2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4251611 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Laudrup

adidasın sitesinde geçen sezonun formaları vodafone göğüs yazısı olmadan mı satılıyor, resimlerde öyle de.. hiç o siteden alan oldu mu

Çevrimdışı kahyaoglueren

Anlaşmanın detayları neden bildirilmedi? Halka açık şirketiz sonuçta.Ne kadarlık kısmi yapılandırıldı.Yuzde kaç faizle yapılandırıldı? Temlikler kalktı mı?

Çevrimdışı doganay

Ne olduğu belli değil  :alala:

Çevrimdışı kahyaoglueren

Sadece 250 milyon liralık yapılandırma konuşuluyor.Umarim doğru değildir.Ayrica biz halka açık bir şirketiz neden şeffaflık yok?

Çevrimiçi Kartal Ç

Ben adidas gibi bi firmanın bu kadar basit bir işgüzarlık yapacağını pek sanmıyorum. Muhtemelen sözleşmeden doğan bir hakları vardır ve kullanmışlardır.
Öyle yada böyle formalar nispeten daha erken bir tarihte satışa çıktı eskiye nazaran. Önceden hazırlık maçlarının çoğuna eski sezon formamızla çıkıyorduk.
Kulup forma için lansman organizasyonunu yetiştiremese bile bir videoyla önden tanıtım yapabilirdi ve aynı anda adidasın siteden ve kartal yuvası internet mağazasından satışa çıkabilirdi. Haftayaki vodafone sponsorluk anlaşmasıyla birleştirip orada formayı gösterirlerdi.

Şuan en buyuk dertlerimizin yanında bence devede kulak formanın adidas sitesinden satışa çıkması.
Hazırlık dönemi başladı ortada dönen isimlerden gelen giden yok hatta bek adaylarının adı bile yok.

Borç yapılanması için kallavi bir kredi çekildi detay açıklama yok. Kısıtlamalar nedir tam ne kadar aldık. Hangi borçları kapsıyor vs.
Parayı veren konsorsiyumdaki finans kuruluşlarının bazılarının zaten borçlu olduğumuz kuruluşlar olması da enterensan.
Adamlara olan borcumuz için adamlardan para alıyoruz :D

Çevrimdışı AigleBordeaux

fm ye göre bizim altyapıdan birşey çıkmaz.geçen sene dorukhanın fm potansiyeli neydi acaba?
Erdoğan Kaya’yın ve Mıraç’ın takımda geleceği var FM ye göre ama birisi kampta değil ve hiç ismini duymadım :D
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2019, 21:41:08 AigleBordeaux ]
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Samet Demir

Erdoğan Kaya’yın ve Mıraç’ın takımda geleceği var FM ye göre ama birisi kampta değil ve hiç ismini duymadım :D
FM 2019 da güvenin profili yerlerde. O yüzden FM nin Tr verileri pek iç açıcı değil.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı kyiv

#FikstüreŞaibeKatmaTFF

Fikstür yaklaşıyor unutma, unutturma!!!

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://bjk.com.tr/tr/haber/76811/kulubumuz-finansal-borclarini-yapilandirma-anlasmasini-imzaladi.html

Bu nedemek 2 + 3 yıl mı 2+ 5 yıl mı?
Konuyu herkes için açıklayayım öğrendiğim kadarıyla  :tabe:

Banka bütün finansal borçlarımızı ödedi. Ekstra kısa vadeli borçlarımız için (futbolcu alacakları, personel giderleri vb.) 250 milyon TL elimize nakit para verdi. Önümüzdeki 2 sene faiz işlemek şartıyla ödeme yapmayacağız. Sonraki 5 yılda borcu ödeyeceğiz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Banka bütün finansal borçlarımızı ödedi. Ekstra kısa vadeli borçlarımız için (futbolcu alacakları, personel giderleri vb.) 250 milyon TL elimize nakit para verdi. Önümüzdeki 2 sene faiz işlemek şartıyla ödeme yapmayacağız. Sonraki 5 yılda borcu ödeyeceğiz.
İyimi kötü
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

İyimi kötü
Başka çıkışımız yok. Mevcut yönetim kurtuldu. Sonraki yönetim borçları ödeyecek  :tabe: İnşallah bu iki seneyi kupasız geçirmeyiz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

4 buyuk takima ayni miktar 250 milyon tl odenecekmis
Bunlardan ayri olarak bankaya olan borclari yapilandirilacakmis
Bu elimize gelen 250 milyon ile ucusa gecenler var bu para personel futbolcu borclarina gidecek
10 20 milyonluk bonservis kafalarindan hemen cikin:)

(via. Alper Bahadır)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Cubuklu forma cikartmak bukadarmi zor ?????
Besiktas armasi oldugu hersey güzel diyoruzda, bukadarda degil artik :akuma: :s20:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı kahyaoglueren

Yüzde kaç faizle ödenecek bilginiz var mi ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cubuklu forma cikartmak bukadarmi zor ?????
Besiktas armasi oldugu hersey güzel diyoruzda, bukadarda degil artik :akuma: :s20:
Formaları herkese beğendiremezler. Ancak bu formları çoğu taraftar beğendi. Geçmiş senelere göre beğenmeyen taraftar sayısı da az. Sabit bir forma olması fikrine ben de katılıyorum. Ancak değişim de iyidir. Ben formları beğendim. Forma fiyatları ve ekonomik kriz olmasa rekor sayıda satış yapabilirdik bu formlarla  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yüzde kaç faizle ödenecek bilginiz var mi ?
Yıllık yüzde 15-20 gibi rakamlar okudum sosyal medyada ama tam rakamı görmedim. Görürsem burada paylaşırım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

İşte Akbaş'ın yaptığı açıklamalar:

-FUTBOLCU ALACAKLARI VE PERSONEL ÖDEMELERİ İÇİN OLUMSUZ BİR DURUM-

Sadece finansal borçlarla ilgili yapılandırma olmasına dikkat çeken Kerem Akbaş; "Türk futbolunun kurtuluşu olarak önümüze sunulan Bankalar Birliği anlamasından Beşiktaş da yaraRlandığını KAP'a bildirdi. Yapılan kısa ve öz bildiride finansal borçların 2 yıl faiz ödemeli toplamda 5 yıl yıllık bir vadeye yayıldığı belirtiliyor. Kapsamda sadece finansal borçların olması ve ticari borçların dışarıda kalması beklenmeyen bir durum. Ticari borçların içinde yer alan futbolcu alacakları, personel ödemeleri için olumsuz bir durum." dedi.

-EKSİK KALAN 3 KISIM DİKKAT ÇEKİYOR-

Borsaya bildirilen açıklamada eksik olan kısımlara değinen Akbaş; "Yine açıklamada eksik kalan 3 kısım dikkat çekiyor. Birincisi, yapılandırmada hangi faiz oranı kullanıldı ve ödeme planı. İkincisi, yapılandırılan krediler için teminat amacı ile verilen temlikler yeni anlaşma ile boşa çıkıyor mu, yoksa yeni anlaşma için yeni temlik verildi mi? Üçüncüsü, bilindiği üzere bu anlaşma ile 2 senelik bir anapara ödemesiz bir dönem ve bu dönem sonrasında başkanlık seçimleri söz konusu ve sayın Fikret Orman tüzük değişmez ise aday olamayacak. Peki yeni anlaşmada yönetim kurulundan hiçbir yöneticinin şahsi kefaleti var mı? Yoksa yemek yenecek hesabı sonraki yönetim mi ödeyecek?" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Çevrimdışı kahyaoglueren

Siyah formayı özellikle çok beğendim.Forma alırken kartal yuvasından alalım.Etrafimiza da söyleyelim

Çevrimdışı kahyaoglueren

Yıllık yüzde 15-20 gibi rakamlar okudum sosyal medyada ama tam rakamı görmedim. Görürsem burada paylaşırım  :tabe:
Büyük ihtimalle suanki faktoring borclarindaki faizden düşüktür.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Daha önce paylaştığımı tekrar paylaşayım. Büyük ihtimalle bunlar doğrudur  :tabe: Bu 1 hafta önceki bilgiydi. O belli olmayan 200 milyon TL, 250 milyon TL oldu ve elimize nakit olarak verildiği söyleniyor  :tabe:

Rakam 1 milyar TL. Fakat şöyle bir durum var. Banka direk parayı kulübe vermiyor. Fulyayı ipotek ediyoruz. 2 yıl geri ödemesiz 5 yıllık bir planla, banka ve faktöring şirketlerine olan borçlarımızı üstleniyorlar.

Böylelikle, tribün geliri, yayın geliri gibi büyük getirisi olan kalemler boşa çıkıyor. Bizde bunları artık kullanıyor hale geleceğiz.

Diğer kulüplerde ise bu gelirler temlikli olacak.

Bizim anlaşmamız biraz daha iyi. Bahsettiğin 200 milyon belki ek bir durumdur ama onu hiç duymadım. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kulübümüzden Açıklama

Forma tedarikçimiz adidas’in Almanya merkezli e-ticaret operasyonundaki teknik bir hatadan dolayı formalarımız adidas Türkiye web sitesinde yanlış fiyat bilgisiyle görüntülenmiştir.

Formalar henüz stokta olmamakla birlikte en kısa sürede sayfanın kaldırılacağı, siparişlerin iptal olacağı ve hiçbir satışın gerçekleşmeyeceği bilgisi alınmıştır.

Formalarımızın henüz satışa çıkmadığını, adidas’in Kartal Yuvası’ndan önce herhangi bir satışa sunma durumu olmadığını, planladığımız lansmanla ilgili çalışmaların devam ettiğini ve gerekli duyuruların ilerleyen günlerde kulüp kanallarımızdan yapılacağını taraftarımızın bilgisine sunarız.

Beşiktaş JK

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Savaş

Yapılan açıklamaya bak. Yahu başka hangi takimin başına gelmiş böyle bir şey? Dalga mı geçiyorsunuz? Yaptırım yok mu?

Ayrıca başıma iş gelmeyecekse formaları da beğenmedim. Olmamış bence.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kahyaoglueren

Yapılan açıklamaya bak. Yahu başka hangi takimin başına gelmiş böyle bir şey? Dalga mı geçiyorsunuz? Yaptırım yok mu?

Ayrıca başıma iş gelmeyecekse formaları da beğenmedim. Olmamış bence.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaptırım olmayacak bence.Keske forma başına aldığımız pay artsa.Forma konusunda beyaza ben de pek ısınamadım ama siyah forma baya guzel duruyor.Zaten forma konusu öznel bir konu olduğundan böyle farklılıklar mutlaka olacaktır.Ama umarım 3. forma gördüklerimiz gibi olmaz.Mor olduğunu ve statda mor rengin nasıl bir atmosfer oluşturacağını düşündükçe umarim çıkmaz diyorum.
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2019, 22:22:29 kahyaoglueren ]