2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4278669 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Erman1903

Dnipro'da 1 sene pik yapması avrupada başarılı olması herkesi çok etkiledi bizim yönetimi dahil ona kandı herkes.

O adam belki de Dnipro'da kalsaydı iyi sezonlar geçirmeye devam edecekti. FM profilinde baya sıkıntılar görüp paylaşmıştım burada ama hepsi bir yana Ukraynalı futbolcu transferine pek sıcak bakan birisi değilim.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hayır inanmak istemiyorum geçen seneki yönetim : kono+ fernandesi alır gelirdi
bu seneki yönetim : nkodu+ maia

bunları yapıcak, öyle olmazsa  :bawling:

Çevrimdışı 38life

Çıkan transfer haberlerini okuyunca "bu sezon Unai Emery tarzı bir taktikle mi oynayacaz acaba" demeden edemiyorum.

Çevrimdışı Arthur Dayne

yoo büyütmüyorum evet 35den gün alacak ama bu onu 35 yapmayacak ki 34 sonuçda
Abi helal olsun hergün tartışılacak bir konu buluyorsun  :lol:

Çevrimdışı gokhantr

koskoca devletin kanalında çalışıp bukadar bağlantısı zayıf olan başka adam yoktur badem de n başka sanırım... twitter da milletin yazdığını alıp kopyalayıp yazıyor... çok ilginç... müsbet  bir tane transfer haberi yok sanırım...

erectile dysfunctıon

minnoş

Çevrimdışı FedericoGiunti

Fernandes gelirse orta sahaya akıl ve akıcılık katacaktır. Maia+Fernandes güzel olacak gibi duruyor. Ben isterim gelsin yarın başlasın.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Şiir de yazıyordur gitar çalıp aşk şarkıları da söylüyordur romantik çocuk. Eski sevgilisinin ask acısını 2 yılda zor atlattı bu yeni kız da terk ederse futbol hayatı biter :D

Oğuzhan'a da kız gibi vuruyor dedik direğe yapıştırdı topu göztepe maçında :D Eskiden kaleciye pas olarak giderdi şutları yaramış bu aşk  :ok:

Çevrimdışı Erman1903

6 diyemeyiz belki ama Emre görevini üstlenmesi için aldık diye düşünüyorum Fernandes'i. Yapar da o işi. Orta saha için başka yabancı oyuncu alacağımızı pek sanmıyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kime sorunlu dediysek sırayla geri alıyoruz. O dönem Fikret Orman da yöneticiydi üstelik. Bonservis kazandırmadan gitmesinden sonra denilenleri hatırlatmak lazım. Yapılan hamlenin mantıklı bir tarafını görmüyorum. Antreman yapmamış hazır olmayan bir oyuncu neden alınmak istenir? Bu transfer dışında bir de Gökhan İnler hamlesi var ki Başakşehir'de bile oynamamış adamı neden yedek olarak almak istiyoruz? Birileri yine cebini mi doldurmak istiyor? Yapılan planlama bu mu? Bu hamlelere kim karar veriyor?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

Çıkan transfer haberlerini okuyunca "bu sezon Unai Emery tarzı bir taktikle mi oynayacaz acaba" demeden edemiyorum.
"unai emery tarzı bir taktiği" azıcık açıklarmısın abi :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı haluk.m

Simaoya laf yok, simao bu çetenin içindeki en yararlı ve en sevdiğim adamıydı.
Ayrıca yazmamalarının sebebi içlerine bu gol kaçması

performansı:https://www.transfermarkt.com.tr/simao/leistungsdaten/spieler/8019/plus/0?saison=2010
https://www.transfermarkt.com.tr/simao/leistungsdaten/spieler/8019/plus/0?saison=2011

Nartallo'da gelsin o zaman  :evillol:

Zamanında beklentinin altına kalmış, disiplin problemli oyuncuları seviyoruz anlaşılan.   

Quaresma  :ok:

Burak Yılmaz  :ok:

Nihat Kahveci  :ok:

Fernandes  beklemede.

Gökhan İnler beklemede.

Genelde dönenler 1 sezon iyi oynadıktan sonra geldiği yeri hatırlayıp salıyor kendini. Umalımda Burak ve gelecekler salmasın.

Bu arada Gökhan İnler'i antrenör yapmak için alıyorsak Abdullah hocaya 12m TL verip üstüne Gökhan'a para vermek komik  :kop:  (o yüzden yalan haber olduğunu düşünüyorum)

Çevrimdışı cursedofdragon

Fernandes in Türkiye temsilcisi

Çevrimdışı Erman1903

Bana göre eğer Fernandes'in üstüne yabancı 6 transferi yapacaksak ki hiç sanmıyorum; Maia ve Lemina transferlerinin yattığını buradan duyurayım.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2019, 23:43:48 Erman1903 ]

Çevrimdışı Arthur Dayne

Eğer maia'yı alacaklarsa,üstüne fernandes ilaç olur.Adamı öyle bir gömmüşsünüz ki sanki baki mercimek'i geri getiriyoruz.Maia-ferdi-adem çok iyi olur orta saha için.

Çevrimdışı cursedofdragon

Eğer maia'yı alacaklarsa,üstüne fernandes ilaç olur.Adamı öyle bir gömmüşsünüz ki sanki baki mercimek'i geri getiriyoruz.Maia-ferdi-adem çok iyi olur orta saha için.

bademe göre

inler,fernandes geliyor orta sahadan biri gidiyor.muhtemelen o isim dorukhan

33 fernandes
35 inler

Çevrimdışı Erman1903

bademe göre

inler,fernandes geliyor orta sahadan biri gidiyor.muhtemelen o isim dorukhan

33 fernandes
35 inler

İnler gidişine üzüldüğüm adamlardan biriydi ama geri alacağımızı hiç sanmıyorum. Fernandes gelmiş olabilir ama 1.1 Milyona biraz zor, hatta imkansız.

Çevrimdışı 38life

"unai emery tarzı bir taktiği" azıcık açıklarmısın abi :D

Kanatsız taktik, bekler kanat görevi görüyor. Orta saha kalabalık. Avcı oynamaz böyle bir sistemi muhtemelen ama o kadar çok orta saha haberi çıkıyor ki insanın aklına bu geliyor.

Çevrimiçi Savaş

1+1 yıllık sözleşme
1.1 milyon euro senelik
Bonservis yok, imza parası da yok.

Yarın gelsin başlasın.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Kanatsız taktik, bekler kanat görevi görüyor. Orta saha kalabalık. Avcı oynamaz böyle bir sistemi muhtemelen ama o kadar çok orta saha haberi çıkıyor ki insanın aklına bu geliyor.
Emery maç içinde birçok taktik deniyor ama.Hunter hocamın kafasında belli bir plan var bence

Çevrimdışı Erman1903

Piyasadaki oyuncuların hepsinin haricinde sürpriz birinin gelme olasılığı çok yüksek.

Çevrimdışı levitate

aslında oynayabilir takım müsaaaait gibi
bipbipbupbup

Çevrimdışı KARA BOĞA

Fernandes'in ayrilisi pek iyi olmamıştı, bizle sözleşme yenilemedi ve kurus kazandırmadan l.moskova,'ya imza attı

Adamın Beşiktaş'a bonservis kazandırma gibi bir görevi yok ki. Satma fırsatı varken yönetimin acemilik dönemine denk geldi, satmadı.
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1166448432686477313

Alaaaaaaaaah gelmiyor be, işte bu çok şükür. Ama yine de bunu Türkiyeye kakalamadıkları sürece rahat olamayacağım.