2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 76 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4289288 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi Necmi

N'koudu'yu aldık ama  :bandit:
ba yıda aldık lenside aldık bu ölçümü
n koudou nun epl de oynadığı süre 277 dakika bu da 19 maçta
adamlar hiç istemedikleri oyuncuyu sana dünya paraya bıraktılar.
böyle alabilirsin zaten.

Çevrimiçi tolga1903

kulübün yapabileceği tek şey zaten bırakmamak olur ama zorla şuraya buraya git diyemez
oyuncunun ikna edilmesi lazım. oyuncu kulüple bağlarını kopardıysa kulübün kazanacağı parayı umursamaz.
biz göndermek istediğimiz oyuncuları gönderebiliyormuyuz. iş oyuncuda bitiyor o takımda yıllarını geçirecek olan oyuncu
falcao olayında kulüp oraya değil buraya gideceksin diye zorlamıyorki satmak istemiyor sonuçta bonservisi elinde
bu hakkı var kulübün ama falcao sen gs ye değil bolognoya gideceksin deme hakkı yok. oyuncu hayır dediğinde
kulüp ya elinde tutar yada oyuncunun istediği yere satar.  o olaydada yerine oyuncu bulduğunda bırakacaktır
oyuncu bir kere kalem kırdıysa artık fayda sağlamaz. esas sorun falcao kalem kırdımı. burda gs yi istemek değil
adamın eline son bir üç yıllık ballı kontrat geçmiş değerlendirmek istiyor bir sene sonra bir yaş daha yaşlanıp belki takım bile bulamayacak
bir sene sonra iki üç yıllık kontratı kim verir ona burda koz monaconun elinde istediği gibi ip oynatır.
biz sosa olayında mecbur kalıp düşük fiyata bırakacaktık ama elimize koz geçti milan ceza almamak için mecbur kaldı istediğimiz parayı vermeye
yoksa ipleri kopartmıştık göndermeyip fifaya şikayet edecektik şimdi monaco gs ye izin verdimi görüşme yapsınlar diye
yoksa otel odalarında çekilen resimler başa bela olur monaco sağlam bir bonservis ister alamazsa gider fifaya şikayet eder
oyuncumu ayartıyorlar diye. ben rahat gördüm monacoyu elinde koz var kullanıyor gibi.eğer izin yoksa oyuncu bile r yapar.

Falcao ile şundan benzeştirdim kulübü ortaya bir direnç koyarsa oyuncunun eli kolu bağlı oluyor ne yazıkki evet kulübü "şuraya gideceksin" diye dikte edemez ama oyuncuyla takışıp bize gelmesine mani de olabilir. Oyuncunun diğer tekliflere göz ucuyla bile bakmayıp "ben Beşiktaş'ı istiyorum" demesi diğer isteyen ekipler serie a ekipleri olduğu için pek inandırıcı gelmiyor ama gerçekten böyleyse asla kaçırmayalım böyle oyuncuyu hele ki daha 22 yaşında yani yarın gelsin başlasın:)

Çevrimiçi tolga1903

iyide uzun boylu oyuncu gol yedirmezmi bu ölçü değilki  medel iyi sıçrıyor
yedirdiğine bakıyorsun çıkardıklarına neden bakmıyorsun. medeldeki sorun yükselememek değil adam sakat çıkıyor her yükselişi faul kokuyor
ceza sahasında penaltı yapma riski yüksek gg de kısa ama göztepe maçında 3-4 hava topu kesti

Abi sakat çıkmasının sebebi kısa olması işte:) 1.70'lik adam 1.85'lik adamla normal zıplasa anca aynı hizaya gelir bu da topa dokunabilmek için elini kolunu çok kullanıyor kasimpasa maçı mıydı haksız penaltı çalmışlardı adama sırf bu söylediğiniz sakat çıkması yüzünden "nasıl olsa faul yapmıştır" diye penaltı çaldı adi hakem.

Çevrimiçi tolga1903

satınalma değil lobinin sözlük tanımıdır durum. hepsini mi satın aldılar tüm mhk adamlara hizmet ediyor. atılanlar dediğin adamlardan bülo zaten kadayıfa dönmüş sanırım 2 ay evveline değin saçları her hafta boyatıyormuş görmedin mi bembeyaz olmuş ya üzüntüden beyazlamış yada kadayıflıkdan adam daha dün demedi mi 25-26 yıllık kariyerim vbvb nasıl bi atılmaysa 25 yıl çalışmış adam zaten bi yerde sgk.lı çalışsa 2. emekliliğe dönüyormuş  evet ilk hatasında biletini kesmişiz cidden.

biz dev dedik die hakemler dokunamıyor demek
burası ne türk filmi platosu ne de kenar mahallede rajon kesilen sokaklar.
bülonun tv.de işe başlamış olması bile  lobinin eylemidir.

düşmanını tanımlayamazsan kaybetmeye mahkumsun...

Yalnız varya şenol hocayla çok uğraştığı için sevmezdim ama serdar ali çelikler fena yaptı adamı vallahi helal olsun yani nezaketen falan "evet hocam haksızlık yaptılar size" diyecek sandım çat diye "hakettiniz hocam" dedi herif : :D

Çevrimiçi Necmi

satınalma değil lobinin sözlük tanımıdır durum. hepsini mi satın aldılar tüm mhk adamlara hizmet ediyor. atılanlar dediğin adamlardan bülo zaten kadayıfa dönmüş sanırım 2 ay evveline değin saçları her hafta boyatıyormuş görmedin mi bembeyaz olmuş ya üzüntüden beyazlamış yada kadayıflıkdan adam daha dün demedi mi 25-26 yıllık kariyerim vbvb nasıl bi atılmaysa 25 yıl çalışmış adam zaten bi yerde sgk.lı çalışsa 2. emekliliğe dönüyormuş  evet ilk hatasında biletini kesmişiz cidden.

biz dev dedik die hakemler dokunamıyor demek
burası ne türk filmi platosu ne de kenar mahallede rajon kesilen sokaklar.
bülonun tv.de işe başlamış olması bile  lobinin eylemidir.

düşmanını tanımlayamazsan kaybetmeye mahkumsun...
bütün hakemler değil ligin ilk yarısının sonuna doğru benmi darma dağın ettim onları
hocaları habire ceza alıyor.
kaldıki dediğin gibi lobileri var bunu sürekli şişirmezsinki dahada güçlü görünmesinler
rakibi şişirmek olduğundan daha güçlü göstermek sana bir fayda sağlamaz tersine süreli aşağılayıp zayıf göstermeye çabalarsın
mozjistmiyiz biz sürekli küçük emrah gibi takılıyoruz. sürekli ağlayanı kimse sevmez
yıllarca taraftar kurtulamadı bu huyundan şurda bile ben Beşiktaşı güçlü göstermeye çabalarken herkes
bana saldırıyor Beşiktaş zayıf deme çabasında insan kendini neden zayıf gösterir hayvanlar bile bir rakiple karşılaştığında kendini
şişirir daha büyük ve güçlü görünmek için ne kadar meraklısınız Beşiktaşı zayıf aciz göstermeye ve bunu sadece kendinizi haklı göstermek için yapıyorsunuz
dediğim zaman kızıyorsunuz ama derdiniz Beşiktaş değil sidik yarıştırmak yoksa he ben lobileri güçlü desem ne olur demesem ne olur.
kendinizi haklı çıkartmanın adıda Beşiktaşı savunmak oluyor ama Beşiktaş böyle aciz gösterilerek savunulmaz.
biz yıllarca böyle ağladık ne elde ettik. Beşiktaşı hırpalamaktan başka rakipleri şişirdik durduk kağıttan devler yarattık.
hiç soruyormuyuz kendimize bu renkliler birbirlerine diş geçiremiyorken neden bize yükleniyorlar onlar birbirlerine rakip değilmi
onlar birbirlerini şişirmiyorlar çünkü karşılarında ağlak bir taraftar yok ne yaparlarsa karşıdan misliyle karşılık görüyorlar
ama biz ne yapıyoruz ühhühühühü lobileri güçlü ya elimizden alıyorlar şampiyonlukları ühühühühüüüü
bizim yaptığımızı ts taraftarı bile yapmaz nede anadolu kulüplerinin taraftarı. biz öyle tavır içindeyizki anadolu kulüpleri bile bize diş geçirebileceğini sanıyor
bunu başkaları yapmıyor biz yapıyoruz. senin kafandaki insanlar yapıyor.
Beşliktaş taraftarı daha Beşiktaşın büyüklüğünün farkında değil gücününde farkında değil biz kendi içimizde birbirimizle uğraşmadığımız anda
ne lobi söker bize nede başka bir güç bizi yıkan hep kendi içimizdeki paylaşım savaşları oldu. biz bütün olduktan sonra en güçlü olan biziz.
kendi gücümüzü kırıyoruz ne zaman bizi yıkmak isteseler renkliler hep içerden saldırırlar. biz birlik olduk iki şampiyonluk geldi
sonra bizi renklilermi yıktı yoo kendi kendimizi yıktık Başkan başarıyı hazmedemedi deniyor taraftar ettimi kimse başarılı bir kulübün başkanı az egolu olsun demedi
ilk yaptığımız şey başkana saldırmak oldu tabi oda taraftara saldırdı. herşey yolunda giderken birbirimize saldırmaya başladık
bununadı gs lobisi oldu biz iki sene şampiyon olurken nerdeydi gs lobisi şampiyonluğa ihtiyaçları yokmuydu biz fenerin yüz yılın kadrosunun elinden
şampiyonluğu alırken nerdeydi lobileri. yoktu çünkü karşılarında birlik olmuş Beşiktaş vardı.
o yüzden bırak lobiyi falan o lobi bizim içimizde var kendi kendimizi törpülüyoruz. boşuna rakipleri şişirmeye çabalamayın
sadece her zaman olduğu gibi kendimizle uğraşırken boşalttığımız alanları dolduruyorlar. hiç biri bizim kırıldığımız gibi kırılmıyor çünkü

Çevrimiçi Necmi

Yalnız varya şenol hocayla çok uğraştığı için sevmezdim ama serdar ali çelikler fena yaptı adamı vallahi helal olsun yani nezaketen falan "evet hocam haksızlık yaptılar size" diyecek sandım çat diye "hakettiniz hocam" dedi herif : :D
Beşiktaşlı olsa dediğin gibi davranırdı. adam fenerli öyle saçmalamak sadece bize mahsus
adam ne yaptığının farkında değil kendine taraf arıyor işde sahaya çıktı iç güdüsel olarak şişirilen takımın tarafını tuttu
bana zeval gelmesin dedi bilinç altı. lobi gücüyle haraket etse bir fenerliye sorarmı öyle safça.
diyorum bunları hep biz yaratıyoruz rakiplerde aramayalım bazı şeyleri. gerçekten bir lobi haraketi olsa adamları harcamazdı
bu diğer hakemlere işaret olur diye.

Çevrimiçi Necmi

Falcao ile şundan benzeştirdim kulübü ortaya bir direnç koyarsa oyuncunun eli kolu bağlı oluyor ne yazıkki evet kulübü "şuraya gideceksin" diye dikte edemez ama oyuncuyla takışıp bize gelmesine mani de olabilir. Oyuncunun diğer tekliflere göz ucuyla bile bakmayıp "ben Beşiktaş'ı istiyorum" demesi diğer isteyen ekipler serie a ekipleri olduğu için pek inandırıcı gelmiyor ama gerçekten böyleyse asla kaçırmayalım böyle oyuncuyu hele ki daha 22 yaşında yani yarın gelsin başlasın:)
oyuncu Beşiktaşımı istedi bilmiyorum ben fikir yürütüyorum daha önce söylenmiş bir sözü var
fransa liginde oynamak daha iyi diye Beşiktaşın teklifini kabul etmedim sonra buna pişman olup ağladım diye
şimdi diyorum bu tecrübeyi yaşamış bir oyuncu sırf seri a da diye sıradan bir takımı tercih etmez bence
sonuçta seri a iyi lig olabilir ama fransa liginde oyuncular daha fazla prim yapıyor. burda olay ligden çok kulübün büyüklüğü ile alakalı
bence. daha önce ligin büyüklüğü aldattı oyuncuyu hani milan juve napoli roma inter istese anlarımda

Çevrimiçi Necmi

aslında tam öyle değil burda olay gs nin işi eline yüzüne bulaştırması işi zora sokan kendileri oldu
işi sessiz yürütseler şu ana kadar istedikleri gibi çözerlerdi burda sorun monaco değil aslında iş bilmez gs liler
monaconun eline fırsat geçti tv ler bile falcao nöbeti tutuyor. millet kariyerlerini ortaya koymuş falcao gelecek diye
ben olsam monaco yerine öttürürüm belki bedava bırakacakları oyuncuydu maaşından kurtulmak için şimdi neden bıraksınlar
birileri kucağa düşmüş nasılsa :D
biz neden bu kadar gizliyoruz transferleri hangisi doğru bizim yaptığımızmı bunların yaptığımı akıllarınca şov yapacaklar
bir yerlerinde patladı.
oyuncuyla kulüp arasında bağlar koptuysa kulüp zararın neresinden kurtulsam kardır der. işi basına yansıtmadan sessizce çözersen istediğini alırsın ama olay yansır beklenti oluşursa bu sefer kulübün eline koz geçer ne kopartsam kardır der. bizde şimdi bir oyuncuyu bir kaç kulüp istese
ve bu basında duyulsa kulübün seçeneği kalmıyor ya en iyi teklifi yapana verecek yada satmayacak
aksi durumda taraftar yer yönetimi. sahibi olan kulübünde alacak kulübünde haber yayılınca pazarlık şansı kalmıyor

Çevrimdışı tangaz

bütün hakemler değil ligin ilk yarısının sonuna doğru benmi darma dağın ettim onları
hocaları habire ceza alıyor.
kaldıki dediğin gibi lobileri var bunu sürekli şişirmezsinki dahada güçlü görünmesinler
rakibi şişirmek olduğundan daha güçlü göstermek sana bir fayda sağlamaz tersine süreli aşağılayıp zayıf göstermeye çabalarsın
mozjistmiyiz biz sürekli küçük emrah gibi takılıyoruz. sürekli ağlayanı kimse sevmez
yıllarca taraftar kurtulamadı bu huyundan şurda bile ben Beşiktaşı güçlü göstermeye çabalarken herkes
bana saldırıyor Beşiktaş zayıf deme çabasında insan kendini neden zayıf gösterir hayvanlar bile bir rakiple karşılaştığında kendini
şişirir daha büyük ve güçlü görünmek için ne kadar meraklısınız Beşiktaşı zayıf aciz göstermeye ve bunu sadece kendinizi haklı göstermek için yapıyorsunuz
dediğim zaman kızıyorsunuz ama derdiniz Beşiktaş değil sidik yarıştırmak yoksa he ben lobileri güçlü desem ne olur demesem ne olur.
kendinizi haklı çıkartmanın adıda Beşiktaşı savunmak oluyor ama Beşiktaş böyle aciz gösterilerek savunulmaz.
biz yıllarca böyle ağladık ne elde ettik. Beşiktaşı hırpalamaktan başka rakipleri şişirdik durduk kağıttan devler yarattık.
hiç soruyormuyuz kendimize bu renkliler birbirlerine diş geçiremiyorken neden bize yükleniyorlar onlar birbirlerine rakip değilmi
onlar birbirlerini şişirmiyorlar çünkü karşılarında ağlak bir taraftar yok ne yaparlarsa karşıdan misliyle karşılık görüyorlar
ama biz ne yapıyoruz ühhühühühü lobileri güçlü ya elimizden alıyorlar şampiyonlukları ühühühühüüüü
bizim yaptığımızı ts taraftarı bile yapmaz nede anadolu kulüplerinin taraftarı. biz öyle tavır içindeyizki anadolu kulüpleri bile bize diş geçirebileceğini sanıyor
bunu başkaları yapmıyor biz yapıyoruz. senin kafandaki insanlar yapıyor.
Beşliktaş taraftarı daha Beşiktaşın büyüklüğünün farkında değil gücününde farkında değil biz kendi içimizde birbirimizle uğraşmadığımız anda
ne lobi söker bize nede başka bir güç bizi yıkan hep kendi içimizdeki paylaşım savaşları oldu. biz bütün olduktan sonra en güçlü olan biziz.
kendi gücümüzü kırıyoruz ne zaman bizi yıkmak isteseler renkliler hep içerden saldırırlar. biz birlik olduk iki şampiyonluk geldi
sonra bizi renklilermi yıktı yoo kendi kendimizi yıktık Başkan başarıyı hazmedemedi deniyor taraftar ettimi kimse başarılı bir kulübün başkanı az egolu olsun demedi
ilk yaptığımız şey başkana saldırmak oldu tabi oda taraftara saldırdı. herşey yolunda giderken birbirimize saldırmaya başladık
bununadı gs lobisi oldu biz iki sene şampiyon olurken nerdeydi gs lobisi şampiyonluğa ihtiyaçları yokmuydu biz fenerin yüz yılın kadrosunun elinden
şampiyonluğu alırken nerdeydi lobileri. yoktu çünkü karşılarında birlik olmuş Beşiktaş vardı.
o yüzden bırak lobiyi falan o lobi bizim içimizde var kendi kendimizi törpülüyoruz. boşuna rakipleri şişirmeye çabalamayın
sadece her zaman olduğu gibi kendimizle uğraşırken boşalttığımız alanları dolduruyorlar. hiç biri bizim kırıldığımız gibi kırılmıyor çünkü

kısa yanıt vereceğim. hocalarının cezası vb ayak oyunudur göz boyamadır kandırabildikleri kesimi kandırıp bakın gördünüz mü nerede lobi neden fatoşu kurtaramıyor dedirtip rüyalar alemine yolculuk ettirme sanatıdır. sonuca bakacaksın ve finalde en gerekli yerde ve zamanda gözünün içine baka baka gereğini yaptırtmış ve istediklerini almışlardır. kandırabildikleri kesimi öyle kandırmışlardır ki bu kesim kandığını itiraf  dahi edemeyip biz kötüydük ne lobisi demek zorunda hissetmiştir ya da buna öyle safiyane inanmıştır.

gs ile yarışıp şampiyon oldugumuz son sene 100.yıl. biz şampiyon olurken neredeydi lobi demişsin birinde başak diğerinde fb ile çekiştik aldık son 2 sene gs ile çekiştik alamadık nedeni de gs.nin muhteşem oyunu değil lobisiydi.

kişi kendinin de rakibinin de ne olduğunu bilecek doğru analiz edecek ona göre donanacak gerisi kendini kandırmakdan öte değil. misal mi istiyorsun? kapital gücü gördü artık bizim yanımızda diyordun şuan en ucuz göğüs reklamı bedeli bizimkisi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Abi sakat çıkmasının sebebi kısa olması işte:) 1.70'lik adam 1.85'lik adamla normal zıplasa anca aynı hizaya gelir bu da topa dokunabilmek için elini kolunu çok kullanıyor kasimpasa maçı mıydı haksız penaltı çalmışlardı adama sırf bu söylediğiniz sakat çıkması yüzünden "nasıl olsa faul yapmıştır" diye penaltı çaldı adi hakem.
gg de kısa ama sakat çıkmıyor :D

Çevrimdışı tangaz

ben son dönem falso bi açıklmasını görmüyordum zaten burada da bilezik gibi geçirmiş ağzına sağlık
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

kısa yanıt vereceğim. hocalarının cezası vb ayak oyunudur göz boyamadır kandırabildikleri kesimi kandırıp bakın gördünüz mü nerede lobi neden fatoşu kurtaramıyor dedirtip rüyalar alemine yolculuk ettirme sanatıdır. sonuca bakacaksın ve finalde en gerekli yerde ve zamanda gözünün içine baka baka gereğini yaptırtmış ve istediklerini almışlardır. kandırabildikleri kesimi öyle kandırmışlardır ki bu kesim kandığını itiraf  dahi edemeyip biz kötüydük ne lobisi demek zorunda hissetmiştir ya da buna öyle safiyane inanmıştır.

gs ile yarışıp şampiyon oldugumuz son sene 100.yıl. biz şampiyon olurken neredeydi lobi demişsin birinde başak diğerinde fb ile çekiştik aldık son 2 sene gs ile çekiştik alamadık nedeni de gs.nin muhteşem oyunu değil lobisiydi.

kişi kendinin de rakibinin de ne olduğunu bilecek doğru analiz edecek ona göre donanacak gerisi kendini kandırmakdan öte değil. misal mi istiyorsun? kapital gücü gördü artık bizim yanımızda diyordun şuan en ucuz göğüs reklamı bedeli bizimkisi...
başak lobisi yanında gs nin lafı olmaz onlar neden iki senedir alamadılar gs nin elinden
madem lobi en kralı adamların elinde işde dediğime geliyor işin içine farklı şeyler girince lobi falan hikaye kalıyor
sen bir hakemi satın alırsın bir maçta işi bitirirsin rakibin istediği kadar lobisi olsun
en fazla yapacağı o hakemin ipini kesmek olur atı alan üsküdarı geçmiş olur
ama sen böyle devam et. ne diyebilirimki kendini nasıl görmek istiyorsan öylesindir
bir insan kendini ezik görüyorsa dünyanın en büyük gücünü eline ver yine eziktir.
gs nin lobisi olduğunu kabul edersem başınız göğemi erecek merak ediyorum.
he tamam gs güçlü felaket lobisi var adamlar bizi dağıttı oldumu şimdi git köşeye ağlamaya devam et
o zaman istediğini aldın benden.

Çevrimdışı tangaz

aslında tam öyle değil burda olay gs nin işi eline yüzüne bulaştırması işi zora sokan kendileri oldu
işi sessiz yürütseler şu ana kadar istedikleri gibi çözerlerdi burda sorun monaco değil aslında iş bilmez gs liler
monaconun eline fırsat geçti tv ler bile falcao nöbeti tutuyor. millet kariyerlerini ortaya koymuş falcao gelecek diye
ben olsam monaco yerine öttürürüm belki bedava bırakacakları oyuncuydu maaşından kurtulmak için şimdi neden bıraksınlar
birileri kucağa düşmüş nasılsa :D
biz neden bu kadar gizliyoruz transferleri hangisi doğru bizim yaptığımızmı bunların yaptığımı akıllarınca şov yapacaklar
bir yerlerinde patladı.
oyuncuyla kulüp arasında bağlar koptuysa kulüp zararın neresinden kurtulsam kardır der. işi basına yansıtmadan sessizce çözersen istediğini alırsın ama olay yansır beklenti oluşursa bu sefer kulübün eline koz geçer ne kopartsam kardır der. bizde şimdi bir oyuncuyu bir kaç kulüp istese
ve bu basında duyulsa kulübün seçeneği kalmıyor ya en iyi teklifi yapana verecek yada satmayacak
aksi durumda taraftar yer yönetimi. sahibi olan kulübünde alacak kulübünde haber yayılınca pazarlık şansı kalmıyor

adamı çokdan alırlardı da konu mendez de kilit abi. mendez monacoya bi golcü satacaktı indirimli  fiatla ordan oluşacak kaybı geseden alacağı komisyonla kapayacaktı falcao gese diğer eleman monaco iş bitecekti. monaconun kasadan düşük para çıkacak mendezin kaybı olmayacak gese de ffp.nin etrafından dolaşmış olacaktı. diğer eleman sağlık kontrolünden çaktı mendez satışı yapamadı mendez monaco filan ayazda kalınca geseye çakmaya karar verdi monaco şimdi bedava olmaz zaten bedava vermiyorduk zararı telafi edin alın falcaoyu çekin gidin diyorlar. gese ise alsa bons verecek bons verse şl kadrosuna yazamayacak almasa taraftarı bunları öpecek vbvb durumlarını doğru tanımlayan cümleyi yazardım da gece gece ceza almayayım  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

başak lobisi yanında gs nin lafı olmaz onlar neden iki senedir alamadılar gs nin elinden
madem lobi en kralı adamların elinde işde dediğime geliyor işin içine farklı şeyler girince lobi falan hikaye kalıyor
sen bir hakemi satın alırsın bir maçta işi bitirirsin rakibin istediği kadar lobisi olsun
ama sen böyle devam et. ne diyebilirimki kendini nasıl görmek istiyorsan öylesindir
bir insan kendini ezik görüyorsa dünyanın en büyük gücünü eline ver yine eziktir.
he tamam gs güçlü felaket lobisi var adamlar bizi dağıttı oldumu şimdi git köşeye ağlamaya devam et

şayet 31 mart seçimleri olmasa başak lobisini görürdün başakın oy potansiyeli 10 kişi yoktur geseninkini sen hesapla :ok:

Çevrimdışı mellfred

ben son dönem falso bi açıklmasını görmüyordum zaten burada da bilezik gibi geçirmiş ağzına sağlık
Maç sonrasında da baya giydirmişti zaten sıcağı sıcağına
Fenerli ama dürüst eleman

Çevrimdışı tangaz

bi insan kendini ezik görüyorsa dünyanın en büyük gücünü eline ver yine ezik DEĞİLDİR.
ama
bi insan kendini dew aynasında görüp ringe çıkıyorsa karşısında da mike tyson varsa ... neyse dewamını yazmayım. şiddete hayır.

Çevrimdışı mellfred

Valla bana göre Başak alacaktı kupayı ama gs’nin alenen “ şampiyonu belirlemişler, biz boşuna kürek çekiyoruz” tehdidi ve taraftarının da bu söylemi savunup benimsemesi ertelenen belediye seçimleri nedeniyle hükümeti zora soktu
nihayet belediye seçimlerine topuyla tüfeğiyle abanmışken Başak aşkına gs taraftarını karşılarına almak istemediler
son sezonun hikayesi benim Adıma Budur

Çevrimdışı tangaz

sen kabul etsen de etmesen de kimsenin başı göğe ermiyor ya da köşeye gidip ağlamıyor.

sen aksini dedin diye doğru değişmiyor çünkü.

Çevrimdışı tangaz

Valla bana göre Başak alacaktı kupayı ama gs’nin alenen “ şampiyonu belirlemişler, biz boşuna kürek çekiyoruz” tehdidi ve taraftarının da bu söylemi savunup benimsemesi ertelenen belediye seçimleri nedeniyle hükümeti zora soktu
nihayet belediye seçimlerine topuyla tüfeğiyle abanmışken Başak aşkına gs taraftarını karşılarına almak istemediler

objektif analiz edersen doğrusu da budur zaten.

Çevrimdışı mellfred

şayet 31 mart seçimleri olmasa başak lobisini görürdün başakın oy potansiyeli 10 kişi yoktur geseninkini sen hesapla :ok:
Bumin’ine tek ben mi düşünüyorum diye şüpheye düşerdim.
seçim 31 Mart’ta İstanbul’da hükümet Leh’ine sonuçlansaydı şampiyon başaktı, ki bence onlar hak ettiler
başağı ertelenmesi bitirdi

Çevrimdışı mellfred

Hatta Bülent’e Demirören medyada iş ayarlamak da gs’nin değil malum yerin  direktifidir
Zira Demirören de bu adama ekmek vermenin  camiayı karşısına almak olduğunu bilir
Emir büyük yerden
büloyu da böyle ikna etmişlerdir.
Sen dalgana bak biz sana daha yağlı kapı aralarız demişler, belli

Çevrimiçi sefaköykartali

Hatta Bülent’e Demirören medyada iş ayarlamak da gs’nin değil malum yerin  direktifidir
Zira Demirören de bu adama ekmek vermenin  camiayı karşısına almak olduğunu bilir
Emir büyük yerden
büloyu da böyle ikna etmişlerdir.
Sen dalgana bak biz sana daha yağlı kapı aralarız demişler, belli
bülenti falan ikna edememişler, daha doğrusu etmekle bile uğraşmamamışlar. Dün cnnde hesap sorucam diye havlıyordu anlaşsa gıkı çıkmazdı.

Çevrimdışı mellfred

Bu gibi pozisyonlar güvenin gelişiminin takibi açısından altın değerinde
Maalesef burada çok çok bekledi pozisyonu sıkıştırdı kötü pas attı net golü harcadı
bazen golü ben yapayım bencilliği görüyorum onda
geçen sene de benzer pozisyonda topu çok kötü kullanmıştı ama, şu Salih dursundu galiba, çarpıp gol olmuştu
orada da zorlamıştı pozisyonu

Çevrimdışı mellfred

bülenti falan ikna edememişler, daha doğrusu etmekle bile uğraşmamamışlar. Dün cnnde hesap sorucam diye havlıyordu anlaşsa gıkı çıkmazdı.
Elbette soracağım diyecek, arkasında da durulacaktır belki iade-i itibar gibi bir şeyler bile alır
ben işbirliği içinde bir kumpasın ortağıyım,  diyecek değil.

Çevrimiçi Necmi

abi sen o sene yani 2. şampiyonluk gelirken esas bu oyun iyi büyük takım böle direkt oynar geçe sene tiki taka adı altında gereksiz top çevirip topu eziyoduk büyük takım böle oynar diyordun. sölediklerini hatırlıyoruz arşivlerde mevcut ayrıca
ben ilk senede o oyunu sevmediğimi söyledim rakipler bizi çözdü bu oyunla seneye başarılı olamayız dedim
onuda hatırla o zaman sorun tiki taka oynamazsan karşılığı sürekli orta açmak değildir
bir takım herşeyi dengeli yapmak zorunda birden fazla oyun opsiyonu olmalı sürekli tiki taka yapacağım dersen yine olmaz
sürekli tiki taka yapıp merkezden delmeye çalışmakta doğru değil sürekli kenardan orta açmakta doğru değil
takımın rakibe göre oyunun gidişatına göre oynayabileceği sistem olmalı sürekli aynı şeyi yapıp doğru sonuç elde etmeye çalışmanın manası yok
rakip vardır ortadan delersin rakip vardır ortalarla oynarsın rakip vardır her türlü varyasyonu denersin çözmek için ama bizim oyunu çözmek gibi derdimiz yoktu
kalıplaşmış bir oyunu oynuyorduk artık rakip bizim ne yapacağımızı bizden iyi biliyordu
onu geçtim ne zaman oyuncu değiştireceğiz kimi çıkarıp kimi alacağımızı şenol hocadan daha iyi biliyorlardı çünkü o düşünmüyorduki otomatiğe bağlamış yapıyordu ne yaptığının farkında değildi ama rakip farkındaydı. adamlar bizi kitliyordu biz çare üretemiyorduk dakikalarca kendi yarı sahamızda top çeviriyorduk
rakip sahaya bile geçemez duruma gelmişdik. futbol değişken oyundur şu an söylediğim doğru olan şey beş dakika sonra farklı olur
biz tiki taka oyununda rakipler bizi çözmüşdü alternatif üretemiyorduk giderek maç kazanmamız zorlaşıyordu seneye bu oyunla başarılı olamayız dedim
ha ilk maçlarda oyun sistemi değişince tamam demişimdir geçen seneden farklı şeyler deniyoruz doğru olan bu ama nerden bileceğim sonrasında süreklü uzun top kaleye orta oynatıp başka birşey denemeyeceğini. ben kenarda alternatifler deneyip çözüm üreten bir hoca var sanıyordum
bu gün söylediğin doğru olan şey yarın doğru olmak zorunda değil. bu gün doğru oynarsın yarın rakipler o oyuna çözüm üretir yarın oynarken artık bu oyun doğru olmaz
bu senin önceki söylediğini yanlış yapmaz bu diyalektiğin en temel kuralıdır.  diyalektikte bir örnek var pazardan pembe bir leğen alırsın
o pembe leğendir yıllar geçer renk uçar gider geriye sarı bir renk kalır ama sen ona pembe leğen demeye devam edersin leğenin ilk halini bilmeyende neden pembe leğen diyor sarı leğene der sizde böylesiniz üç sene önce söylenen bir şeyi hala aynı şartlar varmış gibi insanların önüne koyuyorsunuz bak üç sene önce böyle demişdin diye
ama üç senede çok şeyin değiştiğini rakiplerin değiştiğini kendinin değiştiğinin farkında değilsiniz hala üç sene öncesinde kalmışsınız
insan ağzından çıkan bir kelimenin hayatı boyunca mahkumu olmaz fikirler yaşanan olaylara göre şekil değiştirir olaylara göre eylem planı belirlemenin anlamı budur zaten
ben sözlerimin esiri olmam bana geçmişden örnekler verip durma ben sürekli fikirlerimi o anki olaylara göre güncellerim
ben mükemmelliyetcide değilim insanın yanlış yapabileceğini kabul ederim kendiminde yanlış yapacağını kabul ederim
senin derdin neki sürekli insanların geçmişde sarf ettikleri sözü önlerine getirip bak ben doğruyum deme derdindesin
bırak senin doğru olup olmadığının taktirini başkaları yapsın insan bı kadar kendi doğruluğunu kanıtlama çabasında olmazki
senin tek derdin insanların hatalarını bulup onlarla alay etmek. sürekli geçmişe gidiyorsun sürekli birşeyler kanıtlama derdindesin
kanıtlama çabası gösterip karşındakini sürekli küçük düşürme senin hayat felsefen olmuş. mütamadiyen yaptığın tek şey bu forumda bu
sürekli insanlarla sidik yarıştırıyorsun sürekli hatalarını kovalıyor yakaladığını düşündüğündede alaya başlıyorsun ama bunu herkese yapıyorsun
bir iki kişi olsa diyeceğim husumeti var. mesela basit birşey foruma girdin sürekli mredin mesajları alıntılayıp laf çakmaya çalışıyorsun açık arıyorsun
adamlar bütün gün tartışdı sonra özelden yazışım birbirleriyle olan sorunu çözdü senin derdin ne bu olayı kaşıyorsun
sana cevap veremez kendileri uzlaştı ama forum yönetimiyle uzlaşamadılar. bütün gün bununla uğraştık ama sen
geldin kaşıyorsun konuyu fırsat yakaladın ya vur bakalım. sen busun işde senin için insanların değeri yok sen eline fırsat geçerse yakalayıp alayımı edeyim diye bakıyorsun
ama biri sana karşılık verirse düşman kesilip sürekli ona saldırıyorsun taki zıvanadan çıkıp ters bir laf ettrip kendini attırıncaya yada lanet olsun deyip forumu bırakana kadar.
Senin için Beşiktaşında bir değeri yok önemli olan kendi haklı olman istediğimiz kadar sebep neden anlatalım sana farketmiyor tek istediğin şey haklı olmak.
bunun için Beşiktaş zora girecek önemli değil yeterki sen haklı ol.
he kardeşim zamanında öyle demişim ama bir şeyi anlamıyorsun açık buldun ya yürü tiki taka oynanarakda dikine oynanır
tiki taka oynamak 30 pas yapmak değildir bu zaman harcamaktır tiki taka üç paslada rakip ceza sahasına gelebilirsin tiki taka oynayarakda dikine oynayabilirsin
tiki taka oynayacağım diye kendi yarı sahanda 30 pas yapmak doğru değil bunu eleştirince tiki takayı eleştirmiş olmuyorsun
dikine oynayalım demekte uzun pas orta açmak demek değildir. ama sen bunları düşünmezsin düşündüğün şey he tamam açık yakaladım dalgamı geçeyim
fikir üretmiyorsun tartışmıyorsun tek yaptığın insanların açıklarını yakalama çabası
merak ediyorsan ben ilk sene dahil şenol hocanın oynattığı oyundan hiç memnun olmadım bir şeye saplanmak doğru değil değişik varyasyonlar olmalı
futbol bu değilki bir şeyi sürekli yaparsan rakipler seni çözer önemli olan rakiplerin çözmeyeceği oyunu oynamak
mesela bu sene büyük ihtimal bu topa sahip olmayı eleştireceğim sen hızlı bekler hızlı kanat oyuncularıyla takımı donatıyorsun top sürekli sende olursa bunun ne anlamı oluyor. biz başak değilizki bu kadar topa sahip olursak rakip çekilir topu çevirmeni izler o hızlı oyuncularına alan açmaz
en kötü beraberliği kopartır gider. şimdi lemina gibi bir orta saha şart oldu. dikine dripling yapabilecek adam geçecek ceza sahasına dalacak
rakibin kapanmasına engel olacak orta saha şart oğlu şart oldu. bu kadro yapısıyla atiba dorukhan ljajicle falan birşey yapamayz
açık alan isteyen kanat oyuncularıda çözüm olmaz rakibi açamayız. ne olacak eleştirdiğim zaman bu seferde pas oyunu istiyordun orta sahada paslaşalım diyordun dersin.
ama durumun değiştiğini düşünmezsin. ama savunmamız sağlam oldu rakipler artık geri çekilecek alan kapatacak kanatlarımızı işlevsiz kılmaya çalışacak
bu kadroyla kendi yarı alanlarında pas yapmamızıda engelleyecekler delici oyuncumuz yok.
savunma güçlendi derken aslında rakip artık eskisi gibi arkada geniş alan bırakmayacağı için cumbur cemaat üstümüze gelemeyecek
demek istedim gerisiylede baş eder savunma o zaman ne olacak iki sene önce böyle söylüyordunmu diyeceksin