2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4373503 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ne güzel vedalaşmış. Birileri gibi tag açmamış  :tabe:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1166260825771905025?
Yönetim de adam gibi vedalaşmayi tercih etseydi keşke

Bu adam kamp gördü , hoca son derece memnunum çalışmasından dedi , ligin ilk maçına ilk 11 başladı

Transfer sezonunun bitmesine bir hafta kala sen hem seni istemiyoruz de hemde kadro dışı birak , sence yönetimin muamelesi Etik mi ? Yada bize yakışan bir davranış mi ?

Madem hoca istemiyordu veya siz kadroda düşünmüyordunuz neden kampa götürdünüz , neden ligin ilk haftasında ilk 11 oynattiniz ?

Kadronda düşünmüyorsan kamp dönüşü hoca - oyuncu ve furbolcu ile toplantı yaparsın, seni kadroda düşünmuyoruz dersin , Transfer sezonunu icin yeterli sure varken vedalasirsin olur biter değil mi ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı alimm

Beşiktaş'ta Kevin Nkoudou şoku yaşandı.

N'Koudou, sabah yapılan antrenmanın son bölümünde sakatlanarak idmanı yarıda bıraktı.

Haber Kaynağı: Fanatik
yapma bee :s20: :s20:
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Atınç rotasyonu derinleştirmez. Ancak şişirir. Erdoğan Kaya'ya şans verilmesini tercih ederim. Atınç 25 yaşında olmasına karşın profesyonel maç deneyimi Erdoğan'dan çok fazla değil. :)
Yok artik o kadar da degol yani

Atınç S.L ve Uefa maçları oynadı, Ligde epey süre aldı , Bundesliga 2 de de epey süre aldı ilk senesinde abartmayalım

Erdoğan Vodafone da lig maçına çıksa eli ayağı titrer

N'Koudou, sabah yapılan antrenmanın son bölümünde sakatlanarak idmanı yarıda bıraktı.

:s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Liquidator

Vaziyet alın, akşama buralar ateşlenir. Benden söylemesi)))

Отправлено с моего MI 8 Lite через Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu adam kamp gördü , hoca son derece memnunum çalışmasından dedi , ligin ilk maçına ilk 11 başladı

Transfer sezonunun bitmesine bir hafta kala sen hem seni istemiyoruz de hemde kadro dışı birak , sence yönetimin muamelesi Etik mi ? Yada bize yakışan bir davranış mi ?

Madem hoca istemiyordu veya siz kadroda düşünmüyordunuz neden kampa götürdünüz , neden ligin ilk haftasında ilk 11 oynattiniz ?

Kadronda düşünmüyorsan kamp dönüşü hoca - oyuncu ve furbolcu ile toplantı yaparsın, seni kadroda düşünmuyoruz dersin , Transfer sezonunu icin yeterli sure varken vedalasirsin olur biter değil mi ?
yönetim eylemi senin yazdığın gibi duygusal değil, aksine bence senin yazdığın gibi yapsalar hem adamın değeri düşer hem de yerine adam bulunamazsa mutsuzluk olurdu. Yönetimsel anlamda burada en küçük bir hata yok,,

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

İnşallah kıl dönmesidir

Çevrimiçi sefaköykartali

Sanki quaresmaya temmuzda takım bul deseler tag açıp bütün transfer sezonunun içine etmeyecekti de. İlk 11 çıktığı ilk maçta Victor Ruizle kavga etmiş adam arızanın teki işte. Hoca da sivas maçındaki hareketlerini görünce istemiyorum demiştir haklı da. Q7 falan külahıma anlatsınlar. Yallah nereye gidiyorsa gitsin. Az bile.

Çevrimiçi sefaköykartali

Nkoudou story attı instadan iyiyim endişelenmeyin diye

Nkoudou story attı instadan iyiyim endişelenmeyin diye
Oh içim rahatladı biraz :hiho: :hiho:

Çevrimdışı caner.eryigit

Yaprak kımıldamıyor nerede bu transferler.2 gündür tık yok duyuma hasretiz. Atın birşeyler şöyle ortaya da biraz kendimize gelelim...

Çevrimdışı Erman1903

Yaprak kımıldamıyor nerede bu transferler.2 gündür tık yok duyuma hasretiz. Atın birşeyler şöyle ortaya da biraz kendimize gelelim...

Lemina imkansıza yakın, maliyeti çok yüksek. Çarşamba ya da Perşembe Naibi Fransadan Maia'yı alır getirir, o da pahalı gelirse plasesi hazırdır merak etmeyin.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

SENEYE  şampiyonlar ligi finalinde mağlup olan takımdan bir oyuncu alacaz..... : :money:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Ergin1903

Açıkcası maia'nın lille performansı içime sinmiyor. Lemina olsaydı  daha fazla fark yaratirdi.

Çevrimdışı Liquidator

kardeş dedim ya, akşama ateşlenir buralar))))))))) :icool:
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı tuncaboylu

Açıkcası maia'nın lille performansı içime sinmiyor. Lemina olsaydı  daha fazla fark yaratirdi.
Lille performansı içine sinecek olsa, 3 sene sonra Premier League'den kiralardık ancak.

Maia harika bir cevher, hele bu bahsi geçen fiyatlara büyük şans.

Lille gibi takım, bir oyuncuya kolay kolay 15-20 milyon Euro gömmez, örnek Yusuf Yazıcı. Adam orada iyi oynamazsa, gelmesini istemez misin bize?

Çevrimdışı caner.eryigit

Yetmez ama evet daha çok duyum daha çok habere ihtiyacımız var akşama yansın buralar...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Siyah beyazlı oyuncu Oğuzhan Özyakup, A Spor'a açıklamalarda bulundu.

İşte Oğuzhan'ın yaptığı açıklamalar:

"Buna alışmaya çalışıyoruz"

"Güzel bir kamp dönemi geçirdik. 4 senelik alışkanlıkanlarımız vardı. 4 sene sonra hoca değişince biraz farklı geliyor. Buna alışmaya çalışıyoruz. Sivas deplasmanında istediğimiz gibi başlayamadık. Kamptaki alamadığımız sonuçlar Sivasspor maçına yansıdı ama Vodafone Park'ta Göztepe maçında iyi cevap verdik."

"Çok fazla kırıldım"

"Geçen seneyi çok konuşmak istemiyorum. Benim için olumsuzdu. Bana göre hayal kırıklığı oldu. Duygusal bir insanım. Çok fazla kırıldım. İstediğimi veremedim. Özgüven çok önemlidir. Özgüven olmadığı zaman kendi özelliklerini bile sahaya yansıtamıyorsun. Sonra sezon bitti, askere gittim. Necip'le beraber yaptım. Orada düşünmek için çok vaktim oldu. Bunu değerlendirdim. 5-6 gün tatil yaptım. Asla vazgeçmemen gerekiyor. Eğer vazgeçersen çok sorun yaşarsın.Yaptıklarım ortada. Ben bir şeyleri kanıtladığım için bekelnti vardı. Geçen sene yansıtamadım. Şimdi hocamız bana güveni verdi. İlk maçı 11'de Vodafone Park'ta oynadım. Benim adıma güzel geçti. Taraftarın nasıl tepki göstereceği düşünülüyordu. Bazı oyuncular yeni olduğu için beklentiyi bilmiyordu. İnanılmaz destek vardı"

"Taraftarın bana kızma hakkı var, benim de onlara kızma hakkı var"

"Buraya Feda sezonunda geldim. Zirveyi de dibi de gördüm. Çok güzel zamanlar da çok kötü zamanlar da gördüm. Çoğu şeyi anladığım için taraftarın bana kızma hakkı var, benim de oalara kızma hakkı var. 7 senedir buradayım ve benimsedim. Kulak tıkama olayı oldu. İster istemez düşünmeden hareket edersin ve sonra pişman olursun. Bunları yaparak gelişiyorsun. Geçen sene biraz öyle geçti. Buna sahada futbolumla cevap vermem gerekiyordu. Başlangıç için Göztepe maçı iyi geçti. Bunu bütün sezona yaymam gerekiyor"

"Gol attığımda yapacağım aklımdan geçmedi"

"Depay ile menajerim ve onun da benim de mental koçum aynı. Depay'ın gol attıtkan sonra neden kulak işareti yaptığını kimse bilmez. O da bir ara ıslıklanmış. Bütün tepkilere kulağımı tıkıyorum açıklaması var. O hafta onu hep konuştuk ve bilinç altımda o kalmış. Gol attığımda yapacağım aklımdan geçmedi. Bir anda öyle gelişti. Anlık bir şeydi."

"Türkiye'de kaptanlık biraz farklı"

"Kaptan olduğun zaman saha içi ve dışında bazı olaylara müdahale etmen gerekiyor. Yurt dışında kaptan dışarıda bir şey yapamz, sahada takımı yönetir. Türkiye'de kaptanlık biraz farklı ve yük olmaya başladı. Öyle uygun görüldü. Bana soruldu. Benim için hiç fark etmez. Tamamen o sorumluluğu bırakmam gerkiyordu. Biraz bencil olup kendimi düşünmem gerekiyordu. Her şeyi düşününce kendini geliştiremiyorsun"

"Bazen yorulduğumda yer değiştiriyorduk"

"Sosa inanılmaz anlaşabildiğim bi insandı. Her şeyi konuşup paylaşıyorduk. Forvet arkası oynayan insalar kolay kaoly geriye gelmek istemez. Bazen yorulduğumda yer değiştiriyorduk. Ama bu dışarıdan da geliyordu. Dışarıda iyi anlaştığın insanla saha içinde de iyi anlaşabiliyorsun."

"Heyecanla oynayan bir insan"

"Dorukhan inanılmaz iyi bir insan ve çok yetenekli. Heyecanla oynayan bir insan. Onun adına İnşallah çok güzel olacak"

"Cenk Tosun için önemli bir dönem geliyor"

"Cenk Tosun'u özledim. Kaç sene beraber oynadık. Her gün vakit geçirince ister istemez özlüyorsun. Zor bir sakatlık atlattı. Yavaş yavaş geri dönmeye başladı. Önemli bir dönem geliyor. Çünkü oynaması gerekiyor. Çok hırslı bir insan. Sürekli oynamak istiyor. İnşallah hayırlısı olur."

"Yurt dışında bunu anlatmaya çalıştığında kolay kolay anlamıyorlar"

"Milli Takım'da 43 maç oynadım. Çok farklı bir duygu. Kulüp farklı, milli takım farklı. Hollanda Milli Takımlarında da oynadım ama bizde daha farklı. Yurt dışında bunu anlatmaya çalıştığında kolay kolay anlamıyorlar. İnşallah tekrar orada da iyi işler yapabilirim"

"Türk futbolcular adına hayırlısı neyse o olsun"

"Yabancı sınırı hakkında benim görüşüm var ama farklı yerelere çekiliyor. Türk futbolcular adına hayırlısı neyse o olsun"

"İnşallah geçen haftaki gibi desteğe devam ederler"

"İnşallah çok güzel bir sezon olacak. Futbolcu o desteği hissedince sahada çok farklı şeyler yapabiliyor. İnşallah geçen haftaki gibi desteğe devam ederler. Sahamızda cevap vermek kolay ama İnşallah deplasmanda da onlara cevabı veririz"

Haber Kaynağı: ortacizgi.com

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Ergin1903

Lille performansı içine sinecek olsa, 3 sene sonra Premier League'den kiralardık ancak.

Maia harika bir cevher, hele bu bahsi geçen fiyatlara büyük şans.

Lille gibi takım, bir oyuncuya kolay kolay 15-20 milyon Euro gömmez, örnek Yusuf Yazıcı. Adam orada iyi oynamazsa, gelmesini istemez misin bize?

Her 15-20 milyon verilen oyuncu tutacak diye bir kaide yok, Lille'de tutunamadi. Beklentileri karşılayamadı. Biz maia ile lille e gitmeden önce de ilgileniyorduk, benimde beklentilerim vardı ama sahada bu beklentileri karşılayamadı.Bu da bir gösterge, Ben o bölgede daha seri bir oyuncunun , topla dribling özelligi olan bir profilin daha fazla fark yaratacagini düsündügümden lemina'yi daha cok istiyorum. Kafamda maia ile ilgili cok büyük beklenti yok, Caner'e kizdigimiz gibi olmaz  ama fark da yaratmaz düşüncesi var. Umarim yanilirim

Çevrimdışı tuncaboylu

Her 15-20 milyon verilen oyuncu tutacak diye bir kaide yok, Lille'de tutunamadi. Beklentileri karşılayamadı. Biz maia ile lille e gitmeden önce de ilgileniyorduk, benimde beklentilerim vardı ama sahada bu beklentileri karşılayamadı.Bu da bir gösterge, Ben o bölgede daha seri bir oyuncunun , topla dribling özelligi olan bir profilin daha fazla fark yaratacagini düsündügümden lemina'yi daha cok istiyorum. Kafamda maia ile ilgili cok büyük beklenti yok, Caner'e kizdigimiz gibi olmaz  ama fark da yaratmaz düşüncesi var. Umarim yanilirim
Lille'in verdiği 15 milyon, Premier league için 50 milyon Euro anlamına geliyor yaklaşık. Adamlar ciddi bir potansiyel görmüş demek ki oyuncuda.

Demek istediğim, sen Lille'in 15 milyon Euro verdiği ve tutan adamı zaten alamazsın.

Tutmayanı alıp, tutar mı diye bakacaksın. Tutarsa 25-30 milyonluk oyuncu olur, tutmazsa aldığın paraya satarsın.

Oğuzhan Özyakup :

"Sosa çok iyi bir futbolcu ama en önemlisi çok iyi bir insan. Her şeyimi paylaşabiliyordum. Sahada bazen 'Jose çok yoruldum beni bir 10 dakika idare et' diyordum geriye benim yerime geçiyordu ben de ileri onun yerine geçiyordum."

Çevrimiçi sefaköykartali

Maia + Rafinha gelecekmiş gibi hissediyorum. Forvete de Aboubakar. Maia-Rafinha-Ljajic üçlüsü ofansif anlamda mükemmel olur ama savunma biraz zayıf kalabilir. Rafinha zaman zaman sağ kanatta da oynayabilir.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2019, 14:33:04 sefaköykartali ]