2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4262885 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

Emre veya nuri tipinde bir sol ayaklı orta saha bekliyorum. Fakat hocanın geçen sene epruanuyu kaybetmesiyle şampiyonluğu kaybettiği bir gerçek. O yüzden iki profil arasında gidip geliyor olabilir. Ya  fizikli uzun boylu Ruizi de yedekleyen ayağa düzgün bir ön libero. Yada top hakimiyeti çok yüksek öldürücü paslar atan sol ayaklı tempolu bir ön libero
Hoca bunlari yaparken santraforlari adebayor bayic demba ustune de kendi oynattigi robinyo vardi elinde
Bizim elde burak guven umut var
Hocanin stoper falan tutturmamasi ileri hat boyleyken akilsizliktir hoca salak degil

Çevrimdışı mrred

Ben Hayatımda bu kadar Hücum Faul yapan futbolcu görmedim , Adam atak yaparken topla veya topsuz hic fark etmiyor rakibine Faul yapıyor ya çok ilginç :lol: :lol: :lol:

Top kontrolü de zaten fazia :biggrinking:
Aslında biraz da fiziğinden dolayı hakemler onun faul yaptığını düşünüyor. Nba de Shaq da aynı sorunu yaşıyordu. Omuz omuza mücadele ettiği bazı pozisyonlarda Lenste ayı gücü olduğu için rakibi yere yıkılıyor hakemler de zart diye faul çalıyor. Adamın kuvvetli olması Türkiye'de de hakemlerin oyunu bilmemesi onu dezavantajlı yapıyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Hoca bunlari yaparken santraforlari adebayor bayic demba ustune de kendi oynattigi robinyo vardi elinde
Bizim elde burak guven umut var
Hocanin stoper falan tutturmamasi ileri hat boyleyken akilsizliktir hoca salak degil
Medel satılırsa iki profilde de oyuncu alırlar o zaman. Medel ve Q7 hocanın oyun planında feda edilebilecek oyuncular.
Q7 temposuz açık alanda iş yapamıyor çevikliğini kaybetti bir de rakipler ezberledi savunma konsantrasyonu çok düşük
Medel topla hızlı oynuyor temposu da var fakat bağlantı  oyuncusu olamıyor orta sahada kaybolup gidiyor ayrıca alan da kapatamıyor
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2019, 12:03:05 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

batshuayi pıt pıt yapıyor :D

500.000 Come to Beşiktaş Mesajı atılmış , olsun o kadar :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı AigleBordeaux

Ben bir 6 ve Holtby geleceğini düşünüyorum
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben bir 6 ve Holtby geleceğini düşünüyorum

holtby boşta kamp filan görmedi hiç gelmesin.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Holosko kokusu gundeme getirdigimde devreye gireydin habire toprak atiyorlardi abine

Yahu bu toprak atiyorlsrdi dedim aklima csi bolumu geldi tarantinonun yonettigi 2 bolumluk, efsanedir ha

Abi ben senin gibi öngörülü değilim izlemeden göremiyorum. :us: Şimdi de gömmek için demedim 2 maçta ışık vermedi dedim hoca güveniyosa bi bildiği vardır heralde.

İyi bölümdü de ilk 20'ye koymam. Warrick ölmüştü çok üzülmüştüm o bölüm iyiydi gerçi o zamanlar da bozmaya başlamıştı Grissom falan yoktu gitmişti aşk meşk falan girmişti diziye. Sonra NCIS izlemeye başlamıştım o da efsane dizi o hala devam ediyo galiba 17. sezona falan geçtiler Gibbs reis var orda da.  :super:

Bizim takım yamalı bohça gibi. Tam oyuncu yok takımda en tamı yeni gelen Ruiz :D
Aslında Vida da rahatladı Ruizin gelmesiyle birlikte

Çünkü Artık arkasını toplamak zorunda olduğu bir adam yok yanında buda ona güven veriyor bitaz rahatlamış gibi ki dün 2-3 kez hücuma cıktı buda yanında ki partnerine olan güveninden kaynaklı bence :tabe:

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bizim Rebocho niye oynamıyor ya. Hoca belli ki hazır adamı oynatıyor Nkodu'yu aldı hemen maça adam daha 36 saat olmadan maçta oynadı. Türkiye'de rap modası var şimdi. Acaba antrenmanı falan boşlayıp rap konserlerine mi gidiyo noluyo? Ben fero Mero Norm Ender ben bile öğrendim bi 70'ler 80'ler rockçısı olarak.  :alala:

Ruizin yanında Marcelo olacaktı varya of of of

2 tane ayağı düzgün oyun kurabilen stoper :bandit: :bandit:

Marcelo çoğu maçta topla birlikte orta sahaya kadar kat ederek oyun kuruyordu

Ayrıca çok iyi ikili olurlardı diye düşünüyorum oyun tarzları birbirine çok yakın :tabe: :tabe:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Oyunda verilen rollerin önemi hepimiz bu maç gördük. Ben dahil herkes caneri gömüyorduk. False back rolünü çocuk kendince yapmaya çalıştı . Şimdi herkes sus pus oldu. Oğuzhanda aynı şekilde rolü değişince biraz kendine geldi. Oyunda mevkiller kadar oyunculara verilen roller de çok önemli. Ben aynı şeyin Lens içinde olabileceğini düşünüyorum.

Oğuzhan konusunda belki burda tek savunan bendim, oğuzhan şu an türkiyenin en iyi orta sahasıdır. İster katılın ister katılmayın, ama gerçek bu. Fakat performans verebileceği durumlar sıkıntı, yani bu adam öyle her istediğini yapıcak biri değil.

Canerde evet lafımızı yedirtti. Hatta maç boyunca arkadaşlar arasında makarasını yaptık, caner oynatılır mı bu maç diye söylenirken işte aramızda, asist gol falan yapınca, abi ben hep diyorum caner bu takımın 1.sol beki tarzı konuşmalar oldu  :lol: Yani Beşiktaşın yararına olan olaylarda lafımızı bir iskender bir kebap yer gibi tatlı tatlı yeriz hiç sıkıntı yok, yeter ki yanıltsınlar bizi pozitif anlamda.

Lens evet mükkemel değil ama Quaresmaya göre çook çoook iyi. Hocanın sistemine göre toplu savunma toplu hücum en başta, bu adam ilk başta buna uyuyor. Biraz sıkıntıları var, ama şuan mevcut kadroda Quaresmanın önünde olan bir oyuncu kesinlikle.

Çevrimdışı mrred

Bizim Rebocho niye oynamıyor ya. Hoca belli ki hazır adamı oynatıyor Nkodu'yu aldı hemen maça adam daha 36 saat olmadan maçta oynadı. Türkiye'de rap modası var şimdi. Acaba antrenmanı falan boşlayıp rap konserlerine mi gidiyo noluyo? Ben fero Mero Norm Ender ben bile öğrendim bi 70'ler 80'ler rockçısı olarak.  :alala:
Bizim takımda megadeth dinleyen var mıdır ya ? Geçen Burak Arebesk bir şeyler dinliyordu :D Ruiz de o potansiyeli seziyorum megadethçi o
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

kazandık diye güme gitmesin transferin bitmesine 9 gün kaldı halen orta saha santrafor eksik ve gitmesi gerekenler var.

Ben Boyd'u Holosko'nun bi tık kötüsü olarak gördüm son 2 maç. Umarım düzelir. Yoksa bi miktar para + Boyd muhabbeti başlar  :lol:

Haydi buyrun cenaze namazını, durun daha boyd hakkında konuşmak için erken. Kesinlikle farklı bir oyuncu, sistemin parlatabileceği bir oyuncu.10 Hafta sonunda böyle oynamaya devam ederse işler değişebilir tabi

Bu arada mavi ekran vermeye hazır mısınız ??

Şimdi diyelim x oyuncusu var biz onu alacağız ve Boyd takasta kullanıyoruz. Ama kafa kafaya takas diyelim x bize gelcek boyd onlara gidiecek. Bu adamın sonradan satıştan %20 mi ne maddesi var, bize gelcek oyuncunun yüzde 20si guimareşin mi olacak ???

Ya da diyelim x oyuncusu üzerine para veriyoruz. Boyd + bir miktar para. Aldığımız oyuncunun verdiğimiz bir miktar harici kalan payının mı %20si onların oluyor.

Bu en kolay denklem, x oyuncusu + para verip, boydu alıyorlar. X oyuncusunun bonservisi + parasının %20si mi onların oluyor ??

https://twitter.com/mrtcolakoglu/status/1165004958141472768?s=20

:D :D :D

Öncelikle derin bir nefes alın verin alın verin.
Şimdi soruma geçebilirim, uygun maliyetle negredo transferine nedersiniz ? Sizce bahsedilen pas dağıtabilen duvar olabilen forvet tanımına uyuyor mu, ya da şu taktikle başarılı olur mu ?  :lol:

Aklıma geldikçe sinirleniyorum . Yaş ortalaması 30 olan takıma geldili gittili oyun oynattık son iki sene. Her topu ortaladık ortaladığımız topları geri almaya çalıştıkca takım yoruldu ve bloklar arası mesafeler açıldı hep geri düştü goller yedik. Ne saçma bir oyun planıydı

Saçma olan oyun planı değil, oyuncu mühendisliğiydi. Şenol hocam kendince bu oyunculardan alabileceği maksimum verimli taktiği oynadı. Bunda ne kadar başarılı oldu elbet bu tartışılabilir, ama yani en kralı gelse bundan çok fazla verim alamayacağı kesindi. Şenol hocayı taktiksel bir iki konuda ve yönetime ben bunları istiyorum, şöyle şöyle oynayacam diye ısrar etmemesi veya aldıramaması halinde bir suçu yok. Geçen senenin  suçu yönetim %70, şenol hoca %30du yani.

Çevrimdışı mellfred

N Koudu Sağından attı solundan geçti , Fırtına gibi dedi :D
Hahahahhh
Aklıma Kadir inanırla müjde arın oymadığı filmi getirdi izlerken

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Yetenek oyunları kazanır ammaaa zeka ve takımoyunu şampiyonlukları.

Micheal Jordan
The great gig in the sky

Çevrimdışı mellfred

Öncelikle derin bir nefes alın verin alın verin.
Şimdi soruma geçebilirim, uygun maliyetle negredo transferine nedersiniz ? Sizce bahsedilen pas dağıtabilen duvar olabilen forvet tanımına uyuyor mu, ya da şu taktikle başarılı olur mu ?  :lol:
Negredo’yu kontratı kötü gösterdi
Asla o kadar deri gömülmeyi hak etmedi

Topu atıp rakibin içinden  geçmeye çalışırdı sevimli hayalet Casper sanıyor kendini  takılırdık
Güzel adamdı ama severdik sempatikti

O zaman göre 5 milyon euro vermiştik.  :s20:

batshuayi pıt pıt yapıyor :D

Bu adam gelsin de biraz santrafor izleyelim. Ama dün lampard reyiz üzdü bizi. Salın da gelsin şu adam ya. :lol:

di marzio bu sene çok patladı inşallah bu sefer patlamaz.

İtalyaya cuk diye oturacak biri medel, bence doğrudur, ama medel gitmek ister mi orası belli değil. Fakat medel bu sene takımda kalacak gibi.

doktorlar 3 ay ömrü kalmıs diyorlar :D

ne çok seviyoruz millet olarak abartmayı abartın abartın :D

nayıırr nolamazzz yürüyemiyecek mi doktor  :lol:

bu maç özelinde lens iyiydi kılçıklık yapma :D  :evillol:

lens,quaresma hepsi birden giderse yedek kalmıyor orkan ile mi yedeklicez kanatları :D

Kadro yetersiz diyip, orkan oynatılsın falan diyen var bende onu anlamıyorum. Tamam lens mükkemel değil ama quaresma ve orkan nedir ??? Orkan dediğiniz adam ne adana da oynadı ne konya da. Hadi bizim şenol hocamız görmedi, diğer ihtiyaçları olan hocalarda mı görmedi??? Orkan patlamış bir oyuncudur.