2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4238475 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mrred

Konopa biraz daha farklı bir açıdan bakmaya zorlayım kendimi, bir şeyler buldum
Milli takımda 4 1 4 1 sistemi ile oynuyorlar yani tek ön libero 2 tane 8 oynuyorlar. Bizde böyle oynacağımız için uyum sorunu yaşamayabilir derken 2.5 milyon euro aklıma geldi hem de 4 sene :bandit:
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Benzememelerinin sebebi çok basit, İzmir Liman şehri başka kültürlerle devamlı etkileşim halinde Konya böyle değil. İspanyollar Endülüsten etkilenmişlerdir.El Hamrayı söyler susarım. Bu tabi ki birebir benziyoruz anlamına gelmez fakat aynı coğrafyada yaşadığımız ve aynı denizin etrafında olduğumuz gerçeğini de değiştirmez. Net bir şekilde etkileşim vardır çünkü coğrafya yakın. İnsanların benzerliklerinde coğrafya ve iklim önemlidir.Mesela biz kuzeyde yaşayan insanlarla hiç benzemiyoruz Norveçliler Almanlar İsveçliler. Nedeni çok basit iklim ve coğrafya. Hava şartlarının zorluğu insanları mecburen kollektiviteye zorluyor. Sen orada mecburen yardımlaşacağın çin istesen de bencil olamıyorsun. bencil olmayı seçersen de dışlanıyorsun. İşin bir de yönetilme şekliyle de ilgisi var. Ortalama bir Fransız ve Rus her halükarda Türklerden daha medeni değerlere yakındır. Fakat Rusla Fransız bizden önde olsa bile kendi aralarında farkı çok büyüktür. Rus çok yokluk ve savaş görmüştür ve iklimi çok serttir. Fransızın tarihi daha farklı onlarda halk olarak özgürlükleri için daha farklı şekillerde bedel ödemişlerdir.Biz de ise kültürün ve dinin de etkisiyle hep töreye babaya veya başa itaat esastır o yüzden devrimlerimiz hep tepeden inmecidir. Bu haliyle mesela ne fransızlara ne ruslara benzeriz. İspanyol Franco rejimiyle yönetilmiştir Demokrasinin beşiği olan bir insanla tabi benzemez. Fakat öbür yandan Fransa ve İspanya benzememesine rağmen BASK bölgesine hem Fransadan hem İspanyadan toprak alarak kurulmuştur. Gördüğün gibi bu kadar detaya girersek hiçbir insan insana benzemiyor da diyebiliriz benziyor da diyebiliriz. Konumuz bu değil. Sen öyle bir konuşuyorsun ki Brezilyalı Hollandalı Rus Ukraynalı Topçu gelmesin diyorsun.  Genel konuştuğumuza göre ortalama bir İspanyol ortalama bir Hollandalı ortalama bir Rus ortalama bir Ukraynalıyı ele almamız gerek. Sonuç olarak her zaman yaptığın gibi sohbetin çıkış noktasını çarpıtıyorsun. Benim sana itirazım tam olarak şu ;  bir futbolcunun doğduğu coğrafyaya göre tabi ki bir fikir elde edebiliriz ama bu bizi ırkçılığa kadar götürür. Futbol bilimsel bir oyun olduğuna göre adam da buraya futbol oynamaya geleceğine göre fiziki ve mental açıdan yeterli olduğuna inanılıyorsa geri kalan şeyler tali nitelikte kalıyor. Bir ara da hem ispanyol hem sol ayaklıya takmıştınız. Gördük işte ruizi
Endulus ile turklerin ne alakasi var
Etkilendiyse araptan etkilenmistir

Liman sehriyse izmir tirabzonlularla azicik benzesinler

Risk yonetiminden bahsediyorum yapilmis olmamis negredoyu birak guiza geldi buraya kucuk emrah gibi agliyordu aliyorsun tutmuyor mesela yunan oyuncu al daha iyi uyum saglar diyoruz balkanlardan cikma guney amerikadan alacaksan da italyan pasaportu olsun. Irkcilik degil

Simdi bi ukraynali bi afrikali alirlar ben geceleri dua ediyorum bunlar uyum saglasin ulke taraftar hoslarina gitsin azicik terbiyeli ciksinlar diye

Çevrimdışı alimm

bende 2 gün sonra maç var yine ne halt edeceğiz onun düşüncesindeyim.
ricardo nun 11 de olmamasını temenni ederek galibiyete inanıyorum...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı mylife1903

Güzel tartışmalar bunlar konu da iyi şu transfer sezonu bitsin devamını bekleriz @mylife1903 @mrred abiler:) tam olarak genelleme sayılır mı bilmiyorum ama brezilyalı futbolcuların genellikle ülkelerinden para için çıkmaları ve yeterli birikimi elde ettiği anda geri dönmeleri veya afrikalı futbolcuların kendilerinin haricinde çok fazla aile üyesine bakmak zorunda oldukları için para konusunda asla tavizkar olmamaları vs çok konuşulur söylenir. Yoksa motomot bir genelleme mantıken mümkün olamaz virgil van dijk'da hollandalı futbolcu lens'de. Ama kültür uyuşmazlığı ve gittiği farklı kültüre adapte olamama sorunu bu rus ukraynalı futbolcularda birazcık var gibi mylife abiye bu konuda katılıyorum.
Yahu herifler
Genc evleniyor hem arti hem eksi
Gezmesi falan fazla olmuyor ama karilari ikinci Anasi gibi oluyor sonra
Diyom ya bizim aglak suratli ahmed hasan da misirliydi salah da misirli

Daraltacan azicik cografyayi
Balkanlara girecen yunan bulgar alacan ermenide de beklentim vardi da aras socti sivadi resmen yatmaya gelmis kereta simdi aras olmadi mihtaeyani mi almayak

Çevrimdışı mrred

Endulus ile turklerin ne alakasi var
Etkilendiyse araptan etkilenmistir

Liman sehriyse izmir tirabzonlularla azicik benzesinler

Risk yonetiminden bahsediyorum yapilmis olmamis negredoyu birak guiza geldi buraya kucuk emrah gibi agliyordu aliyorsun tutmuyor mesela yunan oyuncu al daha iyi uyum saglar diyoruz balkanlardan cikma guney amerikadan alacaksan da italyan pasaportu olsun. Irkcilik degil

Simdi bi ukraynali bi afrikali alirlar ben geceleri dua ediyorum bunlar uyum saglasin ulke taraftar hoslarina gitsin azicik terbiyeli ciksinlar diye
Trabzon limanı ile İzmir Limanı bir mi ? Trabzon Limanı 50 senedir yok gibi bir şey. Bitik. Ayrıca coğrafyanın etkisini unutmuşsun İzmir'deki yer şekilleri ile Trabzon'daki yer şekilleri çok farklı. Trabzonda kadınlar çalışır İzmir'de kadınlar yarışır. Yahu senin futbol ligine gelecek kalitede oyuncu sayısı farz edelim 1000 olsun zaten gelmesi için teknik taktik ve en başta da ekonomik kriter belirliyorsun bir de pasaportuna bakarsan oyuncu kalmaz. Şunu desen anlarım ve katılırım , altyapısını İspanyadan almanyadan ya da hollandadan almış mı o çok önemli desen bak buna katılırım . Çünkü oralardaki futbol kültürünün seviyesi görece ispatlanmış bir şey.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Yahu herifler

Balkanlara girecen yunan bulgar alacan ermenide de beklentim vardi da aras socti sivadi resmen yatmaya gelmis kereta simdi aras olmadi mihtaeyani mi almayak
Coğrafyayla olmaz o iş sadece kültür yeterli bir kriter değil.
Altyapısını hangi ülkeden almış ona bakabilirsin o gerçekten geçerli bir kriter
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimiçi tolga1903

Yahu herifler

Bize alman futbolcular da yarıyor bak abi. Hep denir ya adamlardaki iş disiplini muazzam diye gerçekten öyle mi bilmiyorum ama benim izleyebildiğim münch'den beri gelen almanlar hep yetenekleri oranında güzel katkılar verdiler. Yani "bugün de koşmadı mücadele etmedi takımı bozdu" diyemiyorsun adamlar için. Bizim seviyemizde bulgar fazla futbolcu bilmiyorum berbatov falan vardı buralara düşmedi ama yunan oyunculara yönelinebilir mesela katılıyorum.

Çevrimiçi tolga1903

Coğrafyayla olmaz o iş sadece kültür yeterli bir kriter değil.
Altyapısını hangi ülkeden almış ona bakabilirsin o gerçekten geçerli bir kriter

Evet bu da mantıklı.

Çevrimdışı mrred

Bize alman futbolcular da yarıyor bak abi. Hep denir ya adamlardaki iş disiplini muazzam diye gerçekten öyle mi bilmiyorum ama benim izleyebildiğim münch'den beri gelen almanlar hep yetenekleri oranında güzel katkılar verdiler. Yani "bugün de koşmadı mücadele etmedi takımı bozdu" diyemiyorsun adamlar için. Bizim seviyemizde bulgar fazla futbolcu bilmiyorum berbatov falan vardı buralara düşmedi ama yunan oyunculara yönelinebilir mesela katılıyorum.
Şu Linnesi Önder Özen defalarca istedi. Onunu yerine gittik caneri aldık. Kuzeyli insanların takım oyuncusu olma ihtimalleri oldukça yüksek. Takımı oluştururken "asker" oyuncuları hep kuzeyli yaparım
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mrred

oğuzhan ve caneri de yapmış altlarda.

Ruiz vs sivasspor buna bakıyorum keyfim yerine geliyor

Burada göstermediği 3 4 çok iyi pası daha var. Adamı izlemek zevk haline geldi. Bildiğin keyif alıyorum izlerken
The great gig in the sky

Çevrimiçi tolga1903

Şu Linnesi Önder Özen defalarca istedi. Onunu yerine gittik caneri aldık. Kuzeyli insanların takım oyuncusu olma ihtimalleri oldukça yüksek. Takımı oluştururken "asker" oyuncuları hep kuzeyli yaparım

İyi oyuncuydu linnes. O dönem para mı yetmemişti problem çıkmıştı. Ama bildiğim kadarıyla sağ bek için istiyorduk caner transferiyle tam olarak örtüşmüyor sanki gelmemesi. Yine de çok tempolu oluyorlar özellikle bek için kuzeyli oyuncu iyi olurdu gerçi rebocho caner sonrası alaba gibi gelecektir bize temennim o yönde.

Çevrimdışı Savaş

Ntvspor yazdı konopla anlaşmışız
yıllık 2.5 milyon maaş 4 yıllık sözleşme
bonservisi için ise 3 milyon

Çok ağır sözleşme şartları var hiç sevmedim hem de hiç
4 senelik sözleşme ne la? Gerçekse ders almamışız hiç demektir.

Çevrimdışı haluk.m

Bir yerde okumuştum;

Linnes boşa çıkacağı zaman önerilmiş ve İstanbul da görüşme olmuş   :alala: Arada menajerler devreye giriyor  Linnes sözleşmesini uzatıyor  :kop:  Ardından 2,5m€ bonservis+ komisyon vs. gs çakıyor birileri..   Ne kadar doğru bilemiyoruz, yapan bilir.

Çevrimdışı mrred

İyi oyuncuydu linnes. O dönem para mı yetmemişti problem çıkmıştı. Ama bildiğim kadarıyla sağ bek için istiyorduk caner transferiyle tam olarak örtüşmüyor sanki gelmemesi. Yine de çok tempolu oluyorlar özellikle bek için kuzeyli oyuncu iyi olurdu gerçi rebocho caner sonrası alaba gibi gelecektir bize temennim o yönde.
Bazen solda da oynuyor ... Gökhan Gönülün yerine Linnesi tercih ederim.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/SafakSina1903/status/1163841585718681600?s=20

Konoptan bahsediyor sanırım eğer böyleyse makul duruyor. Dur bakalım sözleşme süresi kaç yıllıkmış ona da bakmak lazım
The great gig in the sky

Çevrimdışı ankarakartal06

Yevhen Konoplyanka gelmiş hayırlı olsun.

Çok istediğim bir oyuncu  :ishock: :ishock: :halay: :halay:

Çevrimdışı mrred

Oğuzhan Akgünü İstanbulspora kiralamışız Gürler söyledi
The great gig in the sky

Çevrimdışı Akil Emre

Yevhen Konoplyanka gelmiş hayırlı olsun.

Çok istediğim bir oyuncu  :ishock: :ishock: :halay: :halay:
Konopun geldiğini düşünürsek yinede diğer takımlara göre geride olduğumuzu düşünüyorum, ilk 11 dışında yedekten gelip katkı sağlayacak oyuncularda bulmalıyız , ljaiç dılında yaratıcı orta sahamız yok 6 numaramız yok abubakar gibi gerekirse kanat forvet oynayacak oyuncumuz yok, yedek kaleci yetersiz , stoper yedeği çok yetersiz ortam yine necipe kalacak,lig başladı takım yeterisz yönetim zaten ayrı dünyada.

Çevrimdışı cursedofdragon

oynatma şartı koydurmuşuzdur inşallah.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

sorun o zaten bırak forveti iki senedir bir kaç maç harici biz 90 dakika
4 pozisyona girmedik. girdiğimiz nerdeyse her pozisyonuda gol yaptık
bizim atma sorunumuz yok girememe sorunumuz var. bir girebilsek atacağızda :D

Geçen maç 3 tane ljacic in gollük pası kendi hatası ve golcü olmamasından hiç oldu. İyi forvetin olsa sahada o an en az 1 veya 2 si gollük pozisyon. Ljacic ofsayt çalındı sonra galiba ama karşı karşıya atamadı. Ljacic Q7 ye bıraktı bir tane ceza sahasını dışında Q7 laubali bir şutla hiç etti. Bir tane rakibin çevirdiği topta bizden biri vurdu kaleciden sekti Boyd hamle yaptı rakip araya girdi. 1 tane de yine ljacic sanırım çevirdi Güven kontrol etmeye kalktı o topa gelişine vurmaktansa pozisyon hiç oldu. 5-6 atak girişimi Gomez bunlardan 2 gol çıkarıyordu işte. Neredeyse her pozisyon da var Ljacic ama iyi bir 1 veya 2 tamamlayıcı hücumcu olmayınca o da tek başına bir şey yapacak seviyede değil.

Önce ki yıllar.  çok pozisyona giriyorduk. Geçen sene ligin ilk yarısı ceza sahasında topla en çok buluşan 2. takımdık Buraksız 28 gol atabildik. 2. devre 1. takımdık. 44 gol attık Burak ile. Ljacic i de kullandırttı. Lens Q7 yerine kanat olsa onları da kullandırtırdı.

Avcı ile her maç böyle olacak Atiba Burak gelene kadar. Sahada ki takımın normal şartlar altında gol atma şansı yok. Burak tan da geçen sene ki gibi bir performans alabilme şansımız yok. Çok eksik var. 1 Kaleci 1 stoper 1 8 numara en az 1 kanat 1 golcü daha alınmalı şuan ki takıma  ve bu saydıklarımın hepsi Beşiktaş ın 11 ne direk yazılacak seviyede adamlar olmalı ki imkansız bu saatten sonra.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı kyiv

20 ve üzeri maç oynatma zorunluluğu vardır umarım. Çocuğun bol bol resmi maç oynaması lazım U  lardan gerçek hayata geçisini görelim.

Çevrimdışı caner.eryigit

Orta saha alın orta saha...