2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4257359 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı haluk.m

Bakayoko

Asist katkısı yüksek yazmışlardı, bugün forumu okumadınız mı hiç :D @MUSTAFA_ yazmıştı saati hatırlamıyorum ama 12:00-14:00 arası olabilir.

ne sallamışlar be  :D

Bilmiyorum artık, isim saklanıyor. Her bilgi kırıntısını takip ediyoruz  :evillol: 
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2019, 21:33:13 jokerhm ]

Çevrimdışı tangaz

Falcao mu  :ishock: 2.Gomez etkisi yaratır şampiyon da yapar.

Bencede sallamışlar ama nedense inanasımız geliyor, sabah araştırdım ciddiye aldım biliyorum gerçek değil ama insanın inanası geliyor işte  :lol:

sülün osman gibi tiplerde işte insanların böle zaafından inanma isteğinden faydalanıyorlar  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Asist katkısı yüksek yazmışlardı, bugün forumu okumadınız mı hiç :D @MUSTAFA_ yazmıştı saati hatırlamıyorum ama 12:00-14:00 arası olabilir.

Bilmiyorum artık, isim saklanıyor. Her bilgi kırıntısını takip ediyoruz  :evillol:
Onları yazmak için 500 tane falan mesaj okudum  :ebebe: Ne isimler döndürmüşler saçma sapan  :uyucam:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

aspor kapanır zeki kendini boğazdan aşağı atar adamlrın o kadar emeği var

geçen emre bol iyi dlga geçti bunlarla falcao haberi başladı bu gülmeye başladı noldu dediler falcaonun kaynanasının kızkardeşi muslerayı takip etmeye başlamış deyip sırıtmaya başladı  :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı haluk.m

Söylenene göre GS'nin almak için görüştüğü bir orta saha oyuncusu ile biz anlaşmışız. GS başka oyuncuya yönelmek zorunda kalmış. GS transferi açıkladıktan sonra biz de açıklayacakmışız. Bu oyuncunun yıldız bir isim olduğu konuşuluyor. Nainggolan'ın alternatifiymiş bu oyuncu. GS ye transfer çalımı olarak haber yaparlar haber gerçekse artık Bu arada opsiyonlu kiralık anlasmışız. Rezervasyon dahi yapıldığı iddia ediliyor.

:D Haber bu @MUSTAFA_ 'da kaynağını forza'dan biri olarak açıkladı.

Çevrimdışı tangaz

Sözlüğe de Forza'dan sızdı  :tabe: İsim yok ama bunu ortaya atan kişi hava alanında çalışıyor ve rezervasyonu gördüğünü iddia ediyor  :tabe:

havaalanında rezervasyonu f.orman mı yaptırmış  :lol:

belki eleman ist aktarmalı bodrum yapacaktır geçen kevin de bürün bodrumda titanic oteldeymiş mesela

Çevrimdışı saricasi

Umut meraş açıklama yapmış bursa yönetimine sitem etmiş büyük  ihtimal bize gelmek için.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı BJKTÜRK23

aspor kapanır zeki kendini boğazdan aşağı atar adamlrın o kadar emeği var
kuşlar 5 olur   :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı MUSTAFA_

Umut Meraş açıklama yapmış 2 sayfa  :tabe:

https://twitter.com/umutmeras77/status/1158797865344536576?s=20

Umut Meraş: "Gelen tekliflerin şahsım ve ekonomik olarak zor durumda olan kulübüm adına bu kadar umursanmayarak sürecin her geçen gün uzatılmasının başta Bursaspor camiasına sonra da bana yapılmakta olan büyük bir saygısızlık olarak görüyorum."

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

geçen emre bol iyi dlga geçti bunlarla falcao haberi başladı bu gülmeye başladı noldu dediler falcaonun kaynanasının kızkardeşi muslerayı takip etmeye başlamış deyip sırıtmaya başladı  :kop:
ellerinden gelse adamı karga tulumba tutup getircekler zekinin twitter hep falcao serkan gene öyle geçen bi tiviti vardı çoşuyoruz diye adamlar eğer gelirse falcao kafayı yerler sevinçten umarım gelmezde onların yüz ifadesini çok merak ediyorum 

Çevrimiçi murat

Protokol yapmışlardır umarım sonra Vitor Hugo gibi başkasına gitmesin.  :ok:

@mustafa'nın verdiği haberle hemen hemen aynı; Orta sahada oynayan "Yıldız" bir isim ile söz kesmişiz, kulübü ve kendisiyle anlaşma tamam diyorlar.  gs de aynı oyuncuyla ilgileniyormuş ama bizim bitirdiğimizi bilmiyormuş.  İlerleyen günlerde rakiplerin transferlerini(eğer alabilirlerse falcao) gölgede bırakmak için bekletiliyor yazmıştı.

bence üçe beşe bakmadan falcaoyu almaları için hemen açıklasınlar böyle bir şey varsa. :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

havaalanında rezervasyonu f.orman mı yaptırmış  :lol:

belki eleman ist aktarmalı bodrum yapacaktır geçen kevin de bürün bodrumda titanic oteldeymiş mesela
Yazan kişi Forza'nın eskilerinden. Hava alanında kule personellerindenmiş. Özel uçakta getireceğimiz oyuncunun ismini görmüş. Tabi bu bilgiye herkes ulaşamıyor  :tabe: Atıyor da olabilir ama bugün en son yöneticiye onaylattım bir sorun yok diyordu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Yazan kişi Forza'nın eskilerinden. Hava alanında kule personellerindenmiş. Özel uçakta getireceğimiz oyuncunun ismini görmüş. Tabi bu bilgiye herkes ulaşamıyor  :tabe: Atıyor da olabilir ama bugün en son yöneticiye onaylattım bir sorun yok diyordu  :tabe:

bize geleceğini nerden biliyor  :alala:

Çevrimiçi yaço58

bende normalde fazla inanmazdım ama naingolanın peşinden sessiz sedasız koşmamız khedirada vardı ondan önce demekki bi sağlam isim peşinde orta saha için yönetim  o yüzden doğru olabilir diyorum ama anlaşıldıysa açıklanmaması saçma biraz bize ne gsden açıkla direk taraftar havaya girsin o kısmı bana saçma geliyor

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Umut Meraş açıklama yapmış 2 sayfa  :tabe:

https://twitter.com/umutmeras77/status/1158797865344536576?s=20

Umut Meraş: "Gelen tekliflerin şahsım ve ekonomik olarak zor durumda olan kulübüm adına bu kadar umursanmayarak sürecin her geçen gün uzatılmasının başta Bursaspor camiasına sonra da bana yapılmakta olan büyük bir saygısızlık olarak görüyorum."

Umut dostum başkanında sıkıntı, bunlar Beşiktaşı görünce kaşınmaya başlıyolar, millete bedavalara dağıtıyorlar kalecileri falan bize gelince 3-5. Suç sende değil suç seni daha önce keşfetmeyen bizim yönetim de. Bursayı hiç karıştırmadan alsaydık şuan bütün dikkatimizi sol kanat ortasaha ve forvete yönlendirmiştik.

Çevrimdışı haluk.m

bence üçe beşe bakmadan falcaoyu almaları için hemen açıklasınlar böyle bir şey varsa. :D

:boxin: İmkan varsa silahları çekmek lazım, taraftarı ateşleyecek rakipleri zorda bırakacaktır.

(Büyük transferlere karşı çıkıyoruz ama sanırım Camianın ihtiyacı var)

Çevrimdışı tangaz

ellerinden gelse adamı karga tulumba tutup getircekler zekinin twitter hep falcao serkan gene öyle geçen bi tiviti vardı çoşuyoruz diye adamlar eğer gelirse falcao kafayı yerler sevinçten umarım gelmezde onların yüz ifadesini çok merak ediyorum

miss gibi cagneyle takılsınlar işte :) falcao neyine bu beyinsizlerin

Çevrimdışı MUSTAFA_

bize geleceğini nerden biliyor  :alala:
Az çok hangi özel uçakları kullandığmızı bilecek kadar bilgili. Daha önce rezervasyonlara bakıp transfer söylemiş. Herkes çok güveniyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

:boxin: İmkan varsa silahları çekmek lazım, taraftarı ateşleyecek rakipleri zorda bırakacaktır.

(Büyük transferlere karşı çıkıyoruz ama sanırım Camianın ihtiyacı var)

büyük transfer candır gerisi heyecan :icool:

Çevrimdışı tangaz

ulen havacılık sektöründe eski hostes manitalardan başka çevremizde yok sorgulatabileceğimiz  :D

ulen havacılık sektöründe eski hostes manitalardan başka çevremizde yok sorgulatabileceğimiz  :D

Vay abi hızlı zamanlarım diyosun  :lol:  Sor onlara bence en iyi bilgileri onlar biliyordur  :lol:

Çevrimdışı 'TaNeR'

Süper kupa finali için çatı ile tribün boşluğu arasındaki yer kapatılmış.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Akil Emre

Az çok hangi özel uçakları kullandığmızı bilecek kadar bilgili. Daha önce rezervasyonlara bakıp transfer söylemiş. Herkes çok güveniyor.
Bi ara @Necmi abi uçak bileti falan paylaşmıştı sanırım Linnes içindi, transfer yatınca adam o toplara hiç girmedi

Çevrimiçi levitate

reyiz hangi ligde bu eleman
bipbipbupbup

Bi ara @Necmi abi uçak bileti falan paylaşmıştı sanırım Linnes içindi, transfer yatınca adam o toplara hiç girmedi

Peki size bir soru şuan linnes bizde olsaydı douglas transferini yapmayıp gg-linnes yapar mıydınız ya da sol bek olarak kullanıp caner-linnes tarzı kullanır mıydınız