2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4258478 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Necmi

kopsa duramazsın... en azından kopmamış...
sorun kopması değil ağrı varsa sorun var ve kolay geçmez
aşilse tabi

Çevrimdışı mrred

Transfer resmileşirse daha detaylı inceleriz. Şimdilik bununla idare edin.

Eline sağlık video güzel olmuş. Oyuncunun defansif açıdan iyi pasları da iyi görünüyor. Uzun bacaklı uzun mesafede hızlı koşuyor. Kafa toplarını zaten konuşmaya gerek yok kafama takılan tek yanı çevik değil birde oyun kurulumunda dönüşleri nasıl sırtı dönük topu alıp pasla ya da drippligble dönebiliyor mu
The great gig in the sky

Çevrimdışı Necmi

Kimse konusmuyor 6 numaradan ziyade cok iyi Fernandes tarzi 8 numara lazim.Iceride,disarida kolay.kolay.rakibi domine edemiyoruz.Bence cok iyi 8.numara lazim.Su mevcut kadro icinde her daim bir ljajic iki Oguzhan yazarim.Oguzhan ne yapti.bunlara ya🤔Senol hoca defansin onune cekti top kaptirdi gol yedik gunah kecisi oldu.Avci 6 numaraya.cekti.hazirlik maclarinda.bu.mac oynatmadi.Ya atin su.adami sag ice orta sahaya seyredelim🤔Sacma bir sekilde elimizdeki cok iyi adami degerlestirdik hocalardan dolayi.
ordada oynattı her oynadığında tribünler tarafından yuhalandı.
hala oziden umutmu bekliyorsunuz.

Çevrimdışı mrred

Defans

Hücum

Pas

Kilit Pas

Genel

Ortalama başarılı uzun pas metrajı 37.5 metre çok iyi net.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Saiss maç başına 8 uzun pas deniyor ve yüzde 60 a yakın başarı sağlıyor. Genel pas yüzdesi o yüzden düşük yoksa sadece kısa pas yapsa iyi bir yüzdesi olurdu. Bu arada 8 pasın yaklaşık 5 nin başarılı olması baya iyi.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

maksimum 2 milyon euroya alınacak ve maaşı da düşük olacaksa bence iyi transfer
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Maç başı 0.15 kilit pas istatistiği de çok önemli
The great gig in the sky

Çevrimdışı Arthur Dayne

maksimum 2 milyon euroya alınacak ve maaşı da düşük olacaksa bence iyi transfer
Peki stoper için mi alıyoruz 6 numara için mi?

Çevrimiçi murat

11 bumara dedin aklima geldi
Guven gecen sene kac giyiyordu bu sene kac giyiyor
21 numarali formayi kim giyiyor
12 numara emekli degil miydi?
11 numara deyince benim aklıma sarı fırtına geldi. 1 sene top oynayamamıştı.

Çevrimdışı mrred

Peki stoper için mi alıyoruz 6 numara için mi?
Bence 6 sol ayaklı olduğu için de ruizi yedeklicek. Ayağa düzgün bu çoçuğun fakat ayak düzgünlüğü tek başına yetmez , en kritik bölge orası oyun zekası baya üst seviye olması lazım ve çok hareketli olacak devamlı top alacak hem hücumu hem savunmayı düşünerek hamle yapacak karar verecek . Ne zaman ileri çıkacak ne zaman geride duracak bu kararları hep doğru vermesi lazım. Şöyle bir şey olursa sıkıntı yok hoca set hücumu oynattığında belli bir rolü olursa çok iş yapar. Bu rol oyunun yönünü değiştirmek, boş alana koşu yapmak ya da uzaktan şut şeklinde olabilir ya da kilit pas araya top atacaksın şeklinde olabilir.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2019, 17:45:40 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimiçi yaço58

Saiss değilde wanyama yı Bi şekilde getirsek mükemmel olur dorukhanın yanına tamamlayıcı bir oyuncu lazım medel ve Oğuzhanla oynadığında performansı düşüyor dorukhandan verim almak performansını yükseltmek istiyorsak yanına wanyama tarzı adam almalıyız yoksa dorukhanda da düşüş Olcak işte atiba ile oynarken bide medel ile oynarkenki dorukhanı görüyoruz eğer dorukhandan para kazanmak istiyorsak seneye yanına onun performansını yükseltecek bir isim lazım buda wanyama olabilir son maçta ilk 18 alınmadı kiralık olarak katarsak çok iyi olur wanyama niasse paketi

Çevrimdışı mrred

wanyamayı kiralayabiliriz satın almak hayal olur. 1.5 tan aşağı kiralamazlar . 1.5 ona kiralama ücreti vereceğimize 2 saisse bonservis verelim daha mantıklı
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

wanyama sağ ayaklı saiss sol ayaklı olduğu için saiss ruizi de yedekleyebilir.
The great gig in the sky

Çevrimiçi yaço58

Besiktas-aanvaller Jeremain Lens staat naar verluidt op het lijstje van PSV  https://t.co/jDtKN0cDOl
Keşke olsa şu quarasmanında şözleşmeui feshetsek çok iyi olur

Çevrimdışı caner.eryigit

sorun kopması değil ağrı varsa sorun var ve kolay geçmez
aşilse tabi
Tendinit olabilir yaşadım çok kötü birşey uzun sürer iyileşme süreci

Çevrimdışı caner.eryigit

Saiss çok ağır beli dönmüyor sevmedim ne yazık ki olmaz yok cıks hıhı

Çevrimiçi Samet Demir

Hocayı değersiz yapmak için bir şey yapmamıza gere yok ki.O saydığın başarıları sıralıyorsun da bir de mesela ts taraftarına sor bakayım ne düşünüyorlar hakkında?Bursalılar şenol bize geldikten sonra neden bayram ediyorlardı?Porto,monaco gibi örnek vererek adam aklayacaksan o zamana ben de şöyle bir örnek vereyim;bilic,ismael-serdar-ersan-tolga gibi defans hattıyla 2 maçta arsenal'e kök söktürdü.Adamlar ikim maçta bir gol attılar da öyle eleyebildiler bizi.Artı olarak aynı kadroyla liverpool'u eledi mesela.Bana kalırsa böyle berbat kadrolarla bu takımlara kök söktürmek,talisca-babel-aboubacar gibi yıldız isimlerle birilerini yenmekten çok daha büyük başarıdır.Kaldı ki ben bilic gelsin,o bizim efsanemizdi,değerini anlayacksınız!! benzeri argümanlarla hoca aklamıyorum.Kendisinin gitmesi gerekiyordu,gitti ve konu kapandı.Aynı şey şenol sun için de geçerli,anlamadığınız nokta bu.
Kardeşim Bursa'da yaşıyan bir Beşiktaş'li olarak Şenol hoca' nın bize gelmesine sevinen 1 tane adam bulamazsin. Hatta onlarla olan ilk maçta epey küfür edildi tribünde.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mylife1903

Kardeşim Bursa'da yaşıyan bir Beşiktaş'li olarak Şenol hoca' nın bize gelmesine sevinen 1 tane adam bulamazsin. Hatta onlarla olan ilk maçta epey küfür edildi tribünde.

Senol becekeye gitti bizi kume dusurdu bile diyordur onlar
Ya dun konya macina bakiyom herifler bize kufur ediyor
La oynayin macinizi arkadas efendi efendi bize niye bagiriyonuz
Anlamafim slzaten konyalilar mi ankaragucluler mo kufur ediyor
Yahu adamlara bisi yaptigimiz da yok
Analarini aglatan gs ile fb
Bize sariyorlar

Yahu bursadan 4 puan calan fb iste gecen sene
Adamlar cikar bizi beceke kume dusurdu der insallah amatore duserler

Çevrimdışı cursedofdragon

🔥 Psv Lens'i transfer listesine aldı. Önümüzdeki günlerde teklif yapabilirler.
(Nos Sport)

Çevrimiçi Samet Demir

Senol becekeye gitti bizi kume dusurdu bile diyordur onlar
Ya dun konya macina bakiyom herifler bize kufur ediyor
La oynayin macinizi arkadas efendi efendi bize niye bagiriyonuz
Anlamafim slzaten konyalilar mi ankaragucluler mo kufur ediyor
Yahu adamlara bisi yaptigimiz da yok
Analarini aglatan gs ile fb
Bize sariyorlar

Yahu bursadan 4 puan calan fb iste gecen sene
Adamlar cikar bizi beceke kume dusurdu der insallah amatore duserler
Valla abi oturduğum semt Beşiktaş çarşı gibi. Neler çekiyorum bir bilsen.

Değişik bir güruh bunlar. Hepsini severim arkadaşım ama. Renklilerde de olduğu gibi mevzu futbol olunca bunlar değişik hale bürünüyorlar.

Senin dediğin konuya gelince bursa bir önceki küme düşme olayına kadar her maç Fener'e küfür ederdi. Şuan bize ediyorlar.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Atalanta, Beşiktaş'la adı anılan Luan için Gremio ile görüşmelere başladı. (Football Italia)

Çevrimiçi Akil Emre

Sanırım başkan ince eleyip sık dokuyor pazarteside bitti bu haftada puan kaybı olursa bunlar nası telafi edilecek, Göz göre göre koca sezonu çöpe atıyoruz teşekkürler başkan.

Çevrimdışı tangaz

kim diyordu ben başından beri bu kadar alt yapı oyuncusunun kampa alınmasına karşıyım
her maçta alt yapı oyuncularını oynattığı için eleştirdim daha son pana maçında şu sahadaki oyunculardan
bir tanesi bile ligde oynamayacak dedim. alt yapı antrenörü avcıya teşekkür ediyordur oyuncularını
çalıştırdığı için dedim. zaten ilk maçı izlemedim kim oynadı bilmiyorum. doğru dürüst bir pana maçını izledim
önceki maçıda yarım devre izlemişdim sanırım.

son pana maçında bunu dedin evet ki o maç saçma bir işti hataydı lige 1 hafta kala sivas maçı kadrosunu sahaya sürer kafandaki planı denersin baktın olmuyor o bir hafta başka şeyler planlar ve sivas maçına çıkarsın. bu avcının sondan bir önceki hatasıydı. avcı sivas maçına çıkmış geçen senenin %90ı hala sahada ve pas deneyip (olamadığını hazırlık kampında hepimiz gördük bir avcı görmemiş sanırım) olmadı 2. devre vazgeçeyim demek saçmaydı pana maçı o iş için kullanılacak maçtı avcı gitti gençleri denedi

neyse gelelim ilk hazırlık maçına ilkmaçı izlemedik yayın yoktu ama burada kadrolar paylaşıldı 17 temmuzdu pendik maçıydı sen de kadroyu gördün burada paylaşılınca kadronun altına da şenol kamp mı yaptırıyordu sanki tezini destekler nitelikde "şimdi şenol hoca olsaydı ne kadar genç varsa sahadaydı. hoca takımı hazırlamak için değil gençleri eğlendirmek için kamp yapıyordu" die gömücü mesajlarından birini daha yazmıştın  :D yaşlandın iyice unutkanlık had safhada abi  :D bu arada şenol gençleri eğlendirmek için kamp yapıyordu demişsin demekki konu gençleri eğlendirmekse şenol avcının eline su dökemezmiş  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Sanırım başkan ince eleyip sık dokuyor pazarteside bitti bu haftada puan kaybı olursa bunlar nası telafi edilecek, Göz göre göre koca sezonu çöpe atıyoruz teşekkürler başkan.

her sene aynı zaten.

Sürekli atıyor seneye kalırsa yine atacak.

Amacını kimse çözemiyor.

Çevrimdışı tangaz

şimdi şenol hoca olsaydı ne kadar genç varsa sahadaydı. hoca takımı hazırlamak için değil gençleri eğlendirmek için kamp yapıyordu

buyur @Necmi abi 17 temmuzda ilk hazırlık maçı kadrosunu gördüğünde yaptıgın yorum  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona