Evet caner bize lafımızı yedirtti, tabi istekli olması taktiğe uyum sağlamasıyla falan bunda bir çok kıstas var ama sadece kendini vermesi demek yetersiz gibi geldi bana. Dediğin gibi çocuk adam, yalan söylemediği ortada mı ??? Taraftarı arkasına almak için mağdur rolünü oynamadığı ne malum, sonuçta yeterli karakter gelişimini sağlayamamış bir çocuk adam. Verim alınabilir mi evet alınabilir, şenol güneş verim aldı. Sırf onun için de bütün taktiği değiştirmemiz gerekiyor, bu da ona değecek birisi değil, güvenilip yola çıkılacak biri hiç değil.
Hoca, taktik, teknik hepsi etkili ama en önemli etken kendisi. Konu Caner olduğu için baskın faktörün bu olduğunu söylüyorum, başkası olsa farklı konuşabilirdik

. Quaresma'nın yalan söylediğini çok düşünmüyorum, böyle bakarsak bir sürü seneryo üretebiliriz.
Tüm taktiği değiştirmeye gerek yok, eğer sağda cizgide oynatılırsa Pivot özellikleri olan bir forvetle verim alınabiliyor. Sol tarafta oynayan iç forvetin da kafa topları birazcık iyi olsa daha da artar verim. Herkes bildiği gibi oynayacak, Quaresma yı oynattığın zaman ona da bildiği gibi oynamasını söyleyeceksin. Sistem dışı, dezavantaj gibi gözükse de aslında değil, ufak bir dokunuşla taktiksel varyasyona dönüşür.
Eğer istersen Lens- Boyd'la iki tarafı da içe giren oyuncularla oynatırsın.
Kişilere çok fazla güvenmemek gerekiyor, Quaresmaya da Senol Hocaya da Avcıya da kendimize de Bir kişi o şekilde verim aldı diye sadece öyle olmak zorunda değil. Her şeyi kendince değerlendirmek gerekiyor, Şenol hoca siyahtı, Avcı Beyaz. Yok böyle bir şey.
Quaresmanın belki gitmesi gerekiyor gerçekten ama emin olun şu renklilerin arasında yüzde 50-60 lik bir kısmının ağzının suyunu akıtan bir adam.