2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 73 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4283716 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi levitate

kim ne sallıyopr ?
d u y u m c u l a r

3 günde 10 adam geldi bunlara göre
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

evet katılıyorum sadece yönetim değil medya da kontrol ediyor bizim yazdığımız isimler ertesi günü basına düşüyor hiç ortalıkta yok iken :D  :evillol:

Yönetimden okuyanların olduğunu tahmin ediyorum,+ Apo hocanın yardımcılarından birine baktırıyor olması da muhtemel.

Çevrimdışı cursedofdragon

d u y u m c u l a r

3 günde 10 adam geldi bunlara göre

boşver son 145 saat tadını çıkart :D

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Fernandes'in ayrilisi pek iyi olmamıştı, bizle sözleşme yenilemedi ve kurus kazandırmadan l.moskova,'ya imza attı. Başkanın geri alacağını zannetmem. Yaşı gecmis adam hiç bir kulüp istemedi demek kendisini bize yamamaya çalışıyor.
Portekiz çetesinin son üyesini daha yeni yolcu ediyoruz, eski alemciye hiç gerek yok.

Quaresmasından daha kurtulamadık, durun abi şu adamı uzak tutun. Bıkmadınız mı alemci adamdan. Neyse ki yalandır, başkan burdayken kulübe falan girmez.

Habere bak  :)

Rafinha Barcelonadan bonservisini alıp gelecek Beşiktaş imza ücreti verecek diyor. Rafinha daha önce gelip şehri gezmiş çok beğenmiş bize gelmek istiyormuş. (via. Kartal Yiğit)

Valla rafinhahı istemiyordum, fernandesten sonra o kadar tatlı geldi ki gözüme. Tabi maia + rafinha olmak koşuluyla.

Yönetimden okuyanların olduğunu tahmin ediyorum,+ Apo hocanın yardımcılarından birine baktırıyor olması da muhtemel.

olabilir  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tam da transfer dönemi iyi mi geçiyor diyordum ki olanlar oldu yine  :money:

TRT Spor muhabirleri Fırat ve Aydemir'in dediğine göre Dorukhan'ı iyi bir paraya satıp, Fernandes + Maia + Gökhan İnler orta sahası yapmak planlanıyormuş.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Koa_lAA

Yunus Emre Dökmeci :D ben karşıydım o transfere.
yok @Yunus Emre Dökmeci idi :D

dövmelerinde dolayı istiyordu aslında bir kamp yese düzelirdi diyordu halen bir kamp yese düzeleceğini düşünüyor olabilir :D

Ben fabriyi çok istemiştim millet 1 sene oynamamış kaleci ile ne işimiz var diyordu ben beğenmiştim sağolsun yanıltmadı  :bandit:

doğru  :ok: burda yaza yaza zorla aldırmıştı adamı... buranın etkisi var olabilir...

🔥🔥🔥

Beşiktaş, Fernandes’i transfer edince, Maia iptal sananlar var..

Maia’yla da anlaşma tamam..
Gökhan İnler’le orta saha rotasyonu için görüşülüyor..

3 orta saha geliyorsa, o mevkiiden 1 ayrılık daha olabilir..

via : badem

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

herkes birşey sallıyor maşallah

sosyalkartal da geldi bugün sallamaya ama yarım bıraktı gitti.  :D

boşver son 145 saat tadını çıkart :D

Tam böyle tad değilde az çok oh ulan falan diyecez, keyifle ortasaha forvet beklicez, hop bi anda fernandes falan. Adam da keyif mi bırakıyorlar  :lol: Yaşlı hakkını forvette kullansınlar, ortasaha gibi özellikle avcı hocanın ortasahası için yaşlı adam gitmez (emre başka 20lik gibi oynuyordu oynarken, fernandes ya da o yaşlardaki bir başkası kolay kolay o performansı vermez).

Çevrimdışı Erman1903

yok @Yunus Emre Dökmeci idi :D

dövmelerinde dolayı istiyordu aslında bir kamp yese düzelirdi diyordu halen bir kamp yese düzeleceğini düşünüyor olabilir :D

Ben fabriyi çok istemiştim millet 1 sene oynamamış kaleci ile ne işimiz var diyordu ben beğenmiştim sağolsun yanıltmadı  :bandit:

Fabri transferinde burada değildim, FM 2012'nin efsane kalecilerindendir Fabricio. geldiğinde çevremdekilere biliyorum çok iyi adam falan diyordum ben de.

Tolga reise kafayı takmıştı herkes o dönem. King Kong videosu acayip bir etkisi olmuştu onu da gözardı etmemek lazım :)

Çevrimdışı Koa_lAA

koskoca devletin kanalında çalışıp bukadar bağlantısı zayıf olan başka adam yoktur badem de n başka sanırım... twitter da milletin yazdığını alıp kopyalayıp yazıyor... çok ilginç... müsbet  bir tane transfer haberi yok sanırım...

Çevrimdışı haluk.m

Simao'yu yazmıyorlar acaba bir sorun mu var ?   :kop:

Fabri transferinde burada değildim, FM 2012'nin efsane kalecilerindendir Fabricio. geldiğinde çevremdekilere biliyorum çok iyi adam falan diyordum ben de.

Tolga reise kafayı takmıştı herkes o dönem. King Kong videosu acayip bir etkisi olmuştu onu da gözardı etmemek lazım :)

Dnipro'da 1 sene pik yapması avrupada başarılı olması herkesi çok etkiledi bizim yönetimi dahil ona kandı herkes.

Dorukhan gidiyorsa

Mehmet özcan-lemina-maia favorim
mehmet özcan-rafinha-maia ikinci favorim

Maia gelmiyorsa yada başka takımla anlaşmışsa

mözcan-lemina-ganalos
mözcan-rafinha-maia

Asla istemediğim oyuncular : G.İnler ve Fernandes

Çevrimiçi levitate

Tam da transfer dönemi iyi mi geçiyor diyordum ki olanlar oldu yine  :money:

TRT Spor muhabirleri Fırat ve Aydemir'in dediğine göre Dorukhan'ı iyi bir paraya satıp, Fernandes + Maia + Gökhan İnler orta sahası yapmak planlanıyormuş.

net sallıyor

başkan "aldığı para haram zıkkım olsun" dedi niye geri getirsin bu herifi allah aşkına?

hem yaz boyu yaptıklarımızın tersinde hamle hiç gerçekçi gelmiyor.

maia/lamina/rafinha üçlüsünden birini (dorukhan giderse ikisini) alır, forvet olarak abou'yu getirir, şu sloven arkadaşla anlaşır transferi kapatırız.

ki şahsen ben maia'nın hazır olduğunu ama yönetimin lemina'yı sonuna kadar zorladığını düşünüyorum. demek ihtimal var ki maia'yı hemen açıklamadılar
bipbipbupbup

Tam böyle tad değilde az çok oh ulan falan diyecez, keyifle ortasaha forvet beklicez, hop bi anda fernandes falan. Adam da keyif mi bırakıyorlar  :lol: Yaşlı hakkını forvette kullansınlar, ortasaha gibi özellikle avcı hocanın ortasahası için yaşlı adam gitmez (emre başka 20lik gibi oynuyordu oynarken, fernandes ya da o yaşlardaki bir başkası kolay kolay o performansı vermez).

39 yaşında emre nasıl oynuyor 33 yaşında fernandes de gayet güzel oynar :D Ayrıca 1+1 deniyor beğenmezsen seneye yolla :D  maaşıda uygun :D

başka yaşlı almasınlar artık yeter.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

koskoca devletin kanalında çalışıp bukadar bağlantısı zayıf olan başka adam yoktur badem de n başka sanırım... twitter da milletin yazdığını alıp kopyalayıp yazıyor... çok ilginç... müsbet  bir tane transfer haberi yok sanırım...

Haklısın olup olabilecek en kof adamlardan biri. Bi de müdür yaptılar bunu gram ilerleme yok. Daha ilk duyurduğu bi haber görmedim twitter başında f5'e basıyor sürekli gelen haberi kopyalayıp yapıştırıyor.

Çevrimiçi levitate

sosyalkartal da geldi bugün sallamaya ama yarım bıraktı gitti.  :D
hadi bizde ortak hesap açıp sallayalım :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

bu nasıl tarih hesaplama yav :D

Adamın yaşını yükseltmek için resmen haksızlık :D

34 yaşında ki adam 35 den gün almaya başladım 36'ya göz kırpmaya başladım diyecek hatta :D
doğduğundan sonra geçen süre  33 yıl 6 ay olmuş şubatta 34 seneyi doldurmuş oluyor.kadın yaşı hesaplar gibi hesaplama :lol:

Simao'yu yazmıyorlar acaba bir sorun mu var ?   :kop:

Simaoya laf yok, simao bu çetenin içindeki en yararlı ve en sevdiğim adamıydı.
Ayrıca yazmamalarının sebebi içlerine bu gol kaçması

performansı:https://www.transfermarkt.com.tr/simao/leistungsdaten/spieler/8019/plus/0?saison=2010
https://www.transfermarkt.com.tr/simao/leistungsdaten/spieler/8019/plus/0?saison=2011
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2019, 23:17:56 Sir Alex Ferguson ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sadece transfer döneminin bitmesini bekliyorum. Umarım bu gün duyduklarımızın aslı çıkmaz  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

net sallıyor

başkan "aldığı para haram zıkkım olsun" dedi niye geri getirsin bu herifi allah aşkına?

hem yaz boyu yaptıklarımızın tersinde hamle hiç gerçekçi gelmiyor.

maia/lamina/rafinha üçlüsünden birini (dorukhan giderse ikisini) alır, forvet olarak abou'yu getirir, şu sloven arkadaşla anlaşır transferi kapatırız.

ki şahsen ben maia'nın hazır olduğunu ama yönetimin lemina'yı sonuna kadar zorladığını düşünüyorum. demek ihtimal var ki maia'yı hemen açıklamadılar
üçlüsünden biri demişim ama ikisi olacak sanırsam içime doğdu :D

dorukhan reyiz gidici gibi :(
bipbipbupbup

Sadece transfer döneminin bitmesini bekliyorum. Umarım bu gün duyduklarımızın aslı çıkmaz  :money:

almeida mesaj göndermiş beni de alın demiş benim neyim eksik demiş :D

çete tamamlanıyor ben niye yoğum demiş :D

Dnipro'da 1 sene pik yapması avrupada başarılı olması herkesi çok etkiledi bizim yönetimi dahil ona kandı herkes.

Tolga o kadar kötüydü ki ayrıca bizim genk maçında yaşadığımız açılmamasından dolayı tramva olayından dolayı ve aynı kulvarda bu performans bizi etkiledi. Kaleye sen ben geçsek dida gibi gözükecektik.