2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4260763 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Dr.Zeck

Anadolu takımlarına karşı sorun olmaz haklısın ağabey ama büyük maçlarda Gökhan'nın olması şart. Ayrıca maliyeti düşük ve mevcut durumda çok itiraz edemiyoruz iyi performans gösterir inşallah. Kerim Alıcı olsun isterdik ama o renkli aşığı başkanları vermez bize.
douglas boyd olduktan sonra biyuk kucuk bence farketmez.. eger douglas qua olsaydi dedigin gibi olabilirdi.. boyd takim oyununa daha yatkin oldugu icin cok sorunolmaz bence

Çevrimdışı kahyaoglueren

Faizler indi bu arada 425 baz puan.Umarim anlaşma yüksek faizden yapılmamıştır 1 hafta farkla.

Çevrimiçi yaço58

gayet iyi transfer douglas 800 bine oynayacak gerektiğinde douglas gökhan önlü arkalı bile olabilir şu şartlarda güzel iş birde sol bek stoper işini halledip kagawayı çözersek çok iyi olcak

Çevrimdışı saricasi

Douglas şimdi ye kadar almamaları hataydı gayet iyi istatistikleri hayırlı olsun.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Rıza Durmisi, Schürle, Kagawa, Wallace alıp transferi kapatırız. :ok:

Çevrimdışı mrred

Anadolu takımlarına karşı sorun olmaz haklısın ağabey ama büyük maçlarda Gökhan'nın olması şart. Ayrıca maliyeti düşük ve mevcut durumda çok itiraz edemiyoruz iyi performans gösterir inşallah. Kerim Alıcı olsun isterdik ama o renkli aşığı başkanları vermez bize.
Douglasın kimi kaynaklarda 950.000 euro kimi kaynaklarda 800.000 euro ücreti var. 1 milyon euroya kadar sorun değil . Şener ile douglas mukayese edilmez. Şener hem de defansif olarak douglastan daha kötü hem de hücum olarak kötü tek avantajı Türk olması. Şenerin seviyesi olarak serdardan hallice. O adama 7 milyon TL verdiler yahu. Bu adam onun yanında hiçbir şey. Douglas geçen sene ligde 2800 dakika forma almış şener 600 dakika süre almış ayrıca şener 1 yaş daha yaşlı.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer dönemi başında alınması istenilen adama şimdi çok kötü demek  :ebebe: Tebrikler basın. İşinizi iyi yapıyorsunuz  :claps:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

O mevkide gg'de oldugu icin bence fena transfer degil, ama solbekde böyle bir lüksümüz yok, oraya direk caneri yedekleyecek cup diye oturacak biri alinmali.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı mrred

Beşiktaş tarihinde Beşiktaş'a gelmeden önceki sezonda 3 gol 7 asist yapan bek var mı ? Ben hatırlamıyorum hatırlayan varsa yazsın buraya öğrenelim.
The great gig in the sky

Çevrimdışı haluk.m

🎙Futbolcumuz Tyler Boyd, Avusturya kampında basın toplantısı düzenliyor.

📺 Canlı yayın ⏰ 14.15’te (link: http://youtube.com/Besiktas) youtube.com/Besiktas kanalımızda
#Beşiktaş
#bizimyolumuzbaşka

Arada kaynamasın, izleyecekler için başladı.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Belkide sagbek gg önündede douglas oynatacak hoca, belli olmaz. Quaresma ve Lensle yola cikilmaz
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Söyleyeceklerim bu kadar  :bandit:

1 - Süper Lig'in 2018/19 sezonunda en fazla asist yapan (7), şut pası (42) ve çalım (81) atan, ikili mücadele (280) ve sahipsiz top (215) kazanan savunma oyuncusu Douglas'tı. Dedikodu. (@OptaCan)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İşte Boyd'un yaptığı açıklamalar:

-HERKES KOLLARINI AÇTI-

"Çok mutlu ve heyecanlıyım. Geldiğim ilk günden bu yana herkes kollarını açtı. Bana aileden biri olduğumu hissettirdiler. Mutluyum"

-BENİM BİR STİLİM VAR-

"Hoca ile çalıştıkça onun benden olan beklentilerini öğrenmeye başlıyorum. Benim bir stilim var. Buna odaklanıyorum ve öğreniyorum. Başka bir oyuncu hakkında yorum yapmak istemiyorum"

-RAKİP OLARAK ÇIKTIĞIMDA ÇOK HEYECANLANMIŞTIM-

"Pozisyon ile ilgili herhangi bir tercihim yok. Ancak açık pozisyonda oynamayı tercih ederim. Öncelikli özelliklerim asist, birebir ve gol. Vodafone Park'a rakip olarak çıktığımda da çok heyecanlanmıştım. Şimdi oraya çıkmak için sabırsızlanıyorum. Mustafa Kaplan'a gelecekte başarılar diliyorum. Çünkü beni oynattı."

-BAŞKA OPSİYONLAR DA VARDI AMA BEŞİKTAŞ'I TERCİH ETTİM-

"Beşiktaş'tan teklif almak heyecan vericiydi. Başka opsiyonlar da vardı ama Beşiktaş'ı tercih ettim. Bu tercihten dolayı mutluyum."

-ŞAMPİYONLUK BİRİNCİ HEDEF-

"Burada şampiyonluk birinci hedef. Ben de bu beklentilere elimden geleni vereceğim. İnanıyorum ki bu beklentilere karşılık verebiliriz."

-KESİNLEŞİNCE HEYECANI YAŞAMAYA BAŞLADIM-

"Süreç uzun sürdü. Ben de iş bitene kadar aslında dolu dolu mutluluk yaşamadım. Kesinleşince heyecanı yaşamaya başladım. Onur duyuyorum"

-ONDAN ÖĞRENECEĞİM ÇOK ŞEY VAR-

"İyi takım arkadaşlarım var. Ricardo çok kaliteli oyuncu. Yaş olarak benim önümde. Ondan öğreneceğim çok şey var. Bu rekabet takıma yarayacak"

-KISA ZAMANDA RİTİM YAKALAYACAĞIM-

"Burada koşullar gayet iyi. Futbol bizim mesleğimiz. Bazen fedakarlıklar yapmak zorundayız. Fiziksel olarak iyi hissediyorum. Kısa zamanda ritim yakalayacağım. Zaten uzun bir ara vermedim"

-BURADA YAPMAMIZ GEREKEN...-

"Uzun süreden beri burada değilim ama arkadaşlarım beni çok iyi karşıladı. İsim veremem. Hepsi çok iyi futbolcu ve iyi insanlar. Burada yapmamız gereken şey takıma güvenmek. Kendi stilimize inanmak. Tüm oyuncular ve teknik kadro başarılı olabilecek kalite ve potansiyele sahip. Bunu da yapabileceğimizi göstereceğiz."

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Söyleyeceklerim bu kadar  :bandit:

1 - Süper Lig'in 2018/19 sezonunda en fazla asist yapan (7), şut pası (42) ve çalım (81) atan, ikili mücadele (280) ve sahipsiz top (215) kazanan savunma oyuncusu Douglas'tı. Dedikodu. (@OptaCan)
Defans konusunu hafife almamak lazım . O kanatta Tyler Boyd oynacaksa ve bekine yardım edecekse ki en iyi oynadığı mevkiinin sağ kanat olduğu söyleniyor. O zaman defansif zaaflyetleri pek ortaya çıkmayabilir. Caner Babel oynarken ki zaafiyetlerle Caner Adem veya Güven oynarkan ki zaafiyetler aynı olmuyordu. Babel o açıkları bazen kapatıyordu. Boyd 24 yaşında fizik koşu mesafesi ve temposu bakımından gayet ideal. Douglasta 28 yaşına o da aynı şekilde gayet tempo yapabilecek yaşta.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Kerim Alıcı mı Douglas mı diye sorsalar ben her türlü Kerim Alıcı derim fakat o zamanda Altyapıdan gelen Kerem Kalafat ıskartaya çıkıyor. O açıdan da bakmak lazım. Kerim Alıcıyı alsaydık Gökhan Emekli olduğunda forma ona kalacaktı ve Kerem Kalafat yine oynamayacaktı. Douglas ile 3 yıllık sözleşme gayet makul şartlarda yapıldığı için her an elden çıkarabiliriz ayrıca bu 3 yılda Kerem Kalafat da pişmiş olur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Douglas'ı Sivas oyun yapısı ile yargılamak için biraz erken.
Gelsin bizde oynasın ona göre gömeriz.
Ama burda wyscout verileri paylaşılmıştı bazı noktaları baya bir eksikti sanırım.
Hayırlı olsun Beşiktaş'ımıza.

Sonuçta ne oynadığı az çok bilinen bir adam Douglas. Müdahale, markaj ve pozisyon alma konusunda eksikleri olduğu bir gerçek. İsmi sol taraf için sürekli geçen Durmusi de bu açılardan eksik bir oyuncu.

Ama ayaklarına son derece hakim, istekli oynayan ve topla ileri çıkışları iyi yapabilen bir isim. Fizik kalitesi de yerinde, hiç fena bir takım oyuncusu değil. Hocanın sistemine uygun, özellikle istemiş olabileceğini düşünüyorum.

Sağ bek transferi gerçekleşmesini beklemiyordum bile, biraz sürpriz oldu. Bonservis ödemedik, bana kalırsa öyle bir bütçe de ayırmamıştık. Söylenen rakamlar doğruysa yıllığı da uygun.

Geçen sene aynı pozisyonda Gökhan'dan başka alternatif oyuncumuz yoktu. En azından bölgeyi kapadık, maçına göre tercih yapabilir, Gökhan'ı zinde tutabiliriz. Böylece bir şey olursa Necip mi oynayacak gibi sorulardan da kurtulmuş olduk.

Ligi bilen, hocanın istediği, düşeş bir isim olmasaydı sağ taraf için oyuncu almak öncelikli planlarda yoktu bence. İyi oldu bu iş  :icool:, hayırlısı olsun.
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2019, 14:55:41 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Defans konusunu hafife almamak lazım . O kanatta Tyler Boyd oynacaksa ve bekine yardım edecekse ki en iyi oynadığı mevkiinin sağ kanat olduğu söyleniyor. O zaman defansif zaaflyetleri pek ortaya çıkmayabilir. Caner Babel oynarken ki zaafiyetlerle Caner Adem veya Güven oynarkan ki zaafiyetler aynı olmuyordu. Babel o açıkları bazen kapatıyordu. Boyd 24 yaşında fizik koşu mesafesi ve temposu bakımından gayet ideal. Douglasta 28 yaşına o da aynı şekilde gayet tempo yapabilecek yaşta.
Herkesin atladığı bir durum var. Artık sistem takımı olacağız. Sahada herkesin bir pozisyonu olacak. Takım halinde savunma ve hücum yapacağız. Beni savunmadan çok hücum kısmı düşündürüyor. Ligde gol atmakta zorlanırsan sonunu getiremiyorsun, gol yesen de daha fazlasını attığın sürece bir sıkıntı yok. Ayrıca o bölgede Gökhan'a bir şey olursa oraya kimi çekeceğiz derdinden de kurtulmuş olduk  :tabe: Gökhan ve Douglas arasında kimin formayı alacağını zamanla göreceğiz. Ben eşit olarak maçları bölüşeceklerini düşünüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transferden transfere gelen röportajlara devam  :money:

DHA'da yer alan habere göre; Sabah basın mensupları ile sohbet gerçekleştiren Kavalcı, Burak, Dorukhan ve Douglas hakkında açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar;

Kavalcı,transfer haberlerinin manşetinden yer alan Dorukan ve Burak için '' hocamız her iki oyuncunun da gitmesini kesinlikle istemiyor.Dorukhan için de şu ana kadar gelen teklifler istediğimiz seviyede değil,çok uçuk bir teklif gelirse belki'' diye konuştu.

Kavalcı Burak ve Dorukhan için '' Burak ve Dorukhan bizim için en önemli oyunculardan ikisi.Hocamızla daha önce yaptığımız toplantıda ikisinin de kesinlikle bırakılmasını istemediğini bize bildirdi.Zaten biz de konuşulan rakamlara bırakmayız.Burak konusunda çok netiz, bizimle kalacak.Dorukhan için de teklifler vardı ancak doğrudan reddettik.Ancak çok uçuk, hayır diyemeyeceğimiz bir teklif gelirse değerlendiririz.Onu da bir şartla; yine hocamıza sorarak değerlendiririz.Tamam derse satarız, hayır derse yine satmayız'' ifadelerini kullandı.

Diğer transfer çalışmaları ile ilgili de bilgi veren Kavalcı, Abdullah Avcı'nın istediği üç mevki olan sağ bek, sol bek ve stoper bölgesine takviye yapacaklarını söylerken sohbetin bir saat sonrasında sağ bek transferi neticelendi.Siyah beyazlılar Barcelona ile sözleşmesi sona eren ve geçen sezonu Sivasspor'da kiralık geçiren Douglas'ı 3 yıllığına kadrosuna kattı.

Haber Kaynağı: DHA

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Savaş

Douglas sag bek olmasina ragmen soluyla da guzel sutlar cikarabiliyor. Gokhan'dan boyle bisey gormedik simdiye kadar.

Maliyeti de uygun. Gokhan'i keser.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mrred

Ali Naibi Douglas için cumartesi günü kampa katılacak diye açıklama yapmış.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Çok güzel tam düşündüğüm gibi yapmış yönetim.
İmza parası 1.5 milyon euro vermiş. Maaş 800.000 euro vermiş. Maaşı düşük tutup bir nevi bonservis vermiş gibi bir şey. Dolayısıyla olası bir performans kaybında ya da memnuniyetsizlikte kontrattan çıkmak çok kolay olcak. 800.000 euro maaş alan biri rahatlıkla kiralanır ya da satılır. Aferim yönetim
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı cursedofdragon

Douglas başından beri istediğim bir isimdi doğru transfer  :tabe:

Maaşıda gayet uygun.

Sağ kanat roket oldu.

Boyd-Douglas

Çevrimdışı tuncaboylu

Adamın istatistikleri 3 gol 7 asisti ama direkt yedirdiği goller de yok değil. Fiyat performans açısından çok iyi transfer . Aferim yönetim
Mini Adriano işte.

Bedavaya, 800 bin Euro maaşla, 28 yaşında, Barcelona görmüş bir sağ bek, daha ne olsun.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Douglas başından beri istediğim bir isimdi doğru transfer  :tabe:

Maaşıda gayet uygun.

Sağ kanat roket oldu.

Boyd-Douglas
Sol beke de Durmisi yapalım. Hücum gücümüz arşa çıksın  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★