2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4244068 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Karabay

Hep bu falcaonun yüzünden oldu. Gelmedi gs.ye bütün oyunu bozdu. Anlaştığımız kimseyi açıklayamadık. Bak şimdi yeniden sil baştan adam aramaya başladık.

Çevrimdışı tangaz

caner ve q7 orta yapma demek ile negredo ve burak'ın yer değiştirmesinin ne ilgisi var anlamadım. Sanki savunma arkasına koşu yaparak mı gol attı Burak ? Yine bireysel çaba yine çorba taktiği ile gol attık. 51 maç caner ve q7 orta yaptı bazen denk geldi kafa gol oldu bazen denk gelmedi. Denk gelmesine göre mi oynayacağız ? 51 maç diyorum Hadi negredo uzun diye ona orta yaptırıyordu . Love varken neden hala orta yapmaya devam ettik ?

ilerde negredo gibi biri var gitse gelemiyor gelse gidemiyor larin pekto gibi mantarlrdan oluşan bi kadro var hoca bu adamlara uzun atayım orta acayım belki atarlar die zar atıyor çünkü bu beceriksizlerin ne mal oldugunu idmanda hoca görüyordu sen ben değil. burak gelince hızlı hareketli adam layiç de anlam kazandı ona göre plan revize oldu. birde elindeki malzemeye göre yaparsın bişeyleri elinde sol bek canerse  (adri ortalarda yoktu) kanat q7 ise orta oyununa mahkumsun lense ne zaman şans verse kanserden öte gidemedi. bak avcıda bu hafta caner q7 yaptı sonuç ortada eldeki malzeme bu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

@mylife sen insanları ve oyuncuları alınıp satılan bir mal olarak gördüğün için benfica oyuncuyu bize bilerek ve isteyerek "verdi" sanıyorsun. Hayır öyle olmadı oyuncu benficada oynamak istemedi.
Benfika goruyor bunlari mal olarak ben degil
Bilerek isteyerek gelissin diye de kims eoyuncusunu turkiye ligine vermez
Benfika falan salak insanlar tarafindan yonetilmiyor

Çevrimdışı mylife1903

Hep bu falcaonun yüzünden oldu. Gelmedi gs.ye bütün oyunu bozdu. Anlaştığımız kimseyi açıklayamadık. Bak şimdi yeniden sil baştan adam aramaya başladık.
Falkao karsisina vidal koyacaktik
Simdi adamlar cagneyi oynatinca biz de o ayar birini aliriz iste abi

Çevrimdışı mrred

Parayla alakasi yok
Istedik adam gelmedi benfikaya gitti
Cinde mi oynamak istemis simdi?
Sen benfica kullanamadı dedin ? Ben de sana oyuncu orada oynamak istemedi dedim. Çarpıtma yapma . Bizde aradan fırsattan istifade ederek oyuncunun gerçekte oynamak istediği serbest bir pozisyonda oynattık. Bunun Şenol Güneşle ne ilgisi var ? Ne Şenol Güneşmiş ya adama nerdeyse tapacaksınız. Beşiktaş ilk kez Şenol Güneşle mi şampiyon oldu? Yeter artık
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2019, 00:36:29 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

işde o maçı alanda negredo lens ikilisiydi :D
o yüzden na mağlup olduk sayelerinde.

taliska attı galibiyet golünü

allahdan sen gibi unutkan değiiz abi daha 1 ay evvel yazdıgını unutuyosun kalkıp 3 sene önceki maçlar hakkında aşık atıyon benle  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mrred

ilerde negredo gibi biri var gitse gelemiyor gelse gidemiyor larin pekto gibi mantarlrdan oluşan bi kadro var hoca bu adamlara uzun atayım orta acayım belki atarlar die zar atıyor çünkü bu beceriksizlerin ne mal oldugunu idmanda hoca görüyordu sen ben değil. burak gelince hızlı hareketli adam layiç de anlam kazandı ona göre plan revize oldu. birde elindeki malzemeye göre yaparsın bişeyleri elinde sol bek canerse  (adri ortalarda yoktu) kanat q7 ise orta oyununa mahkumsun lense ne zaman şans verse kanserden öte gidemedi. bak avcıda bu hafta caner q7 yaptı sonuç ortada eldeki malzeme bu.
Abi gözünü seveyim adamlar Gomisi sattı devre arası kazıklanarak diagneyi aldılar. 17 maç santraforsuz oynadılar yine bizle aynı gol sayısına ulaştılar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Bu adam deli seviyesinde maç izleyen ve oyuncu analiz eden bir adam. Yaptığımız tüm transferlerin izleyebileceği tüm maçlarını izleyip analiz paylaşıyor. Serkan Rençber'in haber aldığı adamlardan birisi.Belçika futboluna çok hakimdir Belçika'da yaşadığı için  :tabe:
Belcika ne alaka cocuk firansadan cikisli degil mi

Çevrimdışı tangaz

genel olarak forumda tr liginde oynayan oyunculara böyle bir tavır var.

o genç arkadaşların heyecanı işte mesela şu malatyada gilherme die bir hücumcu orta saha var bana kalsa alır yedek kulübesie koyarım lig maçlarında kenardan girip lens+quaresmadan fazla katkı vermezse adımı değiştiririm

Çevrimdışı MUSTAFA_

Belcika ne alaka cocuk firansadan cikisli degil mi
Adamı tanıdığımı ve takip ettiğimi göstermek için yazdım. Adam boş biri olsa takip etmem  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Sen benfica kullanamadı dedin ? Ben de sana oyuncu orada oynamak istemedi dedim. Çarpıtma yapma . Bizde aradan fırsattan istifade ederek oyuncunun gerçekte oynamak istediği serbest bir pozisyonda oynattık. Bunun Şenol Güneşle ne ilgisi var ? Ne Şenol Güneşmiş ya adama nerdeyse tapacaksınız. Beşiktaş ilk kez Şenol Güneşle mi şampiyon oldu? Yeter artık
Kulanamadi dedim verim alamadi rakamlar net
Oynamak istememis falan bunlar farazi seyler
50 lig macina cikmis
Istemiyorum der giderdi cok istemese
Adami alip kullanan senol gunes
Avuktasin objektif yorum yapabilmen lazim ama konu senol gunese gelince kendini kaybediyorsun, az silkele kendini sevmedigin nefret ettigin insanin dogru seyler yapabilecegini dusun
Ayni cok sevdigin avcinin da hatalar yapabilecegini dusunmen gerektigi gibi

Ilk kez olmuyor da 10 kupa gormusuz ikisini masaya koymus kufur eden 20 yasindaki bebelerin de gordugu hepi topu 3 kupanin 2 si

Çevrimdışı mrred

50 lig macina cikmis
Avuktasin objektif yorum yapabilmen lazim ama konu senol gunese gelince kendini kaybediyorsun, az silkele kendini sevmedigin nefret ettigin insanin dogru seyler yapabilecegini dusun

Ilk kez olmuyor da 10 kupa gormusuz ikisini masaya koymus kufur eden 20 yasindaki bebelerin de gordugu hepi topu 3 kupanin 2 si
Beşiktaş’ın Benfica ile 1-1 berabere kaldığı mücadelenin uzatma dakikalarında frikik golü atan Anderson Talisca’nın, maçtan sonra yaptığı açıklamalar Portekiz ekibinde deprem etkisi yaparken, Brezilyalı oyuncu için yapılan sözleşme ortaya çıktı.

Benfica cephesi, Talisca’nın maç sonrasında yaptığı, “Kızım 6 aylıkken maaşımı ödemediler” ve menajerinin yaptığı,“Talisca’nın Temmuz maaşı ödenmedi”sözlerine cevap niteliği taşıyan belgede yer alan 13. maddeyi öne sürerek kendilerinin haklı olduğunu belirtti.

İlgili maddede, “Bu kiralık anlaşma ile birlikte, oyuncu 2016/17 sezonu için Benfica’dan herhangi bir alacağı olmadığını kabul eder ve herhangi bir ücret talebinde bulunamaz (Herhangi bir şüpheye yer bırakmamak için, Benfica 1 Temmuz 2016 tarihinden, 30 Haziran 2017 tarihine kadar oyuncuya herhangi bir ödeme yapma mecburiyetinde değil)” ifadeleri yer almakta.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Abi gözünü seveyim adamlar Gomisi sattı devre arası kazıklanarak diagneyi aldılar. 17 maç santraforsuz oynadılar yine bizle aynı gol sayısına ulaştılar.

hangi 17 maç santraforsuz oynadılar ilk devreyi kast ediyorsan eren derdiyok vardı 7-8 gol atmıştı ilk devre

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Negredo, 1 golünün maliyeti 600.000 dolar. 3.5-4 m tl olan duvardan bahsediyorsunuz arkadaşlar el insaf. Takım artık daha az pozisyona girecek. Gomez gibi 4 kez topla buluşup 1 ini gol yapamayacak adam alınacaksa hiç alınmasın. Takım yeterince kısır zaten.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı mrred

50 lig macina cikmis

Daha 1 maç oynandı ortada bir oyun olsun onu da eleştirelim. Asıl olan beşiktaş.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş’ın Benfica ile 1-1 berabere kaldığı mücadelenin uzatma dakikalarında frikik golü atan Anderson Talisca’nın, maçtan sonra yaptığı açıklamalar Portekiz ekibinde deprem etkisi yaparken, Brezilyalı oyuncu için yapılan sözleşme ortaya çıktı.

Benfica cephesi, Talisca’nın maç sonrasında yaptığı, “Kızım 6 aylıkken maaşımı ödemediler” ve menajerinin yaptığı,“Talisca’nın Temmuz maaşı ödenmedi”sözlerine cevap niteliği taşıyan belgede yer alan 13. maddeyi öne sürerek kendilerinin haklı olduğunu belirtti.

İlgili maddede, “Bu kiralık anlaşma ile birlikte, oyuncu 2016/17 sezonu için Benfica’dan herhangi bir alacağı olmadığını kabul eder ve herhangi bir ücret talebinde bulunamaz (Herhangi bir şüpheye yer bırakmamak için, Benfica 1 Temmuz 2016 tarihinden, 30 Haziran 2017 tarihine kadar oyuncuya herhangi bir ödeme yapma mecburiyetinde değil)” ifadeleri yer almakta.
Eee yani
Parasi aksayinca keyfi mi kaciyormus
Belgeyi imzalamis
Devre arasi bitecek sozlesmesini uzatmis
Benfikayi istemese sozlesme uzatmaz

Çevrimdışı mrred

hangi 17 maç santraforsuz oynadılar ilk devreyi kast ediyorsan eren derdiyok vardı 7-8 gol atmıştı ilk devre

13 maç oynamış 1024 dakika maç başı 80 dakika eder. Erenden başka santraforları gerçekten yoktu yedekleri bile yoktu bir ara forumlarında 4 6 0 taktiğini tartışıyorlardı.
Bizde öyle ya da böyle 3 santrafor var yine de onlardan az gol atıp çok gol yiyoruz . Burada bir şeyler ters
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Cagneyi gomuyorlar nedense tam ariza herif fullmanyak ama 30 gol atmis adam
Rizede kafayi koyup bizim macta da taci calip gsyi kisa yoldan zorveye tasidi
12 gol atti adam kkinci yari buragi biz nereye koyuyoruz adamlar cagneyi gomuyor

Bunun saha disi felaket herhalde cok esli falanmis herif birilerini rahatsiz etti herhalde
Yoksa tvlerde falan bile gs oyuncusunu gomemezler oyle rahat abi

Çevrimdışı mrred

Eee yani
Parasi aksayinca keyfi mi kaciyormus
Belgeyi imzalamis
Devre arasi bitecek sozlesmesini uzatmis
Benfikayi istemese sozlesme uzatmaz

Sonuç olarak oyuncu benficada oynamak istemiş mi istememiş mi ? Öyle bir oyuncuyu benficadan ya parayla alırsın ya da mutsuzsa alırsın. Başka bir şansın yok. Bu oyuncu bilinen takip edilen bir oyuncuydu Şenol Güneş partlattığı bir oyuncu falan değil. Sadece serbestlik verdi o da teknik kapasitesi ve şutları çok iyi olduğu için yaptı bunun için cin olmaya gerek yok ya da kahin olmaya...
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Cagneyi gomuyorlar nedense tam ariza herif fullmanyak ama 30 gol atmis adam
Rizede kafayi koyup bizim macta da taci calip gsyi kisa yoldan zorveye tasidi
12 gol atti adam kkinci yari buragi biz nereye koyuyoruz adamlar cagneyi gomuyor

Bunun saha disi felaket herhalde cok esli falanmis herif birilerini rahatsiz etti herhalde
Yoksa tvlerde falan bile gs oyuncusunu gomemezler oyle rahat abi
yahu 16 sı penaltı zaten adam topsuz oyunda yok ve tembel
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Negredo, 1 golünün maliyeti 600.000 dolar. 3.5-4 m tl olan duvardan bahsediyorsunuz arkadaşlar el insaf. Takım artık daha az pozisyona girecek. Gomez gibi 4 kez topla buluşup 1 ini gol yapamayacak adam alınacaksa hiç alınmasın. Takım yeterince kısır zaten.
Manisaya atti ya onlari ekle guzel bir muhasebe oyunuyla maliyeti dusurursun

Çevrimdışı mylife1903

Sonuç olarak oyuncu benficada oynamak istemiş mi istememiş mi ? Öyle bir oyuncuyu benficadan ya parayla alırsın ya da mutsuzsa alırsın. Başka bir şansın yok. Bu oyuncu bilinen takip edilen bir oyuncuydu Şenol Güneş partlattığı bir oyuncu falan değil. Sadece serbestlik verdi o da teknik kapasitesi ve şutları çok iyi olduğu için yaptı bunun için cin olmaya gerek yok ya da kahin olmaya...
Benfika serbest kullanaymis
Kac sene oynadi adam benfika
Tutturdun ostemedi istemedi
Istemese sozlesme uzatmaz
Gayet istemis sozlesmesini uzatip ikinci sene oyle katilmis kampa hatta kampin sonina gelmis belki benfika alir beni diye beklemis
Yorum katiyorsun yorum kabul etmeyen sey istenmedigi istenmedigini savundugun yerle sozlesme uzatmasi

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Manisaya atti ya onlari ekle guzel bir muhasebe oyunuyla maliyeti dusurursun

Qatar liginde kariyer rekoru kırdı orada her takım Manisa  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı mylife1903

yahu 16 sı penaltı zaten adam topsuz oyunda yok ve tembel
16 biraz abartmadin mi
Rakamlarla aran kotu galiba bi bak istersen
12 gol atti gsde toplamda 30

Çevrimdışı mylife1903

Qatar liginde kariyer rekoru kırdı orada her takım Manisa  :D
Bu negredoyu cok fena yerlestirdiler bize
Daha hala meneceri gelecek
2 yil oldu bekliyoz

Baskan bi aciklasin nerde kaldigini menejerinin

Yapamayacagin seyleri soylemeyeceksin yarin kongrede muhalifler sorar, cevap veremezsin