2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 72 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4288067 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

Yahu toplam 7 senede 25 yaş altı oyunculara harcanan bonservis 20 milyon falan. 25 üstülere ise 10 milyon harcanmış hepsini ortaya koyduk işte. Yönetim sadece marcelo tosic, atınç, demba ba, sosa ve cenkten 55 milyon kazandı. Arada bak töre , olcay, rodolfho, kerim frei, mitrovic falan var onları daha saymıyorum. Gelmişler transferde başarısız diyorlar. El insaf. Yahu diagneyi adamlara 13 e kakaladılar. Adamın oyunda hiçbir şey yaptığı yok. Statik . Ne koşu atıyor ne stoperleri yoruyor. Bizim Güven yeminle bundan kat kat iyi santrafor

ne çok çarpıtıyorsun war ya allahdan inşaatçı yada şehir plancı değilsin yoksa çarpık kentleşmede çığır açardın

yaşı büyüklere bonservis vermedik çünkü bonservisleri ellerinde olan maaşı yüksek elemanları aldık olayı neden sadece bonservisle değerlendiriyorsun elemanlar çakıl taşına hayrına falan mı oynadılar. işin gücün çarpıtmak  :olmaz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Eneramoyu da yazıp duruyordunuz onu da yazayım. Enaramo sakatlığı yüzünden bize gelmeden önce sadece 5 maç kaçırmış evet sadece 5 maç.  @mylife1903
adam 2012-2013 sezonunda 11 gol 3 asist yapmış sonra Bedelsiz olarak bize gelmiş.Adam sakat diye şimdi dalga geçiyorsunuz. Adam bize gelmeden önce 14 gole katkı yapmış ve bedelsiz gelmiş ve geldiğinde 26 yaşında bu riski kim olsa alır yaw. Gomez de sakattı. Onda o risk gerçekleşmedi onu niye yazmıyorsunuz. Gomez de sakattı ?
Yahu aboubakar için ölüp bitiyorsunuz. Ya da taraftar tag açıp duruyor twitterdan gelsin diye kampanya yapıyor. O adamda sakat ama yönetim almıyor işte. Alınca sakat niye aldınız. Almayınca neden almıyorsunuz oluyor.

imza atıp menüsküs ameliyatına giden adamı da savunuyon ya ne diyim ben sana
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Hiç santrafor ismi geçmiyor.
Çok üzücü bir durum.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı tangaz

Kötü transferlerin çoğu ne zaman transfer edilmiş feda ve ondan Bi sonraki sezonda yd enkazının devralındığı o enkazı temizleme zamanıydı siz o 2 dönemki transferleri yazıp transferde kötüler demeye devam edin

yoo sadece başlangıçda değil finalde de tonla hata var negredo lens medel ne zaman alındılar? bide ilk senelerde alınan hatalı 10 oyuncu 10 milyon zarar vermiş finalde 3 adam tek başlarına 20-30 zarar vermiş bu analizleri göz ardı ederek salt kelle değerlendirmesi neden yaparsınız? pepeyi vidayı alıp forvete negredo larin almak duble zarardır diğer bölgelere yapılan yatırımları da hiç etmektedir ve ettiğini de gördük yaşadık.

Çevrimdışı tangaz

bu adamlar herhalde bedavaya oynadılar aldıkları maaşlar hesaba katılmadan zarar hesabı yapılmış. Bu mali anlamda doğru bir hesaplama değil.

zararı hesaplarken sadece bonservis yetmez maaşları da ekleyeceksin elbette ama o da yetmez asrın en pahalı kadrosunu kurup sonra forvete negredoyu getirip way nie şampiyon olamadık demenin zararı -40 milyon şl geliri ve ödenemeyen maaşların finansman gideridir.

Çevrimdışı tangaz

Yahu Larine takıldınız adamı kiraladık zorunlu opsiyonlu sanırım. Adamı alacaklar işte zarar etmedik o işten de
Mitrovicten de zarar etmedik. 4.2 ye aldık 3.9 a sattık. Genç oyuncu bunlar risk alıyorsun çıkış yapabilir diye. Bunlar makul riskler diyorum ben de

Negredo konusu da tartışmalı o zaman ben de sana şunu derim geçen sene uefa avrupa ligine kimin son dakika golü ile katıldık ? Oradan 5 ile 10 milyon euro arası kasamıza para girdi. Negredo golü atmasa alamıcaktık. Bir de böyle düşün
Ayrıca Negredoya göre bir oyun oynanmadı bir de bu var.

hala zarar değil diyorsun adam hayrına mı oynadı ödemeleri çakıltaşı ile mi yaptık 150 bine oynayan topçuya 1,6 milyon maaşı teknik heyet mi verdi? belçikadaki maaşını şuan kim ödüyor???

negredo uefadan 3-5 getirdi diyorsun da onun yüzünden kaçan 40 milyon şl gelirini neden yazmıyorsun? onun yüzünden katlandığımız finansman giderlerini neden hesaba kaymıyorsun???

Çevrimdışı tangaz

Diyorum ya siz çok şey bekliyorsunuz. O beklentiyi karşılacak insan kaynağı yok bu ülkede. Tımarhane gibi yaw ülke
Ya bu ülkede sizin belirlediğiniz standartlarda kaç tane teşebbüs var dünyada marka olmuş ?
Ülkenin gerçeklerini bilmek lazım

Yahu onu açıkladım okumadın sanırım bir daha buraya yazıyorum
Teknik heyet oyuncuyu başkana al diyor. Başkan kararı veriyor alıyor ya da almıyor. Oyuncu alındıktan sonra oyuncudan performans almak tamamen teknik heyetin işi çünkü yönetime al demiş. O yüzden performans alamadığımız oyuncuların maaşları yönetimin hatası olarak değerlendirilmemeli.Haksızlık olur. Gözümüze batsa bile bunun sorumlusu yönetim olmaz ki ?Teknik heyet transferi hiç karışmıyorsa o zaman hem maaş hem bonservis konusunda tek sorumlu yönetimdir. Fakat hakkaniyet gereği sorumluluk yönetimdeyse, oyunculardan performans alınarak satılmasında da tek başarı yönetimindir çünkü teknik heyet etliye sütlüye karışmamış. Riski kim alıyorsa başarı da onundur.

oyuncudan performans almanın tümüyle teknik heyetin işi oldugu nerede yazıyor premier ligi kastettiysen eyvallah da burada şimdi maaşları 4 ay geriden ödüyosan negredo gibi tipe 5 milyon maaş ödeyip babel gelip bu ne laa biz 2ye bitarafımızı yırtıyos herif yattıgı yerden 5 kaldırıyor stoperler ble 3-5 alıyor bi enayi bizmiyiz deyince teknik heyet naapsın??? maaşım ödenmiyor karnım aç gideyim rakip takımların dürümleri gömeyim de aç karnım doysun diyen oyuncudan performans almak teknik heyetin işi demek. güzel kafa valla ne yiyip içiyosan bize de söylesene  :D

Çevrimdışı tangaz

yahu Lens için taraftar ölüp bitip bayılıyordu acillere falan gidiyordu . Yanlış transfer demek şimdi kolay

yoo akıl selim kişiler quaresmayla yeni 3 yıllık sözleşme uzattık nereden çıktı bu lens diyorlardı.

Çevrimdışı tangaz

VAR'ın olmadığı dönem ama bu
Şu an öyle bişey yapamazlar.
Geçen sene adem büyükü attı cüno
Dün de seriyi attılar. Göstere göstere yapamazlar artık

daha geçen sene varla şampiyon yaptılar cinconu ne çabuk unutuyorsun  :alala:

Çevrimdışı tangaz

Takım 3 senedir geri gidiyor abi önce geri gidişi bir durduralım da ileri gideriz sonra :D

ee gider tabii başkan kendi açıkladı ffp.yi beceremedim takıma bonservisi elinde yaşlı elemanları transfer ettim die

sonra bu son kontratı kovalayan tiplere maaşları geciktirdiğini de cümle alem biliyor zaten ki başkanda 2 senedir boşladım die itiraf etmişti.

gel de geri gitmesin di mi  :ok:

Çevrimdışı tangaz

caner gökhan vida
oğuzhan medel ljajic
karius lens

3  sene evvel şu yazdıgın elemanlardan bi gg bi ozzi 11deydi

Çevrimdışı tangaz

Topu 2 senedir stoperler ileri vuruyor
Takım da 3 senedir kondisyon ve koşu mesafesi olarak geri gidiyor.
@mylife1903

ee gider tabii başkan boşladım takımı bonservisi elinde veteranları doldurdum takıma dedi die açıkladık ya sana  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

maçın hakemi mesleğe veda etti. bunu başkanın yaptırmadığını nerden biliyorsun
çıkıp konuşmasımı hakemin biletinin kesilmesimi daha etkili mesela kimse söylemiyor söylerse gs lobisine zeval gelir sonra ama iki haftadır gs on kişi kaldığı için puan kaybetti nerde bu gs lobisi neden engelleyemedi
on kişi kalmalarını geçen sene gs yi şampiyon yapan iki hakem veda etti. bu diğer hakemlere uyarı değilmi.
belki o vedalar olmasa bu iki kırmızıda olmazdı. Birşey yapmıyormu bunu bilemeyiz. her zaman yapmak ortaya çıkıp esip gürlemek değildir. Bence seçimde ne pazarlıklar dönmüşdür Bu iki hakemde o pazarlığın içindedir.

adamlar daha taze son 2 şampiyonluğu hakemlerle lobi ile almışlar hala gese lobisi yoktur demek enteresan :alala:

geçen hafta hakem denizliyi doğradı gese berbattı maçı kaybetti yoksa maç 5-0 dı. bu hafta dha taze penaltı vara rağmen verilmedi cagnenin dirseğe bakılmadı bile herifler 2 maçdır hakem lobisiile yürüyorlar işte o kadar kötülerki şuan sadece 1 punda kaldılar ama hakem lobisinin devrede oldugunu görememek bunun üzerine gidememek bir şampiyonluğu daha kaybettirirsivas maçında 2 penaltımız verilmemiş taze taze.

Çevrimdışı tangaz

3 senedir takım geriye gidiyor diyorum.

Kondisyon
Topu geri kazanma süresi
Topa sahip olmak

Bunlardan ötürü takım geriye gidiyor diyorum

son 3 yıldki kadroları lig başlarken lig biterken die yazarmısın please neden yazmakdan imtina ediyorsun  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

o sene ben yanlışları söylediğimde herkes gülüyordu.
ozi orta yuvarlağı mesken tutmuş ordan ayrılamıyor toptan kaçıyor dediğimde
millet kıyamet kopartmıştı tek oyunumuz topu quaresmaya ver oda dan dun orta açsın dediğimde
yine millet tepki veriyordu ben talisca ve abou yu överken millet yerden yere vuruyordu sezon bitti her maç salladıkları abou ve talisca sayesinde şampiyon olduk oyunu talisca üzerine kurmamız lazım quaresma üzerine değil dediğimde
ne laflar yemişdim. en iyi cevabı abou son maçta topu quaresmaya verip al artık senin olsun dediğinde vermişdi aslında.
bütün sezon söylediğimin özetiydi o haraket. az daha o şampiyonluğuda verecektik Şenol hoca yatsın kalksın Avcıya şükretsin.
ne zaman puan kaybettiysek başakda kaybetmişdi.

abi sen o sene yani 2. şampiyonluk gelirken esas bu oyun iyi büyük takım böle direkt oynar geçe sene tiki taka adı altında gereksiz top çevirip topu eziyoduk büyük takım böle oynar diyordun. sölediklerini hatırlıyoruz arşivlerde mevcut ayrıca

Çevrimdışı levitate

Bu arada 2016 2017 şampiyonluğumuz kimseyi yanıltmasın o yıl daha kötü oynadık 2015 2016 ya göre
bence o sene de iyiydik izlerken zevk almıştım şahsen
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2019, 20:55:05 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Abi takım her sene geriye gitti.

Topu kazanma süremiz iç sahada 7 saniyeden 11 saniyeye çıkmış
Takım boyu uzamış
Koşu mesafeleri 115 kmlerden 100 kmlere düşmüş

Yahu hoca sen bunları düzelt bir ondan sonra transferler takıma geç geliyor diye bahane bulursun. Adam bahaneciydi net.

7senede 50 küsür transfer yapılmış  sürekli yap boza çevirmiş başkan takımı adam 2 sene şampiyon yaptı die nasılsa önüne ne koysak verim alıyor negredodan da golcü yaratır larini de yontar kaleciyide satayım yerine utku takılır olmadı 2 eylülde bakarız birini diyen bi başkana rağmen adam çalışırken sadece maaşlar ödensin dedi başka bişey demedi zemin kötü deyince başkan çıkıp stadsız da şampiyon olduk bahane istemem dedi şimdi avcı da aynını diyor bu da mı bahaneci yoksa? ben demiyorum yanlış anlama olmasın senin tezine göre çıkarım yapıyorum sadece.

Çevrimdışı tangaz

Taktik ve hoca iyi mi diyorsun yani 3 senedir ?

sürekli değişimin oldugu maaşların geciktiği huzursuzluğun tavan yaptıgı gidenlerin yerine kötülerin geldiği bir ortamda ne taktiği ne hocası???

Çevrimdışı tangaz

Yahu ne burakmış arkadaş. Hani nerede burak iki haftafır gelip neden golleri sıralamıyor.

avcı boşu boşuna oynattı hazırlık maçında adamı oysa pamuklara sarıp lige saklamalıydı

Çevrimiçi Kapkarakartal

Real Betis, Mario Lemina için Southampton'a 1 milyon € kiralama bedeli, 19 milyon euro opsiyon ve oyuncuya da İngiltere'de kazandığı maaşın tamamını önermiş  :tabe:

https://readsouthampton.com/2019/08/26/real-betis-enter-lemina-race-and-itd-be-a-sensible-transfer

William Carvalho gibi bir yamyam, Guardado gibi bir lider önlerindede Fekir varken üstüne Lemina istemeleri ilginç Guardado'yu mu kesecekler ki. Bence garanti oynayacağı yer olan Beşiktaş'ımıza gelip kendini tekrar parlatabilir.

Çevrimdışı levitate

Thiago Maia için Sampdoria, Genoa ve Bologna devredeymiş. Genoa, oyuncu için kiralık + zorunlu opsiyon (7 milyon) + sonraki satıştan %50 pay teklif etmiş.

Biz de teklif yapmışız. Lille karar verecekmiş  :tabe:

https://le10sport.com/football/mercato/exclu-mercato-losc-thiago-maia-finalement-vers-besiktas-470778

bize gelmediği için pişmandı, gelsin içi rahat etsin :D

şaka bi yana italya'da tokatlarlar onu
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

818. sayfayı komple işgal etmiş gibi oldum azcık kusura bakmayın arkadaşlar please  :iblush:

Çevrimdışı ilhan mansız

Lensi İnönü’de bize karşı izlemiştim. Sürekli eli belinde bekliyor, top atılınca koşuyordu. Bize alınmasına çok şaşırmıştım. Fiyatını duyunca şaşkınlığım bir kat daha artmıştı.

Çevrimdışı tangaz

Yaş ortalamamız 29.8 den 25.65 e düşmüş :bandit:

şimdi takım koşunca bak şenol koşturmuyormuş işte olur