2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4283958 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Arthur Dayne

Çevrimdışı 38life

Emery maç içinde birçok taktik deniyor ama.Hunter hocamın kafasında belli bir plan var bence

Zaten öyle bir taktik kullanıyorsan varyasyonun çok olmak zorunda. Ama genel olarak fazla sayıda orta saha oyuncusu kullandığı için söylüyorum.

Çevrimdışı sozkul

Oğuzhan'a da kız gibi vuruyor dedik direğe yapıştırdı topu göztepe maçında :D Eskiden kaleciye pas olarak giderdi şutları yaramış bu aşk  :ok:

Nihayet! Oğuzhan ile ilgili son mesajlarının hepsinde acımasızca dalga geçiyordun çocukla, Sonunda olumlu bişey söyledin.
Çocuk duygusalım diyor. İşte böyle biraz moral verin, ya burayı okuyorsa?   :super:

Çevrimdışı tangaz

Abi helal olsun hergün tartışılacak bir konu buluyorsun  :lol:

aslında ben net bilgiler veriyorum ama biriniiz liverpool kadrosu vasat  :D der diğeriniz yaş hesaplamayı bilmez :D

ben napiim, kurs mu açsam uzaktan eğitim forumda napsam bilemedim ki  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı worns

Bugün iyi duyum yaptı. Fernandes Tr'ye bir yere imza atacak belli bence haberler daha çok ortalığı kızıştırmaya ve maksimum sözleşme almaya yönelik.

Biz Maia'yı alalım da Fernandes bonus olarak geliyorsa gelsin. Gelmese de olur.

Oyuncu aslında çok formdan düşmüş sayılmaz ama az çok tanıdığımız adam yazı komple yatarak geçirmiş olabilir. Gelir de ne zaman katkı vermeye başlar şaibeli. Pek istemiyorum esasen.

Çok yazdık ama tekrar etmeden duramıyorum. :) Maia doğru isim. Bir biçimde bitirilsin o transfer.

Wagner, Burak'ın arkasında beklemek için fazla lüks olabilir. Severim aslında oyuncuyu ama daha düşük profilli bir şey bekliyorum o bölgeye.

Çevrimdışı Erman1903

Alaaaaaaaaah gelmiyor be, işte bu çok şükür. Ama yine de bunu Türkiyeye kakalamadıkları sürece rahat olamayacağım.

Ben severim Fernandes'in futbolunu ama son güne kadar bekleyip en yüksek ücrete imza atacak tarzda birisi yani adamı tanımayan yok. 1.1M diye paylaşan duyumcular kapatsın gitsinler dükkani ne diyeyim ki mümkün mü böyle bir şey yahu...

Çevrimdışı tangaz

acaba kadrodaki quaresma boşluğunu fernandesle mi doldurmayı planlıyoruz :fkr:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

rokonun son durum nasıl eskisi gibi vurucu mu yoksa sakatlığı hala geçmedi mi :evillol:

Çevrimdışı KARA BOĞA

Cincona gitsin, Paragöz babel ile birlikte oynasın. Yaşları da aynı sayılır.
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı tuncaboylu

şubat 86 doğumlu adam şuan 33 yaşında şubat 2020 de 34ü bitirecek 34 yaşındayım diyecek 35den gün almaya başlayacak  :bandit:

sonuç olarak yaşlı
Love gelirken ben bu hesabı yaptığım için epey gülmüştünüz diye hatırlıyorum.

Çevrimdışı worns

Pivot özellikleri olan, arkası dönük topu alıp servis yapabilecek, Avcı'nın istediği farklı profilde santrafor ihtiyacını karşılayacak oyuncu, kendisi oldukça farklı bi oyuncudur.

https://www.transfermarkt.com.tr/hugo-almeida/profil/spieler/9824

bi an futbolu bırakmış olmasın diye korktum ama bırakmamış.

Çevrimdışı autopsy

Rica etsem birisi bir özet yapabilir mi şimdi çıktım mesaiden ?
Ne Fernandes'i, Maia iptal mi ? Dorukhan gidiyor mu ? Gökhan İnler ne alaka ?
Beynim yandı.

Çevrimdışı tuncaboylu

maia + manuel olabilir aslında rotasyon açısından fernandes layiçi yedekler layiçi sağ açığa atarsın filan
Ben de böyle düşünüyorum.

Çevrimdışı tangaz

Love gelirken ben bu hesabı yaptığım için epey gülmüştünüz diye hatırlıyorum.

ee sen de bi gülücük koyaydın ileti sonuna  :D

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ben severim Fernandes'in futbolunu ama son güne kadar bekleyip en yüksek ücrete imza atacak tarzda birisi yani adamı tanımayan yok. 1.1M diye paylaşan duyumcular kapatsın gitsinler dükkani ne diyeyim ki mümkün mü böyle bir şey yahu...

Doymuş futbolcular bizde pek bir şey yapmıyor, fernandeste hırslı biri değildi. Hocaya hiç bir türlü uymayacağını düşünüyorum ne 6da ne 8de ama diyelim ki uyuyor, yani bu adam değil miydi bizi yüzüstü bırakıp giden, bu taraftar ona taparken, tv programlarına çıkıp twit okuturken pişmiş kelle gibi sırıtıyordu. Maç sonraları bar falan takılmacaları söylemiyorum bile. Özet allah korusun inşallah gelmez, menejer oyunu olduğunu da hissetim zaten ama murat özen diyince daha da rahatladım.

Çevrimdışı tangaz

Ben de böyle düşünüyorum.

1+1 ve 1,1 ise ok aksi halde gerek yok derim ama 1,1e ikna olacağına inanmadım pek

Çevrimdışı caner.eryigit

Forvet nerede forvet. Orta saha da çok bilgi kirliliği var

Çevrimdışı tangaz

bence bilgi kirliliği sadece g.inler diğerleri masada hangini çözebilirlerse alacaklar

Çevrimdışı Erman1903

Zaten öyle bir taktik kullanıyorsan varyasyonun çok olmak zorunda. Ama genel olarak fazla sayıda orta saha oyuncusu kullandığı için söylüyorum.

Formasyon aynı zaten ama seviye farkından doğan büyük bir farklılık var. + İç forvetlerden birini genelde üretici tarzda adamlardan seçiyor gibi. Bence hocanın kafasındaki sistem de bu şekilde, biraz daha oyuncularımıza göre kişiselleştirilmiş light bir versiyonunu oynayacağız.

Çevrimdışı 38life

Formasyon aynı zaten ama seviye farkından doğan büyük bir farklılık var. + İç forvetlerden birini genelde üretici tarzda adamlardan seçiyor gibi. Bence hocanın kafasındaki sistem de bu şekilde, biraz daha oyuncularımıza göre kişiselleştirilmiş light bir versiyonunu oynayacağız.

Formasyon aynı derken? Hangi takımla?

Çevrimdışı tuncaboylu

1+1 yıllık sözleşme
1.1 milyon euro senelik
Bonservis yok, imza parası da yok.

Yarın gelsin başlasın.

Galatasaray da devrede diyorlar, bu şartlarda bize geliyorsa yarını bekletmeden bugün başlasın.

Galatasaray'ın önünü de kapatmış oluruz, bu şartlarda başka iyi adam alamazlar.

Çevrimdışı Erman1903

Eğer forvet alma planımız var ise heyecana gerek yok. Oraya alacağımız adamı belirleyici unsur 6 numaraya ayıracağımız bütçe olacağı için bekliyoruz. Forvet çok önemli ama aradığımız gibi 6 bulmak epey daha zor bir iş.

Çevrimdışı caner.eryigit

bence bilgi kirliliği sadece g.inler diğerleri masada hangini çözebilirlerse alacaklar
Ne yapacakmışız inler fln Allah aşkına ya.
Yrn birşeyler olacak hissediyorum. Ama forvet konusu aklıma gelince bir titreme geldi şimdi

Çevrimdışı tangaz

Galatasaray da devrede diyorlar, bu şartlarda bize geliyorsa yarını bekletmeden bugün başlasın.

Galatasaray'ın önünü de kapatmış oluruz, bu şartlarda başka iyi adam alamazlar.

gs birilerini yollamadan alabilemez sanki 13-14 yabancıları var daha falcao gelecek  :kop: