2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4262443 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

N'kudu ışık veriyor en azından. Top ile ilişkisi de seyir zevki veriyor. Top ile de arasını düzeltti mi tamamdır bu iş  :bandit:
Bunun topla arasi duzgun olaninin %5i 5myoj yuro

Çevrimdışı savaş altay

@cursedofdragon sayıyor musun boyd'u hala; @ the 2  :D

Bir sonraki maça artık  :ebebe:

Çevrimdışı savaş altay

Bunun topla arasi duzgun olaninin %5i 5myoj yuro
Manuel var bedava  :bandit:,

Forum kaynamaya başladı bile, Herkes dediğime gelecek !!!

Çevrimdışı mylife1903

O süre kısaldı artık, aynı maç içinde önce yerin dibine vurulup sonra yüceltildiği de oluyor.

Yahi beni encok tilt eden hoca tercihlerine karismalar
Yahu adam bunlarla yatip kalkiyor
Adamin isi bu gormuyor mu antremanda adamlari tam mi kazma td

Cikmis sahaya caner gak guk, ismaelin ksriyer rekorunu kiriyor bi macta ama ismael bu kadsr elestirilmiyor
Yuzu eskiyenleri acayip dovuyor taraftar bunlarin geneli de ergen olanlar bayern olacaz yuve olacaz ambargo kiyacaz havasindakiler.

Azicik salin oyunculari yahu
Oynayan iyidir oynuyor oynamayan dusunsun calissin forma alsin

Çevrimdışı savaş altay

Yalnız hem N'kudu hem de manuel aynı anda sahada olsa seyir zevki oldukça artar.

Ricardo: Hocam ben?

Avcı: Sen gelme

Çevrimdışı mylife1903

Manuel var bedava  :bandit:,

Forum kaynamaya başladı bile, Herkes dediğime gelecek !!!
Manuel boksor oldu coktan yahu 1.750ye kulup ariyor moskvada

Çevrimdışı savaş altay

Yahi beni encok tilt eden hoca tercihlerine karismalar
Yahu adam bunlarla yatip kalkiyor
Adamin isi bu gormuyor mu antremanda adamlari tam mi kazma td

Cikmis sahaya caner gak guk, ismaelin ksriyer rekorunu kiriyor bi macta ama ismael bu kadsr elestirilmiyor
Yuzu eskiyenleri acayip dovuyor taraftar bunlarin geneli de ergen olanlar bayern olacaz yuve olacaz ambargo kiyacaz havasindakiler.

Azicik salin oyunculari yahu
Oynayan iyidir oynuyor oynamayan dusunsun calissin forma alsin

Caner, Quaresma ve hatta artık Medel de o sularda. Caner'in buyuk sakatlıgına ragmen caner hakkında bir sey yazmak ıstemıyorum dedım, o dereceye gelındı.

Her hatadan sonra ama caner buyuk sakatlık gecırdı dıye avutamıyoruz kendımızı. Dun ıyı oynadı bak ben tebrık etmeyı bıle unuttum, Bravo caner  :bandit:

Bu sular derin sular boy veremezler artık buralarda bu ısımler. Taraftarın nabzı dıye yazarız hep degıl mı? Al sana nabız. Bu cok buyuk buyuk bır yıgının gorusu.

Oguzhan'ı al dokuluyor senol hoca dedıgımızde tum sezon dokuk ozzy'e sans tanıdı ve taraftarın onune atanda senol gunes'ın kendısı ıdı. Caner'ın de yasadıgı bu..

Caner'e Quaresma gozu ıle bakıldıgını sanmıyorum mesela.

Çevrimdışı savaş altay

Manuel boksor oldu coktan yahu 1.750ye kulup ariyor moskvada
Biz jimnastik klubuyuz yani her türlü spor hareketlerine açığız, gelebilir  :icool:

Bırını almayacaklarsa transfer tahtası kapanana kadar yazılır bu ısım burada.

Çevrimdışı mylife1903

Caner, Quaresma ve hatta artık Medel de o sularda. Caner'in buyuk sakatlıgına ragmen caner hakkında bir sey yazmak ıstemıyorum dedım, o dereceye gelındı.

Her hatadan sonra ama caner buyuk sakatlık gecırdı dıye avutamıyoruz kendımızı. Dun ıyı oynadı bak ben tebrık etmeyı bıle unuttum, Bravo caner  :bandit:

Bu sular derin sular boy veremezler artık buralarda bu ısımler. Taraftarın nabzı dıye yazarız hep degıl mı? Al sana nabız. Bu cok buyuk buyuk bır yıgının gorusu.

Oguzhan'ı al dokuluyor senol hoca dedıgımızde tum sezon dokuk ozzy'e sans tanıdı ve taraftarın onune atanda senol gunes'ın kendısı ıdı. Caner'ın de yasadıgı bu..

Caner'e Quaresma gozu ıle bakıldıgını sanmıyorum mesela.
Yuzu eskiyeni gondereceksin ozellikle yabanciysa
Butun kotuluklerin anasi oluyorlar
Ama turk oyunculari gonderdin mi kulup kulturu kurumsal hafiza da dagiliyor

Simdi su alttaki kareyi nasi anlatacan habire sirkulasyon varsa

Sunu soyunma odasina assin ali naibi

Çevrimdışı mylife1903

Biz jimnastik klubuyuz yani her türlü spor hareketlerine açığız, gelebilir  :icool:

Bırını almayacaklarsa transfer tahtası kapanana kadar yazılır bu ısım burada.
Fabregazi yoklayak ne dersin

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı savaş altay

Yuzu eskiyeni gondereceksin ozellikle yabanciysa
Butun kotuluklerin anasi oluyorlar
Ama turk oyunculari gonderdin mi kulup kulturu kurumsal hafiza da dagiliyor

Simdi su alttaki kareyi nasi anlatacan habire sirkulasyon varsa

Sunu soyunma odasina assin ali naibi

Nouma da yabancı idi, kultur sevıyesını olcsunler topciliğin yanında.

:kar: :sumo: :hiho: :tyson: :karate:

Çevrimdışı mrred

Maçı tekrarını izledim.Top bizdeyken 3 4 3 e dönüyoruz savunmadan top çıkarma işi sanırım caner sol ayaklı olduğundan canere verilmiş bence bu geçici bir çözüm hatta alacağımız orta saha oyuncusunun sol ayaklı olacağına bir işaret. Hoca o görevi şimdilik canere vermiş. Tam false back gibi de değil. Hücumdayken orta sahayı kalabalık tutmak akıllıca . Ayrıca Gökhan da baya bir düşüş var çok pas hatası yapıyor. Artık gidip gelemez sağ koridorda ya da tam hazır değil hoca da bunu bildiği için 3 lünün sağında onu sabitlemiş en azından bu maçlık. Ljajicle ilgili de 2 haftadır düşündüğüm bir şey var bu çocuğu roma ve inter neden bırakmış anladım. Pozisyonsuz oyuncu bu çocuk. Top ayağındayken tekniği ortaya çıkıyor fakat topa çok fazla dokunuyor bu bizim oyun tempomuzu yavaşlatıyor. Dün iki pozisyon vardı birisi ilk yarı Oğuzhana vermediği bir de ikinci yarı maçın sonlarına doğru savunma arkasına Nkoudou çok güzel koşu yaptı ona da atmadı. Yine geçen hafta da Ljajicin topu eveleyip gevelemesi baya etkinliğimizi azaltmıştı. Bunu azaltması lazım. Bu çocuk her ne kadar sol önde oynamayı sevmese de ona en uygun yer bence orası. 60 dakika full kapasite oynar yerine nkoudou girer. Ya da 90 dakika yarım yamalak savunma katkısı vermeden oynar arkasını sol iç oyuncusu devamlı kapatır. Ya da sol bek pek ileri çıkmaz. Ljajic sol iç oynadığında topu kesinlikle eveleyip gevelemicek . Oğuzhan 8 oynayacaksa koşu temposunu arttıracak. 6 oynacaksa ise fiziğini kuvvetlendircek. Hocanın seçimine göre yapması gerekeni yapar . Boyd sağ kanat Ljajic sol kanat, koşu temposunu arttıracak oğuzhan  sol iç , dorukhan sağ iç oynarsa 6 numaraya öldürücü pasları olan bir adam gerekli o adam rafinha olabilir mi acaba çünkü sol ayaklı ve hocanın aradığı profile uygun . Hoca 10 numaradan devşirme emreyi defansından önünde sol ayaklı olduğu için oynatıyordu. Takım fark yaratmak istiyorsa mümkün mertebe topa hükmeden fakat tempolu oyuncuları sahaya sürmemiz lazım. Yedekten de oyuna Güven Lens nkoudou duruma göre muhayyer  girer. Bu maç Avcı maç sonu basın toplantısında açıklamış rakipten 3 km fazla koşmuşuz @Necmi . Aslında hoca sanıldığının aksine pas oyununu top bizdeyken takım dinlensin diye yapabilmek istiyor. Koşu mesafesine takık olmasının sebebi de top rakipteyken topu kazanma süremizle alakalı olabilir. Takımın yaş ortalaması nispeten düşük ve koşu mesafesini ve temposunu maksimum noktaya çıkarmayı istiyor. Çünkü 1 0 öne geçtiğimiz maçlarda öldürücü darbeyi vurmamız için derin savunmayı iyi yapıp deparlı koşu atmamız lazım. Geçen sene bunu yapamıyorduk . Geçen sene öne geçtiğimiz maçlarda yakalanıyorduk 3-0 dan 3-3 gelen fener maçı buna en güzel örnek.

Yapacağımız transferde özellikle sol ayaklı orta saha oyuncusu olacak. Piyasa çıkan oyuncuların hangisi sol ayaklı ise onun gerçeklik payı baya yüksektir.
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2019, 11:49:55 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı enderersoy15

bencede şişikler neden 6 bakıyor bu mallar diyorum bende ama daha çok batacakları için işime geliyor aliyi uyarmıyorum  :D

benim minimum risk planıma uymuyor rafinha tıpkı gonalons gibi
Fener alsin. Orta sahalari revire dönmüş. + 1 den bisey cikmaz.:)

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı mrred

Bizim takım yamalı bohça gibi. Tam oyuncu yok takımda en tamı yeni gelen Ruiz :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Kadrodaki oyuncular tek tek ele alındıklarında tam oyuncu olmadığı için Şenol Güneş'e geçen sene haksızlık yapıldı diyenlerin haklılık payı var fakat unuttukları bir şey var. Bu takım topun kıymetini bilerek oynamazsa yoruluyor. O yüzden orta kafa oyunu bizim için intihardı. Ortaladığımız her isabetsiz top bizim kaleye gol pozisyonu olarak geri dönüyordu. 51 maç sonunda anladı hoca bunu ve ikinci yarı 39 puan topladık
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2019, 11:29:30 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimiçi Akil Emre

İmkan varken rafinyayı alalım derim, ljaiç 40 maç oynayamaz oğuzhan yetersiz, kilit açaçak orta sahamız yok , uygun maliyetle rafinya bu işleri çözer. Bunun yanında 6 numara ve forvet elzem, iyi bir yedek kalecide bekliyorum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bence bize sert ,atletik  ve dribblingle adam geçebilen bir 6 numara gerekiyor.
John Obi Mikel :alala: Oda Tarabzona gitti :D

Juveye bakmak lazım onlarda çok fazla oyuncu var o bölgede :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Spiker bir ara rüzgarın oğlu enkudu mu dedi sanki
N Koudu Sağından attı solundan geçti , Fırtına gibi dedi :D

çok seneler geçti ama yanlış hatırlamıyorsam u 17 de abdullah hoca caneri sanki bir 6 numara gibi oynatıyordu yada sol iç gibi caneri kim sol bek yaptıysa hata etmiş.
Abi Caner zaten devşirme

Adam sol acıktı , sol beke evrildi sanırım Gs de yada Fb de iken sol beke çektiler

Csk ve Manisa da Sol açık olarak oynuyordu diye hatırlıyorum :alala:

Çevrimdışı mylife1903

Onu ozete koymayan okuzler var

Çevrimdışı mrred

Emre veya nuri tipinde bir sol ayaklı orta saha bekliyorum. Fakat hocanın geçen sene epruanuyu kaybetmesiyle şampiyonluğu kaybettiği bir gerçek. O yüzden iki profil arasında gidip geliyor olabilir. Ya  fizikli uzun boylu Ruizi de yedekleyen ayağa düzgün bir ön libero. Yada top hakimiyeti çok yüksek öldürücü paslar atan sol ayaklı tempolu bir ön libero
The great gig in the sky

Lensin topu önüne atcan . Çok dokunmucak . Dokununca saçmalıyor. Q7 ninde ayağına atcan o da adamı geçince saçmalıyor. İkisinin de tercihleri çok kötü ama Lens hiç olmazsa savunma yapıyor.
Ben Hayatımda bu kadar Hücum Faul yapan futbolcu görmedim , Adam atak yaparken topla veya topsuz hic fark etmiyor rakibine Faul yapıyor ya çok ilginç :lol: :lol: :lol:

Top kontrolü de zaten fazia :biggrinking:

Çevrimdışı mrred

O spiker beşiktaşlı değilse ben bu işi bilmiyorum :D
Ali Ferhatbot spikerin ismi :D
Ercan Tanerden çok etkilenmiş zaten anlatım stili ona çok benziyor. :D
The great gig in the sky