2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 70 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4302118 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

köy havası iyi gelmiş bende köye gideyim bari. :icool: nerede bu köy.

O köye gidince transferler geliyor, sen gidince de gitmesi gereken oyuncular gitsin  :lol:

Beşiktaş, Inter'in de istediği Arturo Vidal'e yıllık 4 milyon € teklif ediyor. Transfer önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. (AS Chile)

Çevrimdışı AigleBordeaux

Beşiktaş, Inter'in de istediği Arturo Vidal'e yıllık 4 milyon € teklif ediyor. Transfer önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. (AS Chile)

Sponsorla olur umarım
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi 38life

Köyden gelme he aman diyim dur santrafor falan transferleri yapalım öyle sen gittiğinden beri transfer şov başladı 

aynen öyle. Bütün yaz evdeyim, Beşiktaş transfer yapsa da incelesek diye bekliyorum. Bı on gün köye gidelim dedik seriye bağladı adamlar. Daha bakalım kimler gelecek ben dönmeden :)

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağ Bek ✔️
Sağ Kanat ✔️
Sol Stoper ✔️
Sol Bek ✔️
Sol Kanat 💯 ✍️
Yerli Kaleci 🔜
Golcü 🔜

Ben bu adamı sevdim #AliNaibi

via : SSA

Çevrimiçi 38life

köy havası iyi gelmiş bende köye gideyim bari. :icool: nerede bu köy.
Antalya, Ormana. Aksekiye bağlı dağlık bir köy :)

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kyiv

Daha önce gözden kaçırdıysam kusura bakmayın ama tek kelime ile bayıldım.  :bandit:

Daha önce gözden kaçırdıysam kusura bakmayın ama tek kelime ile bayıldım.  :bandit:

Oh be abi mis, ne öyle avustralyalarda sakatlıklar falan, şu zemine bak ya, futbolcu böyle motive olur, yemeğe çıkar çimi yemeğe.

:oha:

Süreyya abi olayını da yeni gördüm vay be direk ayrıldı bitti falan, ben diyorum abi bizim genlerde var arabesklik  :lol: Hiç kimse belki transfer açıklayacak falan dememiş. Neyse bir yorum gördüm süper

Alparslan Ekici
2 saat önce
Necipi stoper oynattık (ÇOK RISKLI OLDU)🦅🖤

:lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Konoplyanka hayırlı olsun  :)

Arkadaşlar selam kono yu taşıyacak olan uçağın ödemesi gerçekleşti 48 saat içinde uçması lazım yoksa bir daha para ödeme yapılır büyük ihtimal bir ödeme daha yapmazlar 48 saat içinde bu iş biter.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Oh be abi mis, ne öyle avustralyalarda sakatlıklar falan, şu zemine bak ya, futbolcu böyle motive olur, yemeğe çıkar çimi yemeğe.

shakira çimleri beğenmiş :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

shakira çimleri beğenmiş :D
O bir 10 yıl daha Türkiye'ye uğramasın  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Burak Uzunoglu

Arkadaşlar selam kono yu taşıyacak olan uçağın ödemesi gerçekleşti 48 saat içinde uçması lazım yoksa bir daha para ödeme yapılır büyük ihtimal bir ödeme daha yapmazlar 48 saat içinde bu iş biter.

Vidal ile ayni ucakla gelecekti Hani? 🤔
Hamburg Black Eagles

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vidal ile ayni ucakla gelecekti Hani? 🤔
Dün paylaştım, görmemişsin. Dün 2 farklı uçak oldu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Stoper mevkisine yapılan Victor Ruiz transferinin ardından, Portekizli sol bek Pedro Rebocho'yu da 1 yıllığına kiralayan siyah beyazlılar kanat, forvet ve kaleci takviyesi için görüşmelerini sürdürüyor.

Konoplyanka ile görüşen Beşiktaş'ın oyuncu ile ödeme planı konusunda masada olduğu öğrenilirken, bir diğer alternatif ismin ise bonservisi Chelsea'de bulunan Lucas Piazon olduğu öğrenildi.

Her iki kanatta da forma giyebilen Brezilyalının İstanbul'a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Burak Yılmaz'ın sakatlığının ardından forvet transferi için de görüşmelerini sürdüren siyah beyazlıların, Brondby forması giyen Kamil Wilczek ile ilgilendiği öğrenildi.

Polonyalı oyuncunun bitiriciliğiyle teknik heyetin dikkatini çektiği bilgisine ulaşıldı.

Haber Kaynağı: beIN SPORTS

Önce vidal kono şimdi ödeme gerçekleicek gelicek falan  :lol: Ayrıca gelmesin, quaresmadan kurtulamıyoruz zaten, yeni bir tanesine yüreğim kaldırmaz artık.

Önce vidal kono şimdi ödeme gerçekleicek gelicek falan  :lol: Ayrıca gelmesin, quaresmadan kurtulamıyoruz zaten, yeni bir tanesine yüreğim kaldırmaz artık.

quaresma ve lens ile kansere devam diyorsun yani :D

quaresma ve lens ile kansere devam diyorsun yani :D

Bari yerli kanser yerli üretim, 1 yıl kaldı bi tanesi ve bonservisleri falan yok  :lol: Bi tane daha saplamaya gerek yok

Bari yerli kanser yerli üretim, 1 yıl kaldı bi tanesi ve bonservisleri falan yok  :lol: Bi tane daha saplamaya gerek yok

niye kono kanser olsun yav sevilla'da UEFA cup almış adam :D

Niye bu adamı 3.cü bölgesel amatör lig takımının oyuncusu muamelesi yapıyorsun :D

niye kono kanser olsun yav sevilla'da UEFA cup almış adam :D

Niye bu adamı 3.cü bölgesel amatör lig takımının oyuncusu muamelesi yapıyorsun :D

30 yaşında bir adama bonservis ödemek istemiyorum, hadi sol stoper neyse kolay bulunmuyor, ama konoplanka gibi birisini çok rahat buluruz diye düşünüyorum  :lol:

Çevrimdışı KAP

Eskişehirli genç ortasaha bir tarafa transfer oldu mu? Muhayer'i gördükten sonra gerek görmedik mi acaba? Orta sahaya "süpriz Dorukhan" kontenjanından biriyle başlasak lige.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden