2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4253045 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mrred

Ruizin bu pası atabilmesi zaten baya bir fark yaratıyor orası ayrı fakat takımın sahaya yerleşimi de çok güzel medelin boşluğa hareketlenmemesi tartışılır
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2019, 13:18:27 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Burada daha net anlaşılıyor tekrar atıyorum. Ruiz 6 sivaslı oyuncuyu ekarte edecek pası atıyor. Top medelin önünden geçiyor. Orta sahada büyük boşluk (orta saha yuvarlığının içi bomboş) var medel aslında oraya da hareketlenebilir fakat hareketlenmiyor.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2019, 13:29:02 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı haluk.m

Burada daha net anlaşılıyor tekrar atıyorum. Ruiz 6 sivaslı oyuncuyu ekarte edecek pası atıyor. Top medelin önünden geçiyor. Orta sahada büyük boşluk (orta saha yuvarlığının içi bomboş) var medel aslında oraya da hareketlenebilir fakat hareketlenmiyor.

Kimse top almak için boşa çıkmadı, geçen sezon Ljajic gerekirse defansa kadar gelip top istiyordu.  Sadece Ljajic de değil farklı oyuncularla bunu yapıyorduk. 

Ruiz ileri top atıyor Boyd 1-2 çalım deniyor ve sadece çizgiye gidebilecek durumda bakıyor kimse yok ver geri  :by2:

Quaresma'nın olumlu bir hareketini hatırlamıyorum tüm topları ezdi.  :s20:

Gökhan çok fazla orta sahaya yaklaştı hatta 1 kere sol kenardan taç attık Gökhan gelip almak zorunda kaldı  :ebebe: Yaşı da kaldırmıyor sonunda oyundan düştü.

Çevrimdışı savaş altay

Karyus sahalara donmus

Avci "hala" takviye istiyor

Adem mac sonu soyunma odasinda hucumda tek kaldigi icin atarlanmis

Orhan ak istifa dusunuyormus

Baskan in england

Çevrimdışı cursedofdragon

Karyus sahalara donmus

Avci "hala" takviye istiyor

Adem mac sonu soyunma odasinda hucumda tek kaldigi icin atarlanmis

Orhan ak istifa dusunuyormus

Baskan in england

taraftar transfers waiting

and

kahır çekeying
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2019, 14:06:29 cursedofdragon ]

Çevrimdışı 38life

@38life saiss videoları geliyor mu ? Yorumlarını ve videolarını merak ediyoruz. Yeşillendir bir ortamı  :)

Videolar gelecek. De oyuncu gelecek mi?  :lol:

Konoplyanka'yı beklemeye alan Başkan Fikret Orman, Elyounoussi ve Bolasie ile görüşmek için İngiltere'ye gitti.
Beşiktaş bir yandan da Jermain Lens, Ricardo Quaresma ve Gary Medel gibi isimlere gelecek teklifleri bekliyor. (TRT Spor)

Çevrimdışı savaş altay

taraftar transfers waiting

and

kahır çekeying
Sen bir kere haberin yapilmaya musait degilsin, taraftarsin sen  :D

Burasi kingdom of f.orman  :hiho:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Konoplyanka'yı beklemeye alan Başkan Fikret Orman, Elyounoussi ve Bolasie ile görüşmek için İngiltere'ye gitti.
Beşiktaş bir yandan da Jermain Lens, Ricardo Quaresma ve Gary Medel gibi isimlere gelecek teklifleri bekliyor. (TRT Spor)
Almak kolay da şu satma işine mesai harcasaydık keşke  :tabe: Artık kimse illa gelsin demiyorum. Gelsin dediklerimizi gönderemiyoruz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

@38life saiss videoları geliyor mu ? Yorumlarını ve videolarını merak ediyoruz. Yeşillendir bir ortamı  :)

Transfer resmileşirse daha detaylı inceleriz. Şimdilik bununla idare edin.

Çevrimdışı 38life

Saiss gelirse ileriye boşlukları iyi sezip, koşu atma konusunda çok iyi olan bir oyuncu almak farz olur. Ruiz ile Saiss rakip yarı sahadaki boşlukları çok iyi gören oyuncular. Geride böyle iki oyuncun varsa bundan faydalanmak zorundasın. İleride de buna uygun oyuncuların olmak zorunda.

Çevrimdışı sefaköykartali

Saiss gelirse ileriye boşlukları iyi sezip, koşu atma konusunda çok iyi olan bir oyuncu almak farz olur. Ruiz ile Saiss rakip yarı sahadaki boşlukları çok iyi gören oyuncular. Geride böyle iki oyuncun varsa bundan faydalanmak zorundasın. İleride de buna uygun oyuncuların olmak zorunda.
Elyounoussi-Ljajic-Boyd-Aboubakar dörtlüsü bu işi çok iyi yapar.

Çevrimiçi tolga1903

Wolverhampton'da ruben neves ve dendoncker olmak üzere iki defansif orta saha var. Eğer saiss'i illa stoperde oynatmak gibi fikirleri yoksa rahat bırakırlar. Yönetim daha büyük balık kovalıyor mu bakayoko vs bilemem ama bu saiss gelecek gibi ciddi olarak istiyorsak.

Çevrimdışı 38life

Elyounoussi-Ljajic-Boyd-Aboubakar dörtlüsü bu işi çok iyi yapar.

Aynen öyle.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Uzun pas konusunda çok iyi takım oluruz. Ancak dediğin gibi rakip defans arkasına iyi koşu atan kanat almamız lazım  :tabe: Burak ve Boyd'un bu konuda uygun oyuncular olduğunu düşünüyorum. Bu sene bol bol  Trabzon Selçuk İnan-Burak Yılmaz  sezonu gibi pozisyonlar izleyebiliriz. Ancak hala oyuncunun bizim aradığımız oyuncu olduğuna inanmıyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Vida antrenmanda sakatlanmış, Hastaneye kaldırılmış.

Ah ulan ah, ne diyelim ki...

İdmanda sakatlık yaşayan Hırvat futbolcu sakatlandı ve hastaneye kaldırıldı. Çekilecek MR sonrasında yıldız oyuncunun durumu belli olacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vida antrenmanda sakatlanmış, Hastaneye kaldırılmış.

Ah ulan ah, ne diyelim ki...
İdmanda ne yapıyoruz acaba  :alala: Dövüş sporları mı çalışıyoruz. Herkes sakatlanıyor  :by2:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

İdmanda ne yapıyoruz acaba  :alala: Dövüş sporları mı çalışıyoruz. Herkes sakatlanıyor  :by2:

Vida'yı satmadığımıza pişman olucaz dedim de, bunu kastetmiştim.

stopere Necip hayırl olsun.

Roco sakat mirin gidici.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İdmanda sakatlık yaşayan Hırvat futbolcu sakatlandı ve hastaneye kaldırıldı. Çekilecek MR sonrasında yıldız oyuncunun durumu belli olacak.

Oyunda yaşasam böyle rage quit (Alt+F4) atmıştım. Bu nasıl bir sezon başlangıcı böyle  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Oyunda yaşasam böyle rage quit (Alt+F4) atmıştım. Bu nasıl bir sezon başlangıcı böyle  :alala:

var bir şeyler normal değil.