2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 75 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4279961 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi annoca

Medel giderse defansta lazım olacak

Çevrimdışı Erman1903

Hocanın orta sahaya sol ayaklı bir 8 numara istediği transfer döneminin başından beri konuşuluyor. Atiba'nın sakatlık durumu hakkında net bilgiye sahip değiliz. Uzun süreceği için o bölgeye transfer düşünüldüğü söyleniyordu. O bölgedeki tek yedeğimiz Oğuzhan kalıyor senin yazdığına göre  :tabe: Bence 6 ve 8 numaralar elzem  :tabe:

8 oynatabileceğimiz Dorukhan, Ljajic, Ozzy, Muhayyer var. 2 8 oynattığımız için yeterli rotasyon. Su an Medelin gitmesiyle Orada sakat Atiba, Necip ve 8 rotasyonundan Ozzy var. bu taktik deep lying playmaker tarzı 6 numaralarla oynanıyor. Kaldı ki Hoca da başak da Emreyle oynuyordu. Bu yüzden öncelikle topla ilişkisi biraz iyi olup oyun görüşü yüksek, defansif ve ofansif organizasyonlarda doğru pozisyon alacak bir 6 numara bizim için öncelik olmalı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ljajic neden yedek olsun ki anlamadım şu an zaten 8 numara gibi oynamaya çalışıyor. Serbest değil ki ben mi yanlış izledim acaba devamlı sol içte konumlanıyor
Yahu 50 maç oynayacağız, elbette yedekte kalacak bazı maçlarda.

Çevrimdışı MUSTAFA_

8 oynatabileceğimiz Dorukhan, Ljajic, Ozzy, Muhayyer var. 2 8 oynattığımız için yeterli rotasyon. Su an Medelin gitmesiyle Orada sakat Atiba, Necip ve 8 rotasyonundan Ozzy var. bu taktik deep lying playmaker tarzı 6 numaralarla oynanıyor. Kaldı ki Hoca da başak da Emreyle oynuyordu. Bu yüzden öncelikle topla ilişkisi biraz iyi olup oyun görüşü yüksek, defansif ve ofansif organizasyonlarda doğru pozisyon alacak bir 6 numara bizim için öncelik olmalı.
Muhayer'in henüz 90 dakika oynayacak kadar iyi olduğunu düşünmüyorum. Onu bu sene seneye oynatmak için hazırlamalıyız. Dorukhan'ın da satılabileceği konuşuluyor bu arada  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Yahu 50 maç oynayacağız, elbette yedekte kalacak bazı maçlarda.

Anladım teknik golcü 10 numara özellikleri taşıyan 8 numara lazım diyorsun. Rafinha o profile uygun işte
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Maçına göre
oğuzhan sol iç rafinha sağ iç
ya da dorukhan sağ iç ljajic sol iç
ya da ljajic sol kanat oğuzhan sol iç rafinha sağ iç
ya da oğuzhan 6 ljajic sol iç rafinha sağ iç
ya da oğuzhan 6 ljajic sol iç dorukhan sağ iç
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2019, 23:35:58 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Boyd ve N'Koudou ile iki kanat transferi yapan Beşiktaş, Lens ile de yolları ayırırsa son hafta bir kanat transferi daha gerçekleşecek.

Hollandalı oyuncunun Beşiktaş ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Beşiktaş için son dört sezonda olduğu gibi bu sezon da transferin son haftası oldukça hareketli geçecek.

Haber Kaynağı: DHA

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Anladım teknik golcü 10 numara özellikleri taşıyan 8 numara lazım diyorsun. Rafinha o profile uygun işte
Oyuncu profil olarak uygun da, kaporta sıkıntılı.

Çevrimdışı mrred

Bence kanat almayacaklar sağ iç ve sağ kanat oynayabilen sol ayaklı bir oyuncu alcaklar
bu profile en uygun isim de rafinha
ayrıca bir de 6 alcaklar
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Ben de sallıyordum maç öncesinde  :D
ama o maç esnasındada sallıyordu :D

Çevrimdışı mrred

Dorukhanı Udineseye satacaklar sanırım. Menajeri Udineseli yetkililer ile yemek yemiş
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Bence kanat almayacaklar sağ iç ve sağ kanat oynayabilen sol ayaklı bir oyuncu alcaklar
bu profile en uygun isim de rafinha
ayrıca bir de 6 alcaklar
bence sağ kanata devre arası hasic gelecek

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lens'e seçenekler sunmuşuz  :tabe:

Lens’e de maaş indirimi ya da takım bulması önerilmiş.
Gitmesi istenen bir çok kişi gidecek bu dönemde galiba ilginç bir şekilde.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

başkan çamaşır makinesini açmış kirli bulduğunu içine atıyor

Çevrimdışı mrred

başkan çamaşır makinesini açmış kirli bulduğunu içine atıyor
Çok kızdırdılar adamı :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı worns

İkisini de kabul etmeyebilir. Lens çok sıkıntılı mevzu adamın daha bin yıl kontratı var. Bence onun kalmasına kendimizi alıştıralım. quaresma+medel gitsin ona da okeyim.

Çevrimdışı mrred

Seneye Burak da gider. 3 4 senelik takım kuruyoruz
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2019, 23:52:13 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Kartal Ç

Dorukhanı Udineseye satacaklar sanırım. Menajeri Udineseli yetkililer ile yemek yemiş

Dorukhani devre arasi satalim yaa. 3 5 kurus daha fazla verirler devre arasi. Bize de kesin transfer lazim olacak. Bizim devre arasi transferler icin kaynak yaratmis oluruz en azindan.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Seneye Burak da gider. 3 4 senelik takım kuruyoruz
Kiralık bile alsak opsiyonlu olacağını düşünüyorum. İyi bir yapılanmaya doğru koşar adım ilerliyoruz. Şu an için bebek adımları atsak da yaşanan gelişmeler önümüzdeki hafta koşacağımızı gösteriyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Muhayer'in henüz 90 dakika oynayacak kadar iyi olduğunu düşünmüyorum. Onu bu sene seneye oynatmak için hazırlamalıyız. Dorukhan'ın da satılabileceği konuşuluyor bu arada  :tabe:

Mevcut kadro üzerinden optimum doğru hamle için dbakıyoruz, oyuncuları bir anda yok sayamayız. Ljajic zaten yeterince 10 özellikleri taşıyan bir adam. Bana göre Muhayer oynayabilitesi Necipten yüksek. 4. Adam olabilir. 8 özellikleri taşıyan ama pozisyonu 6 olan oyuncu lazım öncelikle. Onu 8 olarak da kullanırsın. Dmc/mc olmalı. Rafinha mc/amrc. Kendi rolunde defansif acık vermeyen ama 6 numara, ya da defansif rolle oynatılabilecek bir adam değil. Gelene gidene göre bakılır 8. İkinci yabancı transferi yapılacaksa forvet daha oncelikli tercih olmalı..

Çevrimdışı mrred

Dorukhani devre arasi satalim yaa. 3 5 kurus daha fazla verirler devre arasi. Bize de kesin transfer lazim olacak. Bizim devre arasi icin kaynak yaratmis oluruz en azindan.
Bence en az 8 e satarız sonraki satıştan pay maddesiyle 12 falan kazanırız o çocuktan
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çıkan transfer haberleri ve Ali Ece'nin programında söyledikleri buna işaret ediyor. Oyuncu değerini bulmuşken satmayı düşünmemiz mantıklı  :tabe: Tabi yerine Mehmet Özcan gibi bir hamle yaparsak çok iyi olur.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Orta saha oyuncularının hiçbiri tam değil arkadaşlar
Ljajic savunma ve ikili mücadele ve topla vedalaşma anlamında 8 e uygun değil fakat fuleli ve vuruşları sert ve isabetli
Oğuzhan savunma ikili mücadele ve tempo anlamında tam değil fakat oyun görüşü ve pasları öldürücü
Dorukhan teknik ve yumuşak ayaklara sahip değil fakat tempolu ve sert şutlara sahip
Bunların hepsini harmanlayıp bir kadro mühendisliği yapıyorlar sanırım
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2019, 00:02:05 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky