2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4253839 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

hiç tekrar izlemeyi denedinmi maçları 5 asist yapmış ne çok bir kanat oyuncusu için
önemli olan o pası vermeyi isteyip istememesi gomez bile demişdi quaresma isterse daha fazla gol atarım diye
bu laf boşa söylenmez benim sahada gördüğümü hissettiğimi demek gomezde görmüş
bir oyuncu neden quaresma isterse daha fazla gol atarım der hiç düşündünmü
bu takmak değilki bu adamın Beşiktaşı umursadığı falan yok sürekli bir kısım tartaftarın anlamsız sevgisini kullanıyor.
Beşiktaşı kaç defa yaktı ben kötü oyundan bahsetmiyorum bir oyuncunun kötü olmayada hakkı var
doğru şekilde kartta görür onada bir şey demiyorum. babelde pas vermiyordu mesela ilk tercihi hep kendi vurmak oluyordu
kaç gol attı değilmi böyle peki kaç top kaptırdı olay quaresma olayı değil quaresmanın bu takımın formasını giymesinde herkes suçlu
ama takımı quaresmaya teslim etmekle en büyük suç hocanın. anlatmaya çalıştığım bu
nedense yaptığı gol ve asistler hep istanbulda deplasmanda hiç yok istanbulda tribüne oynuyor
bana böyle oyuncu lazım değil lens kötüde oynasa takımı için oynuyor ben sahada saatli bomba gibi dolaşan oyuncu yerine lensi on kere tercih ederim.
quaresmalı oyunla quaresmasız oyun arasında farkı göremiyorsanız diyeceğim birşey yok konu lensde değil oda oynamasın
bunlar madem zarar veriyor alternatif sistemi yarat mecbur değilsin bunlara

2'sinin de Beşiktaşta işi yok abi ne yedek ne ilk 11.

Çevrimdışı murat

Direk bir kişiyi değil burada bir grubu kastediyorum. Futbol takımı zaten 11 kişi. Birkaç nokta atışı dediğinde takımın neredeyse yarısını değiştirmiş oluyorsun. Herkes farklı birşeyler düşünüyor. Buna itirazım yok fakat herkes kendi düşündüğünü en doğru sanıyor kendi düşündüğü çıkmadığında hemen birilerine en başta da teknik direktöre saldırıyor.  Lens yine bütün yıl koca bir kalçayla dolaşırsa ne olacak? Orkan kendisine söylenenleri yine yapmazsa ne olacak? Altyapıdan  fizik, mental birçok konuda eksik gelen gençler bu eksiklerini kapatamazsa ne olacak? Aras boş vermiş şekilde hareket etmeye devam ederse ne olacak? Dışarıdan görüldüğü gibi değil futbol takımını yönetmek.
bu söylediğin olumsuzluklar için hoca ve ekibi çare bulmaya çalışacak.ben kesinlikle bunlar oynamalı demiyorum ki.bende isterim elimizdekilerden daha iyilerini getirelim ama kısıtlı bütçe  ile en verimlisini bulmaya çalışıyoruz bazı yerleri de idare edecek iş görsün yeter mantığıyla yedekliyoruz. gençleri takıma hazırlayacak bir hoca getirilmesini ve bunların forma bulmasını da 5-10 transfer istedi diye algı yapılmasını da kabul etmem.yoksa dilin kemiği yok para olsa gökhan gönülü de atibayı da gönderir yerine daha genç oyuncular istemeyi de biliriz.kulübün şu anki durumu ,hedefi için en makul olanını dillendirmeye çalışıyoruz.kadronun omurgası yeterli çok transfere ihtiyaç yok.

Çevrimdışı Necmi

Tek ses eden sen değildin. O olay bitti sonra yenileri geldi. Kim geldi misal? Lens geldi. Yönetime değil de Quaresma'ya, Lens'e, teknik direktöre mi bağlayayım? Caner demişken İsmail'i nasıl savunduğun aklıma geldi yine. Caner'in futbolculuğunu tartışırız. İsmail'in futbolculuğunu kim tartışır? fenerliler de tartışmaz tuncaboylu ve senin gibi birkaç istisnai Beşiktaşlı haricinde hiçbir Beşiktaşlı da tartışmaz çünkü İsmail'in futbolcu olmadığını biraz izleyen bilir.  :D 2 sene önce Milli takım futbolcusu, fener elimizden kaptı dediğin İsmail'den bahsediyoruz. Sabit fikirli değilim dersin ama şimdi sorsam yine savunursun İsmail'i.
Avcı konusunda katılıyorum. Başkanın egosunu tatmin etmesi dediğin gibi.
işde bu konudada yanılıyorsun ve algı yapıyorsun ben ismail süper oyuncu demedim
canerden daha iyi bir oyuncu dedim ve dediğiminde arkasındayım eğer bir yedek olacaksa ismail yedek olsun dedim
fenerde elimizden kaptı demedim dediğim şey aynen şuydu bugün serbest bırakalım aynı gün renklilerden biri kapar onu
dediğim şekildede oldu. ben ismaili sadece canerle mukayese ettim. al işde milli takım hocası şenol güneş bile
caneri milli takıma almıyor. milli takımın sol beki hasan ali
caner kötü oyuncuda demedim sol bek değil ülkedeki en kötü sol bek bile canerden iyidir.
benim ismaille alakalı bütün konuşmalarım caneri yıldız ilan edenlere karşıydı hep ismaili canere karşı savundum
ismailin canerden iyi olduğunu söylemek ismailin iyi bir sol bek olduğunu söylemek değildir.
birde ismaili fenere kaptırdık dediğim tek bir mesajımı bulamazsın. caneri oynatacaksan kanat oynat savunmada ne işi var bu adamın
bu arada raket gibi bir sol ayağı var. canere özel bir nefretim yok sadece sol bek değil ismail kötü bir sol bek
aradaki fark bu insanlar iki orta açtı diye adamı ülkenin en iyi sol beki ilan etmişlerdi.o zaman ısrarla böyle olmadığını söylüyordum ismail ondan kat kat iyi sol bek diyordum
açarsın mesajlarıma bakarsın bundan fazla birşey söylemedim. o mesajlara bakarken canere methiyeler düzenleride görürsün
ben canerle sadece takıma bela alırız dedim fenerin içinde hiç sevilmeyen biri dedim geçimsiz deniyordu bilemem bunu
Beşiktaşda böyle olacak değil elbet hep mukayeselerim caner ismail arasındaydı ikiside kötü en fazla yedek oyuncu olurlar kulübede yedek
caner yerine ismaili tercih ederim
işde bunu anlamıyorsunuz daha doğrusu algıyla işi başka yerlere taşımak istiyorsunuz.

Antremanda ekşi suratlar olmasın.

Çevrimdışı Necmi

2'sinin de Beşiktaşta işi yok abi ne yedek ne ilk 11.
buda bir bakış açısı bencede yok ama burdaki soru bu değilki
elde ikisi var birini tercih etmek zorundasın lig devam ediyor hangisi oynamalıyı konuşmak başka transfer döneminde gidin adam gibi bir
açık alın demek başka bunu lig devam ederken söylersen yanlışsın şimdi söylersen doğrusun
malesef ikiside antrenmanda ve orda oldukları sürecede yerlerine oyuncu falan alınmaz
bir sezon daha bunu tartışırız. transfer nbittiğinde ne olacak oyuncu alınmadı lensmi quaresmamı oynasın
biri takımı on kişi oynatıyor diyelim diğeri takımın içine ediyor hangisi tercih edilir on kişi oynamakmı
yoksa hepten yerle bir olmakmı

Onur Küçük

• Ziyaretçi

hiç tekrar izlemeyi denedinmi maçları 5 asist yapmış ne çok bir kanat oyuncusu için
önemli olan o pası vermeyi isteyip istememesi gomez bile demişdi quaresma isterse daha fazla gol atarım diye
bu laf boşa söylenmez benim sahada gördüğümü hissettiğimi demek gomezde görmüş
bir oyuncu neden quaresma isterse daha fazla gol atarım der hiç düşündünmü
bu takmak değilki bu adamın Beşiktaşı umursadığı falan yok sürekli bir kısım tartaftarın anlamsız sevgisini kullanıyor.
Beşiktaşı kaç defa yaktı ben kötü oyundan bahsetmiyorum bir oyuncunun kötü olmayada hakkı var
doğru şekilde kartta görür onada bir şey demiyorum. babelde pas vermiyordu mesela ilk tercihi hep kendi vurmak oluyordu
kaç gol attı değilmi böyle peki kaç top kaptırdı olay quaresma olayı değil quaresmanın bu takımın formasını giymesinde herkes suçlu
ama takımı quaresmaya teslim etmekle en büyük suç hocanın. anlatmaya çalıştığım bu
nedense yaptığı gol ve asistler hep istanbulda deplasmanda hiç yok istanbulda tribüne oynuyor
bana böyle oyuncu lazım değil lens kötüde oynasa takımı için oynuyor ben sahada saatli bomba gibi dolaşan oyuncu yerine lensi on kere tercih ederim.
quaresmalı oyunla quaresmasız oyun arasında farkı göremiyorsanız diyeceğim birşey yok konu lensde değil oda oynamasın
bunlar madem zarar veriyor alternatif sistemi yarat mecbur değilsin bunlara
Tamam Quaresma yerine Lens çıksın oynasın ama adam o kalça göbekle sahada yığılır kalırsa senden biliriz  :D
Quaresma bugün yazdığımı tekrarlayacağım bize gelirken neyse bizde de onu oynadı. Bize gelmeden önce çizgiye basan orta açan bireysel oynayan oyuncuydu. Bizde de bunu oynadı. Alanlar da bunu bilerek almışlardır herhalde. Oyunda topun dönüp dolaşıp Quaresmayla buluşması yine tekrara kaçacak ama yanlış kadro mühendisliği sonucunda gelişen bir durum.
Gomez, Quaresma'nın asist yeteneğine inandığı için öyle konuşuyordu.
Quaresma'yı da Lens'i de oynatma demek kolay. İkisi toplamda 4.5 milyon avro maaş alıyor. Dışarıdan görüldüğü kadar basit değil maalesef teknik direktörlük. Oynatsan da suçlu olacaksın oynatmasan da.

buda bir bakış açısı bencede yok ama burdaki soru bu değilki
elde ikisi var birini tercih etmek zorundasın lig devam ediyor hangisi oynamalıyı konuşmak başka transfer döneminde gidin adam gibi bir
açık alın demek başka bunu lig devam ederken söylersen yanlışsın şimdi söylersen doğrusun
malesef ikiside antrenmanda ve orda oldukları sürecede yerlerine oyuncu falan alınmaz
bir sezon daha bunu tartışırız. transfer nbittiğinde ne olacak oyuncu alınmadı lensmi quaresmamı oynasın
biri takımı on kişi oynatıyor diyelim diğeri takımın içine ediyor hangisi tercih edilir on kişi oynamakmı
yoksa hepten yerle bir olmakmı

kimseyi alamayacaklarsa lens ve quaresma yı da gönderemeyecelerse alt yapıdan birilerini çıkartsınlar onları izleyelim ses çıkartmam yeterki ne lens ne quaresma oynamasın.

Kanatlara güven,ljajic geçsin oğzuhan 10 numara geçsin.

Yada kanatsız oyuna geçelim benim artık ne lens ne quaresmayı görmeye tahammülüm yok.

Tamam Quaresma yerine Lens çıksın oynasın ama adam o kalça göbekle sahada yığılır kalırsa senden biliriz  :D
Quaresma bugün yazdığımı tekrarlayacağım bize gelirken neyse bizde de onu oynadı. Bize gelmeden önce çizgiye basan orta açan bireysel oynayan oyuncuydu. Bizde de bunu oynadı. Alanlar da bunu bilerek almışlardır herhalde. Oyunda topun dönüp dolaşıp Quaresmayla buluşması yine tekrara kaçacak ama yanlış kadro mühendisliği sonucunda gelişen bir durum.
Gomez, Quaresma'nın asist yeteneğine inandığı için öyle konuşuyordu.
Quaresma'yı da Lens'i de oynatma demek kolay. İkisi toplamda 4.5 milyon avro maaş alıyor. Dışarıdan görüldüğü kadar basit değil maalesef teknik direktörlük. Oynatsan da suçlu olacaksın oynatmasan da.

evet lensin maaşı 2.3 quaresma 1.750 milyon €  toplam 4.05 milyon € klübü batıranlar bunlar.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Beyaz çok güzel olmuş ama siyaha hiç ısınamadım. T-shirt gibi yapmışlar siyahı.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Savaş

Ben Lensten bu sene ümitliyim
Lens bu sene en fazla güreş takımına girebilir.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BJKTÜRK23

yalnız yanlış bilmiyorsam bizim yapılanmada temlik yok
ama renklilerin önünde bayağı ağır temlikler duruyormuş.
vergi borçlarını ödememeleri akıllıca büyük ihtimal onları sildirecekler :D
büyük ihtimal bu işe ön ayak olduğumuz için bu anlaşmadaki pastayı biz yiyoruz tıpkı
passoligde olduğu gibi passoligde anlaşmadan hariç olarak bizden 10 M dolara adı bile olmayan tribün sponsorluğu
almışdı bu kıyaktı. passonun oturmasına sebep olan biziz ilk biz başlattık aslında biz kendi alt yapımızı kurmuşduk stadla
pek ala kendimizde satabilirdik passo zorunluluğu yoktu. passoya bağlanmasak renklilerde bizim yolumuzdan giderdi
diğerleri peşimizden geldi fener biraz direndi birşeyler koparırım diye ama mecburen oda uymak zorunda kaldı
her kulübün aldığı isim hak parası dışında tek para alan bizdik.
bu işdede çeşmenin başında biz varız. büyük ihtimal en iyi anlaşmayıda biz yapacağız.
bu arada 400 Mdolar borcumuz olsa krediyide buna göre alırız oyuncu maaşlarına kadar ödenecek para ama alınacak para 250 M dolar
bütün borçlar vergi hariç ödenecekse borçda o kadardır demek oluyor. zaten bazıları temlikdi mesela
borç ödenince temlik kalkıyor borç olarak görünmüyor. bazıları oyuncu alacakları geleceğe dönük alacak ödenmez oyuncuya
bu aslında borç değil gelecekte oyuncu kalırsa borca dönüşecek bir anlaşma
demekki 250 haricinde bir vergi borçları var ondada devlet sağ olsun
birde 400 M borç var denen borç faizleriyle oluşan borç erken kapattığında bu faizler siliniyor
ben 250 M dolar bile alacağımızı sanmıyorum daha düşüktür bu para borcu şişiren faizlerdi
belkide faizleriyle birlikte 250 M dir alınacak para böyleyse yıllık ödemesi 31 M dolar civarı eder
buda bizi zorlamadan ödenecek bir para biz bu paradan daha fazlasını borç faizine ödüyorduk
şimdi borç taksidi olarak ödenecek ödendikçede borç kapanacak

yok abi bizim şuan ki 1 milyar 50 m tl olan temlikten bahsediyorum(içinde bir kısmı zaten senin de söylediğin gibi bankalara olan borç kapatılınca silinecek). Biz temlik koydurmayacağız zaten direk ipotek gösterilecek fulya bildiğim kadarı ile. vergi borçları evet dediğin gibi olabilir herkesin silindi bize de yapılması şart dayatmış olabilir bizimkiler yani inş öyle olur.  :D Erken yapmak kar da olabilir zarar da bu renkliler daha kötü durumda olduklarından muhakkak ekstra bir şeyler kopartmaya çalışır onların ki önce olsaydı görseydik bence daha iyiydi. Taraftar yapıları farklı bizim taraftar yeter ki inansın ama şuan ciddi derecede bu içeride ki düşmanlarımızın etkisinde kalıyorlar her türlü yalan yanlış haberler iftiralar itibar görüyor taraftar nezdinde maalesef ve bu bunda yönetim zayıflığı da büyük etken güven vermiyor taraftara yoksa biz desek 5 sene alt yapı ile çıkacağız yine faiz vs öderdik küme de düşsek 0 da çeksek bu anlaşmayı yapmadan da nefes alabilirdik.Tarafta da kan kusar kızılcık şerbeti içtim derdi.  Ama renkliler öyle değil 2 sene şampiyon olmasalar ya çilek isterler ya yönetimlerini değiştirir daha da borç batağına düşerler. Onlar için bu anlaşma zaruri ama burunlarından da kıl aldırmazlar o yüzden her türlü olabilecek en karlı anlaşmayı koparırlar.

Borç 400 milyon dolar da abi onun için de vergi borcu da var. Kombine loca vs peşin alınan gelirleri borç gösteriyorlar bizimkiler avans mantığı gibi. Oyuncu kontratları dahil mesela kadroda 4 yıl daha sözleşmesi olup 2 m euro alan biri satıldı diyelim. 5 m euroya 5 m euro gelir hanesine yazılırken 8 m euro yükümlülük borç hanesinden siliniyor yani 13 m euro kar yapmış oluyoruz gibi muhasebeleştirmemiz. Yd adalı vs yönetici borçları da var kimi belki hiç ödenmeyecek. faizler de var tabi ki erken kapattın mı faiz kısmı da düşecek. Şimdi yapılsa anlaşma 2020 mart gibi mali kongrede yansır rakamlara epey düşecek olur borcumuz. Burada önemli olan bundan sonra ekstra zarar yazmamak ve bu 250 m doların faizi kadarı her sene kar yapmak aslında. Öyle olduğunda 2 sene sonra her ödeme dönemi borç direk o kadar düşecek bittiğinde 0 lanacak yani kağıt üstünde.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

orta sahanın zekasını arttırmamız lazım.O yüzden oğuzhan orta sahaya şart.Dorukhan da oynamalı oda ön libero da oynamalı fizik gücü katıyor.Top tekniği yüsek pas oyununu seven bir orta saha avcı da böyle kuracaktır orta sahayı zor deplasmanlarda atiba-dorukhan yapabilir.

Dorukhan        Oğuzhan

Ljajic

Abdullah Avcı 🤝 Gökhan Keskin

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Abdullah Avcı 🤝 Gökhan Keskin

Hunter'a yakışmış  :lol:

orta sahanın zekasını arttırmamız lazım.O yüzden oğuzhan orta sahaya şart.Dorukhan da oynamalı oda ön libero da oynamalı fizik gücü katıyor.Top tekniği yüsek pas oyununu seven bir orta saha avcı da böyle kuracaktır orta sahayı zor deplasmanlarda atiba-dorukhan yapabilir.

Dorukhan        Oğuzhan

Ljajic

Oğuzhan oynarsa bu sene, şampiyonuz.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Türklerden Sergen yabancılardan Fenomeno hariç bir oyuncu bu kilo ile o formayı giymeye kalksa kadro dışı bırakırdım. Herifte ya 5 kilo takım çantası vardır  :evillol: ya da çok sağlam kapı gibi sözleşmesi vardır.  :bandit:

Burak tedbir amaçlı ameliyat edilmiş hazır olsa bile inş son anlara kadar riske edilmez. Hem alternatiflerini görür hem de takıma en az Burak kadar bir golcünün şart olduğunu görürüz yoksa 1 sene daha ilk devreden havlu atarız bu sefer suç atılacak şenol hoca da yok aslında fırsat ama görebilene sezonun fragmanı aslında bu sene çok maça Burak sız çıkmak durumunda kalabiliriz çünkü.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Kutay

hee zaten dünyada bunlardan başka hoca yok birini tercih etmek zorundaydık
nesine haksızlık ediyorum benim için ne kadar iyi hoca olmasının bir önemi yok isterse üç sene üst üste Beşiktaşı şampiyon yapsın
bu adam Beşiktaşa yakışmıyor bu benim fikrim. çıktığı her maç vodafoneda dalga geçilen bir hocadan bahsediyoruz
bu kadar şey taraftarın miğdesini kaldırmaz bir noktaya gelir ve patlar.
abi  boşta olan diğer yabancı hocaları getirsek o hoca ligi tanıyana kadar en az 1 seneyi çöpe atacaktık ligde en son şampiyon olan yabancı hoca kim yanlış hatırlamıyorsam zico 2007 'de fb ile şampiyon olmuştu koca 12 senede ligde şampiyon olan yabancı hoca yok ek olarak abdullah hocam fatih terimden intikam alma hırsı ile geldi bu durum sezon içinde pozitif bir etken  olacaktır
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2019, 22:08:39 Kutay ]
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı 38life

Gençlerimize destek vermeyi ihmal etmeyelim.

Gençlerimize destek vermeyi ihmal etmeyelim.

hadi aslanım yerine hadi kartalım daha iyi olurdu  :ebebe:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Maalesef bu dile pelesenk olmuş bir şey. Bazen benim de ağzımdan kaçıyor da sonra dilimi kesiyorum  :lol:

Çevrimdışı kyiv

İstermisiniz gençler hepsi üstün performans gösterip formayı kapsınlar. En kral transfere değişmem altyapıdan gençlerin performans gösterip formayı kapmalarına. Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz.

Çevrimdışı 38life

Benim burcum da aslan, napayım burcumu da mı değiştireyim  :lol:

Maalesef bu dile pelesenk olmuş bir şey. Bazen benim de ağzımdan kaçıyor da sonra dilimi kesiyorum  :lol:

alıştıra alıştıra bırakabiliyorsun ben hadi aslanım yerine hadi koçum ona geçiş yaptım yıllardır ağzımdan hadi aslanım çıkmıyor :D

maç izlerken misal frikik oluyor hadi koçum atarsın sen diyorum :D