2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4264345 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Kutay

Renklilerin sisirmesiydi oyle bir gucu olsa malatya macina denizli macina pirekazi zalada penalti atarken falan mudahele ederlerdi, renkli malzemesidir bu
olabilir abi herkes farklı birşey söylüyor o dönem yaşamadığım için tam olarak bilemiyorum tabi
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi sozkul

burada doğruların kadar eksik ve yanlışların var.o dönem türkiye liginde devamlı desteklenerek şampiyon yapıldı her şampiyonluk sonrası güven geldi.avrupada da tokatlana tokatlana dayak atmayı öğrendiler.bak beşiktaş son beş sezon iteklenmeden devamlı üstüne koyarak avrupada adından söz ettirdi.gs şimdi 2 senedir yine itekleniyor ama avrupada dayak yiyerek geri dönüyor ama yakın bir zamanda bunu kırmaya başlarlar.gs nin o uefa kupasının altında o dönemin tff si mhk sı ağarı vs bolca emeği var ve o son senesindeki uefa kupası bunları temize çıkarmaz hatta temel direğidir.

O dönem hakemlerin son iki yılın son 5 haftasında yaptıklarını  her yıl kat kat yapıyorlardı..
Hepimiz yeni anlıyoruz fetö'nün o yıllarda bildiğimizden çok daha güçlü olduğunu.
Ben bütün gücün Mehmet Ağar'dan geldiğini sanıyordum ama ergenekon sürecine Ağar'ın hiç dahil edilmemiş olması ufkumu sonradan açtı.
Seba'nın mit mensubu olmasının bize katkısı olmuştur ama şöyle olmuştur: elimizden alacakları 2 şampiyonluğu mesela aldırmamıştır(belki), dolayısıyla benzeri düşünenlerin bakış açısıyla seba'nın bize hediye ettiği şampiyonluklar bile vardır..
Zaten fazlasına gücü yetseydi "Beşiktaş'ı üzmesinler" demez gider gerekeni yapardı..

Çevrimdışı mrred

Bugun bunu diyen yarin kalkavan fetocuydu der, oyle geldi kupalar der
Renkli agzi budur
Yalan yanlis bilgi verme genclere! İhsan kalkavan zaten fetocu. Ama bizim diger iki camiadan farkimiz icimizdeki fetoculeri en erken fark edip camiadan temizledik. Bunu da bizzat Seba yapti. O gidince yerine kalkavan gelemedi serdar bilgili geldi. Gencleri gercekleri carpitarak zehirleme artik. Kadir misirlioglundan farksizsin gozumde. Yalan yanlis eksik tarih bilginle gencleri zehirliyorsun yapma bunu
The great gig in the sky

Çevrimdışı Arthur Dayne

yok öyle birşey çoğu değil mekanı var bir iki tanesinin
abartmayalım. kaldıki olabilir milletin malında gözümüz yok.
ben mesela asla gitmem çarşıda maç izlemeye tövbeliyim.
normal zamanlardada gitmem ordaki hiç bir esnafa kuruş kazandırmam
resmen Beşiktaş taraftarını inek gibi sağmaya çalışıyorlar.
suç taraftarda gitmesinler burunları sürtsün biraz.
Adamların müşteri kaybı diye bir derdi yok ki.Maç günü görmüyor musun abi semtin kalabalığını?Sen gitmezsin,ben gitmem bizim yerimize bin adam gelir.Konuyla alakasız biliyorum ama bu mekanlardan açık bira da almamak lazım su katıyorlar içine  :lol:

Çevrimdışı Arthur Dayne

içerde bir kaç mekan onların isimlerini bilmiyorum hala onlarınmı onuda bilmiyorum ama kazan
değil sorun onların olması değil adamlar pis kazıklıyor çok fahiş fiyatları var.
mesela bir örnek vereyim yanımıza biri geldi iki dakika oturdu kalktı gitti hesap
geldi onada 150 kağıt yazmışlar. sanki servis açmışlar gibi bir kerede 70 lik ve üç biraya 700 lira ödedim meze falanda yoktu.
buda stadın inşaatının ilk yılıydı. bir daha tövbe ettim gitmiyorum biz taksimde kebapçıda on kişiye
o parayı ödüyoruz aşağı yukarı ihsan şahit valla hemde kaliteli yerlerde
çarşıdanlarmı bilmem ama Beşiktaşın adını iyi sömürdükleri gerçek
şimdi burda esnaf ismi vermek yanlış olur zaten
ama istanbulun iyi yerlerinde izlerim yemekleri mezeleri kalitelidir ordaki hesaplar gelmez.
birde hiç bir yerde içki masası kurmuş birine maç parası istenmez bu oraya özgü.
Ben hayatımda müşteri azarlayan garsonu sadece kazan'da gördüm.Son yaşadığım olaydan sonra daha yanlarından bile geçmem.Kadıköy esnafı bunlardan daha iyi,en azından bunlar kadar kazıklamıyorlar.

Çevrimiçi Necmi

Renklilerin sisirmesiydi oyle bir gucu olsa malatya macina denizli macina pirekazi zalada penalti atarken falan mudahele ederlerdi, renkli malzemesidir bu
elbette şike yapmamışdır ama onun staddaki varlığı
hakemlere fren olur Beşiktaş aleyhine haraket edemezler en fazla adil yönetmeye çabalarlar.
bu arada semra özalı hafife alma resmen devleti yönetiyordu her işe burnunu sokardı.

Çevrimdışı mylife1903

Vodafone Arena açılış maçında,şimdi isim vermeyeyim ama herkesin bildiği o meşhur mekana gittik.Öğleden akşama kadar oturduk,yedik içtik,tam maç başlamadan önce maç parası adı altında herkesten yüzer lira istedi mekan sahibi.Vermiyorsanız da kalkın gidin dedi.Normal maç ve derbi maçı fiyatları bellidir belki biliyorsunuzdur,düşünün artık o maç parası fiyatları nerede 100 lira nerede... Köyiçi'ndeki mekanların çoğu bunlarındır.
Senelerce verilen biletleri karaborsa yapip kendileri beles girdiler maclara guzel baslangic kapitali, azicik kafasi calisan nemalanmaya basladi sonra taraftardan. Simdi bunlarin onde gelenleri boyle yapiyor diye bu olusuma sempatisi olan ne bileyim icinde olmak isteyen genc cocuklari bunlarla bir seviyede degerlendiremeyiz.

Çevrimdışı ankarakartal06

konuda transfer dışında her şey var :akuma:

Çevrimdışı mylife1903

Ben yöneticilerin silah olayından bihaber olduklarına inanmıyorum abi. Illa ki haberleri vardır.

Keşke çıksalar da haberimiz yoktu kusura bakmayin yollari ayirdik bu kişiyle deseler fakat demiyorlar. Bu daha da yanlış.

Biz yaptık oldu düşüncesi ile hareket ediliyor. Fakat bu hikayenin sonu kotu bitecek gibi. Olan yine Beşiktaş'ıma olacak.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haberi olmayabilir
Adamlarin 8 senedir deplasmanda gs maci oynadigimizdan haberi yoktu
Baskan cikip piskin piskin ft ile ben yapiyorum fikisturu diyordu

Çevrimdışı mylife1903

İnanılmaz bıkmış durumdayım, herkes kendi egosu peşinde, kimsenin Beşiktaş'ı taktığı yok. Gerçekten kulübümüzün iyiliğini düşünen insan sayısı çok az.Yine tabi kişiler savaşıcak, gruplar savaşıcak dediğin gibi olan Beşiktaş'ıma olacak.
Cekip cevirecek zor gunde zor karar alabilecek lideri yok besiktasin
Dernege muduru var
Taraftarin gucunu kontrol edeceksin, kontrol edemezsen doner seni isirir, yonlendireceksin, rakibe yonlendireceksin sonra kenetleneceksin.

Ali koc bosuna mi saldiriyor gsye, herifler kenetlendi boyle boyle motive oldular

Çevrimiçi tolga1903

Yalan yanlis bilgi verme genclere! İhsan kalkavan zaten fetocu. Ama bizim diger iki camiadan farkimiz icimizdeki fetoculeri en erken fark edip camiadan temizledik. Bunu da bizzat Seba yapti. O gidince yerine kalkavan gelemedi serdar bilgili geldi. Gencleri gercekleri carpitarak zehirleme artik. Kadir misirlioglundan farksizsin gozumde. Yalan yanlis eksik tarih bilginle gencleri zehirliyorsun yapma bunu

Abi karışmak gibi olmasın da biraz daha yumuşak tartışsak olmaz mı zaten camia parçalanıyor bari burada daha düzeyli tartışmalar yapalım. Şahsen mylife abiden de öğrendiğimiz şeyler var realist konuşuyor bizden juve çıkmayacağını taraftarın ve camianın ayaklarının yere basması gerektiğini söyler durur hep haksız mı değil bunu son 2 yılda acı şekilde gördük. Dün "Rivayı al fikret başkan" dersen bugün paralar nerede dediğinde dalga konusu olursun bunun argoda başka adı var da söyleyemiyorum. Kadir mısıroğlu falan yok bunlara katılmıyorum yine kendiniz bilirsiniz ama gençlere bu yazı dili yoluyla bişey öğretmek çok mümkün olmasa gerek. Sana yapılan renkli yakıştırması da çok yanlış bu arada onu belirteyim gerçekleri konuşmak veya birinin işine gelmeyen şekilde konuşmak anında renkli damgası yemeye sebep oluyor burada niyeyse. Günümüz siyasetinin yansıması gibi tıpkı.

Çevrimiçi Necmi

Ben hayatımda müşteri azarlayan garsonu sadece kazan'da gördüm.Son yaşadığım olaydan sonra daha yanlarından bile geçmem.Kadıköy esnafı bunlardan daha iyi,en azından bunlar kadar kazıklamıyorlar.
evet hem saygısızlar müşteriye karşı
hemde nasılsa çok müşteri var diye abanıyorlar.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Dernege muduru var
Taraftarin gucunu kontrol edeceksin, kontrol edemezsen doner seni isirir, yonlendireceksin, rakibe yonlendireceksin sonra kenetleneceksin.

Ali koc bosuna mi saldiriyor gsye, herifler kenetlendi boyle boyle motive oldular
Siyasetten farklı bir durum değil ki zaten bu.Adamlar göz göre göre kollandıkları dönemde bile kendilerine düşman buldular üstüne hakemleri üst üste koyup şampiyon olduk bile diyebiliyorlar.Fazia reis var odasını kolladı bu sene,odada konuşulan sesler elimde diye gözdağı veriyordu birilerine.Biz yapabilir miydik bunu?Mit,semra özal vs. gibi faktörlerle kendimizi kandırıyoruz bence,20-30 sene önceki mevzular.Yapabiliyorsan bugün yap hadi.Adamlar seçim öncesi ayarımızla oynamayın diye siyasi erk'i tehdit ediyo biz burada ne konuşuyoruz  :lol:

Çevrimdışı Egos

elbette şike yapmamışdır ama onun staddaki varlığı
hakemlere fren olur Beşiktaş aleyhine haraket edemezler en fazla adil yönetmeye çabalarlar.
bu arada semra özalı hafife alma resmen devleti yönetiyordu her işe burnunu sokardı.

ağabey kadın sayenizde karikatürize oldu, üç mesaj daha atarsanız ahmet özal'ın görselinin altında kendiliğinden "babamı semra özal öldürdü" yazısı çıkacak.

çakıyla öldürmüş.

Çevrimdışı mrred

O dönem hakemlerin son iki yılın son 5 haftasında yaptıklarını  her yıl kat kat yapıyorlardı..
Hepimiz yeni anlıyoruz fetö'nün o yıllarda bildiğimizden çok daha güçlü olduğunu.
Ben bütün gücün Mehmet Ağar'dan geldiğini sanıyordum ama ergenekon sürecine Ağar'ın hiç dahil edilmemiş olması ufkumu sonradan açtı.
Seba'nın mit mensubu olmasının bize katkısı olmuştur ama şöyle olmuştur: elimizden alacakları 2 şampiyonluğu mesela aldırmamıştır(belki), dolayısıyla benzeri düşünenlerin bakış açısıyla seba'nın bize hediye ettiği şampiyonluklar bile vardır..
Zaten fazlasına gücü yetseydi "Beşiktaş'ı üzmesinler" demez gider gerekeni yapardı..
Abi şike yapılmıştır burası Türkiye ben herşeyi beklerim para var işin ucunda. Ama artık bunlar geçmişte kaldı önümüze bakmamız lazım. Şimdi Beşiktaş sahaya ve yönetime akıl koyarak ligi 10 sene isterse domine eder. Şike falan yapılamaz artık . Çünkü her şey ve herkes artık gözetleniyor. Eğer ligi 10 sene domine edersek bu kez gelin bakalım şu geçmiş defterleri bir açalım deme hakkımız olur. Yayıncı kuruluş bizimle ona göre konuşur, taraftar sayımız iki katına çıkınca herkes korkmaya başlar. O zaman geçmiş defterleri bir güzel açtırırız. Geçmiş defterlerin açılmasından bundan 20 yıl sonra bir şey yine çıkmaz çünkü o dönemin tanıkları ve delilleri yok olmuş olacak fakat en azından bir özür dilettirilir ve o gün kutlanır. israillerin Almanlara yaptığı gibi özür dilettirip hukuki olarak büyük tazminat alabiliriz başka da bir şey olmaz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Hadi abini alintilama beni
Tc ver tc

Çevrimiçi Necmi

Dernege muduru var

ya gerçekten seninki propagandaya döndü.
gs nin taraftar gücümü var kulübü lise yönetiyor taraftarın söz hakkı yok
örnek olarak kongrede ibra edilmedi diyorsunuz etmeyen kim taraftarmı liselilermi
taraftarın sözünün geçmediği herhalde tek kulüpdür gs
fenere gelince taraftarımı yönetti aziz baskı kurmak yönetmek değildir
bir gün gelir ters teper
zaten söylediğin doğru değil taraftarı nasıl yöneteceksin mümkün değil mümkünde bu işde beleş biletlerle olur o zamanda ortada taraftar kalmaz işde telefon açıp yüzsüzce para isteyen güruh olurlar vermezsen o dakika senin aleyhine dönerler.
yönetmek tehlikeli laftır. çünkü iki şekilde olur ya baskıyla yada satın alarak
sen doğru yöneticilik yaparsan taraftar seni destekler zaten bunu adı yönetme olmuyor.
taraftarın gücü kontrol edilmez başarabilirsen yönlendirirsin. ha fikret orman bu yönlendirme işini gayet iyi yapıyor
aslında. yönlendirmede her zaman olmaz

Çevrimiçi sozkul

Gerçekten anlamaya çalışıyorum ama anlamadığım şey şu:madem mit,semra özal gibi isimlerin etkisi var,o zaman dün burada bir arkadaşın dediği gibi bizim 15 değil 25 şampiyonluğumuzun olması lazım.Zaten kimse şampiyonluğun(biz dahil) sadece sahada kazanmadığını biliyor.Saha dışı da önemli ama şu son 20 senedeki halimize ne demek lazım,ne anlamak lazım?20 yıldır gs baskın bu ligde biz neden değiliz,sırf taraftar kitlemizden dolayı mı?

Onların katkısı tabiiki vardır, bizim bazı şampiyonluklarımızın elimizden alınmasını engellemiş olabilirler.
Ama hakkettiğimizden fazlasını almamızı sağladıklarına inanmıyorum.
Gerçekçi olalım bizimde lobimiz var onlarında, ama fark karşılaştırma yapılamayacak kadar büyük, dolayısıyla ancak sahada çok daha iyi olursak dengeleyebiliyoruz.
Bu gerçeği kabul etmek beni daha az Beşiktaşlı yapmadı ama daha huzurlu bir Beşiktaşlı yaptı..
Bu değişmez mi? Değişir: sahada okadar iyi olmalıyızki, bir kaç yıl sürecek bir hegemonya kurmamız lazım.. bu yapılamayacak birşey değil. Çünkü herkes çok kötü yönetiliyor ve lobilerinin de gücünün yetemeyeceği durumlar oluşturmak zor değil.

Çevrimdışı mylife1903

ağabey kadın sayenizde karikatürize oldu, üç mesaj daha atarsanız ahmet özal'ın görselinin altında kendiliğinden "babamı semra özal öldürdü" yazısı çıkacak.

çakıyla öldürmüş.
Semravenger besiktas neferi

Çevrimiçi Necmi

çakıyla öldürmüş.
:kop:

Çevrimdışı mylife1903

ya gerçekten seninki propagandaya döndü.
gs nin taraftar gücümü var kulübü lise yönetiyor taraftarın söz hakkı yok
örnek olarak kongrede ibra edilmedi diyorsunuz etmeyen kim taraftarmı liselilermi
taraftarın sözünün geçmediği herhalde tek kulüpdür gs
fenere gelince taraftarımı yönetti aziz baskı kurmak yönetmek değildir
bir gün gelir ters teper
zaten söylediğin doğru değil taraftarı nasıl yöneteceksin mümkün değil mümkünde bu işde beleş biletlerle olur o zamanda ortada taraftar kalmaz işde telefon açıp yüzsüzce para isteyen güruh olurlar vermezsen o dakika senin aleyhine dönerler.
yönetmek tehlikeli laftır. çünkü iki şekilde olur ya baskıyla yada satın alarak
sen doğru yöneticilik yaparsan taraftar seni destekler zaten bunu adı yönetme olmuyor.
taraftarın gücü kontrol edilmez başarabilirsen yönlendirirsin. ha fikret orman bu yönlendirme işini gayet iyi yapıyor
aslında. yönlendirmede her zaman olmaz
Yonlendirirsin
Taraftarin fikstur icin bagirirken sen cikip posta koyarsan ne yonetirsin ne yonlendirirsin
Hakemlere mhkye tepki verirken cikip hakemler pirlanta dersen, yusuf abim dersen, taraftar gucunu kaybedersin

Çevrimdışı mrred

Abi karışmak gibi olmasın da biraz daha yumuşak tartışsak olmaz mı zaten camia parçalanıyor bari burada daha düzeyli tartışmalar yapalım. Şahsen mylife abiden de öğrendiğimiz şeyler var realist konuşuyor bizden juve çıkmayacağını taraftarın ve camianın ayaklarının yere basması gerektiğini söyler durur hep haksız mı değil bunu son 2 yılda acı şekilde gördük. Dün "Rivayı al fikret başkan" dersen bugün paralar nerede dediğinde dalga konusu olursun bunun argoda başka adı var da söyleyemiyorum. Kadir mısıroğlu falan yok bunlara katılmıyorum yine kendiniz bilirsiniz ama gençlere bu yazı dili yoluyla bişey öğretmek çok mümkün olmasa gerek. Sana yapılan renkli yakıştırması da çok yanlış bu arada onu belirteyim gerçekleri konuşmak veya birinin işine gelmeyen şekilde konuşmak anında renkli damgası yemeye sebep oluyor burada niyeyse. Günümüz siyasetinin yansıması gibi tıpkı.
Haklısın ben de kendime yakıştıramadım bu uslübu , sabah mesajları görünce çok sinirlendim. Hala sinirim geçmedi. Renkli yakıştırması yapılmasını asla kabul etmem. Her konuyu tartışırız eyvallah sonuçta herkesin beşiktaş sevgisi var o konuda kimseden de şüphe etmiyorum. Tartışmayı yaparken "renklisin" iftirası atmaya dönünce tartışma hedefinden çıkıyor. Ama yine de bu forumda olmak her şeye rağmen güzel ve beşiktaşın gerçek sorunlarının tartışıldığı tek mecra olduğunu düşünüyorum. Fikir ayrılığında olduğum insanların varlığı beni rahatsız etmiyor onlar iyi ki varlar. Fakat sorun, fikir tartışmaktan öte ispatlanmamış tezler ve iddialar üzerinden fikri savunan kişinin Beşiktaşlılığını sorgulamaya gidince bu kişilerin samimiyetine güvenemiyorum. Bir fikri savunurken veya çürütmeye çalışırken karşı tarafın beşiktaşlılığını tartışmaya açmak hoş olmuyor.Fikri fikirle çürütelim bunu yapan arkadaşlara saygım sonsuzdur.
The great gig in the sky

Çevrimiçi sozkul

evet hem saygısızlar müşteriye karşı
hemde nasılsa çok müşteri var diye abanıyorlar.

Benden 30 lira alıyorlar kazanda maç için girerken, geçen sene. Onad aküçük bira verdiler galiba içerde. 100 lira mı olmuş.
Bu arada ligtv ticari en ucuz yıllık 30 binden başlamıyor mu?

Çevrimdışı Arthur Dayne

Benden 30 lira alıyorlar kazanda maç için girerken, geçen sene. Onad aküçük bira verdiler galiba içerde. 100 lira mı olmuş.
Bu arada ligtv ticari en ucuz yıllık 30 binden başlamıyor mu?
Hayır abi o olay o güne hasdı.3 sene sonra stad açılmış,semt dolu e mekan da yok paşa paşa verirler diye düşündüler.Tabi mecburiyetten dolayı verdik ama bundan sonra değil 30 lira 10 lira olsa bile gitmem oraya.

Çevrimdışı mrred

Hadi abini alintilama beni
Tc ver tc
Sen hala sorularıma cevap veremedin
Serkan Çınar ve Bülent Yıldırımı bu sözde lobi neden koruyamadı ?

Burada gençleri zehirliyorsun. Sen savcı değilsin hakim değilsin, kolluk gücü değilsin. Maddi gerçeği asla bilemezsin sadece tahmin edebilirsin o da büyük ihtimal doğru olmaz. Bu konularda ihtiyatlı davranman gerekirken "o olay kesin böyle, şu olay kesin böyle " diyerek ahkam kesip hüküm veriyorsun. Bu çok yanlış. Sadece googledaki sınırlı araştırma ve gazete manşetleriyle bir dönemi ya da bir olayı yargısız infazla yargılayamazsın. Başarısızlığa mazeret ve kılıf uydurulan bu fikirler işin kolayına kaçmaktır. Bak senin bu zehirli düşüncelerin yüzünden burada bir arkadaş bana nickinde kırmızı var sen renklisin dedi. Bu tamamen senin zehirli fikirlerin yüzünden oldu. Bundan sonra bütün zehirli mesajlarında seni alıntılıcam ve seninle uğraşıcam.
The great gig in the sky