2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4291268 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı sosyalkartal

Artık transferin son zamanlarına giriyoruz en az 3 enfazla 5 transfer yapacaz bu dönemde
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı savaş altay

bilmem isteyenlere sormak lazım :D

benim için 6 numaranın tarifi atibadır.
Universeite kapilarina mi gidecekler bu saatden sonra?

Atiba vari biri daha zor. Ernst'i katladi adam. Klup tarihin en iyisi.

Baska bir seye donudmeli orta saha, net!! Ayni oyun, farkli topcu denemesi? Next :biggrinking:

Çevrimdışı Arthur Dayne

bu soruna az evvel yanıt vermiştim groggy haldeyken fark edemedin sanırım :D ne hoca tek başına ne yönetim tek başına başarılı başarısız die etiketlenemez. herkes görevini yapar pazıl tamamlanır. yönetim yaptı hoca yaptı demem ben.

ben sürekli sadece sanki tek suçlu hocaymış gibi yazılan objektiflikten uzak örneğin mrred.in ki gibi necmi abininki gibi iletilere yanıt veriyorum.
Peki abi ben de yazmıyor muyum aynı şeyleri?Evet belki sana göre sace şenol hocayı eleştiriyor görünebilirim ama öyle değil.Çok fazla mesajım yok zaten arşivden bulunur;ben en çok yönetimi,başta da başkanı eleştiriyorum zaten.Renklendirdiğm yer çok doğru,haklısın.Ama şu forumu takip eden biri senin iletilere baksa sadece hocayı savunur,yönetimi eleştirir bu adam der.Haksız olduğumu düşünüyorsan diğer forum üyelerine sorabiliriz.Dışarıdan görünen bu sadece.

Çevrimdışı Erman1903

bilmem isteyenlere sormak lazım :D

benim için 6 numaranın tarifi atibadır.

:).  Zaten Lemina ciddi maliyetli biri, hayal olması muhtemel. Maia da ucuz değil ama oyuncunun bizi istemesi avantajımız olabilir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Universeite kapilarina mi gidecekler bu saatden sonra?

Atiba vari biri daha zor. Ernst'i katladi adam. Klup tarihin en iyisi.

Baska bir seye donudmeli orta saha, net!! Ayni oyun, farkli topcu denemesi? Next :biggrinking:

keşke pc oyunu olsa gerçek futbol beğendiğin oyuncuyu klonlaya bilsek :D

Atibadan 5-10 tane klonlayıp kenara koyardık :D

Çevrimdışı savaş altay

keşke pc oyunu olsa gerçek futbol beğendiğin oyuncuyu klonlaya bilsek :D

Atibadan 5-10 tane klonlayıp kenara koyardık :D

Ben taktigi biliyorum, 3 6 1  :lol:

Artık transferin son zamanlarına giriyoruz en az 3 enfazla 5 transfer yapacaz bu dönemde

transfer sezonunu kapattık arkadaşlar geçmiş olsun.

:).  Zaten Lemina ciddi maliyetli biri, hayal olması muhtemel. Maia da ucuz değil ama oyuncunun bizi istemesi avantajımız olabilir.

maia new atiba olur mu :)

Çevrimdışı Arthur Dayne

Ben taktigi biliyorum, 3 6 1  :lol:
Şu takım üçlü defansa geçse de 3-5-2,3-6-1 hiç farketmez.Üçlü defans fetişizmi var sende de değil mi? :lol:

Çevrimdışı savaş altay

Şu takım üçlü defansa geçse de 3-5-2,3-6-1 hiç farketmez.Üçlü defans fetişizmi var sende de değil mi? :lol:
@mylife1903 a ait o duygu.

Çevrimdışı tangaz

evet sen yönetim hatalarını da şenolun hatalarını  da harmanlıyorsun bi tarafı eksik bırakmıyorsun sana bunedenle lafım yok.

2-3gündür konu mrred üzerinden gidiyor göm allah göm tek taraflı hocayı gömüyor bizde objektifliğe dawet ediyoruz yönetimin yaptıkları göz ardı edilmesin diyoruz olay bu kadarcık.

hoca şampiyon yaptı yönetim yapamadı gibi 2 kutba çekmek yanlış şampiyonluk parçaların bir araya gelmesi ve pazılı yapma işidir ne hoca tek başına yapar ne yönetim hepsi asgari hata ile giderse finali görürsün. şampiyonluk gelirken yönetim iyi kadro verdi hoca görevini yaptı taraftar tribünde iyiydi takım yürüdü ama atlanmasın mesela ilk sene ersan satılmasa zor şampiyon olurduk ondan gelen 7 milyon bizi şampiyon yaptı maaşlar yatmayınca olmuyor o işler.

kötü kadroları kim şampiyon yapmışda şenol yapacak elbette eline iyi kadro vereceksin ki adam ismayle rağmen şampiyon yaptı takımı o bile yeter :D pep olsun kloop olsun kötü kadroları onlar da şampiyon yapamıyor. iyi kadro şampiyon yapılabilir ama her hoca iyi kadroyu şampiyon yapamaz kötü kadroyu ise kimse şampiyon yapamaz.

ben az evvel ne yazmışım @Arthur Dayne koyulaştırdığım yeri ve geri kalanı okurmusun.

burada kaç defa yönetim hatalarını yazmakdan sanki şenolcuymuşuz gibi bir algı oluşuyor die de defalarca yazdık ayrıca. evet son günler sanki şenolcuymuşuz havası oluşmuş olabilir ama nedenlerini de izah ediyorum etkiye tepki objektiflikten uzak tek tarafı karalamaya karşı oluşan bir durum.

son olarak suçlu karnem ise şöyle:

yönetim %50-60
şenol %30-20
oyuncular %10
traftar %10
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

3lü candır gerisi heyecan :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı savaş altay

ben az evvel ne yazmışım @Arthur Dayne koyulaştırdığım yeri ve geri kalanı okurmusun.

burada kaç defa yönetim hatalarını yazmakdan sanki şenolcuymuşuz gibi bir algı oluşuyor die de defalarca yazdık ayrıca. evet son günler sanki şenolcuymuşuz havası oluşmuş olabilir ama nedenlerini de izah ediyorum etkiye tepki objektiflikten uzak tek tarafı karalamaya karşı oluşan bir durum.

yönetim %50-60
şenol %30-20
oyuncular %10
traftar %10
Taraftarin %10'unu ben olusturuyorum sanirim  :D

Çevrimdışı worns

Santrafor almazsak kötü olacak.

Santrafor almazsak kötü olacak.

hiç isim geçmemesi çok kötü almayacağız herhalde öyle gözüküyor.

Çevrimdışı tangaz

Taraftarin %10'unu ben olusturuyorum sanirim  :D

tribündeki kitle deniz tarafında bir grup var 121. blokmuydu neydi necmi abi hatırlatır kombinesine bakıp :D

Çevrimdışı worns

Aynen sanki rafa kaldırılmış gibi bi görüntü var. Bu en azından 4-5 maç daha Güven'i ilk 11 görmemiz ve Burak döndüğünde de ilk hücum alternatifinin Güven olması demek. Hem takım için hem Güven için iyi olmayacak. Oyuncu üzerine de kaldıramayacağı bir yük bindireceğiz. Adam santrafor bile sayılmaz.

Çevrimdışı tangaz

bence alıcaz son 2 gün

Çevrimdışı savaş altay

tribündeki kitle deniz tarafında bir grup var 121. blokmuydu neydi necmi abi hatırlatır kombinesine bakıp :D
Ben blok felan tanimiyorum  :D

Çevrimdışı Arthur Dayne

yönetim %50-60
şenol %30-20
oyuncular %10
traftar %10
Eyvallah.Bu iletin çok net olmuş ve katılıyorum da sana.Sadece oranlar konusunda katılmıyorum bence oranlar:
yönetim %40
şenol %40
oyuncular %15
taraftar %5 olurdu.

Çevrimdışı Erman1903

maia new atiba olur mu :)

Atiba tipinde oyuncu pek yetişmiyor artık, Maia daha farklı meziyetleri olan bir oyuncu. Gol ve asist katkısı pek yok gibi gözükse de topla ilişkisi daha iyi olan, hücum organizasyonlarına da katılan (genelde başlatarak) bir adam.

Yeni Atiba olmaya aday oyuncuya örnek Alfa Semedo'yu verebilirim.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2019, 23:08:21 Erman1903 ]

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Eyvallah.Bu iletin çok net olmuş ve katılıyorum da sana.Sadece oranlar konusunda katılmıyorum bence oranlar:
yönetim %40
şenol %40
oyuncular %15
taraftar %5 olurdu.
Bence onun oranları daha insaflı çünkü şampiyon kadroları dağıtan da yerlerine mantar adamları alan da yönetim sonuçta.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı tangaz

yönetim %40
şenol %40
oyuncular %15
taraftar %5 olurdu.

olabilir, fikir ayrılıkları olacaktır. farklı görüşlere saygım sonsuz yeter ki objektif olsun.

Çevrimdışı tangaz

Atiba tipinde oyuncu pek yetişmiyor artık, Maia daha farklı meziyetleri olan bir oyuncu. Gol ve asist katkısı pek yok gibi gözükse de topla ilişkisi daha iyi olan, hücum organizasyonlarına da katılan (genelde başlatarak) bir adam.

Yeni Atiba olmaya aday oyuncuya örnek Alfa Semedo'yu verebilirim.

ben alfayı beğeniyorum atibadan daha hızlı ve sert üstelik, sadece iq.su bir iki tık düşük gibiydi