2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 83 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4279996 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mrred

sen git totenam dan transfer yap.. adamların kadro zayıfladı tabi... direk mağlubiyet...
:D
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Evet o şekilde olabilir. Bu sene bütçemiz kalmamıştır daha.
Vardır vardır  :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mrred

Ooo q7 başakcity gidiyor sanırım
The great gig in the sky

thiago maia ismi çıkmış yine gelsin beğendiğim bir oyuncu kendisi :D

Başakşehir, Beşiktaş'ın kadrosunda düşünmediği Ricardo Quaresma’yı renklerine bağlamak istiyor. Tecrübeli futbolcuya, yıllık 1 milyon €'luk bir sözleşme sunulduğu, İstanbul'da kalmak isteyen Quaresma'nın da bu teklife sıcak baktığı öğrenildi. (TRT Spor)

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Potansiyel aralığı geniş bence de zaten. Ama benim pek umudum yok. Onca maçını seyrettim, koşup koşup rakibe toslayan bir oyuncu olduğunu gördüm, Cuma günü de aynısını yaptı. Düzeltirse sıçrama yapar, satarız 15-20'ye.

Kosup kosup auta da cikiyordu.. Videolarda ne yapiyorsa aynen onlari yapti.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Maia iyiymis bu arada. Yasi da genc umarim gelir.

Thiago Maia: "Sezon başında bir Türk takımından da teklif vardı. İlgilenmedim çünkü Fransa Ligi’nin daha iyi olacağını düşündüm Ben şimdi Lille’de düşmemek için oynuyorum. Beşiktaşa gitmediğim için ağladım." (📌2018)

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Potansiyel aralığı geniş bence de zaten. Ama benim pek umudum yok. Onca maçını seyrettim, koşup koşup rakibe toslayan bir oyuncu olduğunu gördüm, Cuma günü de aynısını yaptı. Düzeltirse sıçrama yapar, satarız 15-20'ye.

Ekşi'den bi Nkodu yorumu:

tottenham yıllardır fena transferler yapmayan, genelde çok az hata yapan bir takım. yapsalar da umurlarında olmaz çünkü premier lig yayın gelirleri. ekstradan takım gayet iyi yönetildiği için şl'de final yaptı, ondan da deli para akmıştır. reklam, sponsorluk, kulüp ürünleri, maç biletleri vs hiç değinmiyorum bile. yani bu abilerin hata yapma lüksü fazla var ona rağmen yapmıyorlar. niye? çünkü biri, bu takıma para ödedi ve o takımın sahibi. o hatalarından bir örnek vereceğim. tanıdığınız bir isim. vincent janssen. 1994 doğumlu. hollandalı. hollanda'da alkmaar formasıyla 2015-2016 sezonunda 49 maçta 32 gol 7 asist yapınca epey bir dikkat çekti. tottenham yönetimi de "biz hollanda'dan çürük mal pek almadık, ne aldıysak genelde uğurlu geldi" diye düşünmüştür. zira christian eriksen ve jan vertonghen gibi yakın dönem örnekleri varken(davinson sanchez de daha sonra eklenecek) bir şanslarını denediler ve 22 milyon euro gibi ciddi bir bonservis bedeliyle bu arkadaşı transfer ettiler. harry kane'i dinledirecek benzer tarzda birini bulduklarını düşündüler. ilk sezon kendileri denediler. 38 maçta 6 gol 4 asist yaptı. tabi bunların ciddi bir miktarı 90 dakika değildi ama var olan bölümlerde oynadığı futbol istikbal vadetmedi ve üstüne sık sakatlanması da onun burada olmayacağını hiç değilse kiralık yollayalım da belki 3'e 5'e satarız diye düşünmelerine sebep oldu. sonra fenerbahçeye geldi ve sonrasını biliyorsunuz. bilmediğiniz şu olabilir, geçtiğimiz günlerde bu 25 yaşındaki genç arkadaşımız çin&japon gibi arap ligleri veya mls gibi kariyerilerinin sonlarına doğru baskı olmadan yatarak tomarla para kazanmaya gidenlerin son zamanlarda yeni tercihlerinden biri haline gelmiş meksika ligine transfer oldu ve evet yaşı 25. geçen sezonu epey sakatlandığı için adamlar bunu kiralık bile yollayamadı o da talibi çıkınca hemen satıldı. kendisi şu an miguel layun'un da forma giydiği monterrey'e 9 milyon euro bonservis karşılığı gönderildi. meksika ligi için şöyle bir durum var. giden, dönmez. çin'den, arap'tan bile tekrar avrupa piyasasına dönenler olmuştu hatta mls'ten bile ama meksika'dan olmuyor. kendi içleri içinde oyuncuları döndürüyorlar ama max brezilyaya falan giden oluyor. avrupa yolu kapalı gibi bir şey. yani bir mucize olmazsa ki sanmıyorum janssen'in kariyeri orda biter en kötü duvarı geçip mls'te takılır ama sakatlıklarının ona izin vereceğini sanmıyorum.

nkoudou isimli arkadaşa gelirsek. bu arkadaş ilk nantes'ta oynamaya başlıyor, 2014-2015 sezonunda 19 yaşındayken pek bir "şey" de yapamıyor. yani o ligte o yaşta olup hatta daha genç olup da "ortalığı dağıtanlar" gördük ki bunlar yakın zamanda oldu. neyse o bir "şey" yapamamasına rağmen "lan dur hazır lyon'un, monaco'nun, lille'in ve psg'nin ilgilenmediği bir genç fransız oyuncu bulduk alalım belki tutar" diye marsilya tarafından tam da bu kafada transfer ediliyor ve lig değil 2015-2016 sezonundaki uefa kupası(avrupa ligi) performansıyla dikkatleri çekiyor. yaşı da 20 olunca bazı takımların iştahı kabarıyor. marsilya kendisinin camdan ayaklı olduğunu kabullenip "ne gelirse kârdır zaten biz de ucuza aldık" dercesine tottenham'ın yaptığı 11 milyon euroluk teklifi kabul edip bir sigara yakıyor. tottenham da garibim "city gibi yapacağuk biz de 3'e 5'e gençleri kapatacağız, 2-3 yıl kiraya gönderip sonra 20-30'a çakacuğuk" diye ıslak rüyalara dalmış. o 2015-2016 sezonu genelde o tip transfeleri yaptıkları bir transfer dönemi olmuş. janssen bu sezonda transfer edilmiş nkoudou ile birlikte ama bu ikilinin dışında, bu yaz roma'ya 23.5 milyon euroya transfer olan pau lopez'i bir yıllık 1.1 milyon euro kiralama bedeli ve 7 milyon euro satın alma opsiyonuyla kiralamışlar. adamı bir maç bile oynatmamışlar, geri yollamışlar o da espanyol'a geri dönmüş. kontrat da yenilemeyip, yeni yapılanma içindeki real betis'e imzayı atmış, sadece bir sezon oynayıp kendini gösterince de alisson sonrası kaleci boşluğunda olan roma'ya iyi bir para kazandırarak transfer olmuş. aynı betis, psg'yi resmen kazıklayıp giovani lo celso'yu 25 milyon euroya mal edip aynı tottenham'a 76 milyon euroya iteledi. yani bu abiler, bu işlerden o kadar da anlamıyorlar. hatta betis'in yarısı kadar bile anladıklarını düşünmüyorum. neyse.

nkoudou'ya tekrar dönersek bu arkadaşımız tottenham'da sürekli sakatlanmaya başladı. bu sakatlıkları pochettino'nun şans verme pintiliğiyle birleşince de ne istediği süreyi alabildi ne de aldığı sürede kendini gösterebildi. bir sonraki sezon kendisine yine şans verildi ama baktılar bir "şey" olmuyor devre arasında "hiç değilse gözümüzün önünde olur, lige alışır" diye burnley'e kiraladılar. orda da bir varlık gösteremedi. gittiği gibi sene sonunda geldi. en sonunda ya herro ya merro diyerek gençler konusundaki tecrübesiyle nam salmış monaco'ya kiralık gönderildi. hem kendi ligidir, hem monaco kendini gösterebileceği bir takımdır dediler ama burda da ne antrenmanlarda kendini gösterip kadroya girebildi ne girdiğinde bir şey yapabildi. 3 maçta toplamda 20 dakika oynatıldı. üstüne de yine sakatlandı. bu eleman marsilya'dan tottenham'a geldiğinden beri 3 yılda toplamda 38 maçta 1 gol 2 asist ile oynadı. oynadığı 38 maçta da yalnızca 836 dakika sahada kaldı. 10 maç bile etmiyor toplamı. 25 yaşında bitmiş, tottenham'ın elden çıkarmak için uğraştığı bu elemana 5 milyon euro bonservis mi ödeyecekler? ee peki bunu nasıl içselleştirecek taraftar? hemen kabullenmişi, fanatizmle gözü kör olmuş olanları var yukarda okursunuz. "rüzgarın oğlu, genç yetenek, pası şutu iyi, iyi olmasa tottenham alır mıydı beeee" falanlar. mükemmel fikirler peşin sıra patlatılmış. işte bunlar yıllardır her maçı katletmesine rağmen "quaresmaaaa quaresmaaaaa" diye tezahürat yapan zihniyetle benzer perspektifte. (hayrullah amazingogullari)

edit: argo yerleri sadeleştirdim
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2019, 15:22:35 Osvaldonun Saçı ]

Çevrimiçi Necmi

Niye anlamasın Ali Naibi'nin detaylı Cvsini incelemiştim burada o da çok ustası değil bu işlerin. Necmi abi yazmıştı 3-4 yıldır Ali Naibi'nin onaylamadığı hiç kimse alınmıyor demişti. Larin mesela Naibi onayıyla alınmış demek ki Negredo Mitroviç vs vs.
evet bunuda söyledim hatta burda herkes umuta sallarken transferlerin arkasında umut değil ali naibi var o sadece yönetici olarak imzaya gidiyor yetkili kişi olarak dedim. şimdi yetki naibiye verildi artık o gidiyor. iyi transferde naibi alkışlanır kötü olanda eleştirilir ben milosevic transferide onun eseri diye biliyorum belki ilk transferi olabilir. Başkan uzun zamandır onu pişiriyor geri planda evet insanlar tecrübe kazanırken hatada yapacak tecrübe dediğin şey zaten insanın hayatta yediği kazıkların bileşkesidir. Biz futbolun başına getirmek için adam arıyorduk ama bu iş taşıma suyla olmuyor. denedide başkan önder gökhan gibi ama olmadı işde burda doğru olan doğru kişiyi bulup kulüp içinde kulüp gerçekleriyle yetiştirmek.

Çevrimdışı mrred

Rapora göre Messi falan alıyoruz sanırım

Fiziğini hala geliştirebilir kas kütlesi yeterli. Hızlanması ve çevikliği iyi her mesafede hızlı koşabiliyormuş
Oyuna konsantreymiş ve oyunu okuyormuş ve sezinlemesi de iyimiş
Bireysel ve takımı oyununda baya iyiymiş
Liderlik özellikleri varmış sessiz ama kararlı biriymiş (En sevdiğim tarz :D)
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Top rakipteyken iyi pozisyon alıyormuş. Dengeli ve zekası ile bir çok açığını kapatıyormuş. Topa müdahale zamanlaması iyiymiş birebir defansif aksiyonlarda başarılıymış ama daha da geliştirebilirmiş. Kafa toplarnda iyimiş ama daha da gelişebilirmiş
Çocuk full paketmiş. :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Ekşi'den bi Nkodu yorumu:

tottenham yıllardır fena transferler yapmayan, genelde çok az hata yapan bir takım. yapsalar da umurlarında olmaz çünkü premier lig yayın gelirleri. ekstradan takım gayet iyi yönetildiği için şl'de final yaptı, ondan da deli para akmıştır. reklam, sponsorluk, kulüp ürünleri, maç biletleri vs hiç değinmiyorum bile. yani bu abilerin hata yapma lüksü fazla var ona rağmen yapmıyorlar. niye? çünkü biri, bu takıma para ödedi ve o takımın sahibi. o hatalarından bir örnek vereceğim. tanıdığınız bir isim. vincent janssen. 1994 doğumlu. hollandalı. hollanda'da alkmaar formasıyla 2015-2016 sezonunda 49 maçta 32 gol 7 asist yapınca epey bir dikkat çekti. tottenham yönetimi de "biz hollanda'dan çürük mal pek almadık, ne aldıysak genelde uğurlu geldi" diye düşünmüştür. zira christian eriksen ve jan vertonghen gibi yakın dönem örnekleri varken(davinson sanchez de daha sonra eklenecek) bir şanslarını denediler ve 22 milyon euro gibi ciddi bir bonservis bedeliyle bu arkadaşı transfer ettiler. harry kane'i dinledirecek benzer tarzda birini bulduklarını düşündüler. ilk sezon kendileri denediler. 38 maçta 6 gol 4 asist yaptı. tabi bunların ciddi bir miktarı 90 dakika değildi ama var olan bölümlerde oynadığı futbol istikbal vadetmedi ve üstüne sık sakatlanması da onun burada olmayacağını hiç değilse kiralık yollayalım da belki 3'e 5'e satarız diye düşünmelerine sebep oldu. sonra fenerbahçeye geldi ve sonrasını biliyorsunuz. bilmediğiniz şu olabilir, geçtiğimiz günlerde bu 25 yaşındaki genç arkadaşımız çin&japon gibi arap ligleri veya mls gibi kariyerilerinin sonlarına doğru baskı olmadan yatarak tomarla para kazanmaya gidenlerin son zamanlarda yeni tercihlerinden biri haline gelmiş meksika ligine transfer oldu ve evet yaşı 25. geçen sezonu epey sakatlandığı için adamlar bunu kiralık bile yollayamadı o da talibi çıkınca hemen satıldı. kendisi şu an miguel layun'un da forma giydiği monterrey'e 9 milyon euro bonservis karşılığı gönderildi. meksika ligi için şöyle bir durum var. giden, dönmez. çin'den, arap'tan bile tekrar avrupa piyasasına dönenler olmuştu hatta mls'ten bile ama meksika'dan olmuyor. kendi içleri içinde oyuncuları döndürüyorlar ama max brezilyaya falan giden oluyor. avrupa yolu kapalı gibi bir şey. yani bir mucize olmazsa ki sanmıyorum janssen'in kariyeri orda biter en kötü duvarı geçip mls'te takılır ama sakatlıklarının ona izin vereceğini sanmıyorum.

nkoudou isimli arkadaşa gelirsek. bu arkadaş ilk nantes'ta oynamaya başlıyor, 2014-2015 sezonunda 19 yaşındayken pek bir "şey" de yapamıyor. yani o ligte o yaşta olup hatta daha genç olup da "ortalığı dağıtanlar" gördük ki bunlar yakın zamanda oldu. neyse o bir bok yapamamasına rağmen "lan dur hazır lyon'un, monaco'nun, lille'in ve psg'nin ilgilenmediği bir genç fransız oyuncu bulduk alalım belki tutar" diye marsilya tarafından tam da bu kafada transfer ediliyor ve lig değil 2015-2016 sezonundaki uefa kupası(avrupa ligi) performansıyla dikkatleri çekiyor. yaşı da 20 olunca bazı takımların iştahı kabarıyor. marsilya kendisinin camdan ayaklı olduğunu kabullenip "ne gelirse kârdır zaten biz de ucuza aldık" dercesine tottenham'ın yaptığı 11 milyon euroluk teklifi kabul edip bir sigara yakıyor. tottenham da garibim "city gibi yapacağuk biz de 3'e 5'e gençleri kapatacağız, 2-3 yıl kiraya gönderip sonra 20-30'a çakacuğuk" diye ıslak rüyalara dalmış. o 2015-2016 sezonu genelde o tip transfeleri yaptıkları bir transfer dönemi olmuş. janssen bu sezonda transfer edilmiş nkoudou ile birlikte ama bu ikilinin dışında, bu yaz roma'ya 23.5 milyon euroya transfer olan pau lopez'i bir yıllık 1.1 milyon euro kiralama bedeli ve 7 milyon euro satın alma opsiyonuyla kiralamışlar. adamı bir maç bile oynatmamışlar, geri yollamışlar o da espanyol'a geri dönmüş. kontrat da yenilemeyip, yeni yapılanma içindeki real betis'e imzayı atmış, sadece bir sezon oynayıp kendini gösterince de alisson sonrası kaleci boşluğunda olan roma'ya iyi bir para kazandırarak transfer olmuş. aynı betis, psg'yi resmen kazıklayıp giovani lo celso'yu 25 milyon euroya mal edip aynı tottenham'a 76 milyon euroya iteledi. yani bu abiler, bu işlerden o kadar da anlamıyorlar. hatta betis'in yarısı kadar bile anladıklarını düşünmüyorum. neyse.

nkoudou'ya tekrar dönersek bu arkadaşımız tottenham'da sürekli sakatlanmaya başladı. bu sakatlıkları pochettino'nun şans verme pintiliğiyle birleşince de ne istediği süreyi alabildi ne de aldığı sürede kendini gösterebildi. bir sonraki sezon kendisine yine şans verildi ama baktılar bir "şey" olmuyor devre arasında "hiç değilse gözümüzün önünde olur, lige alışır" diye burnley'e kiraladılar. orda da bir varlık gösteremedi. gittiği gibi sene sonunda geldi. en sonunda ya herro ya merro diyerek gençler konusundaki tecrübesiyle nam salmış monaco'ya kiralık gönderildi. hem kendi ligidir, hem monaco kendini gösterebileceği bir takımdır dediler ama burda da ne antrenmanlarda kendini gösterip kadroya girebildi ne girdiğinde bir şey yapabildi. 3 maçta toplamda 20 dakika oynatıldı. üstüne de yine sakatlandı. bu eleman marsilya'dan tottenham'a geldiğinden beri 3 yılda toplamda 38 maçta 1 gol 2 asist ile oynadı. oynadığı 38 maçta da yalnızca 836 dakika sahada kaldı. 10 maç bile etmiyor toplamı. 25 yaşında bitmiş, tottenham'ın elden çıkarmak için uğraştığı bu elemana 5 milyon euro bonservis mi ödeyecekler? ee peki bunu nasıl içselleştirecek taraftar? hemen kabullenmişi, fanatizmle gözü kör olmuş olanları var yukarda okursunuz. "rüzgarın oğlu, genç yetenek, pası şutu iyi, iyi olmasa tottenham alır mıydı beeee" falanlar. mükemmel fikirler peşin sıra patlatılmış. işte bunlar yıllardır her maçı katletmesine rağmen "quaresmaaaa quaresmaaaaa" diye tezahürat yapan zihniyetle benzer perspektifte. (hayrullah amazingogullari)

edit: argo yerleri sadeleştirdim

Milyon kere yazmışımdır. Transferde etikete bakılmaz. Benim için bir oyuncunun Norveç 2. liginden gelmesiyle Barcelonadan gelmesi aynıdır. Zerre kadar artı veya eksi bir yargı oluşmaz kafamda. İzlerim, gördüğümü kendi çapımda yorumlarım.

Rapora göre Messi falan alıyoruz sanırım

Fiziğini hala geliştirebilir kas kütlesi yeterli. Hızlanması ve çevikliği iyi her mesafede hızlı koşabiliyormuş
Oyuna konsantreymiş ve oyunu okuyormuş ve sezinlemesi de iyimiş
Bireysel ve takımı oyununda baya iyiymiş
Liderlik özellikleri varmış sessiz ama kararlı biriymiş (En sevdiğim tarz :D)

kim yazmış bunu ?

Çevrimdışı mrred

Top bizdeykene napıyormuş
topu iyi saklıyormuş. Top ondan gidince hemen doğru zamanda doğru boşluğa hareket ediyormuş.Dikine iyi paslar atıyormuş
Bu rapor fake falan mı ya :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

kim yazmış bunu ?
Raporda yazıyor @38life attığı oradan dikkatimi çeken özelliklerini yazıyorum işte
Adam full paket
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Baskı altında en iyi opsiyonu buluyormuş en kaliteli pası atıyormuş vücudunu doğru açıya getirerek baskıdan çıkmayı biliyormuş.
Bu adamı alalım ya :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Raporda yazıyor @38life attığı oradan dikkatimi çeken özelliklerini yazıyorum işte
Adam full paket

Menejer gazlaması da olabilir. Ama fm wonderkid olduğunu hatırlıyorum sanki  :lol:

Çevrimdışı 38life

Top bizdeykene napıyormuş
topu iyi saklıyormuş. Top ondan gidince hemen doğru zamanda doğru boşluğa hareket ediyormuş.Dikine iyi paslar atıyormuş
Bu rapor fake falan mı ya :D

Adam "iyi" diyor. 100 üzerinden 100 demiyor ki. Niye bu kadar gaza geldin.

Çevrimdışı mrred

Baskı altında bölümü mest etti
Sakinliği ile beraber sürekli doğru pas opsiyonları arıyormuş . Topa ilk dokunuşları iyimiş
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Adam "iyi" diyor. 100 üzerinden 100 demiyor ki. Niye bu kadar gaza geldin.
İyi oyuncu yahu seviniyorum işte
The great gig in the sky

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tahmin ettiğimizden daha çok hocayı destekleyen insan var forumda gizlenmiş durumdalar onlar merak etmeyin :D Sesleri çok çıkmıyor sadece
Desteklemek ayrı bir olay

Biz Beşiktaş düşmanımiyiz :alala: Avciyi Sevmem de beğenmemde ama desteklemek zorundayım söz Konusu olan Avcı değil Beşiktaş

Bölmeyin insanları :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

@Necmi  abi bütün cümlemde takıldığın yer orası mı  :lol: Onu daha çok genel kitlelere hitap etmek için kullandım, yani bu forumunda ötesinde anlamında. :lol:
:alala:

Çevrimdışı mrred

Raporda topa sahip olma oyunlarında top bizdeyken ya da top rakipteyken bölümleri çok detaylı
Geçiş oyunları ile ilgili bölümler çok kısa bu çocuk demek ki topa sahip olma oyunlarında daha dikkat çekici özelliklere sahip
The great gig in the sky