2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4283915 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Santrafor olarak Mevlüt Erdinç'i mi denesek acaba.

Hem yerli statüsünde, hem de geçen sene Antalya'da fena oynamamış.

gs istiyormuş.

vasat birisi oraya gitsin.

ayrıca 32 yaşında.

Siyah beyazlılarda Gary Medel ile yolların ayrılmasının ardından gözler orta saha transferine çevrildi.

Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Southampton'ın 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Mario Lemina için rakip çıktı.

As'da yer alan haberde, Gabon'lu oyuncu için bu Real Betis'in de devreye girdiği yazıldı.

İngiliz ekibinin, Lemina'yı zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği belirtildi.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com DIŞ HABER

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

o zaman genç getirmek lazım 31 yaşında ki adamlara bakmak doğru değil.

Genç bu profilde ve yedeklik yapacak bu saate adam bulmaları kolay değil. Bu tür profilde olanları ya kulüpleri yedekte tutuyordur ya da kiralamıştır bile. Varsa isim gelsin değerlendiririz, ama şuan çıkan listede çıkan fiyat/performans ürünü olabilecek tek adam bu oldu. 2 yıllık sözleşmeye kimse hayır demez, zaten seneye burak artık komple biter ve yeni forvet gelir.

Çevrimdışı worns

https://www.transfermarkt.com.tr/adam-szalai/profil/spieler/39106

Bu adamı alsaydık ya işte bi ara yazıp durmuştum. Mainz'a gitmiş. Farklı bir hücum opsiyonu olurdu. Yedek kaldığında da sorun olmayacak profilde bir oyuncuydu.

İsmi yazılan Sandro Wagner bunun bi üst modelidir. Ama onun yıllık ücreti filan 2. santrafor için fazla olur diye tahmin ediyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

:)

Berkay Özcan için opsiyonlu kiralık için teklifte bulunduğumuz söyleniyor. GS de oyuncu ile ilgileniyormuş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Genç bu profilde ve yedeklik yapacak bu saate adam bulmaları kolay değil. Bu tür profilde olanları ya kulüpleri yedekte tutuyordur ya da kiralamıştır bile. Varsa isim gelsin değerlendiririz, ama şuan çıkan listede çıkan fiyat/performans ürünü olabilecek tek adam bu oldu. 2 yıllık sözleşmeye kimse hayır demez, zaten seneye burak artık komple biter ve yeni forvet gelir.

bulacaksın genç birini.

yaşlı biri gelecek olduktan sonra ne yapalım 1 de idare eder biri olacak burağın arkasına olacak önüne değil.

ee seneye burak 35 yaşında aldığın adam 32 yaşına girecek.

Yanlış iş.

Ya genç bulsunlar ya bıraksınlar burak döner milli aradan sonra zaten.

Elimizde 35 yaşında adam var iken 31-32 yaşında adam getirmesinler.

Çevrimdışı Dr.Zeck

o zaman genç getirmek lazım 31 yaşında ki adamlara bakmak doğru değil.

Keske erling haland i alabilsek

:)

Berkay Özcan için opsiyonlu kiralık için teklifte bulunduğumuz söyleniyor. GS de oyuncu ile ilgileniyormuş  :tabe:

bunu ne yapacağız :alala:

https://www.transfermarkt.com.tr/adam-szalai/profil/spieler/39106

Bu adamı alsaydık ya işte bi ara yazıp durmuştum. Mainz'a gitmiş. Farklı bir hücum opsiyonu olurdu. Yedek kaldığında da sorun olmayacak profilde bir oyuncuydu.

İsmi yazılan Sandro Wagner bunun bi üst modelidir. Ama onun yıllık ücreti filan 2. santrafor için fazla olur diye tahmin ediyorum.

31 yaşında.,

Çevrimdışı MUSTAFA_

PSV Groningen'den sağ kanat Ritsu Doan'ı alıyormuş. Lens elimizde kaldı  :ebebe:

https://twitter.com/PSV_TR/status/1166411432172412928

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı karaoğlan

Santrafor olarak Mevlüt Erdinç'i mi denesek acaba.

Hem yerli statüsünde, hem de geçen sene Antalya'da fena oynamamış.

Mevlüt'ün yapacağını Umut da yapar.

bulacaksın genç birini.

yaşlı biri gelecek olduktan sonra ne yapalım 1 de idare eder biri olacak burağın arkasına olacak önüne değil.

ee seneye burak 35 yaşında aldığın adam 32 yaşına girecek.

Yanlış iş.

Ya genç bulsunlar ya bıraksınlar burak döner milli aradan sonra zaten.

Elimizde 35 yaşında adam var iken 31-32 yaşında adam getirmesinler.

Bulmuş ama yapılan teklifler kabul olmamış olabilir, forvet için yaşlılık önemli değil, burada önemli olan kalitedir. Burak milli takımdan döner de sen anlamadın abdullah avcıda söyledi burak sakatlanmasa da santrafor transferi istiyordum, burağa alternatif olabilecek farklı türden santrafordan diye. Getrisinler, parasına göre verdiği katkıyı görünce bana hak vereceksin, takımın her yeri genç olamaz, yönetim santrafor konusunda sınıfta kalmıştır bari idarelik bir şey getirsinler. Umut nayir mi çıksın genç diye ??? Umut nayirin önüne biri getiriyoruz gibi düşün.

PSV Groningen'den sağ kanat Ritsu Doan'ı alıyormuş. Lens elimizde kaldı  :ebebe:

kalmamalı bir şekilde onuda yollamak lazım maaşının yarısını filan verelim gerekirse yollayalım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bunu ne yapacağız :alala:
Ljajic'e yedek olarak düşünüyoruz herhalde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Zafer55

Belki groningen alır lensi :)

Belki groningen alır lensi :)

Groningende hollanda liginden bir sağ kanat alırsa alan takım belki lensi alır :)

Bulmuş ama yapılan teklifler kabul olmamış olabilir, forvet için yaşlılık önemli değil, burada önemli olan kalitedir. Burak milli takımdan döner de sen anlamadın abdullah avcıda söyledi burak sakatlanmasa da santrafor transferi istiyordum, burağa alternatif olabilecek farklı türden santrafordan diye. Getrisinler, parasına göre verdiği katkıyı görünce bana hak vereceksin, takımın her yeri genç olamaz, yönetim santrafor konusunda sınıfta kalmıştır bari idarelik bir şey getirsinler. Umut nayir mi çıksın genç diye ??? Umut nayirin önüne biri getiriyoruz gibi düşün.

dostum sen beni anlamıyorsun idarelik bir şey diyorsun bu yanlış diyorum sana.

İdarelik santrafor olmaz alıp geleceksin 31 yaşında ki adamı burak 34 yaşında seneye biri olacak 32 yaşında diğeri 35 yaşında.

Böyle yapacağına hiç alma güven oynasın diyorum ben mi anlatamıyorum ?

Bulamadım diye gidip çöp almanın bir mantığı yok yani milli aradan sonra burak dönüyor bu adamın bacağı kopmadı sonuçta.

Umut nayiri filan geç onu örnek vermedim zaten daha olmadı boyd'u çekersin oraya.

yönetimin gidip bir yaşlı oyuncu alacağını zannetmiyorum zaten elimizde ki 31 lik medeli 35 lik quaresma tolga 35 bütün yaşlıları yolladık gençlere yöneiliyoruz.

yüksek bonservis ücreti veriyoruz belki ancak düşük maaş veriyoruz sonunda doğru olanı yapmaya başladık.

Ljajic'e yedek olarak düşünüyoruz herhalde  :tabe:

erdem seçgin,muhayer  :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

Lens kalsın zaten, kimi alacağız kanada bi saatten sonra.

Takımda zaten 3 tane kanat var, N'koudou, Boyd ve Lens.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

dostum sen beni anlamıyorsun idarelik bir şey diyorsun bu yanlış diyorum sana.

İdarelik santrafor olmaz alıp geleceksin 31 yaşında ki adamı burak 34 yaşında seneye biri olacak 32 yaşında diğeri 35 yaşında.

Böyle yapacağına hiç alma güven oynasın diyorum ben mi anlatamıyorum ?

Bulamadım diye gidip çöp almanın bir mantığı yok yani milli aradan sonra burak dönüyor bu adamın bacağı kopmadı sonuçta.

Umut nayiri filan geç onu örnek vermedim zaten daha olmadı boyd'u çekersin oraya.

Takımın gidip bir yaşlı oyuncu alacağını zannetmiyorum zaten elimizde ki 31 lik medeli 35 lik quaresma tolga 35 bütün yaşlıları yolladık gençlere yöneiliyoruz.

yüksek bonservis ücreti veriyoruz belki ancak düşük maaş veriyoruz sonunda doğru olanı yapmaya başladık.

İdarelik santrafor derken, kafa topu alabilen uzun boylu pas dağıtabilen bir santrafor arıyoruz. Güven bunu yapamıyor, 2 maçtan beri görüyoruz. Umut nayir bir tek şuan bu profile uyuyor, hocanın da onu oynatmasının sebebi bu. Boydda bu dediğim stilde oynayamıyoruz. Bende genç transferi falan diyorum ama yok gibi gözüküyor, yani geç kalındığını söylüyorum, santrafor konusu hassastır burda fazlaca para yatırabilirsin bence, umut nayirle oynayacağımıza (hocanın istediği farklı santrafor tarzına tek uyan adam bu kadroda) biraz daha fazla para verip hatta zararda edip caicedoyu almak mantıklı diyorum. Caicedo(yada o tarz biri) 3-5 maç güven ve burağın açamadığı maçtan çıkar gol atar sana şampiyonluk getirir.

Çevrimiçi levitate

dodo giderse bu 2'si gelmez 2'side DOS.

rafinha gelsin barçadan :D
maia dos lemina değil

bu ikisi olmazsa rafinha gelir bence
bipbipbupbup

Lens kalsın zaten, kimi alacağız kanada bi saatten sonra.

Takımda zaten 3 tane kanat var, N'koudou, Boyd ve Lens.

Takımda çok kanat ve kanat oynayabilen oyuncu var.

N'koudou
Boyd
Orkan
Caner
Douglas
Ljajic
Hasic devre arası gelecek.

Lens 2.5 maaşı alıyor lens gitmeli.