiliz ya. Şöyle açayım rafinha evet sakatlık riski çok büyük oyuncu ve maliyeti de az olmayacak gelmesin diyene saygı duyarım. Ama fernandes ne oluyor şimdi şu saatten sonra? Bana bu adam leş gibi futbol oynanan ve 10.hafta ligden kopulan dönemleri hatırlatıyor. 33 yaşında ve son vurgunu, 20'li yaşlardaki hali bile çekilebilir değildi 3 kişinin içine girer show yapar boştaki arkadaşını görmez atak katiliydi bu herif 10 dakikalık skills videolarıyla gaza gelen genç arkadaşlar var da o iş öyle değildi. 26 yaşında mı neydi geldiğinde kimse inanamamıştı o paraya nasıl geldi diye anladık sonra neden bıraktıklarını. Takım gencleşti derken bu adama senelik nereden baksan 10 milyon lira verecek durumumuz yoktur umuyorum bizim. Net olarak bu sene bizimle adı geçen tüm oyuncular içinde en negatif baktığım oyuncu bu.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erman1903

:) Eh defalarca dedik Lemina çok pahalı diye.

Ufukta bir İtalyan orta saha görüyorum...

Çevrimdışı levitate

Lemina Real Betis kiralamış 20 milyon Euro zorunlu opsiyonla  :tabe:

https://twitter.com/AficionBetis/status/1166467072177659904
HAAAAAAAAAAAAAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIR
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Lemina Real Betis kiralamış 20 milyon Euro zorunlu opsiyonla  :tabe:

https://twitter.com/AficionBetis/status/1166467072177659904
Maaşı da en az 3.5'tur.

Neyse, daha gerçekçi hedefler kovalayalım.

Çevrimiçi tolga1903

:) Eh defalarca dedik bu adam çok pahalı diye.

Ufukta bir İtalyan orta saha görüyorum...

Getir abi şu danilo cataldi'yi kurtulalım şu fernandes gökhan inler muhabbetinden ya. Bir kere izlemedim adamı ona rağmen daha cazip geliyor fernandes isminden

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Sen kal biz gidelim Fernandes :D

Çevrimdışı levitate

e bu herif madem betisi istiyordu neden tüm "kam 2 beşiktaş" yorumlarını beğendi hrr
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Sen kal biz gidelim Fernandes :D

Fernandes sen gelme de ben gitmeye razıyım:)

Çevrimdışı tuncaboylu

İlla birini almak zorunda değiliz ya. Şöyle açayım rafinha evet sakatlık riski çok büyük oyuncu ve maliyeti de az olmayacak gelmesin diyene saygı duyarım. Ama fernandes ne oluyor şimdi şu saatten sonra? Bana bu adam leş gibi futbol oynanan ve 10.hafta ligden kopulan dönemleri hatırlatıyor. 33 yaşında ve son vurgunu, 20'li yaşlardaki hali bile çekilebilir değildi 3 kişinin içine girer show yapar boştaki arkadaşını görmez atak katiliydi bu herif 10 dakikalık skills videolarıyla gaza gelen genç arkadaşlar var da o iş öyle değildi. 26 yaşında mı neydi geldiğinde kimse inanamamıştı o paraya nasıl geldi diye anladık sonra neden bıraktıklarını. Takım gencleşti derken bu adama senelik nereden baksan 10 milyon lira verecek durumumuz yoktur umuyorum bizim. Net olarak bu sene bizimle adı geçen tüm oyuncular içinde en negatif baktığım oyuncu bu.
Fernandes için konuşulan rakamlar 1.1 milyon Euro, 1+1 yıllık sözleşme deniyor. Şartlar buysa, Fernandes'e hayır demem.

Ama medyaya başta hep az söyleniyor. 1.5 milyon Euro 2+1 yıllık sözleşme olabilir o. Ona da evet demem, belki derim.

Fernandes sen gelme de ben gitmeye razıyım:)
Aynen

Çevrimdışı MUSTAFA_

e bu herif madem betisi istiyordu neden tüm "kam 2 beşiktaş" yorumlarını beğendi hrr
Sabah da paylaşırken yazdığım gibi etkileşim kasıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Arthur Dayne

Çevrimiçi tolga1903

Fernandes için konuşulan rakamlar 1.1 milyon Euro, 1+1 yıllık sözleşme deniyor. Şartlar buysa, Fernandes'e hayır demem.

Ama medyaya başta hep az söyleniyor. 1.5 milyon Euro 2+1 yıllık sözleşme olabilir o. Ona da evet demem, belki derim.

E abi mehmet topal'ı alsaydık şartları uygun her oyuncuya okeysek. Hiç değilse hava hakimiyeti falan yaratırdı takım defansına direnç katardı. 500 bin euro'ya dahi gelirim dese şahsen getirmem bunu başkan da mümkünse verdiği parayı haram ettiği oyuncuyu 33'ünden sonra sokmasın kapıdan.

Çevrimdışı 38life

Üstünkörü yapılmıştır özellikle dizilimi göstermek istedim. Tabii ki farklı yönlere koşular var, bunu biraz da oyuncuların tarzları belirliyor. Formasyon görsellerinde illa bir yere koymak gerekiyor oyuncuları, mesela FM'de de iç forvetleri direk kanatla aynı yere koyuyorsun çoğundan daha bile ilkel gözüküyor.

Özille Mkhitaryan direkt amc özellikleri olan adamlar. İlk paylaşırken ben de iç forvetlerden birini bu tarz adamlardan seçtiğini söylemiştim. Elinde olsa Apo hoca da koyar böyle birini, ısı haritası da atla deve fark etmez. Biraz da imkan meselesi.

Bence ısı haritası baya fark ediyor. Özille Mkhitarian'ın özellikle orta yuvarlakta ve çevresinde gösterdikleri varlık bence önemli. Ben Emery'nin oyununu formasyona dökecek olsam baklava olarak tanımlardım. O oyunculara iç forvet demezdim pek. İç forvet Salah Mane Sterling. Avcı biraz daha pep gibi. Ama dediğim gibi uzak şeyler değil, geçişleri kolay taktikler. Zaten artık bu seviyede taktikler kalıplaştırılamayacak kadar komplike.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugünlük bu kadar kötü haber yeter. İyi geceler   :uyucam:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Sabah da paylaşırken yazdığım gibi etkileşim kasıyor  :tabe:
vay hain vay
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Sana da 100 binlerce kez aynı cümle gönderilse sen de beğenirsin.

Çevrimdışı levitate

Sana da 100 binlerce kez aynı cümle gönderilse sen de beğenirsin.
yok be abi costa'ya kaç milyon tane attılar adam takmadı bile

bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

E abi mehmet topal'ı alsaydık şartları uygun her oyuncuya okeysek. Hiç değilse hava hakimiyeti falan yaratırdı takım defansına direnç katardı. 500 bin euro'ya dahi gelirim dese şahsen getirmem bunu başkan da mümkünse verdiği parayı haram ettiği oyuncuyu 33'ünden sonra sokmasın kapıdan.
Mehmet Başakşehir'de 2'den aşağı almıyordur tahminimce.

Kaldı ki bize odun adam lazım değil, topu alıp iyi dağıtacak bir oyuncu grubuna sahip olmak istiyoruz. O yüzden 6 ve 8 adayları hep teknik isimler

Çevrimdışı 38life

yok be abi costa'ya kaç milyon tane attılar adam takmadı bile

Eee herkes Costa değil.

Çevrimdışı cursedofdragon

bende yattım elimiz de ki medeli de sattık yeni oyuncu almadan transfer sezonu bitiyor maç günü geliyor ne halt edeceğiz bakalım.

Çevrimiçi tolga1903

Mehmet Başakşehir'de 2'den aşağı almıyordur tahminimce.

Kaldı ki bize odun adam lazım değil, topu alıp iyi dağıtacak bir oyuncu grubuna sahip olmak istiyoruz. O yüzden 6 ve 8 adayları hep teknik isimler

Bakalım abi ne gösterecek zaman. Yapacağımız maia, santrafor ve yerli bir stoper alıp kapamaktı çorba oldu yine her şey. İşin garibi gelen giden de yok nasıl kotaracaklar şu dönemi çok merak ediyorum. Ama bu fernandes'in bize yararından çok zararı olacak gibi his var içimde umarım ben haksız çıkarım.