2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 72 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4277851 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

İstatistik mini etek gibidir, çok şey gösterir ama en önemli şeyi göstermez  :ebebe:

https://twitter.com/OptaCan/status/1165266476888219648

Benim sözümü paylaşıyorsun ve alıntı yapmıyorsun.  :steamed: :steamed: :lol:

Çevrimdışı AigleBordeaux

bugün yaptığı paylaşamın yorumlarını baktım bir yorum dikkatimi çekti Fransa’da yaşayan iki Portekiz Quaresma PSG’ye gelse ne güzel olur diyor
Quaresmanın fanları ayrı bir seviyede :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Arthur Dayne

Çevrimdışı Necmi

bugün yaptığı paylaşamın yorumlarını baktım bir yorum dikkatimi çekti Fransa’da yaşayan iki Portekiz Quaresma PSG’ye gelse ne güzel olur diyor
gitsinde psg nin çöküşünü izleyelim :D

Çevrimdışı Erman1903

Pivotsal özellikleri olan santraforlu takımlarda sağ kanat oynatırsan iş yapacaktır.

PSG istiyorsa alsın abi, para da istemeyiz, sadece karşılığında bir ortasaha versinler de değil kiralasınlar  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

iki üç gün önce quaresma ve medel gidecek diye bilgi almışdım
quaresma gitti demek medelde büyük ihtimal gidecek
Medel'in menajeri geliyormuş işi bitirmek için. Daha önce de Vidal için değil Medel için gelmiş. Medel büyük ihtimalle Bologna'ya gidecek  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aliyi mi arayacaksin  :D
İki kişi ile görüşüyormuşuz ve birisini alacakmışız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

ooooooooo sistem yöneticisi de bunu yapıyorsa biz ne yapmayalım yakıştıramadım @MURAT  abi  :lol:
çok kaliteli dayanamadım. :lol:

çok kaliteli dayanamadım. :lol:

Bizim yönetim böyle bir şey yapsa diagneye 13 verse falcao mitroglunu falan alsa şuan da 30 kişi falan banlanmıştı bu forumdan herhalde  :lol:

Çevrimdışı Necmi

Ben vodafone'da maç izlemeden önce q hayranlarını azınlıkta zannediyordum,stada ilk gittiğimde şok olmuştum.Meğerse biz azınlıktaymışız  :lol:
birkaç bin kişiyi geçmez oda kapalıda sen demekki yuhalayanlara denk gelmemişsin.
şimdi o tayfa sanırım yeni açığa geçmiş. tribünde normal oyun akışında her oyuncumuza
belli anlarda toplu tezaruhat yapılır ara ara tribün oyuncuları durup dururken onurlandırır
yada maç içindeki çabasına göre mesela akşam bir tek vidaya yapıldı bu. tribün kin gütmez
hak edene maçta ödülünü verir. en önemlisi maç sonu üçlüdür sen hiç quaresmanın üçlüye çağrıldığı maça tanık oldunmu
o konuda taraftar hassasdır gerçekten hak eden üçlüye çağrılır birden fazla hak eden varsa bu sefer diğer tribünler devreye girer onları çağırır.
hak edenden sonra varsa yeni oyuncu o çağrılır. hiç şu ana kadar çelişkiye düştüğünü görmedim tribünlerin aynı anda bütün tribün
tek bir ismi bağırmaya başlar

Çevrimdışı caner.eryigit

birkaç bin kişiyi geçmez oda kapalıda sen demekki yuhalayanlara denk gelmemişsin.
şimdi o tayfa sanırım yeni açığa geçmiş. tribünde normal oyun akışında her oyuncumuza
belli anlarda toplu tezaruhat yapılır ara ara tribün oyuncuları durup dururken onurlandırır
yada maç içindeki çabasına göre mesela akşam bir tek vidaya yapıldı bu. tribün kin gütmez
hak edene maçta ödülünü verir. en önemlisi maç sonu üçlüdür sen hiç quaresmanın üçlüye çağrıldığı maça tanık oldunmu
o konuda taraftar hassasdır gerçekten hak eden üçlüye çağrılır birden fazla hak eden varsa bu sefer diğer tribünler devreye girer onları çağırır.
hak edenden sonra varsa yeni oyuncu o çağrılır. hiç şu ana kadar çelişkiye düştüğünü görmedim tribünlerin aynı anda bütün tribün
Ya abi dün maça geliyorum tam dolmabahçe camii önündeyim bir ses geldi quaresma diye tüylerim diken diken oldu öyle böyle değil(bayağı gürültülüydü)
Beşiktaşımız için hayırlısı neyse o olsun.

Çevrimdışı mrred

Bizim yönetim böyle bir şey yapsa diagneye 13 verse falcao mitroglunu falan alsa şuan da 30 kişi falan banlanmıştı bu forumdan herhalde  :lol:
Daha dur onları 50 milyon euroluk yapacak mendes
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Daha dur onları 50 milyon euroluk yapacak mendes

Falcao diye diye kafayı yedi taraftarları, daha iflah olmaz onlar. Cagne çıkacak paşa paşa oynayacak, kolay değil o işler öyle.  Falcao'nun adı çıktığı andan itibaren manzaranın bu olacağı belliydi :)

Çevrimdışı mrred

Cruyff: “Topa bir defa dokunuyorsanız, çok iyi oynuyorsunuzdur. İki defa dokunuyorsanız, iyi oynuyorsunuzdur. Üç defa dokunuyorsanız, kötü oynuyorsunuzdur.”
The great gig in the sky

Çevrimdışı Arthur Dayne

Abi yapma gözünü seveyim.Bir kere baştan kadın taraftarımızın yüzde doksanı q hayranı.Erkeklerde de hatrı sayılır bir hayranlık var.15/16 şampiyonluk kutlamasında gitmiştim ben ilk defa,gomez'le beraber en çok haykırılan isimdi q.Son sene gidemedim maçlara ama sosyal medyada görüyoruz ne halde taraftarımız.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Falcao diye diye kafayı yedi taraftarları, daha iflah olmaz onlar. Cagne çıkacak paşa paşa oynayacak, kolay değil o işler öyle.  Falcao'nun adı çıktığı andan itibaren manzaranın bu olacağı belliydi :)
Geçen senenin gol kralı diye cagne'yi parlatmaya başlamışlar bile. :lol: Ne pislik bir camia bunlar,cl'de oynamalarına rağmen dandik bir pizza şirketiyle anlaşmışlar,adamlar bunu bile bir şekilde parlatıyorlar.Bize pizza şirketi sponsor olsa,kıyamet kopardı(ki bu normal bence,sponsorun belli bir itibarı olmalı) Fenerliler de çok gaza gelmişler ama o kadroyla ilk üçe giremezler.Her şey bizim ellerimizde,koyup geçmemiz lazım.
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2019, 19:27:13 Arthur Dayne ]

Çevrimdışı caner.eryigit

Metz forveti Habib diallo öneriyorum

Çevrimdışı mrred

Bu candaş denen adama kapıyı gösterdiğimiz iyi olmuş. Ya beşiktaşı bilmiyor ya da futbolu bilmiyor.
Her halükarda bilgisiz. Adam q7 ye beşiktaş efsanesi demiş
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Llorente tam hocalık santrafor aslında :iblush:
İspanyol diye sevmezsiniz şimdi siz :iblush:
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2019, 19:36:49 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Resmin sağındaki hakkında birşey dememiş geliyor gelmekte olan.  :steamed:
Hesabı kim yönetiyorsa Vidal paylaşıp duruyor son 2 haftadır. Bu arada teknik direktörleri Vidal'den de faydalanacağı hakkında açıklama yapmıştı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★